Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Ευρωπαϊκος μαραθώνιος αντοχής RAID Ροδόπης 2004

Αγώνας 600 χιλιομέτρων!
Το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Νοεμβρίου 2004, διοργανώνεται από το Off-Road.gr και τον ΟΦΑΔ, το RAID ΡΟΔΟΠΗΣ, ένας μαραθώνιος αντοχής με την υποστήριξη των περιοδικών ΜΟΤΟ, 0300, 4Χ4 Magazine και DRIVE και την χορηγία της SUBARU Αφοι Ιωαννίδη.
Οι μαραθώνιοι αντοχής, περιλαμβάνουν διαδρομές μεγάλων αποστάσεων εντός και εκτός δρόμου στην Ελληνική φύση, με μορφή και κανονισμούς, που πλησιάζουν τους μεγάλους αγώνες αντοχής, όπως είναι τα διεθνή Rally Raid.
*** 1/11/2004 Οι συμμετοχές έκλεισαν ***
*** Το road book ετοιμάστηκε για τις ΜΟΤΟ σε ρολό. Μη σκάσετε μύτη χωρίς κουτί! ***
*** "Δείτε" τη σειρά εκκίνησης. Αν ο καιρός το επιτρέψει η εκκίνηση της Κυριακής θα γίνει στις 05:00 αντι για 05:30... ***
*** Πληροφορίες για θεατές το πρωϊ του Σαββάτου στη Δράμα ***

 


Η διαδρομές είναι προσαρμοσμένες στο Ελληνικό ανάγλυφο και συνθήκες και ελίσσονται μέσα σε πανέμορφους δύσβατους δασικούς δρόμους.

Οι συμμετέχοντες, με τις οδηγίες από το road book, το οποίο παραλαμβάνουν στην εκκίνηση, πρέπει να κάνουν τις ειδικές διαδρομές στο βέλτιστο χρόνο με την μοτοσικλέτα ή το τετρακίνητο τους.

Το RAID ΡΟΔΟΠΗΣ, είναι διήμερος Ευρωπαϊκός αγώνας με συνολικό μήκος 582 χιλιομέτρων, τα οποία οι αγωνιζόμενοι καλούνται να καλύψουν σε δύο οκτάωρα, με μια ενδιάμεση νυκτερινή στάση.
Η εκκίνηση θα δοθεί στη Δράμα το Σάββατο στις 09:30 και ύστερα από 325 χιλιόμετρα, θα επιστρέψει πίσω, για ανασυγκρότηση και service σε ανοικτό bivouac σε στυλ Dakar.

Μετά από την σύντομη προετοιμασία και ανάπαυση o αγώνας, θα συνεχιστεί την επομένη το πρωί 05:30, με τους συμμετέχοντες να ολοκληρώνουν το δεύτερο σκέλος, επιστρέφοντας στη Δράμα για τον τερματισμό και την τελετή απονομής.

Το Raid Ροδόπης είναι ο τρίτος αγώνας του είδους για φέτος και έχει σκοπό να αποτελέσει την μεγαλύτερη περιπέτεια για τους συμμετέχοντες.

Για πρώτη φορά, στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος και φορτηγά 4Χ4 πέρα από τις συνηθησμένες συμμετοχές μοτοσικλετών και αυτοκίνητων 4Χ4 & SUV ενώ ο αναμένονται και ξένες συμμετοχές από Βέλγιο, Γερμανία και Τουρκία.

Οι αγώνες αυτού του είδους, φαίνεται να έχουν μεγάλη επιτυχία και ο αγώνας της Ροδόπης θα είναι ο καλύτερος της χρονιάς.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του αγώνα http://www.rodopi.off-road.gr, email: off-road@off-road.gr και στο 6974095312

Κατεβάστε τον ειδικό κανονισμό


Στα 582 χιλιόμετρα η διαδρομή με 324 χιλιόμετρα την πρώτη μέρα και 258 τη δεύτερη!

