Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Συνάντηση ιδιοκτητών Land Rover 2008: 29-30 Νοεμβρίου - Καλλίδρομο
Ξεχείλισε Land Rover το Καλλίδρομο....


Καιρός: Υγρός – αίθριος
Θερμοκρασίες: -3 έως 18
75+ συμμετοχές


Με περισσότερες από 75 συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε η οργανωμένη συνάντηση ιδιοκτητών Land Rover, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008, στο στέκι του Μπράλου, πίσω από τη λίμνη Καλλιδρόμου.

Αγαπημένα οχήματα της εταιρίας και παθιασμένοι ιδιοκτήτες παρευρέθηκαν στην μεγαλύτερη συνάντηση που έχει πραγματοποιηθεί στη χώρα μας και έβαλε τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες και διασκεδαστικότερες εκδηλώσεις για τους φίλους της κλασσικής μάρκας.
Από το μεσημέρι του Σαββάτου ήρθαν τα πρώτα Land Rover...


Κατασκήνωση...
...και ετοιμασίες άρχισαν ήδη από το πρωινό του Σαββάτου. Ο χώρος γύρω από τα παγκάκια και τα τραπέζια που υπάρχουν στο στέκι του Μπράλου οριοθετήθηκε για το στήσιμο των σκηνών και σιγά-σιγά άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα αυτοκίνητα.

Πριν πέσει ο ήλιος η φωτιά έκαιγε ζωηρά στο κέντρο και το φρέσκο τσάι έβραζε σε ένα μεγάλο μαντεμένιο τσουκάλι. Η χθεσινή βροχή είχε μουσκέψει τα πάντα γύρω και κυρίως τα ξύλα, αλλά η οργάνωση είχε φροντίσει να φέρει μαζί αρκετά δεμάτια στεγνά.

Η προσέλευση συνεχίστηκε ενώ το τσάι έδωσε τη σκυτάλη στα σουβλάκια, τα λουκάνικα και τα μπριζολάκια, παρέα με κάθε είδους θερμαντικό.

Λίγο πριν τις 22:00 ήδη υπήρχαν περισσότερα από 15 αυτοκίνητα και ο χώρος είχε γεμίσει με σκηνάκια. Οι συμμετέχοντες συνέχισαν να έρχονται μέχρι αργά το βράδυ, με αποκορύφωμα το τελευταίο αυτοκίνητο που ήρθε μετά τα μεσάνυκτα!
Το πρωί τα τζάμια στα αυτοκίνητα ήταν κάπως έτσι...


Το κέφι, οι ζεστές πατάτες από τη φωτιά και η συζήτηση, κράτησαν την παρέα μέχρι αργά το βράδυ.
Ο καιρός ήταν αρωγός και ευτυχώς δεν μας φίλεψε με βροχή.

Βέβαια η ξαστεριά βοήθησε κάπως στη χαμηλή θερμοκρασία και λίγο πριν μπούμε στις σκηνές είχε σχηματιστεί ένα μικρό στρώμα πάγου.

Χουχούλιασμα στους υπνόσακους και ένας υπέροχος ύπνος στη φύση ήταν ότι έπρεπε.

Τον κίνδυνο από τα  άγρια ζώα φρόντιζαν να κρατήσουν μακριά, τα στερεοφωνικά ροχαλητά μας!
Ο τελευταίος επισκέπτης έφτασε στις 01:00 το βράδυ, από Κόρινθο,
για να συναντήσει την παρέα από την ΠάτραΗ Κυριακή

Ανοίγοντας το φερμουάρ νωρίς το πρωί, όλα γύρω ήταν άσπρα, ντυμένα με ένα λεπτό στρώμα πάγου. Οι πολύ πρωινοί είχαν ήδη ανάψει τη φωτιά και το τσάι χόχλαζε.

Σύντομα ο ήλιος άρχισε να μας προσφέρει πλουσιοπάροχα το φως και πολύ περισσότερο τη ζέστη του και το θέαμα από τους υδρατμούς του παγωμένου εδάφους ήταν απλά υπέροχο.

Μέχρι τις 10:30 που είχε οριστεί το μεγάλο ραντεβού, οι σκηνές είχαν μαζευτεί και ο χώρος καθαρίσει ώστε να υποδεχτεί τις πολυάριθμες συμμετοχές.

Τα κορίτσια της γραμματεία της συνάντησης υποδεχόταν με χαμόγελο τους συμμετέχοντες και τα 50 συλλεκτικά αυτοκολλητάκια έφυγαν ταχύτατα.Ετοιμασία πρωινού


Παιχνίδι με τις λάσπες

Η οργάνωση είχε φροντίσει για χάραξη – σηματοδότηση διαδρομών, γιατί τι αξία έχει άλλωστε μια συνάντηση LR χωρίς το παιχνίδι με τις λάσπες;

Διαδρομές για όλα τα γούστα, ξεκινούσαν από το σημείο της συγκέντρωσης.
Μια μικρή αναγνωριστική των 12 χιλιομέτρων που τα είχε όλα, δάσος, πέτρες, λάσπη, νερά, έκανε τον κύκλο της συγκέντρωσης.

