Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
2ο Trail Ride - Raid 2006 / Αττική - Κορινθία

Tην Κυριακή 9 Μαΐου 2006, θα πραγµατοποιηθεί το 2ο Trail Ride – Raid του Ε-75 Φίλοι Μοτοσυκλέτας Α.Σ. για το 2006 µε πολλές σηµαντικές καινοτοµίες. Η εκκίνηση θα δοθεί από τα όρια της Αττικής στις 9.00 το πρωί, από το περίπτερο Χαϊδαρίου (παραπλεύρως της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου) ενώ οι συµµετέχοντες θα τερµατίσουν στην παραλία Αλεποχωρίου σε κεντρική ταβέρνα για... αναπλήρωση όλων των χαµένων δυνάµεων... και απονοµή.

Η διαδροµή συνολικής απόστασης 230 χιλιοµέτρων, µε 10% προβλεπόµενο ποσοστό ασφάλτινων δρόµων, θα περάσει από την πετρώδη Μεγαρίδα και το Όρος Πατέρα στην απέναντι οροσειρά των Γερανείων σε διαδροµές που θα οδηγήσουν έως και την Λίµνη Ηραίου Βουλιαγµένης περιλαµβάνοντας από πλευρά εδάφους τα πάντα!
Ωραία τοπία και εναλλαγές θέας σε Κορινθιακό και Σαρωνικό αλλά και Πέτρα, Σκόνη, Λάσπη και άµµο...καλή άµµο!Θα είναι ανοιχτή και γρήγορη αλλά όπως πάντα απαιτητική σε επίπεδο προσανατολισµού και ανάγνωσης του Roadbook και αποδεδειγµένα σχεδιασµένη µε γνώµονα την µέγιστη δυνατή ασφάλεια όλων των συµµετεχόντων!
Στα αµµώδη κοµµάτια θα υπάρχουν βοήθειες ενώ όλο το τοπίο και οι διαδροµές σε αυτά ακριβώς τα σηµεία θυµίζουν έντονα Baja 1000…
Εφικτοί ανεφοδιασµοί θα υπάρχουν σε τέσσερα σηµεία: Ασπρόπυργο, Αλεποχώρι, Λουτράκι και Περαχώρα.

Κατηγορίες:
Α. Enduro έως και 450cc (FIM Cat 3: Super Production – 450cc)
Β. Open από 450 – 1200 cc (FIM Cat 3: Super Production – Open)
C. Open Quad & ATV 4ροδες µοτοσυκλέτες ανεξαρτήτων κυβικών (FIM Cat 4: Quad Open)
D. Open Γυναικών: Ανεξαρτήτων κυβικών (FIM Cat 5)

Εκπαιδευτικό Tour Raid!
Απευθύνεται στο νέο αίµα και σε όλους τους λάτρεις των Rally Raids!
Που θέλoυν να οδηγήσουν µε απόλυτη ασφάλεια σε όλη τη διαδροµή αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά, ζωντανά τις προσπάθειες των οδηγών στα πιο όµορφα και θεαµατικά σηµεία του αγώνα, χωρίς κανένα άγχος κατάταξης ή πλοήγησης!
‘Έµπειροι εκπαιδευτές Enduro της Moto Adventures, γίνονται πλοηγοί σε γκρουπ έως 10 αναβάτες οι οποίοι θα ακολουθούν σε απόσταση ασφαλείας το Rally. Οι συµµετοχές και η εκκίνηση θα είναι ανεξάρτητες από τη διοργάνωση του αγώνα.

Navigation – Προσανατολισµός στο maximum!
Για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδοµένα η οργάνωση παρέχει όλη την διαδροµή σε ψηφιακή µορφή ανεβάζοντας έτσι τον πήχη ασφάλειας στο maximum!
Οι συµµετέχοντες εκτός του παραδοσιακού Roadbook Α5 θα έχουν πλέον την δυνατότητα να «φορτώσουν» όλη την διαδροµή στις συσκευές των GPS τους.
Στο νέο Roadbook ανά τουλίπα θα περιλαµβάνονται και επιπλέον δύο πληροφορίες όπως: Ακριβές γεωγραφικό στίγµα, υψόµετρο.
Η χρήση GPS δεν είναι υποχρεωτική στα Trail Ride - Raid που διοργανώνουµε αλλά συνιστάται ανεπιφύλακτα από την οργάνωση.