Πρόγραμμα ανεφοδιασμών ΜΟΤΟ:
ΣΚΕΛΟΣ 1: ΔΡΑΜΑ - ΔΡΑΜΑ 323,75 χλμ
94,73χλμ ΠΡΑΤΗΡΙΟ
97,86χλμ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
63,36χλμ ΠΡΑΤΗΡΙΟ
67,90χλμ ΔΡΑΜΑ

ΣΚΕΛΟΣ 2: ΔΡΑΜΑ - ΔΡΑΜΑ 257,77 χλμ
92,34χλμ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
93,10χλμ ΠΡΑΤΗΡΙΟ
72,33χλμ ΔΡΑΜΑ

Υπολογίστε πάντα στην αυτονομία σας ένα +10% για λόγους ασφαλείας!Η εταιρία MAKAN – Touratech Ελλάς, προσφέρει έκπτωση 10% σε εξοπλισμό Road Book και Trip Master (ΙΜΟ) στους αναβάτες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.
Περισσότερα στο http://www.makan.gr και 210 5247675Editorial

Αγαπητοί φίλοι,

Οι αξιόλογοι αγωνιζόμενοι και η διαρκής αύξηση των συμμετοχών και των συνεργατών, είναι η επιβράβευση για τις προσπάθειες μας, στην εδραίωση των πραγματικών αγώνων αντοχής στην χώρα μας.

Με τον τρίτο αγώνα μας, μέσα στο 2004, επιδιώκουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας βοηθάτε με τη συμμετοχή σας ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδο των αγώνων αντοχής στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ οδηγών και αναβατών.

Το Raid Ροδόπης 2004 θα είναι σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, πιο απαιτητικό από τον προηγούμενο από πλευράς απόστασης και πιο ήπιο από πλευράς εδάφους. Θα γνωρίσετε εκπληκτικά σημεία και θα μαγευτείτε από τον ορεινό όγκο της Ροδόπης.

Ανεβαίνουμε βόρεια πλέον, σε παρθένα εδάφη της Ελλάδας, όπου σπάνια υπάρχει ευκαιρία να επισκεφτούμε και πιστέψτε με, οι περιοχές που θα κινηθείτε θα σας αφήσουν αξέχαστες αναμνήσεις.

Οικοδεσπότες μας, θα είναι για ένα εκπληκτικό διήμερο, οι φιλόξενοι άνθρωποι του Ομίλου Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας όπου με την βοήθεια των τοπικών αρχών θα φροντίσουν ώστε το Raid Ροδόπης να είναι η καλύτερη αγωνιστική σας εμπειρία.

Είναι πλέον γνωστό το πάθος μου με τους αγώνες Cross-Country Rally και ταυτόχρονα η θέληση μου ώστε να υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε αυτούς για τον καθένα από εσάς.

Μην ξεχνάτε ότι ο σκοπός μας είναι να περάσουμε ένα περιπετειώδες διήμερο γεμάτο όμορφες αναμνήσεις και ότι σε κάθε περίπτωση η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία!
Σπύρος Κατσιμαλής - Off-Road.gr
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ (ΟΦΑΔ) συνεχίζοντας χρόνια τώρα τις Αγωνιστικές και Κοινωνικές εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία, και με την μεγάλη υποστήριξη των τοπικών αρχόντων, όλων των υπηρεσιών, των επαγγελματιών, και όλων των πολιτών του Νομού, μας δίνουν την υπόσχεση, την υποστήριξη, και την δύναμη να φέρουμε εις πέραν το RAID ΡΟΔΟΠΗΣ 2004.

Είναι μεγάλη μας τιμή να διοργανώνουμε τέτοιους Αγώνες, νιώθοντας την μεγάλη ευθύνη που έχουμε να φιλοξενούμε όλους εσάς στην πόλη της Δράμας για πρώτη φορά..
Θέλω να γνωρίζετε πως θα κάνουμε ότι το δυνατόν καλύτερο, σαν οργάνωση και σαν Νομός να γίνει ένας πολύ ωραίος Αγώνας, με όσο γίνεται λιγότερα λάθη σαν πρώτη φορά και ότι θα μαγευτείτε από τον ορεινό όγκο, που ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Σας καλωσορίζουμε στην Δράμα και σας ευχόμαστε να έχετε αντοχή και μια ωραία περιπέτεια δύο ημερών στην παρθένα φύση.

Για το Δ.Σ. του ΟΦΑΔ
Πρόεδρος Μανώλας Δημήτριος

Οι διαδρομές του RAID ΡΟΔΟΠΗΣ 2004 αποτελούν μια επιτομή του δασικού οδικού δικτύου που έχει να επιδείξει ο νομός Δράμας ο οποίος έχει το ρεκόρ δασοκάλυψης στην Ελλάδα με 36% (ενώ αλλού δεν ξεπερνά το 18%) .

