Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
H επιτυχία του δημοφιλέστερου Ελληνικού site για εκτός δρόμου θέματα συνεχίζεται!

Off-Road.grΤο 2005 το Off-Road.gr ήταν η κορυφαία δικτυακή πύλη για θέματα εκτός δρόμου κίνησης, Enduro, Quad & 4X4.

Η αγάπη σας συνεχίζει να μας "ανεβάζει". Ο μήνας Μάρτιος "έκλεισε" με περισσότερες από 260.000 επισκέψεις, ξεπερνώντας τους 41.000 μοναδικούς επισκέπτες (!!!)

Παράλληλα η ομάδα έργου, ενισχύθηκε με νέους συνεργάτες, με αποδεδειγμένη αξία.
Off-Road.grΚαθημερινά πάνω από 3.300 άνθρωποι επισκέπτονται τις σελίδες του Off-Road.gr, για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο χώρο της εκτός δρόμου κίνησης και όχι μόνο.  
Ο Μέσος Όρος εμφάνισης σελίδων άγγιξε τις 67.000 ημερησίως!

Το Off-Road.gr όχι απλώς ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με τον κόσμο της Off-Road κίνησης, αλλά με σωστή διαχείριση και αγάπη για το αντικείμενο, παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων, όλα αυτά τα χρόνια!

Πάντα στην κορυφή
Το Off-Road.gr είναι μια «δικτυακή πύλη» (Portal), που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την περιπέτεια, με σκοπό την ενημέρωση και την διάδοση του Offroad στην Ελλάδα.
Όντας το πρώτο Portal που ασχολήθηκε με τα εκτός δρόμου θέματα, εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει στους επισκέπτες του, άμεση και πλήρη ενημέρωση.

Νέοι συνεργάτες
Με τη  νέα χρονιά, νέοι συνεργάτες ήρθαν να συνδράμουν το έργο της  ενημέρωσης για τα θέματα που αγαπάμε. Η ομάδα μας, που αποτελείτο από τους Σπύρο -SuperSpy- Κατσιμαλή, Γιώργο -Cuspid- Φυτά, Σίμο -Pino- Μιχαηλίδη, Στέλιο -Smokie- Βιτούνη και Αλέξανδρο -Raptor- Ψωφάκη, συμπληρώθηκε και απο τους:

Δημήτρη -DOC- Αθανασουλόπουλο, ειδικό στα θέματα enduro.
 Έμπειρος αναβάτης ο ίδιος, με πλούσιο palmares και "ισχυρή" πένα, έχει διατελέσει στα κορυφαία περιοδικά μοτοσυκλέτας στη χώρα μας. Με έντονη παρουσία, θεωρείται ο guru του χώρου.

Κατερίνα -CatKil- Σεβαστού, με ιδιαίτερη γνώση στο χώρο των Rally και όχι μόνο. Η εμπειρία της απλώνεται από Camel Trophy, ειδικές αποστολές στο εξωτερικό, αγώνες Πανελληνίου και Παγκοσμίου Rally, έως και το γραφείο τύπου του Ακρόπολις.
Απο τους εμπειρότερους στο χώρο του αυτοκινήτου, έχει να επιδείξει κορυφαία δουλειά, σε περιοδικά όπως το Auto Motor und Sport, το Rally.gr των 4Τροχών και στις επίσημες εκδόσεις του Ράλλυ Ακρόπολις των τελευταίων 7 ετών.


Θεματολογία
Στα άρθρα του Off-Road.gr, ο επισκέπτης βρίσκει θέματα που αφορούν τον ειδικό χώρο της μοτοσικλέτας, των τετρακίνητων και των quad, θέματα προετοιμασίας και περιπέτειας, συμβουλές βελτιώσεων, τεχνικά άρθρα, εξειδικευμένα θέματα για 4Χ4, προτάσεις για βιβλία, εκδρομές, ανταποκρίσεις αγώνων Εnduro, Rally Raid, WRC, Scramble, Trial, Trophy, 4X4 και περιπέτειας, το καλύτερο forum με θέματα για την εκτός δρόμου κίνηση και γενικά οτιδήποτε μπορεί να ενδιαφέρει τους ανθρώπους που ασχολούνται με το Off-Road!
 
Στα τέσσερα και πλέον χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να είναι το πρώτο portal του ειδικού χώρου, χάρη στα προσεγμένα άρθρα του και το πληρέστατο forum που διαθέτει.

Η προσπάθεια όμως των ανθρώπων του Off-Road.gr, που πηγάζει πρωτίστως από την αγάπη τους για την περιπέτεια, την τετρακίνηση, τη μοτοσυκλέτα και τα ATV/Quad, δεν σταματά απλώς στα άρθρα και στις αναφορές στο internet.

  • Μέχρι τώρα έχει οργανώσει εκδρομές περιπέτειας με επιτυχία, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Αφρική, Ευρώπη, Ασία), τόσο για Έλληνες όσο και ξένους περιηγητές.
  • Φρόντισε για την προώθηση των αγώνων στη χώρα μας, με την συγγραφή των κανονισμών για cross country rally, trail ride – raid, αγώνες πλοήγησης και αντοχής.
  • Με άρτιες διοργανώσεις έδειξε το δρόμο και φρόντισε να μυήσει νέο κόσμο στο χώρο του Off-Road.
  • Κάλυψε μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως το Paris-Dakar (2 φορές!) ή το Rain Forest Challenge, όχι απο απόσταση, αλλά ... από μέσα!
  • Έχει συνάψει συνεργασίες με σημαντικούς παράγοντες του ειδικού χώρου, όπως περιοδικά του ειδικού τύπου αλλά και αντίστοιχα sites και περιοδικά στο εξωτερικό, έτσι ώστε να είναι πάντα μέσα στις εξελίξεις του χώρου.
  • 'Ηταν παρόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις στη χώρα μας, καλύπτοντας πάντα με αντικειμενικότητα.


Ευχαριστούμε όλους εσάς, τους επισκέπτες μας, για την αγάπη και την προτίμηση σας!

Σκόνη, Πέτρες, Λάσπη, Περιπέτεια, Enduro, Τετρακίνηση, Quad, Rally Raid, WRC – ΟΛΑ ΕΔΩ, ΣΤΟ Off-Road.gr, την ΑΠΟΛΥΤΗ πύλη για την εκτός δρόμου κίνηση!

[Σπύρος Κατσιμαλής]More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.040160 seconds. ]