Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Νέα μοντέλα Kymco ATV 2011

H πλέον καταξιωμένη γκάμα μοντέλων ATV (All Terrain Vehicles) ανήκει αποκλειστικά στην Kymco, η οποία και δεν σταματά να την πλαισιώνει διαρκώς με νέες προτάσεις!

Νο 1 σε πωλήσεις στην κατηγορία των τετράτροχων οχημάτων παντός εδάφους, συνεχίζει να ενθουσιάζει τους όλο και περισσότερους φίλους των ATV, προσφέροντας μοντέλα με δυναμικά χαρακτηριστικά και βασισμένα στην παροιμιώδη αξιοπιστία του εργοστασίου.

Για το 2011 οι προτάσεις, σε πρώτη φάση, αφορούν σε δύο μοντέλα της οικογένειας MXU, με υγρόψυκτους κινητήρες, ηλεκτρονικό ψεκασμό και επιλεκτική τετρακίνηση!ΜΧU 500 IRS DX

Η ναυαρχίδα της Kymco τώρα εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν άμεσα στην κορυφή της γκάμας των χρηστικών (Utility) ATV.

Βασίζεται στην επιτυχημένη MXU 500 IRS, διαθέτοντας επιπλέον ηλεκτρονικό ψεκασμό για ακόμα πιο γραμμική απόδοση του υγρόψυκτου κινητήρα των 38 ίππων, αλλά και εξοπλισμό που ξεφεύγει από τα στάνταρ της κατηγορίας.

Νέο σετάρισμα στην ανάρτηση για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, νέες αλουμινένιες ζάντες 14 ιντσών απαράμιλλης σχεδίασης με ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά “heavy duty”, διπλή σέλα με πλάτη συνεπιβάτη, στάνταρ κοτσαδόρο, σχάρα με χειρολαβές και φαρδύτερα μασπιέ για μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά στην οδήγηση σε ακραίες συνθήκες, προβολείς αλογόνου τύπου projector και μια συνολικά επανασχεδιασμένη και μελετημένη εργονομία για κορυφαία άνεση.

Φυσικά, παραμένουν στη θέση τους όλα τα καλούδια της IRS, που περιλαμβάνουν ανεξάρτητη ανάρτηση, επιλεκτική τετρακίνηση, «αργή» ή «γρήγορη» μετάδοση (Hi – Lo), κλείδωμα μπροστινού διαφορικού, τρία υδραυλικά δισκόφρενα, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, παροχή ρεύματος 12V, δυνατότητα εφαρμογής «εργάτη», ψηφιακό πίνακας οργάνων πολλαπλών ενδείξεων και μεγάλες ενισχυμένες σχάρες μπροστά και πίσω. 
Τιμή: 9.190 €

MXU 450i

Δεν είναι απλά μια «προσθήκη» στη γκάμα των χρηστικών (Utility) MXU, αλλά μια νέα ξεχωριστή πρόταση στον κόσμο των Fun Utility, με νέο υγρόψυκτο 4βάλβιδο κινητήρα 450 κ.εκ. και 33,5 ίππων, ηλεκτρονικό ψεκασμό, ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια μπροστά και πίσω, μετάδοση με άξονα, επιλεκτική τετρακίνηση, επιλογή ανάμεσα σε «αργό» ή «γρήγορο», αλλά και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης LSD!

Καινοτομίες και τεχνολογία χαρακτηρίζουν ένα ATV ανοικτό σε κάθε πρόκληση, εξοπλισμένο με σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές και με έμφαση στη σκληρή χρήση και στην απαιτητική οδήγηση, είτε αυτή αφορά στην απλή μετάβαση, είτε στη διασκέδαση, είτε στις ανάγκες της δουλειάς!

Τιμή: 7.790 €
H πλέον πλούσια γκάμα!
Η γκάμα ATV της Kymco συνολικά περιλαμβάνει δώδεκα μοντέλα χωρητικότητας 50 – 500 κ.εκ. με τιμές που ξεκινούν από τα 2.640 €.

Ανάμεσά τους, είναι πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο υποψήφιος αγοραστής θα βρει αυτό που του ταιριάζει και που θα καλύψει απροβλημάτιστα τις ανάγκες του σε βάθος χρόνου!

Η απόκτηση ενός Kymco ATV είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με άτοκο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες     ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Καλύπτονται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.024252 seconds. ]