Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Scramble Πάτρας - 15/3/2009: Μια πραγματική γιορτή!Μια πραγματική γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού έστησε ο Αθλητικός Όμιλος Δικυκλιστών Πάτρας (www.aodp.gr) την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Αφορμή ήταν ο δεύτερος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scramble της Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας Ελλάδος.

Η αίγλη του θεσμού, ο πολύ καλός καιρός, και η άρτια προβολή οδήγησαν στο Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας 110 αναβάτες (94 μοτοσικλέτες -16 ATV-QUAD)  και εκατοντάδες θεατές, που απόλαυσαν έναν πολύ καλό αγώνα.

Η καθυστέρηση της έναρξης λόγω μιας ασάφειας στους κανονισμούς δεν μετρίασε το κέφι των αναβατών, οι οποίοι έδωσαν σπουδαίες μάχες στην απαιτητική διαδρομή των περίπου 4500 μέτρων.

Ο αγώνας των μοτοσικλετών κράτησε 90 λεπτά και οι αναβάτες τους δοκιμάστηκαν σκληρά σε κάποια σημεία της διαδρομής που υπήρχε πολύ λάσπη.
   
Οι δύο πρώτες θέσεις της SC1 ήταν υπόθεση των Αιγιωτών Γιώργου Ηλιόπουλου και Νεκτάριου Παπαβασιλείου ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Λεωνίδας Ροζάκης από την Μακρινή Χίο.

Στην SC2 πρώτος κατετάγη ο Δημήτρης Βαγγελάκος, δεύτερος ο Σταμάτης Μαντάς και τρίτος ο Κωνσταντίνος Κόκκινος.

Στην SC3 το νήμα έκοψε ο Γιώργος Μανωλίδης ακολουθούμενος από τους Παναγιώτη Θέρριο και Άγγελο Σαμοθράκη. Στην κατηγορία των βετεράνων πρώτος ο Σπύρος Σταματόπουλος δεύτερος ο Παναγιώτης Ζίκας και τρίτος ο Στράτος Παρτσινέβελος.

Μετά τον αγώνα των μοτοσικλετών ήταν η σειρά των τετράτροχων  ATV-QUAD να δώσουν τον δικό τους αγώνα.

Για 20 λεπτά, και σε μικρότερη διαδρομή, οι αναβάτες τους πρόσφεραν διαφορετικό και πολύ όμορφο θέαμα. Στην κατηγορία των ATV την οποία αποτελούσαν Πατρινοί αναβάτες πρώτος κατετάγη ο Γιώργος Καπέλης με δεύτερο τον Μιχάλη Ζαπάρα και τρίτο τον Γιώργο Γκρομιτσάρη.

Σε εκείνη των QUAD στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Ντουρουντάκης ενώ στο δεύτερο ο Χρήστος Σταμπολτζής και στο τρίτο ο Ισαάκ Αραμπατζάκης.

Οι Πατρινοί αναβάτες που διακρίθηκαν ήταν οι Δημήτρης Κατριβέσης (4ος στην SC1), ο Κυριάκος Ιωάννου (4ος στην SC2) ο Κωνσταντίνος Γκαβέρας (4ος στην SC3) ο Άγγελος Γεωργόπουλος (6ος στην SCVET) και οι Ηλίας Προδρομίτης, Γιώργος Τσόλκας και Κωνσταντίνος Αυγερόπουλος στην κατηγορία των QUAD.

Μετά και τον αγώνα των ATV-QUAD η συνάντηση έκλεισε με την απονομή των επάθλων στους έξι πρώτους κάθε κατηγορίας.

Το Δ.Σ. του ΑΟΔΠ ευχαριστεί θερμά τους αναβάτες που τίμησαν και αυτή του τη διοργάνωση, τους θεατές που κατέκλυσαν τον χώρο του Αυτοκινητοδρομίου, τα δεκάδες μέλη και φίλους του Ομίλου που ανέλαβαν χρέη κριτών αποσπώντας μάλιστα κολακευτικά σχόλια για το έργο τους, την ''Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.'' για την παραχώρηση του χώρου, τον Δήμο Φαρρών για την διάθεση των χωματουργικών μηχανημάτων, τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πατρέων για την χορηγία των επάθλων, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική κάλυψη, την Πυροσβεστική υπηρεσία για την διάθεση οχήματος, το διαδικτυακό κατάστημα www.1-click.gr που ήταν ο μεγάλος χορηγός του αγώνα, τις επιχειρήσεις FACTORY motoshop, MOTO CENTER PATRAS Service Ελαστικά, MOTO SHOP special parts, hobby moto Πωλήσεις-Ανταλαγές, KORONIOS Μεταλλικές Εφαρμογές, Hot Weel Service-Πωλήσεις. Team Extreme Εισαγωγές-Ανταλλαγές, για την στήριξή τους και τους Χορηγούς επικοινωνίας SUPERB και youfm

[Δελτίο τύπου ΑΟΔΠ]

Αποτελέσματα

SC1
SC2
SC3
SCATV
SCQUAD
SCVET

More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.040730 seconds. ]