Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
50ο RALLY ACROPOLIS

  
Την 5 Ιουνίου ξεκινάει ο εθνικός μας αγώνας-Το
RALLY ACROPOLIS-

Και τι σχέση έχει βέβαια με το χώρο;Πιστεύω ότι εκτός του ότι τρέχουν τετρακίνητα οχήματα έστω και ΙΧ αλλά και παλαιότερα έτρεχαν τύπου JEEP το σπουδαίο είναι ότι στην οργάνωση τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν οι 2 σύλλογοι 4Χ4 των Αθηνών.

Η λέσχη 4WD Περιστερίου και η λέσχη 4Χ4 Εκάλης.

Η βοήθειά τους άκρως σημαντική και για τη διεξαγωγή του αγώνα αλλά και για τη διάδοση των ικανοτήτων των τετρακίνητων οχημάτων μιας και αναλαμβάνουν τη διάσωση σε περίπτωση ανάγκης με εξοπλισμένα οχήματα και έμπειρα πληρώματα δίχνοντας όχι μόνο ότι δεν είναι απλά μια παρέα που κάνει βόλτες αλλά σύλλογοι που κάνουν ότι μπορούν για να στηρίξουν τον Εθνικό μας αγώνα.

Τα συγχαρητήριά μας στους 2 συλλόγους και ελπίζουνε όχι μόνο να δούμε και τους υπόλοιπους συλλόγους εκεί αλλά να δούμε και αυτούς που αγαπάνε το σπόρ να συμμετέχουν σε συλλόγους για να αποκτήσουν τη κατάλληλη εμπειρία για να συμμετάσχουν έστω και ως οργάνωση στο RALLY μας.

Ας μην είμαστε μόνο θεατές.

Η Ελλάδα χρειάζεται τη βοήθεια όλων ακόμα και για το RALLY ACROPOLIS και η συμμετοχή όλων μας σε συλλόγους με εθελοντική προσφορά είναι επιβεβλημένη.

Ακολουθούν λίγα λόγια από τους οργανωτές από το site www.elpa.gr

Και μη ξεχνάτε ότι η ΕΛΠΑ ζητάει εθελοντές κριτές για τον αγώνα.

Σας καλωσορίζουμε στη 50ή επέτειο του Ράλλυ Ακρόπολις, που είναι ο 6ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και το μεγαλύτερο ετήσιο αθλητικό γεγονός στη χώρα μας.

Ο αγώνας θα γίνει φέτος από τις 5 μέχρι τις 8 Ιουνίου με δύο καινοτομίες. Η πρώτη είναι ότι η πόλη της Λαμίας θα φιλοξενήσει το Ράλλυ Ακρόπολις για πρώτη φορά. Παρά το γεγονός ότι η τελετή εκκίνησης θα γίνει στην Αθήνα, το Κέντρο του αγώνα, το Κέντρο Τύπου, το μοναδικό Service park, ο Έλεγχος εξακρίβωσης, το park ferme, η εκκίνηση και ο τερματισμός των σκελών καθώς και ο Τερματισμός του αγώνα, θα φιλοξενηθούν στην Πανελλήνια Έκθεση της Λαμίας.

Οι χιλιάδες θεατών και τηλεθεατών θα απολαύσουν και φέτος, μερικές από τις πιο γνωστές "σκληρές" ειδικές της Κεντρικής Ελλάδας, τις ίδιες που έκαναν το Ράλλυ Ακρόπολις έναν από τους πλέον παραδοσιακούς, θεαματικούς και απρόβλεπτους αγώνες του ΠΠΡ. Τα δύο πρώτα σκέλη έχουν μερικές μικρές αλλαγές από τον περσινό αγώνα, αλλά η τρίτη μέρα αποτελείται από τρεις τελείως νέες ειδικές διαδρομές. Το Ράλλυ Ακρόπολις ξαναγυρνάει μετά από πολλά χρόνια σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας που παλιότερα φιλοξένησαν μερικές από τις πιο γνωστές ειδικές του Ράλλυ Ακρόπολις, όπως την περίφημη διαδρομή "Ταρζάν". Το νέο service park, στην είσοδο της πόλης της Λαμίας, σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τους συμμετέχοντες και να διασκεδάσει τους επισκέπτες μας με διάφορες εκδηλώσεις.

Η δεύτερη καινοτομία είναι η Υπερειδική που θα γίνει στον χώρο που φιλοξένησε τα προηγούμενα χρόνια το Service park, στη Λιλαία.

Η πείρα και ο ενθουσιασμός όλων των εμπλεκομένων, με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας και των τοπικών Αρχών, εγγυώνται έναν απολαυστικό και πάνω απ' όλα ασφαλή αγώνα για όλους τους θεατές και τους αγωνιζόμενους.

Ελπίζουμε να απολαύσετε έναν συναρπαστικό αγώνα. Σας υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους σε λίγες μέρες στον αγώνα μας.More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.040375 seconds. ]