Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
14ο Trial 4X4 στις ΑφίδνεςΠολλές συμμετοχές, (38!!) από όλη την Ελλάδα στο 14ο Trial 4X4 στις Αφίδνες που προσμετρά στο Πανελλήνιο έπαθλο παιδειών 4Χ4 και στο Fedima cup. Το στεγνό χώμα βοήθησε στη διεξαγωγή και μόνο στις λασπο-λακκούβες υπήρξαν μερικές... υποχωρήσεις. Δείτε φωτογραφίες από όλες τις συμμετοχές και μερικά video.

Τα link στις φωτο και στα video ενεργοποιήθηκαν!


Ο καλός καιρός βοήθησε στην διεξαγωγή και οι περισσότεροι συμμετέχοντες κατάφεραν να ολοκληρώσουν και τις πέντε δοκιμασίες. Χαρακτηριστικό ήταν, ότι πέρα από τις καθαρά Trial 4X4 ιδιοκατασκευές, τα πιο λιτά και χωρίς υπερβολικούς εξοπλισμούς τετρακίνητα, έβαλαν τα γυαλιά σε όλα τα υπέρ-εξοπλισμένα (παντού μπλοκέ κλπ) κατασκευάσματα.

Νικητές της απλότητας και της αρχής «τα κάνω όλα, χωρίς έξοδα» τα πολλά LADA NIVA, το ένα Suzuki Jimny και το ΚΙΑ Sportage, που πέρασαν καλύτερα από πολλούς τα περισσότερα εμπόδια. Ιδιαίτερη παρουσία έκανε και η Λέσχη 4Χ4 Ορεστιάδας, με πολλές συμμετοχές, που ήρθαν από την άλλη άκρη της Ελλάδος για να πάρουν μέρος στον αγώνα, καθώς και η ΣΤΕΒΕ και η λέσχη 4Χ4 Τρικάλων.

Η σχεδίαση των διαδρομών, μπορούσε να χαρακτηριστεί, σφικτή, κάτι που έδωσε πολλούς βαθμούς ποινής στα «μακριά» που πήραν μέρος, μια και δεν υπήρχε χώρος να στρίψουν ή «κρέμαγαν» ανάμεσα στα εμπόδια.

Από καθαρή τύχη, αποφύγαμε δύο ατυχήματα με θεατές, που καθόντουσαν πολύ κοντά στα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα, πάρα τις μικρές ταχύτητες που έχουν τα οχήματα, δύο από αυτά να πέσουν απάνω στον κόσμο. Περισσότερη προσοχή, στα σημεία που καθόμαστε και καλύτερο κορδέλιασμα και έλεγχος από την οργάνωση, την επόμενη φορά. (A.... και κανα έντυπο συμμετοχής δεν θα ήταν άσχημο)

Στην τελευταία διαδρομή με την μεγάλη δύσκολη λασπό-λακκούβα, πολλοί προσπάθησαν άλλα λίγοι τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα οι κριτές να στήνουν όλη τη διαδρομή μετά από κάθε σχεδόν προσπάθεια. (Πάρτε ρε παιδία και κανα σφυρί να καρφώνετε τα πασαλάκια! Καλά που υπήρχαν και οι πέτρες γύρω-γύρω)

Στα T1 νικητής ο Σπύρος Δουκέρης με Jeep, δεύτερος ο Μάνος Βορδοναράκης με Samurai και τρίτος ο Φίλιππός Βλασακίδης με Niva.
Στα Τ2, πρώτος ο Γιώργος Αναστασάτος με 2CV – Suzuki, δεύτερος ο Στέλιος Σιβίσιδης με Land Rover 110 και τρίτος ο Κώστας Τσιρίκος με Pajero.

Ραντεβού στο επόμενο Trial 4X4 στις 25-26 Οκτωβρίου.
Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες, δείτε τα video και ..... απολαύστε των ήχο των V8 στο όριο.VIDEO

WMV: 0,81ΜΒ
MPEG: 4,08MB
MPEG: 2,79MB
MPEG: 6,25MB
MPEG: 4,94MB
Τα video καλύτερα να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας με δεξί κλίκ στην εικόνα και Save Target as. Είναι αρκετά μεγάλα και θέλουν 20-30 λεπτά για να κατέβουν. Υπομονή.... σύντομα θα παίζουμε με DSL.


ΦΩΤΟ
Για πλήρη φωτογραφία κάντε κλίκ πάνω στο εικονίδιοMore articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.024503 seconds. ]