Η Ροδόπη είναι η αρχαιότερη οροσειρά της Ελλάδας καθώς τα εδάφη της αναδύθηκαν κατά την Ηώκαινο –Ολιγόκαινο περίοδο. Η μάζα της θεωρείται καθαρά ηπειρωτική γεγονός που την καθιστά μοναδική στον ελληνικό χώρο. Βασικά δομείται από μαρμαρυγικούς σχιστόλιθους.

Η διαδρομή μας κινείται αποκλειστικά στο Δυτικό τμήμα της Ροδόπης κυκλικά από την λεκάνη του ποταμού Νέστου.
Η διαδρομή και των δύο ημερών διασχίζει και το Όρος Φαλακρό από την βόρεια πλευρά του μέσα από ένα υπέροχο δάσος οξυάς. Ο όγκος του Φαλακρού είναι συμπαγής με έκταση 600km2 .

Από την κοιλάδα του Κ.Νευροκοπίου ακολουθεί μια ανηφορική διαδρομή 35 km και αφού περάσει από το μοναδικό δάσος Σημύδας στην Ελλάδα, μπαίνει στο δάσος του Καρά Ντερέ όπου κυριαρχούν τα έλατα.
Η διαδρομή κινείται συνεχώς σε υψόμετρο άνω των 1000m έως την κοιλάδα του Παρανεστίου. Από εκεί διασχίζοντας της νότιες παρυφές της Ροδόπης και δίπλα από την λίμνη Θησαυρού τελειώνει στην Δράμα.

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στην δυτική Ροδόπη μέσα σε ένα δίκτυο παλαιών δρόμων. Η δεύτερη ημέρα είναι και αυτή που προσεγγίζει περισσότερο τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα στην θέση Μαγούλα βόρεια του χωριού Ποταμοί.
Η διαδρομή γενικά είναι δύσβατη τους φθινοπωρινούς και ανοιξιάτικους μήνες και επιβάλετε η χρήση εκτός δρόμου ελαστικών από όλα τα οχήματα.

Η ετήσια βροχόπτωση φτάνει τις 60-100ημέρες/έτος (10 λιγότερες από τα δάση της Δ. Γερμανίας) με ύψος βροχής 580-710mm ετησίως με τις περισσότερες βροχές τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο και Μάιο.
Η μέση ετήσια θερμοκρασία είναι 15ο C. Στο Καρά Ντερέ το ετήσιο ύψος βροχής είναι 1200mm!

Η ιδιαιτερότητα της Ροδόπης και η απομόνωση της, καθώς είναι ακατοίκητη σε όλο το Δυτικό τμήμα, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Ακολουθήστε πιστά της οδηγίες του Δρομοβιβλίου και δεν θα έχετε πρόβλημα.

“Χαθείτε” μόνο μέσα στα μοναδικά χρώματα ενός πραγματικά μεγάλου δάσους το φθινόπωρο. Ελπίζω να απολαύσετε τις διαδρομές που επιλέξαμε και να ικανοποιήσετε το πάθος σας για την περιήγηση εκτός δρόμου.

Υπεύθυνος Διαδρομής Μιχαηλίδης Σίμος - Off-Road.gr

Αγαπητοί φίλοι,
Σας χαιρετώ και σας καλωσορίζω στον όμορφο Νομό της Δράμας!
Στην πρόταση του ΟΦΑΔ και του off-road.gr να γίνω χορηγός του Raid ΡΟΔΟΠΗΣ 2004 ανταποκρίθηκα με μεγάλη μου χαρά ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτός ο μοναδικός αγώνας.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την συμμετοχή σας και να είστε βέβαιοι πως θα απολαύσετε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας. Η συμμετοχή όλων μας δίνει δύναμη και κουράγιο στους οργανωτές για να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους για την πρόοδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι να περάσετε δύο φανταστικές μέρες στα βουνά της Δράμας.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Όμιλος εταιριών Αφοι Ιωαννίδη ΑΕ
Αντιπρόσωποι SUBARU στους νομούς Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Ξάνθης, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΧΟΡΗΓΟΙ

Αφοι Ιωαννίδη: Επίσημοι αντιπρόσωποι Subaru  Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Ξάνθης, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης

ΜΑΚΑΝ – Touratech Hellas: Οι ειδικοί στον εξοπλισμό περιπέτειας είναι χορηγοί στην προσπάθεια μας.

