Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Συναντήσεις μελών Off-Road.grΙδιαίτερα ενεργά ήταν τα μέλη του Off-Road.gr το μήνα που πέρασε. Συναντήσεις και εκδρομές Off-Road, έγιναν σε όλη την Ελλάδα.

Στην Β. Ελλάδα
Πρωτοστάτησε η Β. Ελλάδα με εκδρομή στις αρχές Οκτωβρίου στα βουνά πάνω από την Έδεσσα. Η ομάδα συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Οκτωβρίου και αλώνισε τους χωματόδρομους της περιοχής.

Ο καιρός είχε φροντίσει κατάλληλα να προετοιμάσει το έδαφος, με βροχή το βράδυ του Σαββάτου, ενώ η Κυριακή ήταν ηλιόλουστη. Η επαφή με τη φύση γέμισε χαμόγελα τα πρόσωπα των συμμετεχόντων, ενώ το μόνο «παράπονο» ήταν ότι η ομάδα ήταν τόσο μεγάλη που... κάποιοι από τους πίσω δεν θα προλάβαιναν να γνωρίσουν τους μπροστινούς!

Τελικά η παρέα από τα 17 αυτοκίνητα έδεσε και όλα πήγαιναν καλά. Φυσικά δεν παρέλειψαν και τα παιχνίδια που τα τιμήσανε όλοι, ενώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το γυναικείο πλήρωμα που ήταν φοβερό και πέρασε από παντού.

Κάποιοι συμπλήρωσαν ότι σε μερικά κομμάτια τα κατάφεραν πολύ καλύτερα από μερικούς άλλους.


Στην κεντρική...

Και στην Αθήνα είχαμε εξορμήσεις, με κύριο βάρος, τις βραδινές στη μέση της βδομάδας.
Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα. Η ομάδα, ακολούθησε τα δαιδαλώδη δρομάκια γύρω από τη λίμνη του Μαραθώνα και στη συνέχεια το ποταμάκι στο φαράγγι της Οινόης, πίσω από το φράγμα.

Τα δύο χιλιόμετρα του ξεροπόταμου, απετέλεσαν ένα καλό παιχνίδι που προετοίμασε τα στομάχια των συμμετεχόντων για ένα λουκούλλειο γεύμα που ακολούθησε σε ταβέρνα στο Καλέτζι.

Ο Οκτώβριος έκλεισε με μια ακόμα νυκτερινή, πιο τεχνική αυτή τη φορά: Επίσκεψη στην περιοχή του Αλεποχωρίου, πίσω από τα Μέγαρα και συγκεκριμένα στο Vietnam!

Με το που σκαμε μύτη στο Vietnam ψιλοαπογοητευόμαστε.  «Ούτε μπλοκέ δεν θα βάλουμε σήμερα» είπε ο Μάριος.

Είχε περάσει γκρεϊντερ μέσα από το ποτάμι και το είχε κάνει παιδική χαρά. Βέβαια το γεγονός ότι όποτε λεει αυτή τη φράση ο Μάριος, τελικά βάζουμε και εργάτη κράτησε την κουβέντα μέχρι που μετά το γεφυράκι μπήκαμε στο δρομάκι που ... δεν υπήρχε.

Ήταν φανερό ότι πλέον δε το χρησιμοποιούσε κανείς και τα δέντρα το έτρωγαν σιγά – σιγά. 
Τα πρώτα νεροφαγώματα περάστηκαν χαλαρά και συνεχίσαμε μέχρι που τελικά σκαει το defender μέσα στο μεγάλο νεροφάγωμα. Τα 35’’ θέλανε 40 πόντους να βρουν έδαφος από εκεί που είχε τακάρει το LR.Εργάτη αλλά το δέντρο δεν αντέχει, βρίσκουμε άλλα που όλα μαζί το τραβάνε. Στο επόμενο νεροφάγωμα, ξανατακάρει το LR και τώρα δεν έχει δέντρο!

Με χειρονακτική εργασία – βοήθεια ανεβαίνει και ξεκινάμε να περνάμε ένα - ένα τα αυτοκίνητα από τα «λακκουβάκια». Το τελευταίο (νεροφάγωμα) δεν θα πέρναγε αν δεν βγαίνανε τα τρία φτυάρια. Μέσα σε 15 λεπτά μετακινήσαμε – εναποθέσαμε παραπάνω από 1 κυβικό μέσα στο νεροφάγωμα.

Σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν είσαστε είναι σίγουρο ότι κάποιος μέλος του Off-Road.gr βρίσκεται κοντά σας και ετοιμάζει εξόρμηση.

Εσείς θα μείνετε απ’ έξω;


Φωτογραφίες: [Μέλη του Off-Road.gr]
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.021776 seconds. ]