Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Δυναμική είσοδος της Μοτοδυναμικής AEE στο χώρο του αυτοκινήτουΜε επιτυχία ολοκλήρωσε η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. τη συνεργασία της με την PORSCHE AG.,  υλοποιώντας ένα σημαντικό βήμα στα πλαίσια της ευρύτερης στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας.

Σε συνέχεια της υπογραφής του δεσμευτικού μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στις δυο εταιρείες, στις 15 Φεβρουαρίου 2011, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., ολοκλήρωσε ταχύτατα και αποτελεσματικά όλες τις απαραίτητες εκείνες υποδομές που την καθιστούν πλέον αποκλειστικό εισαγωγέα και δια-νομέα στην Ελλάδα της κορυφαίας μάρκας της βιομηχανίας της αυτοκίνησης.

Συγκεκριμένα, εντάσσει στο δυναμικό της την έμπειρη και εκπαιδευμένη, από την Porsche AG, ομάδα στελεχών που υποστηρίζει τη μάρκα στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια καθώς και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας Porsche Center Athens στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Για τη Moτοδυναμική Α.Ε.Ε., η ένταξη της PORSCHE στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο των Οίκων που εκπροσωπεί, δημιουργεί νέα δεδομένα επιχειρηματικής παρουσίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Σωτήρης Χατζίκος δήλωσε για τη νέα αυτή επιχειρηματική δραστηριότητα:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική και την πρόκληση να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε περαιτέρω στην ελληνική αγορά μια από τις κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτου παγκοσμίως.
Θα είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι παρέχοντας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες PORSCHE ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που επιτυχημένα πράττουμε χρόνια και για τις άλλες μάρκες που αντιπροσωπεύουμε».

Σχετικά με τον Όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.
Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. είναι η επίσημη αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR CO. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία. Ιδρύθηκε το 1992 με διακριτικό τίτλο YAMAHA MOTOR HELLAS Α.Ε., και άλλαξε σε ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. το 2001, ενόψει της εισόδου στο Χρηματιστήριο Αθη-νών που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2005. Η μετοχή της διαπραγματεύεται με την ονομασία ΜΟΤΟ.

Οι κύριες δραστηριότητες περιλαμβάνουν την αποκλειστική εισαγωγή, διανομή και εμπορία της ευρείας σειράς των προϊόντων ΥΑΜΑΗΑ για την από-λαυση της κίνησης στη στεριά και στη θάλασσα.  Συμπληρωματικά ο Όμιλος διανέμει κορυφαία ονόματα καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού, μεταξύ άλλων CONTINENTAL, ALPINESTARS, OHLINS, JEANNEAU, RICHA, SHARK και SELVA.    

Ο Όμιλος περιλαμβάνει ένα ευρύ Δίκτυο Συνεργατών που καλύπτει γεωγραφικά όλη την Ελλάδα και τρεις θυγατρικές : 
•    ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.
•    MOTODYNAMICS Srl. στο Βουκουρέστι Ρουμανίας
•    MOTODYNAMICS Ltd. Στη Σόφια Βουλγαρίας
Από το 2009 τα κεντρικά γραφεία και οι σύγχρονες αποθήκες βρίσκονται στον Ασπρόπυργο.

Από τον Μάιο του 2010 ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον Κλάδο Αυτοκινήτων με την ανάληψη της διανομής των αυτοκινήτων PORSCHE στην ελληνική αγορά,  H δραστηριότητα της PORSCHE διατηρείται στις εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας του κτηρίου Porsche Center Athens, στη Μεταμόρφωση Αττικής.More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.029242 seconds. ]