Ενηµέρωση Αναβατών
Η ενηµέρωση αναβατών είναι υποχρεωτική για λόγους ασφαλείας και θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 13.00 ακριβώς, στον ίδιο χώρο της εκκίνησης (Περίπτερο Χαϊδαρίου). Κατά την διάρκεια της ενηµέρωσης οι συµµετέχοντες θα ενηµερωθούν µε ιδιαίτερες λεπτοµέρειες σχετικά µε την διαδροµή και τα ιδιαίτερα στοιχεία της. Την ηµέρα του Trail Ride - Raid δεν θα γίνει ουδεµία ενηµέρωση παρά µόνο µια µικρή και σύντοµη λίγο πριν την εκκίνηση. Παρακαλούνται όλοι οι συµµετέχοντες να είναι συνεπής στην ώρα έναρξης της ενηµέρωσης.  

Τεχνικός Έλεγχος
Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγµατοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στον ίδιο χώρο της εκκίνησης (Περίπτερο Χαϊδαρίου) από 14.00-18.00. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική µε τις µοτοσικλέτες συµµετοχής τους. Για τους συµµετέχοντες και µόνο που κατοικούν εκτός του Νοµού Αττικής ο Τεχνικός Έλεγχος θα πραγµατοποιηθεί την Κυριακή 7 Μάιου, ηµέρα του αγώνα, από 07.45-8.15 αυστηρά.

ROADBOOK A4 - A5 ρολό - GPS
Η διανοµή του Roadbook θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου για τους κατοίκους Νοµού Αττικής κατά την διάρκεια του Τεχνικού Ελέγχου. Η διανοµή του GPS θα γίνει µε αποστολή µέσω E mail την ίδια ηµέρα και έως τις 19.00 και για τους συµµετέχοντες εκτός Αττικής.
Σηµειώνουµε ότι συµβατότητα φόρτωσης ψηφιακών δεδοµένων διαδροµής, υπάρχει µόνο µε συσκευές και λογισµικά προγραµµάτων των εταιριών: Magellan και Garmin.
Παρακαλούµε τους συµµετέχοντες να δηλώσουν στο Δελτίο Συµµετοχής τη µορφή Roadbook που επιθυµούν.

Προϋπόθεσης Συµµετοχής:
Οι συµµετέχοντες πρέπει να είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Οµοσπονδία Ελλάδας). Σε περίπτωση που οι συµµετέχοντες δεν διαθέτουν αθλητικό δελτίο της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. µπορούν να το προµηθευτούν από όλες τις λέσχες – µέλη της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. σε όλη την Ελλάδα. Άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια µοτοσικλέτας, πλήρης εξοπλισµός προστασίας αναβάτη, άρτια µηχανική και ηλεκτρολογική κατάσταση µοτοσικλέτας, ελαστικά τύπου Enduro.

Κόστος Συµµετοχής 2ο Trail Ride – Raid Αττικής & Κορινθίας
Έως 3 Μαΐου 2006: 35 ευρώ
Από 4 έως 6 Μαΐου: 50 ευρώ
Τοur Raid: 25,00 ευρώ ( ?υνατότητα Αίτησης Συµµετοχής έως 5 Μαΐου)


Οι συµµετέχοντες του Trail Ride – Raid θα είναι ασφαλισµένοι για σωµατικές βλάβες – αστική ευθύνη και οι συµµετέχοντες του Tour Raid θα είναι ασφαλισµένοι για αστική ευθύνη.
Τονίζουµε ότι οι συµµετέχοντες γνωρίζουν ότι ο αγώνας διεξάγεται σε ανοιχτούς δρόµους στην κυκλοφορία και οφείλουν να τηρούν τον ΚΟΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τέλος θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε τη MOTO ADVENTURE INTERNATIONAL MOTORCYCLE EVENTS για την τεχνική τους υποστήριξη,
Επίσης την εταιρεία AXO – ΠΕΡΚΟ Α.Ε. για την πολύτιµοι χορηγία τους

Τηλ.: 6946605067-6944186046     Fax : 210 / 4943696
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.031270 seconds. ]