Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Ανακοίνωση Εκάλης σχετικά με το Επαθλο Enduro 4x4 2007Όλη αυτή η αναταραχή πιθανόν να φορτίζει τον κάθε εμπλεκόμενο στο 17ο Enduro μεμονωμένα, πολύ περισσότερο, όμως, τη λέσχη μας στο σύνολό της. Τα σχόλιά σας, είτε αυτά που έχουν προκύψει από κατ’ ιδίαν συζητήσεις, είτε αυτά που γίνονται σε δικτυακούς τόπους, μόνο αδιάφορους –όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν- δε μας αφήνουν.

Η απάντησή και το σχόλιό μας ήδη από πολλούς έχει κριθεί καθυστερημένο.
Το γεγονότος, όμως, μόνο με βεβιασμένες κινήσεις δεν έπρεπε να αντιμετωπιστεί. Αν ήταν στο χέρι μας, πρώτοι εμείς θα «διαγράφαμε» το 17ο Enduro από την Ιστορία, όχι γιατί σφάλαμε, αλλά γιατί καταφέραμε με ασήμαντες (όπως θα μπορούσαν να αποβούν σε άλλες περιπτώσεις) ελλείψεις, να δυσαρεστήσουμε αρκετούς από αυτούς που στηρίζουν τους διάφορους ετήσιους θεσμούς.
Σε καμία περίπτωση δεν αφήσαμε τον αγώνα στην τύχη του, όμως διάφορες παράμετροι –ευθύνης μας- οδήγησαν στο αποτέλεσμα που σχολιάζουμε όλοι τώρα.

Η εμπειρία της λέσχης μας είναι τέτοια, που δικαιολογίες τύπου «έφταιξε η κακοκαιρία» ή «ήταν άτυχη στιγμή» δεν ταιριάζουν στην πορεία της στο χώρο. Κατόπιν αυτών και χωρίς αυτό να σημαίνει πως θεωρούμε ή πιστεύουμε ότι ηθικά και πρακτικά υπάρχει τρόπος να διαγραφούν τα ατυχή γεγονότα που σημάδεψαν το 17ο Enduro, κρίνουμε σκόπιμο να προβούμε σε ορισμένες ενέργειες που αν μη τι άλλο μπορούν να επαναφέρουν, όσο αυτό είναι δυνατόν, μια ισορροπία στη συνέχεια του Κυπέλλου Enduro 4x4 2007.

Πιο συγκεκριμένα, πληρώματα που ενδεχομένως «αδικήθηκαν» από την έκβαση του αγώνα, όπως αυτός κρίθηκε μετά και την τελευταία απλή διαδρομή, δε θα χρειαστεί να υπολογίσουν το 17ο Enduro στο σύνολο των επιδόσεών τους, αφού στο Κύπελλο Enduro 4x4 2007 θα προσμετρήσουν οι τέσσερις από τους συνολικά πέντε φετινούς αγώνες –όπως συμβαίνει και σε άλλους θεσμούς.

Τις ειλικρινά καλές προθέσεις μας απέναντι σε όλους όσοι στηρίζετε τους αγώνες του χώρου τόσα χρόνια, αλλά πολύ περισσότερο σε όσους αφήσαμε ανικανοποίητους στο 17ο Enduro, ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να σας τις δείξουμε στον επόμενο αγώνα του θεσμού.

Στο συγκεκριμένο αγώνα, φυσικά, επιθυμούμε να αποδείξουμε σε όσους συμμετείχαν στο 17ο Enduro πως σε καμία περίπτωση δε δείξαμε αδιαφορία απέναντί τους, γι΄αυτό και τους περιμένουμε όλους δίπλα μας χωρίς την απαίτηση παραβόλου συμμετοχής. Η συμμετοχή τους και μόνο θα αποδείξει σε όλους μας ότι κανείς δεν αγωνίζεται άσκοπα.

Είτε πρόκειται για τους συμμετέχοντες, είτε για τους οργανωτές. Ειλικρινά πιστεύουμε πως όλη αυτή η αναταραχή και βέβαια η κατάληξη, αν και σαφώς οφείλονται σε δικές μας παραλείψεις, δεν είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη λέσχη 4x4 Εκάλη στα σχεδόν είκοσι χρόνια παρουσίας της στο χώρο.

Για όλους εμάς «αγώνας» σημαίνει ευχαρίστηση για τον συμμετέχοντα και αυτός είναι πάντα ο στόχος μας.

Λέσχη 4x4 Εκάλη

More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.039228 seconds. ]