Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Romaniacs 2006: Hard Enduro Rally!

Μαζί στο δυσκολότερο αγώνα enduro του κόσμου!

Δεν είναι τυχαίο ότι αναβάτες όπως οι Despres, Sala, Renner και Pastrana συμμετέχουν σε αυτόν.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν μπορεί να λάβει μέρος όποιος θέλει – οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και ... επιλεγμένες.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Off-Road.gr πάντα μέσα στα πράγματα και ειδικά στους αγώνες περιπέτειας, επιλέχθηκε για να αντιπροσωπεύσει την οργάνωση στην Ελλάδα και να προετοιμάσει το έδαφος για της Ελληνικές συμμετοχές.

Λοιπόν; Ακόμα το σκέφτεστε;
Αυτός είναι ο αγώνας για εσάς!
Φέτος θα είναι η χρονιά σας!
*** Κατεβάστε τη δήλωση συμμετοχής ***To Romaniacs Hard Enduro Rally, είναι ο δυσκολότερος αγώνας Hard Endurο στον πλανήτη μας, προσελκύοντας κάθε χρόνο την αφρόκρεμα των αναβατών.
Φέτος πραγματοποιείται στη Ρουμανία από13 έως 19 Αυγούστου. Επτά ημέρες μέσα στα καταπράσινα βουνά της υπέροχης φύσης της Ρουμανίας.
Δάση υπέροχα με έδαφος -παράδεισος- για εμάς, χωρίς ίχνος πέτρας!

To Off-Road.gr, μετά απο "σκληρές" διαπραγματεύσεις, κατάφερε να πετύχει καλύτερες τιμές για συμμετοχή Ελλήνων στον πραγματικά μοναδικό αγώνα!

Εκτός από την επίσημη αντιπροσώπευση της οργάνωσης στην Ελλάδα, για πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής κλπ θα καλύψουμε το φετινό αγώνα και θα φροντίσουμε για τις λεπτομέρειες της Ελληνικής αποστολής.

Πέρα από την σκληρή Professional κλάση (όπου μόνο επιλεγμένοι αναβάτες μπορούν να συμμετέχουν), καθώς και την κλάση Team (όπου ομάδες των δυο ατόμων προσπαθούν να ... τα βγάλουν πέρα με τη διαδρομή), φέτος δημιουργήθηκαν δύο ακόμα κλάσεις:
Οι Hobby και η ATV/Quad, με σαφώς πιο βατές διαδρομές προσπελάσιμες από όλους.

Έχοντας εξασφαλίσει μια θέση στην κλάση Team, πέντε θέσεις στην κλάση Hobby και τρεις στην κλάση Quad/ATV, ο στόχος είναι να ... τις γεμίσουμε με Έλληνες, ώστε η πρώτη συμμετοχή της χώρας μας, να ... κερδίσει τις εντυπώσεις.

Λίγο πιο αναλυτικά

Η διαδρομή, αποτελείται από έναν πρόλογο στο Βουκουρέστι, ακολουθούμενη από 5 ημέρες αγώνα μέσα στα βουνά της Ρουμανίας, με τερματισμό στο Sibiu.

Για τις κλάσεις Professional και Team, η διαδρομή είναι εξαιρετικά δύσκολη, στα βουνά και τους λόφους.
Για τις κλάσεις Hobby και Quad τα πράγματα είναι σαφώς πιο απλά, θυμίζοντας λίγο τα δικά μας trail ride.

Στη συμμετοχή περιλαμβάνεται η διαμονή σε ξενοδοχεία και ημιδιατροφή καθώς και η βενζίνη κατά τη διαδρομή.
Δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή το απαραίτητο GPS (Garmin),  το γέμισμα πριν την εκκίνηση, ο καθαρισμός των μοτοσυκλετών στα Bivouac, καθώς και το κόστος των ποτών κλπ.

Όλη η διαδρομή είναι σηματοδοτημένη (enduro). Για λόγους ασφαλείας, είναι απαραίτητη η κατοχή και χρήση: GSM τηλεφώνου και GPS. Η διαδρομή θα φορτώνεται κάθε μέρα πριν την εκκίνηση στα GPS από τον οργανωτή.

Η οργάνωση έχει στη διάθεση της ελικόπτερο για την περίπτωση που θα χρειαστεί αερομεταφορά και παρέχει ιατρική περίθαλψη και υπηρεσίες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά δεδομένα.

Παράλληλα η οργάνωση παρέχει: Αναψυκτικά και βοήθεια κατά τη διαδρομή και στα Bivouac, αυτοκίνητα βοήθειας στη διαδρομή, εκδρομές με οδηγό δίπλα στον αγώνα καθώς και ομάδες ιατρικής βοήθειας.

Πότε - πώς;

Η αναχώρηση μας προγραμματίζεται για την Παρασκευή 11 Αυγούστου και η επιστροφή θα γίνει τη Δευτέρα 21 Αυγούστου.
Θα ταξιδέψουμε όλοι μαζί. Ο αγώνας ξεκινά με τον πρόλογο την Κυριακή 13 Αυγούστου και τελειώνει το Σάββατο 19 Αυγούστου.