Στη συνέχεια μια διαδρομή κορδελιασμένη τύπου Trial περίμενε όλους όσους ήθελαν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των LR σε φυσικά εμπόδια.

Γλιστερή όσο έπρεπε και ταυτόχρονα ασφαλής, πέρασε τόσο από τα αγωνιστικά LR που μας τίμησαν όσο και από τα Discovery ΙΙΙ, που έδειξαν ότι τα ηλεκτρονικά δεν τα πάνε και τόσο άσχημα.Η πηγή ήταν στα πόδια μας


Μια ακόμα διαδρομή τύπου trophy για αυτούς που δεν φοβόντουσαν τις ελαφρές γρατζουνιές σε έβγαζε από τη λίμνη στις άλλες δύο λίμνες που υπάρχουν στο Καλλίδρομο.

Τέλος ένα roadbook με μια διαδρομή των 50 χιλιομέτρων, σε μια «κόλαση» λάσπης ήταν το κερασάκι στην τούρτα για όσους αφιέρωσαν τις περίπου 2.30 ώρες που χρειαζόταν.


Πίσω στο κέντρο...

...της συνάντησης το κέφι είχε και πάλι ανάψει, με Land Rover κάθε είδους να βρίσκονται παντού!
Έβρισκες LR κάθε ηλικίας και κατάστασης και φυσικά τους παθιασμένους ιδιοκτήτες ανοικτούς και διψασμένους για γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων για τα αγαπημένα οχήματα.

Από LR σειρά, σε original Camel, μέχρι τα πιο τελευταία μοντέλα. Τα πηγαδάκια γέμισαν το λιβάδι και οι συζητήσεις περί διαφορικο-μηχαν-εργατ-ελαστικο-συζήτηση ήταν το κύριο θέμα.Ο Πάνος οδήγησε με ασφάλτινα λάστιχα το Disco III στο Trial


Ταυτόχρονα αρκετές φωτιές ξανά-ανάψει από τους συμμετέχοντες που είχαν φέρει να ψήσουν μεζεδάκια στην εξοχή.

Σιγά – σιγά όμως είχε έρθει η ώρα για την αναμνηστική φωτογραφία. Ο χώρος αρκετός για να φιλοξενήσει τα οχήματα, αλλά όπως και να το κάνουμε το να μπούνε όλα σε μια σειρά ήθελε το ... χρόνο του. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα να συγκεντρωθούν για να βγει η φωτογραφία.


Η νέα συγκέντρωση στο κέντρο του λιβαδιού, έδωσε το έναυσμα για νέες συζητήσεις και πηγαδάκια, όμως η φυσική τάση για ταβερνοκρασοκατάνυξη τελικά επικράτησε και ο κόσμος άρχισε σιγά-σιγά να φεύγει με τις νέες παρέες που δημιουργήθηκαν, γεμάτος και ευχαριστημένος από τη συνάντηση, έτοιμος για την επόμενη.
Εντωμεταξύ πίσω, άρχισε να υπάρχει πρόβλημα χώρου!


Ο χώρος καθαρίστηκε και οι κορδέλες και τα σκουπίδια μαζεύτηκαν αμέσως και μόνο τα αχνά ίχνη έμειναν εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τα 75+ αυτοκίνητα LR που συγκεντρώθηκαν εκεί, αρκετοί ήταν και οι λάτρεις τις μάρκας που είτε ήρθαν συνεπιβάτες σε άλλα LR είτε ήρθαν με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα για να ενωθούν με ή και να δουν αυτό που τους ενδιαφέρει.


Η οργανωμένη προσπάθεια για συνάντηση των Ιδιοκτητών Land Rover, πέτυχε και έδειξε ότι υπάρχει πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται να βγει στο βουνό, να γνωρίσει άλλους ομοειδεάτες και να περάσει καλά, χρησιμοποιώντας αυτά τα καταπληκτικά αυτοκίνητα.

Είναι σίγουρο ότι θα επαναληφθεί και αναμένεται ακόμα περισσότερη επιτυχία!


Μα που βάλανε αυτό τη ρίζα μέσα στη μέση;

Η συνάντηση ιδιοκτητών Land Rover 2008, οργανώθηκε από τους Γιώργο Πέτραινα, Δημήτρη Ταλούμη, Μάριο Παράβαλο, Πέτρο Πουρλιάκα, Σπύρο Κατσιμαλή με στόχο να φέρει τους ιδιοκτήτες Land Rover πιο κοντά.

Σχετικά downloads - links
Συζήτηση στο forum
ΦωτορεπορτάζMore articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.021834 seconds. ]