Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
TAT: Transilvania Adventure Trophy 2006Στις 2 Ιουλίου ξεκινάει στην πόλη Deva της Ρουμανίας το περίφημο Transilvania Adventure Trophy, ένας αγώνας που θεωρείται από τους πιο σκληρούς στην Ευρώπη.

Παρθένα δάση, ποτάμια, βουνά γεμάτα θρύλους και γραφικά χωριά συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό που μέσα του για μια εβδομάδα θα διαγωνιστούν πληρώματα από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

*** 1/6/2006: Video Teaser! ***
*** H ομάδα του Off-Road.gr αναχωρεί σήμερα το βράδυ ***

Η λέσχη Off-Road Adventure Romania με επικεφαλής τον καλό μας φίλο Ionut Macri διοργανώνει στην πατρίδα του Κόμη  Δράκουλα, στην γη των θρύλων και των δεισιδαιμονιών, μια μοναδική περιπέτεια για τους λάτρεις της εκτός δρόμου οδήγησης!

Για μια εβδομάδα (η μεγάλη διάρκεια του ΤΑΤ αποτελεί στοιχείο της αυξημένης δυσκολίας – σκληρότητας του) οι συμμετέχοντες θα διασχίζουν παρθένα δάση όπου ακόμα ζουν αρκούδες και λύκοι και θα περνούν από παραδοσιακά χωριά (πρόκειται για μερικούς από τους αρχαιότερους οικισμούς της Ευρώπης) κινούμενοι μέσα σε προστατευόμενο εθνικό δρυμό.

Άνθρωποι και μηχανές θα δοκιμαστούν σε επιλεγμένα εμπόδια που απαιτούν εκτός δρόμου οδηγικές ικανότητες και... δυνατούς εργάτες!

Λάσπη, βράχια, ποτάμια και καταπράσινη φύση αποτελούν το περιβάλλον διεξαγωγής του αγώνα.

Το ομαδικό πνεύμα και η συνεργασία μεταξύ των πληρωμάτων είναι απαραίτητα στοιχεία, αυτός είναι και ο λόγος που αγωνίζονται ομάδες των δύο αυτοκινήτων.


Προς το παρόν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για συμμετοχή από ομάδες προερχόμενες από την Ρουμανία, την Αγγλία, την Ισπανία, την Τουρκία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Αυστρία, το Βέλγιο αλλά και από Ελλάδα.

Το Off-Road.gr θα πραγματοποιήσει ολοκληρωμένη αποστολή στην Ρουμανία για να παρακολουθήσει την μοναδική αυτή περιπέτεια μέρα προς μέρα... από μέσα.

Ο Σπύρος –Superspy – Κατσιμαλής ήταν ήδη εκεί πριν λίγες μέρες και συμφώνησε με τους διοργανωτές τις λεπτομέρειες.
Θα είμαστε εκεί με κατάλληλο... τετρακίνητο, ώστε να σας ενημερώνουμε καθημερινά.

Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή ή απλά να έρθετε παρέα για να ζήσετε απο κοντά τον καλύτερο Ευρωπαϊκό αγώνα Trophy, επικοινωνήστε μαζί μας. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την οργάνωση και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία.

Μείνετε συντονισμένοι για να ζήσετε μαζί μας τις συναρπαστικές στιγμές του  Transilvania Adventure Trophy 2006 όπως μόνο το off-road.gr μπορεί να σας τις μεταφέρει...


Κείμενο: [Γιώργος Φυτάς]
Φωτογραφίες: [Nora Agapi]


Μήνυμα απο την οργάνωση: Κουμπώστε τα «κοντά!»

Φίλε του Off-Road: Μέχρι τώρα θα έχεις προετοιμάσει το καμάρι σου: Όλα αδιάβροχα, λαδωμένα και έτοιμα για τη μεγάλη πρόκληση!

Πλησιάζουμε στην εκκίνηση του 2006 ΤΑΤ. Εμείς εδώ στη Ρουμανία, έχουμε λιώσει, σχεδιάζοντας τη διαδρομή του αγώνα. Ανιχνεύσαμε, κολυμπήσαμε στη λάσπη και κάναμε το καλύτερο, για τη δική σου απόλαυση!

Η διαδρομή είναι υπέροχη, συγκεντρώσαμε το καλύτερο που μπορεί να σου προσφέρει η φύση. Συνδυάσαμε, απίθανα περάσματα 4Χ4 με τα πιο φαντασμαγορικά τοπία που υπάρχουν.

Ακόμα και όταν κολλήσεις ή παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα να είσαι σίγουρος ότι θα το απολαύσης!

Άντε! Προετοιμάσου! Κάνε τις τελευταίες ρυθμίσεις, τις τελευταίες προετοιμασίες και έλα μαζί μας στην εκκίνηση μιας υπέροχης περιπέτειας!

Ionut Macri

Downloads - Links

www.transilvania-trophy.com
Σχετική συζήτηση στο forum

Κατεβάστε το Video Teaser  (~2ΜΒ)More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.039547 seconds. ]