Η διαδρομή
Πρώτη μέρα: Πρόλογος
Το φετινό Romaniacs Rally, ξεκινά για πρώτη φορά από το κέντρο του Βουκουρεστίου, σε μια μεγάλη έκταση, αρκετών εκταρίων, όπου ο πρώην δικτάτορας Ceasescu, ήθελε να κτίση μια τεράστια όπερα. Τελικά κατάφερε να θέσει μόνο τα θεμέλια, που θα αποτελέσουν την «παιδική χαρά» του αγώνα.

Οι αναβάτες θα προσφέρουν άπλετο θέαμα, μέσα μισοτελειωμένα θεμέλια και τα παραπήγματα. Θεατές θα υπάρχουν σε όλη τη διαδρομή για να τους ενθαρρύνουν.

Αφήνοντας το Βουκουρέστι, οι αναβάτες θα κατευθυνθούν μέσα από αγροτικούς δρόμους και αρκετά ποταμάκια, στους πρόποδες των βουνών της Prahova. Από εκεί η διαδρομή, διασχίζοντας δάση και ατελείωτους χωματόδρομους, θα καταλήξει στη Sinaia.

Δεύτερη μέρα: Από τη Sinaia στο Sibiu
Τη δεύτερη μέρα οι αναβάτες θα συνεχίσουν σε ορεινές διαδρομές με το απογευματινό τμήμα να διασχίζει την κοιλάδα πριν τους πρόποδες της οροσειράς Fagara.
Αυτή η μέρα δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, παρόλαυτα οι αναβάτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μια και το γρασίδι κρύβει πολλές εκπλήξεις. Το μέρος σε προκαλεί να οδηγήσεις «τάπα γκάζι» αλλά κρύβει εκπλήξεις, γιαπ και ... λακκούβες. (Πέτρες δεν έχει το μέρος ? )

Τρίτη μέρα: Από το Sibiu στο Petrosani.
Αυτή η μέρα θα είναι η πρώτη που μπορεί να χαρακτηρισθεί «κλασσική Romaniacs». Ιδιαίτερα τεχνική, με απαιτητικά περάσματα, ενώ εξελίσσεται ψηλά στα βουνά.

Τέταρτη μέρα: Από το Petrosani στο Baile
Και η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, κυρίως για τις μοτοσυκλέτες. Τα Quad και ATV μπορούν να αποφύγουν – αν το επιθυμούν – να οδηγήσουν στα δυσκολότερα 50 χιλιόμετρα της διαδρομής, επιλέγοντας εναλλακτικές διαδρομές που εξελίσσονται κυρίως σε ανοικτές πλαγιές και ομαλό έδαφος, που όμως είναι σίγουρο ότι θα τους ικανοποιήσουν εξίσου.

Όσοι επιλέξουν να «λουφάρουν» μπορούν να τη βγάλουν στα ιαματικά λουτρά του Baile.

Πέμπτη μέρα: Η δυσκολότερη του αγώνα – από το Baile στο Petrosani.
Όλα τα λεφτά. Μια ειδική «τέρας». 275 χιλιόμετρα εξαιρετικά σκληρής και τεχνικής διαδρομής. Όσοι τη βγάλουν, έχουν τον τερματισμό στον αγώνα, εξασφαλισμένο!

Έκτη μέρα: Από το Petrosani στο Sibiu
Μετά τη χθεσινή, η σημερινή διαδρομή, εξαιρετικής ομορφιάς θα μοιάζει με παιδική χαρά, που θα μεταφέρει τους αναβάτες στο Sibiu.

Έβδομη μέρα: Τερματισμός!
Το τελικό πανηγύρι στο Sibiu, είναι αφιερωμένο στους... θεατές και ταυτόχρονα ένα απολαυστικό παιχνίδι για τους συμμετέχοντες.

Ξεκινώντας από το κέντρο του Sibiu οι αγωνιζόμενοι θα κινηθούν ΜΕΣΑ στους δρόμους της πόλης (οι οποίοι θα έχουν κλείσει για την αποκλειστική τους χρήση από τους αγωνιζόμενους) και στη συνέχεια θα συνεχίσουν δίπλα στον ποταμό Cibin, έχοντας να αντιμετωπίσουν αρκετά τεχνικά και μη εμπόδια.

Φυσικά θα καταλήξουν στον καθιερωμένο χώρο – σήμα κατατεθέν του Romaniacs: Το τούβλινο, εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο!

Το «πάρτι» που θα γίνει εκεί.... δεν είναι υποχρεωτικό. Παρόλαυτα, στις προηγούμενες εκδόσεις, κανείς δεν το έχασε!Ξεχωριστή διαδρομή πλέον για τις Hobby και Quad και Atv κατηγορίες!
Το rally «Roof of Africa», έπαιξε σημαντικό ρόλο στην παιρεταίρω ανάπτυξη του RBR, μια και εκεί, για πρώτη φορά η οργάνωση, παρουσίασε ξεχωριστή διαδρομή για τη μικρή κατηγορία και για τα quad.

