Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Γύρος της Πελοποννήσου από το Land Rover Ιταλίας και το Off-Road.gr


Παντού μπορεί να φτάσει!

Μια εβδομάδα με 29 Land Rover στην Ελλάδα

Τι συμβαίνει αν μαζέψεις όλη την γκάμα της Land Rover, από Defender μέχρι Disco IV, Range και Freelander, μαζί με τα πληρώματα τους και τους ξαμολήσεις στα βουνά της Πελοποννήσου για μια βδομάδα σε μια συνταγή του Off-Road.gr πασπαλισμένη με εκτός δρόμου κίνηση, πολυτελή ξενοδοχεία και κρυφά μυστικά των περιοχών;
Η απόλυτη ευτυχία με τα Best 4X4XFar!Στα μυστικά δρομάκια στο Λύκαιο της Αρκαδίας


Η συνεργασία με το επίσημο Land Rover Club της Ιταλίας* και του Off-Road.gr έδωσε την ευκαιρία στα παθιασμένα μέλη του club να γευτούν τα καλύτερα που μπορούσε να δώσει η Πελοπόννησος.

Η εκδρομή που είχε διάρκεια 6 ημέρες διέσχισε όλη την Πελοπόννησο από διαδρομές κομμένες και ραμμένες ακριβώς στα μέτρα των αγαπημένων οχημάτων.

Το επίσημο Club της Land Rover Ιταλίας είναι από τα πιο δραστήρια στον κόσμο και επέλεξε την Ελλάδα για έναν από τους σταθερούς ετήσιους προορισμούς του.

Η διαδρομή ήταν κομμένη και ραμμένη ακριβώς για τα οχήματα της αγαπημένής μάρκας αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες τους με ασφάλεια και διασκέδαση.
Όλη η γκάμα της Land Rover έδωσε το παρόνΕπιπρόσθετα για τους πιο φανατικούς Off-Roaders της επιλέχθηκαν καθημερινά ειδικά κομμάτια, που με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια πληρωμάτων και οχημάτων ανέβαζαν την αδρεναλίνη σε υψηλά επίπεδα.

Ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων φρόντισαν για την καθημερινή ανάπαυλα ενώ γευτήκαμε τις καλύτερες γαστριμαργικές συνταγές τόσο σε κεντρικά γνωστά σημεία στις μεγάλες πόλεις που επισκεφτήκαμε όσο και σε ξεχασμένα χωριουδάκια που εκ των προτέρων είχαμε κανονίσει για να ετοιμάσουν τοπικά εδέσματα οι γυναίκες της κοινότητας.Ευχάριστη συνάντησηΑπό την Achaia Clauss, τα Καλάβρυτα, το Ναύπλιο, τη Μονεμβάσια, την Ελαφόνησο, τη Μάνη, μέχρι τη Λακωνία, το Λύκαιο, την Αρκαδία και την Ολυμπία οδηγήσαμε μέσα από ξεχασμένους δρόμους, μάθαμε για την ιστορία του τόπου και διασκεδάσαμε σε ένα συνδυασμό στη σωστή αναλογία που προσέφερε στα πληρώματα το καλύτερο δείγμα της Πελοποννήσου.
Παιχνίδια με την άμμοΑνανεώσαμε και πάλι τo ραντεβού μας για την επόμενη ετήσια επίσκεψη και αδημονούμε για ακόμα μια βδομάδα γεμάτη Land Rover.

Κείμενο: [Σπύρος Κατσιμαλής]
Φωτογραφίες: [Spyros-Fabrizio-Antoine]


*Το επίσημο Ιταλικό Land Rover Club είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και διαθέτει επαγγελματική ομάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τη διοργάνωση των εκδηλώσεων του, βασισμένη στα επίσημα πρότυπα του εργοστασίου, ενώ παρέχει και την αναγνωρισμένη κορυφαία εκπαίδευση του εργοστασίου.


Στα βουνά των Καλαβρύτων


Ένα Range εν ώρα δράσης


Στάση για μεσημεριανό σε χωρίο στη Μάνη


Μέσα στα κελάρια της Achaia Clauss
Οργανωμένη στάση για μεσημεριανό στη λίμνη Δόξας


Απόλαυση!

Το φέρυ για την Ελαφόνησο δούλεψε υπερωρία για να περάσει όλα τα αυτοκίνητα


Και ποταμάκια είχαμε - παιχνιδάκι για ένα Land


Υπερπολυτελή αλλά και «ζεστά» ξενοδοχεία μας περίμεναν κάθε βράδυ


Ξεροπόταμος στη Ζήρια


Η παραλία στην Ελαφόνησο


Δε τα χωράει ο φακός!


Η διαδρομή είχε ελεγχθεί και "καθαριστεί" από πριν. Τίποτα στην τύχη!


Παντού θα βρείς ένα Land


Πάμε και πάλι για παιχνίδι


Απίθανη θέα αλλά και φιλοξενία!


ΕλλάδαMore articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.048575 seconds. ]