Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Πανελλήνια συνάντηση KIA Club 2013
Κάθε χρόνο ένας όμορφος προβληματισμός είναι να βρεθεί ενα μέρος για την Πανελλήνια συνάντηση που να είναι προσιτό για τα περισσότερα μέλη του Club που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με ωραίες διαδρομές, καλό φαγητό και αν γίνεται και χιόνι.

Για φέτος λοιπόν χρέη οικοδεσπότη ανέλαβε  η γνωστή και πανέμορφη Πορταριά Βόλου. Για τους τυχερούς του κλαμπ η εκδήλωση άρχισε απο Πέμπτη περιμένοντας υπομονετικά τους υπόλοιπους όπου το μεγαλύτερο ποσοστό συγκεντρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα.


Το Σάββατο έφτασαν και οι τελευταίοι όπου μαζί με την υπόλοιπη παρέα απόλαυσαν στη παραλία του Βόλου υπέροχους μεζέδες. Μετά την πιρουνο-μαχαιρο-μαχία ακολούθησε χαλάρωση και προετοιμασία για την βραδυνή εκδήλωση στο ξενοδοχείο.

Η κοπή της πίτας ήταν το αποκορύφωμα της βραδιάς όπως βέβαια και η κλήρωση των δώρων που είχαν συγκεντρωθεί απο συνεργάτες αλλά και μέλη του Club.
Αξέχαστη εμπειρία ήταν η νυχτερινή εκτός δρόμου διαδρομή που είχε σχεδιαστεί για εκείνη την βραδιά.

Την επόμενη μέρα ο ήλιος ήταν σύμμαχός μας. Μικροί μεγάλοι συμμετείχαν σε  δραστηριότητες κοντά στη φύση όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Επίλογος της συνάντησης ήταν διαδρομές στην όμορφη περιοχή του Βόλου και ένα αποχαιρετιστήριο καφεδάκι.

Ενα μεγάλο ευχαριστήσω σε όλα τα μέλη για την συμμετοχή τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.


Φωκιωνάδα 2013
Αρχές Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε εκδρομή του ΚIA Clubστα Γεράνεια Ορη. Η αλήθεια είναι ότι οι συμμετοχές ήταν παραπάνω από τις αναμενόμενες και αυτό έδωσε μια άλλη νότα και πνοή.

Η διαδρομή που ακολούθησε η παρέα, είχε σχεδιαστεί με πολύ μεγάλη προσοχή με πρώτο μέλημα την ασφάλεια των οδηγών αλλά παράλληλα και την απόλυτη διασκέδασή τους μέσα στις λάσπες και νεροφαγώματα και πλαγιές.

Η αδρεναλίνη έφτασε πολλές φορές στα ύψη χάρη στις διάφορες δοκιμασίες κατά μήκος της διαδρομής μέσα στο όμορφο αυτό βουνό. Δεν έλλειψε βέβαια και η περίπτωση όπου χρειάστηκε η βοήθεια "εργάτη".  Όσοι δεν είχαν την εμπειρία ήταν ένα καλό μάθημα βλέποντας το πώς γίνεται η χρήση του "εργάτη" αλλά και του ιμάντα.  
Όλοι βοηθούσαν όλους στα δύσκολα. Ένα δείγμα ότι όταν υπάρχει συνεργασία όλα τα εμπόδια φαίνονται ασήμαντα. Στάση για ξεκούραση και αναπλήρωση των χαμένων θερμίδων έγινε στην Παναγία του Πράθι.

Εξαντλημένοι αλλά γεμάτοι πλέον με νέες εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις πήραν τον δρόμο της επιστροφής με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης.

Κείμενο - Φωτογραφίες: [Τόλης Δευκαλίων Ανδρονιάδης]

More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.048337 seconds. ]