Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Πρώτος αγώνας SuperTrial 2012 στο ΡέθυμνοΛίγα λόγια για τον πρώτο αγώνα του έπαθλου Super trial 4x4 που θα πραγματοποιηθεί 20-22/04/2012 στο Ρέθυμνο Κρήτης από τον Μηχανοκίνητο Αθλητικό Ρεθυμνιώτικο Σύλλογο (Μ.Α.Ρ.Σ.).

Ο αγώνας δείχνει να έχει τραβήξει την προσοχή όλων, αγωνιζόμενων και μη.
Ίσως να είναι το μεγαλύτερο γεγονός 4x4 της χρονιάς με κορυφαία πληρώματα από όλη την Ελλάδα.
Οι συμμετοχές έχουν κλειδώσει στις 25 παρόλο που αυτό μπορεί να στεναχωρήσει κάποιους, ήταν αναγκαίο κακό για την σωστή διεξαγωγή του αγώνα.
Επίσης ο Μ.Α.Ρ.Σ. κατανοώντας την κρίση επιδοτεί τους αγωνιζόμενους εκτός Κρήτης όπως είχε σχεδιαστεί από την αρχή.H παρουσίαση των πληρωμάτων και η πρώτες δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν στη μαρίνα Ρεθύμνου


Το πρόγραμμα του αγώνα θα έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 20/04/2012
το πρωί που θα καταφτάσουν το αυτοκίνητα θα πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος και οι εγγραφές.

Στην συνέχεια το απόγευμα θα μαζευτούν οι αγωνιζόμενοι στο χώρο της μαρίνας Ρεθύμνου όπου θα ακολουθήσει παρουσίαση των πληρωμάτων και διάφορες σύντομες δοκιμασίες συνοδηγών όπως ποδήλατο και άλλες εξειδικευμένες Κρητικές ασκήσεις.

Την ίδια ώρα οι οδηγοί θα εκτελούν διάφορα τεχνητά εμπόδια όπως τραμπάλα και άλλα ... Το σύνολο αποτελεσμάτων οδηγού και συνοδηγού θα κρίνουν την σειρά εκκίνησης της επόμενης ημέρας.

Να τονίσουμε εδώ ότι ο αγώνας είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να μην υπερτερεί κανένα αυτοκίνητο, το καλύτερο σύνολο οδηγού, συνοδηγού και αυτοκινήτου θα είναι αυτό που θα κερδίσει.Η ειδική Wild Terrain θα γίνει σε φυσικό περιβάλον


Σάββατο 21/04/2012 ξεκινάμε με μια ειδική τύπου wild terrain εκεί θα συναντήσουμε μια παρατεταμένη κατηφόρα μέτριας κλίσης, δεν θα χρειαστεί εργάτης για την κατάβασή της, καταλήγει σε ένα πλάτωμα εκεί θα γίνεται αναστροφή για να ανεβούμε στο γολγοθά με τουλάχιστον δύο δεσίματα.

Η δεύτερη ειδική βρίσκεται στον ίδιο χώρο, η είσοδος της θα είναι φραγμένη από ένα φορτηγό όπου τα πληρώματα θα πρέπει να τραβήξουν είτε με τον εργάτη τους είτε με το σασί τους ανάλογα τι θα επιλέξει η ομάδα (σε δοκιμές που έγιναν ένα εργοστασιακό Samurai μπορεί να τραβήξει το φορτηγό χωρίς κανένα πρόβλημα).
Από εκεί και πέρα αρχίζει μία ειδική σε φυσικό terrain όπου κερδίζει ο καλύτερος χρόνος και από ότι φαίνεται δεν θα χρειαστεί εργάτης. (Έχει προβλεφθεί μια τρίτη ειδική σε περίπτωση που μείνει χρόνος).Ο χώρος στα Τρία Μοναστήρια


Τέλος Κυριακή 22/04/2012 ξεκινάμε από νωρίς στη γνωστή σε όλου πίστα του Μ.Α.Ρ.Σ. στα τρία μοναστήρια. Εκεί τα αυτοκίνητα θα τρέξουν το ένα δίπλα στο άλλο σε διαφορετικές διαδρομές, κόντρα στο χρόνο, σε φυσική διαδρομή.
Μετά την ολοκλήρωση ενός περάσματος τα αυτοκίνητα θα αλλάξουν θέσεις, τα 4* πιό αργά πληρώματα κάθε γύρου, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών θα αποχωρούν, μέχρι να καταλήξουμε στα τρία καλύτερα πληρώματα. Αργά το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η απονομή.

Η πορεία του αγώνα θα παρουσιάζεται στο site το Μ.Α.Ρ.Σ http://www.mars4x4.gr


*4 Ο αριθμός των πληρωμάτων που θα αποχωρούν εξαρτάται από τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα πάρουν εκκίνηση την Κυριακή το πρωί και από την ώρα που θα έχουμε στην διάθεση μας.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.mars4x4.gr info@mars.gr 6972 077671     
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.039732 seconds. ]