Περιοδικό ΜΟΤΟ: Το παλαιότερο περιοδικό του χώρου της μοτοσικλέτας συμβάλει με χορηγία επικοινωνίας .

Περιοδικό 0300:
Το «ειδικό» περιοδικό χώματος στο χώρο της μοτοσικλέτας, συμβάλει στην προβολή του αγώνα.

Περιοδικό Drive: Το γνωστό περιοδικό αυτοκινήτου, δεν θα μπορούσε να λείπει από τους συνεργάτες μας, συμβάλλοντας με χορηγία επικοινωνίας.

Περιοδικό 4X4 Magazine: Το μοναδικό εξειδικευμένο περιοδικό στην Ελλάδα, στον χώρο του 4Χ4, συμβάλει στην προβολή του αγώνα.

SuperSport: Το τηλεοπτικό αθλητικό κανάλι με τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης, καλύπτει αποκλειστικά τον αγώνα.

Νομαρχία Δράμας: Η βοήθεια της Νομαρχίας Δράμας αγκάλιασε από την αρχή τον αγώνα και η βοήθεια της είναι ουσιαστική.

Αστυνομική διεύθυνση και Πυροσβεστική υπηρεσία Δράμας: Η «ασφάλεια» του αγώνα. Η συνεργασία τους εξασφαλίζει την ομαλότητα διεξαγωγής του αγώνα.

Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Δράμας: Η «φωνή» του αγώνα. Η συνεργασία τους εξασφαλίζει την επικοινωνία σε ένα από τα πιο απομονωμένα σημεία της Ελλάδας.

Κριτές, ενδιάμεσοι και στελέχη του αγώνα: Εκτός από τους παραπάνω, πάνω από 25 άνθρωποι βοηθούν ώστε η διεξαγωγή του αγώνα να κυλήσει ομαλά.

Πυροσβεστικά είδη: Αραβίδου Ν. Γεωργία - Δράμα - 25210 25029

Καθαριότητα - Υγιεινή: Συνεργεία καθαρισμών "ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ" - Δράμα - 25210 45552