Όταν η οργάνωση του RBR 2006, αποφάσισε τελικά να συμπεριλάβουν την Hobby κατηγορία στον αγώνα, καθώς και την κατηγορία quad, ήταν φυσικό να σχεδιάσουν μια διαφοροποιημένη διαδρομή, το ίδιο όμως συναρπαστική ώστε να βγαίνει από αναβάτες με μικρότερη εμπειρία καθώς και από τα ATV.

Για να μην χαθεί όμως το ενδιαφέρον για τους αναβάτες των μοτοσυκλετών, αρκετά σφικτά κομμάτια υπάρχουν εκεί να ... το διασκεδάσουν. Στα σημεία αυτά έχει προβλεφθεί, εναλλακτική διαδρομή για τα ATV αλλά και για όσους αναβάτες δε θέλουν να το «πολυζορίσουν».

Τα quad και ATV, «παίζουν» στην ίδια κατηγορία. Μένει απλά στους αναβάτες να αποφασίσουν (ανάλογα φυσικά με την εμπειρία τους, αλλά και με τον καιρό) να αποφασίσουν αν θα επιλέξουν ένα «γρήγορο» quad ή ένα All Terrain ATV. ΄

Κόστος
Το κανονικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 1080 ευρώ.
Το Off-Road.gr, πέτυχε ειδική έκπτωση για την κατηγορία hobby: 800 ευρώ!
Για τις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχει έκπτωση 10%.
Η πληρωμή γίνεται 50% με τη δήλωση συμμετοχής και 50% στον τεχνικό έλεγχο.

Ο λογαριασμός του οργανωτή είναι:
SC X-Venture SRL
Bank: Raiffeisen Bank Agentia Sibiu,
Address: Str. N. Balcescu nr. 29, Sibiu, Romania
SWIFT code: RZBRROBU
IBAN: RO33RZBR0000060003040943

Όπως είπαμε και παραπάνω, οι συμμετοχές είναι περιορισμένες.


Αν ψήνεστε μη περιμένετε! Στείλτε email στο romaniacs @ off-road.gr ή τηλεφωνήστε τώρα στο 697 4095312 για τις λεπτομέρειες.

Εμείς θα αναλάβουμε τη διαδικασία δήλωσης (στις ειδικές τιμές) και θα φροντίσουμε για όλες τις λεπτομέρειες ώστε η Ελληνική ομάδα να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις!

Επίσης κατά σε όλες σας τις ανάγκες επικοινωνίας με την οργάνωση, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον αγώνα, το off-road.gr θα σας καλύψει απόλυτα.

Αν απλώς θέλετε να έρθετε μαζί για να ζήσετε από κοντά αυτό το μοναδικό αγώνα ή σαν συμμετέχοντες να πάρετε και την «οικογένεια» μαζί, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν ειδικές τιμές για αυτό το σκοπό.


Προβολή - χορηγίες
  • Ειδική αναφορά στις σελίδες του off-road.gr και στο 0300 (που είναι χορηγός επικοινωνίας) με τα πρόσωπα τις ομάδας πριν και μετά τον αγώνα, καθώς και για τους χορηγούς τους.
  • Δελτία τύπου θα αποσταλθούν σε όλα τα μέσα.
  • Προσφορές από τους χορηγούς που ήδη έχει εξασφαλίσει το off-road.gr για τον αγώνα.
  • Φυσικά θα παραλάβετε φωτογραφίες και το dvd της οργάνωσης.

Υποστήριξη στην ομάδα με υλικό, δίνουν η ΜΑΚΑΝ, η Husaberg και η Gas-Gas.
Χορηγός επικοινωνίας, εκτός από την απόλυτη σελίδα για την εκτός δρόμου κίνηση Off-Road.gr, είναι και το περιοδικό μοτοσυκλέτας και δράσης 0300.


Άντε!
Ακόμα το σκέφτεστε;
Αυτή είναι η ευκαιρία για εσάς να συμμετέχετε σε ένα πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!


Κείμενα: [Σπύρος Κατσιμαλής]

Downloads - Links

Δήλωση συμμετοχής

To site της οργάνωσης RedbullRomaniacs.com
RedBull Romaniacs 2005: H πορεία προς τη νίκη
RedBull Romaniacs 2005: O Cyril κερδίζει την πρώτη ειδική
Redbull Romaniacs 2005: O Cyril πήρε την πρώτη μέρα
RedBull Romaniacs 2005: Hard Enduro Rally
Σχετική συζήτηση στο forum

Κατεβάστε το σχετικό διαφημιστικό video: Χαμηλή ανάλυση  ~2 ΜΒ  - Υψηλή ανάλυση ~11 ΜΒMore articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.039854 seconds. ]