Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Συνάντηση ΣΑΜΕ (Συνδέσμου Αναβατών, Μοτοσυκλετών Enduro)

Την Παρασκευή 14 Απριλίου, αναβάτες Enduro ως επί το πλείστον από την Αττική, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας συναντήθηκαν στο Cafe GALA στην Καισαριανή για να συζητήσουν διαδικαστικά θέματα περί της επανενεργοποίησης του ΣΑΜΕ.







Ο ΣΑΜΕ εδώ και χρόνια έχει αδρανοποιηθεί, κι έτσι η πλειονότητα των αναβατών από όλη την Ελλάδα είχαν εκδηλώση πρόθεση ήδη από το τέλος του 2005 και το ανακοίνωσαν στον Αγώνα της Δράμας για επαναδραστηριοποίηση, προκειμένου να συζητούνται θέματα που μας απασχολούν, να ενημερώνονται για θέματα κανονισμών και προγραμμάτων, να αποφασίζονται και να λαμβάνονται υπόψιν οι προτάσεις μας από τα εκτελεστικά όργανα, των οργανωτών και των Αρχών του Σπορ.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι συλλογικές, κοινές, ορθές και λογικές αποφάσεις ενός συλλογικού οργάνου, είναι απολύτως σεβαστές και σαφώς πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες από τους υπευθύνους, ιδίως όταν ο μαζικός χαρακτήρας και οι αποφάσεις τηρούνται ομαδικά από τα μέλη που ασπάζονται την θέση του Συνδέσμου τους.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα, αλλά σημαντικότερα ήταν:
•    Τα διαδικαστικά των επερχόμενων εκλογών που θα λάβουν μέρος στον Αγώνα Εnduro των Τρικάλων:
Αποφασίστηκε να ανακοινωθεί η επαναδραστηριοποίηση στα στα βιβλία πρακτικών, να γίνουν δεκτές οι παραιτήσεις των μελών του προηγούμενου Δ.Σ., να οριστεί και να ανακοινωθεί η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές του Συνδέσμου στις 7 Μαΐου στα Τρίκαλα, ώστε να παρίστανται όσο δυνατόν γίνεται περισσότερα μέλη ή μελλοντικά μέλη.
Επίσης αποφασίστηκε να γίνουν δεκτά νέα μέλη χωρίς να πληρώσουν το δικαίωμα εγγραφής, παρά μόνο την ετήσια συνδρομή, η οποία ορίστηκε στα 20 euro αναπροσαρμόζοντας το παλιότερο δραχμικό τίμημα. Το Σάββατο 6 Μαΐου θα γίνουν οι εγγραφές των νέων μελλών, οι προθέσεις ανθρώπων για τις θέσεις του Δ.Σ., και ο καθορισμός της Εξελεκτικής και της Εφορευτικής Επιτροπής.

•    Εγγυρότητα – ισχύς – εφαρμογή – αυστηρότητα των Κανονισμών:
Μετά τα απρόσμενα γεγονότα στον αγώνα της Δράμας, που δεν άνοιξαν και με τον καλύτερο τρόπο την αυλαία του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε:
1. να υπάρχει στον επόμενο αγώνα το Βιβλίο Της Χρονιάς για τους αγώνες μοτοσυκλέτας από την ΕΛΠΑ, με κάθε τρόπο ή κόστος.
2. να λάβουν γνώση των κανονισμών όλοι οι οδηγοί enduro.
3. να υπάρχει – δοθεί χρονικό περιθώριο στους αναβάτες να εναρμονιστούν με τους κανονισμούς
4. να μην υπάρχουν διαχωρισμοί ή εκπτώσεις στην εφαρμογή των κανονισμών, και να ισχύουν τα ίδια για όλους τους αναβάτες.

•    Να ενημερωθούν όσο περισσότεροι αναβάτες γίνεται για τα πεπραγμένα και τα μελλοντικά σχέδια του ΣΑΜΕ, μέσω του ηλεκτρονικού τύπου, ώστε να είναι όλοι ενήμεροι για τις εκλογές που θα τελεστούν στα Τρίκαλα.
Προσωρινή επιτροπή από αναβάτες, ανέλαβε την γραμματειακή διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων και όλων των αναπαίτητων ενεργειών, μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών.
Δέσμευση όλων των παρευρισκομένων, ήταν να εργαστούν όλοι μαζί για να βοηθήσουν την σωστή λειτουργία του ΣΑΜΕ.

Καλή μας προσπάθεια.

[Δημήτρης Αθανασουλόπουλος]






More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 



[ Page created in 0.028447 seconds. ]