Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Η Πανελλήνια ...αλλάζει!!!

Η πιο οργανωμένη από τις 24 προηγούμενες θα είναι η φετινή Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών που θα πραγματοποιηθεί στην Ασπροβάλτα της Θεσσαλονίκης από την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 12 Ιουνίου.

Στο καταπράσινο κάμπινγκ του ΕΟΤ στην Ασπροβάλτα αναμένεται να προσέλθουν περισσότεροι από 10.000 μοτοσυκλετιστές προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα περιλαμβάνει εκδρομές, αγώνες enduro και scramble, συναυλίες, μουσική από πολλούς γνωστούς dj’s, παιχνίδια, extreme sports και άλλα πολλά.

Η φετινή διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία για τη διοργανώτρια Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε.) ενόψει της ανάληψης της διοργάνωσης της Πανευρωπαϊκής Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το 2007. Στην  εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν όλα τα προεδρία των 25 ευρωπαϊκών μελών της Πανευρωπαϊκής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας (FEMA), μέλος της οποίας είναι και η ΜΟΤ.Ο.Ε. καθώς και 22 δημοσιογράφοι από Μ.Μ.Ε της Ευρώπης.

Η διοργάνωση
Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών αποτελεί την ετήσια συνάντηση όλων των λεσχών της χώρας και γενικότερα όλων των φίλων του δικύκλου. Οι συμμετέχοντες μπορούν να διανυκτερεύσουν στα αντίσκηνά τους και να μη λείψουν στιγμή από τα δρώμενα, ενώ στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν 420 ενοικιαζόμενα δωμάτια και 130 δωμάτια ξενοδοχείου για τους πιο απαιτητικούς.

Στο χώρο του κάμπινγκ θα λειτουργούν αναψυκτήρια, μπαρ, μίνι μάρκετ, καθώς και εστιατόριο με προσεγμένο φαγητό από catering, ενώ σχεδόν όλο το 24ωρο θα ακούγεται μουσική από γνωστούς dj’s από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Στις 9 το βράδυ θα ξεκινάει το πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα με μεγάλα ονόματα του ελληνικού χώρου και headliners τους θρυλικούς Βρετανούς ροκάδες URIAH HEEP.

Τους συμμετέχοντες επίσης θα διασκεδάσουν ο Στέλιος Ρόκκος και η Ελένη Πέτα, ο Λάκης Παπαδόπουλος με τον Γιάννη Γιοκαρίνη, οι Magic De Spell, οι Μπλέ, οι Tsopana Rave, οι DeFacto, οι Micro, ο Γιώργος Μάγκας, οι Απροσάρμοστοι, οι Σχήμα και άλλοι πολλοί, καθώς και οι dj’s Vakaros και Alexis.


Υγιεινή και ασφάλεια
Οι χώροι υγιεινής θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται 8 φορές το 24ωρο, ενώ θα υπάρχουν και ειδικά συνεργεία για τον καθαρισμό των υπόλοιπων χώρων και της παραλίας.
Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι στο χώρο των εκδηλώσεων θα βρίσκονται 120 άτομα που θα είναι υπεύθυνα για την περιφρούρηση και για την ασφάλεια των κατασκηνωτών, 20 άτομα υπεύθυνα για την πυρασφάλεια, ομάδα ναυαγοσωστών για την αποφυγή ατυχημάτων, 2 ιατροί για την απαραίτητη ιατρική κάλυψη, ενώ στο χώρο θα βρίσκεται επικουρικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και υδροφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για πληροφορίες, στη γραμματεία της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη 2310 208240 &  2310 775034, pan25motoe@yahoo.gr

[Δελτίο Τύπου ΜΟΤΟΕ]
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.027127 seconds. ]