Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Η Mitsubishi Motors καλωσορίζει το καλοκαίρι με το νέο Mitsubishi ASXΑθήνα 9/06/2010


Μετά την Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το νέο  Mitsubishi ASX, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Ελληνική αγορά τον Ιούλιο, αρχικά με κινητήρα turbo diesel 1.8lt., ενώ η βενζινοκίνητη έκδοση των 1.6lt. θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο του 2010.

Η Mitsubishi Motors λανσάρει το ASX ως ένα μικρότερο και σπορ μοντέλο compact crossover, σε μία αγορά, που παρουσίαζει συνεχή αύξηση καθώς από 104.000 μονάδες που ήταν το 2005, προβλέπεται να αγγίξει τις 458.000 μονάδες το 2010 σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα crossover της Mitsubishi Motors αντιπροσωπεύουν τολμηρότερες εναλλακτικές προτάσεις έναντι των πιο παραδοσιακών επιβατικών αυτοκινήτων, σε αρμονία με τη σπορ κληρονομιά της μάρκας στα 4x4, την εξειδικευμένη αλλά και ορθολογιστική της τοποθέτηση καθώς επίσης και την αντίληψη του κοινού για τη μάρκα.

Μακρύτερο (σε σχέση με το πρωτότυπο), ελαφρώς ψηλότερο, φαρδύτερο και με πιο κάθετη πίσω πόρτα, όλα με κριτήριο τη βέλτιστη διάταξη χώρων, το ASX μοιράζεται το βασικό σχεδιαστικό θέμα με το Concept-cX του, όπως επίσης και το στήσιμο επιβατικού αυτοκινήτου που εμπνέει σταθερότητα και ασφάλεια.


Στο εσωτερικό είναι διάχυτη η φιλοσοφία δυναμικής, σπορ κομψότητας με έμφαση στα σχήματα, την ταπετσαρία και τα υλικά. Σε αρμονία με το εξωτερικό, η καμπίνα του ASX αντικατοπτρίζει μία αίσθηση “δυναμικής ποιότητας” που εκφράζεται μέσα από το ταμπλό οργάνων, την ποιοτική επένδυση του κεντρικού πίνακα οργάνων που εκτείνεται μέχρι τις πόρτες ή τα ασημί ένθετα που πλαισιώνουν το ηχοσύστημα ή κοσμούν τις επενδύσεις θυρών.

Ταυτόχρονα, στοιχεία όπως το στρογγυλό χρωμιωμένο πλαίσιο του επιλογέα και τα ασημί ένθετα που πλαισιώνουν την κονσόλα και τα όργανα είναι εμπνευσμένα από το χώρο των μοτοσικλετών.
Οι επιφάνειες και τα υλικά επιλέχθηκαν για να επιτυγχάνουν την κατάλληλη αίσθηση και εμφάνιση. Αν και η χρωματική φιλοσοφία του εσωτερικού βασίζεται στο μαύρο, η χρήση αντιθέσεων μέσα από τη δομή των επιφανειών και τα υλικά δημιουργεί μια εικόνα ‘δυναμισμού μέσα από την απλότητα’: μία αίσθηση που συμπληρώνεται από τη ‘διαφάνεια’ χάρη στην προαιρετική πανοραμική κρυστάλλινη ηλιοροφή.Κινητήρες
Το ASX, ο πιο πρόσφατος εκπρόσωπος της στρατηγικής πράσινης τεχνολογίας της MMC, εγκαινιάζει επίσης μία νέα οικογένεια αλουμινένιων 4-κύλινδρων πετρελαιοκινητήρων 16v DOHC Common rail, Άμεσου ψεκασμού Euro 5 χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων (“low impact”), που εξέλιξαν από κοινού η Mitsubishi Motors Corporation και η Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI) με την ονομασία “4N13”.

Ο υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας 1.8lt διαθέτει μία σειρά από τεχνολογικά επιτεύγματα,  με κυριότερεο το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων MIVEC, πατέντα της Mitsubishi και παγκόσμια πρωτιά για Κινητήρες Diesel επιβατικών αυτοκινήτων – που επιτυγχάνει ρεκόρ χαμηλού λόγου συμπίεσης, με επακόλουθα οφέλη για τους πελάτες.

Έτσι λοιπόν, με μία μακροπρόθεσμη θεώρηση για την εξέλιξη της αγοράς και τα χειροπιαστά μηνύματα που λαμβάνει από τους Ευρωπαίους πελάτες, ο Πρόεδρος της Mitsubishi Motors κος Osamu Masuko δηλώνει ότι «η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) δεσμεύτηκε να ξεφύγει από τα πρότυπα μιας μάρκας με προφίλ SUV και περιορισμένη προσφορά μοντέλων δρόμου και να γίνει μία εξειδικευμένη κατασκευάστρια περιβαλλοντικά συμβατών επιβατικών αυτοκινήτων & crossovers, διατηρώντας και την παρουσία της στον τομέα των ‘αυθεντικών off-road’ οχημάτων».


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.019232 seconds. ]