Ηχητικές εγκαταστάσεις: Τζιβανάκης Ιωάννης - Δράμα - 25210 34807

Φύλαξη - Security: Hellenic Security - Δράμα - 25210 48070

Οδική βοήθεια - ΕΛΠΑ:  Τοπικός αντιπρόσωπος Δράμας - Αποστολίδης Αθανάσιος - 25210 81460ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΤΟ (44) - 1/11/2004
#
ΟΜΑΔΑ
ΑΝΑΒΑΤΗΣ
ΜΟΤΟ
1
Dirty Team Μαρουλάκης Ελευθέριος Honda XRV650
2
2Τροχο Νικολάου Αλέξανδρος BMW R100GS PD
3
Koutourou Club
Σγουρής "ΤΑΙΝΙΑΣ" Κώστας
Honda XL650V
4
Δράμπας Ι. Δράμπας "SeNNinhA" Ιωάννης BMW GS650 Dakar
5
Δροσόπουλος Κ. Δροσόπουλος Κώστας SUZUKI DR650
6
KTM Κεράσι Club "5" Χατζηνικολάου "HIGHLANDER" Σωτήρης KTM 620 Adv
7
KTM Κεράσι Club "4" Παπαδόγγονας "LIMITLESS" Αλέξης KTM 950 Adv
8
Αγελαδοπούλου Ε. Αγελαδοπούλου "ΚΤΜΑΚΙ" Ελένη KTM EXC 125
9
Αγελαδόπουλος Δ. Αγελαδόπουλος Δημήτρης KTM LC4 640
10
Επιτροπάκης Α. Επιτροπάκης "EPITAL" Αλέξανδρος KTM LC4 400
11
Hellinstrore 018 - Dirty Wash - Enduro.gr Βάγγερ Ιωσήφ KTM 620 GS
12
Husaberg Hellas-Denicol-Afam-WP Team #1 Τασούλης Χρήστος Husaberg FE
14
Husaberg Hellas-Denicol-Afam-WP Team #3 Ντάμεν Μάρκ Husaberg 550
15
Husaberg Hellas-Denicol-Afam-WP Team #4 Φρέντ Τέες Husaberg FE450
16
Flat Team #2 Σπιτσέρης Γιώργος KTM 400 SC
17
Flat Team #1 Woelfl Christian ΚΤΜ 525 Desert
18
Ψωφάκης Α. Ψωφάκης "RAPTOR" Αλέξανδρος Yamaha Raptor 660 Quad
19
Μεγαλοοικονόμου Δ. Μεγαλοοικονόμου Δημήτριος Husqvarna TC570
20
Ζήσης Θ. Ζήσης Θεόδωρος Honda XR250s
21
Husaberg Hellas-Denicol-Afam-WP Team #2 Οικονομάκος Γιώργος Husaberg FE 550e
22
Art Metron "1" Κανελλέας Σταύρος Honda XR650 Rally
23
Art Metron "2" Χαραλαμπόπουλος Βασίλης Yamaha WR250f
24
Σούλιος Α. Σούλιος Αντώνης KTM Adv 640
25
Χαροκόπος Ε. Χαροκόπος Ευάγγελος Kawasaki KLX-300
26
Ψωμόπουλος Δ.
Ψωμόπουλος "ΚΑΠΗ-ROSSI" Δημήτρης
Husaberg FE400
27
KTM Kerasi Club "1" Μωραϊτης "ΓΟΡΓΟΡΟΦΤΕΡΟΣ" Δημήτριος ΚΤΜ 640 Adv
28
KTM Kerasi Club "2" Χουσιάδας Γιώργος KTM 640 Adv
29
Βασιλακόπουλος Χ. Βασιλακόπουλος Χρήστος ΚΤΜ 660 Rally
30
Αργυράκης Γ. Αργυράκης "ΣΙΦΟΥΝΑΣ" Γιώργος Yamaha TT600R
31
Γνήσιος Χ. Γνήσιος "ΓΑΡΔΕΛΟΣ" Χρήστος KTM LC4 640
32
Βαγιωνής Π. Βαγιωνής 'J-R' Παναγιώτης Yamaha Banshee 350
33
Κοίλιας Κ. Κοίλιας "SHARMY" Κωνσταντίνος KTM EXC 400
34
Κωνσταντινίδης Γ. Κωνσταντινίδης "HULK" Γιάννης Kawasaki 400 Quad
35
Κάτρας Ε. Κάτρας Ευάγγελος Yamaha Raptor 660 Quad
36
Διαμαντόπουλος Δ. Διαμαντόπουλος Δημήτριος KTM EXC 300
37
Σκουτέλας Ε. Σκουτέλας Ευστράτιος KTM EXC 300
38
KTM Kerasi Club "3" Χονδρομήτρος Γιώργος KTM LC4 640
39
Rider's Shop Κόντης Πάρης Husaberg FE400
40
Δουνάκης Γ. Δουνάκης Γιάννης ΚΤΜ 520
41
Κυπαρίσσης Ν. Κυπαρίσσης "ΤΑΡΙΦΑΣ" Νικόλαος Honda XR600
42
Χατζηβλαστής Ι. Χατζηβλαστής Ιγνάτιος Yamaha WRF250
43
Hellinstore 011-Ευθυμιάδης Μυρογιάννης Ευστράτιος KTM EXC 450
44
MOTO Mamolis Βαλσαμάκης Φιλοκλής Husqvarna WR250
45
Παπαευθυμίου Α. Παπαευθυμίου Αλέξανδρος KTM EXC 200


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 4Χ4 (36)  -1/11/2004

  #  
ΟΜΑΔΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΟΔΗΓΟΣ
ΣΥΝ Α΄
ΣΥΝ Β΄
ΣΥΝ Γ΄
ΟΧΗΜΑ
101
Ιχνηλάτης Team #5 Βασιλόπουλος Πέτρος Δημοσθένης Πεφάνης

Nissan X-Trail
102
Χατζηδημούλης Ν. Χατζηδημούλης Νικόλαος Νικολίτσας Γιάννης

Honda CRV
103
Δούκας Σ. Στέφανος Δούκας


Nissan Navara
104
Αναστασόπουλος Σ. Σαμψών Αναστασόπουλος Πέτρος Κορωναίος

Nissan Navara
105
Μαλτέζος Ν. Μαλτέζος Νίκος Παπαδόπουλος Κώστας

KIA Sportage
106
Γρηγορίου Κ. Γρηγορίου "Griou" Κωνσταντίνος


Suzuki Vitara
107
Χριστοδούλου Μ. Μιχάλης Χριστοδούλου Εύη Σακελλαρίδου Αλέξανδρος Χριστοδούλου Στάθης Κούσουλας Toyota Land Cruiser 120
108
Νανόπουλος Γ. Νανόπουλος Γιώργος Παπασπύρου Πέτρος

Jeep Grand Cherokee
109
Σεμελίδης Ζ. Σεμελίδης Ζαχαρίας Χρηματόπουλος Δημήτρης

Land Rover Dscovery
110
Φρονιμάκης Γ Φρονιμάκης Γιάννης Αρχαύλης Θωμάς

Nissan Pickup Dakar Rallye Raid
111
4X4 Magazine Βιρβίλης Μάριος Δελής Ιωάννης

ΚΙΑ Sportage
112
Κουνέλης Μ. Κουνέλης Μάριος Γκλιάτης Παναγιώτης

Mitsubishi Pajero
113
Ιχνηλάτης Team #7 Κυλίτης Αντώνης Ηλιακάκης Παντελής

Jeep Cherokee XJ
114
Ιχνηλάτης Team #1 Λεμπέσης Θεόδωρος Φαλιέρος Χρήστος

Suzuki Vitara
115
Stratego 4X4 Team #1 Σταθάκος "DISTA" Δημήτρης Μπάρδης "TEDOS" Θεόδωρος

Nissan Terrano II
116
Κουτάς Γ. Κουτάς Γεώργιος Βασίλης Βαρβαγιάννης

Land Rover 110
117
Λέσχη 4Χ4 Σερρών Γκουγκούφκας "ΓΙΑΓΙΑ" Πέτρος Λεφάς "ΠΑΠΠΟΥΣ" Σωκράτης

Mitsubishi Pajero
118
Νικολίτσας Δ. Νικολίτσας Δημήτριος Μαρκίνος Χρήστος

Suzuki G. Vitara
119
Ιχνηλάτης  Team #2 -Τετρακίνηση Αθανασίου "ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ" Γιάννης Αθανασίου Κωνσταντίνα

Land Rover 110
120
Stator Παπαδόπουλος Λευτέρης Βασιλειάδης Δημήτρης

Nissan Picup
121
Drive Παράβαλος Μάριος Βασίλης Καραχάλιος

Land Rover 90
122
Ιχνηλάτης Team #3 Γιαννακούλης Δημήτρης Κιμωνίδης Έκτωρ Κυλιακούδης Λευτέρης
Mitsubishi L200
123
Ιχνηλάτης Team #4 Αναστασιάδης Γιάννης Κατημερτζής "ΝΑΥΑΡΧΟΣ" Γιώργος

Land Rover 90
124
Γιαννάκος Σ. Γιαννάκος Στρατής Φίλης Πέτρος

Daihatsu Feroza
125
Stratego 4X4 Team #2 Γιώργος "Tazmania" Κυπριανού Μαριάνθη "Tazlady" Χατζηβασίλογλου

Lada Niva
126
Green Forest Λωρίδας "LORI" Αθανάσιος Βαβαλέκας "ΒΑΒΑΣ" Μιχάλης

Suzuki Vitara
127
ΕΝΔΟΧΩΡΑ Σταματίου Μιχάλης Τζώρτζη Ματθίλδη

Jeep Cherokee
128
Μίχος Θ. Μίχος Θεόδωρος Βασλής Νικόλαος

Lada Niva
129
Ιχνηλάτης Team #6 Σιούτης Πέτρος Κωνσταντάρας Παναγιώτης

Mitsubishi Pajero
130
Χιονάτος Μ. Χιονάτος Μιχάλης Σουάννης Γιάννης

Nissan Terrano II
131
Γκούμας Ν. Γκούμας Νικόλαος Κανίδης "CANNON" Χαρίτων

Suzuki Vitara
132
Χαβούζης Μ. Χαβούζης Μιχάλης Παπαδοπούλου Ελένη

KIA Sportage
133
Μανούσης Ε. Μανούσης Ελευθέριος Καραγκιόζης Βασίλειος

Suzuki Vitara
134
ΟΦΑΔ Team Σουδής Δημήτριος Ταμπακόπουλος Ιωάννης

Suzuki Samurai SJ13
135
Λέσχη 4Χ4 Λιβαδειάς #1 Κιούσης Κωνσταντίνος Καμινάρης Νικόλαος

Suzuki Vitara
136
Λέσχη 4Χ4 Λιβαδειάς #2 Θαννέλας Γεώργιος Καραβαγγέλης Γεώργιος

Suzuki Vitara
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.029114 seconds. ]