Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Top Περιπέτεια - 18/2/2007

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΤΟP FM Δωδ/σου και ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Οδηγών Οχημάτων Εκτός Δρόμου (4Χ4) απέδειξαν και φέτος ότι η Κυριακή της Τυροφάγου (παραμονή Καθαράς Δευτέρας) είναι ημέρα για περιπέτεια!

Πάνω από 120 οχήματα εκτός δρόμου μεταξύ των οποίων μηχανές και τετράτροχα μοτό, συναντήθηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής στον λόφο του Αγ. Στεφάνου (Μόντε Σμιθ) για να λάβουν μέρος στην παραδοσιακά μεγαλύτερη διοργάνωση για οχήματα εκτός δρόμου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την συγκεκριμένη ημέρα στο νησί μας.

Οι συμμετέχοντες έρχονταν στο σημείο συνάντησης από όλα τα σημεία του νησιού, φέρνοντας μαζί  εκτός των οχημάτων τους, την παρέα τους, την οικογένειά τους, το κέφι τους αλλά και την όρεξη τους για περιπέτεια!

Ο καιρός είχε φροντίσει από τις προηγούμενες ημέρες να δημιουργήσει τις καταλληλότερες συνθήκες και ο σύλλογός μας είχε φροντίσει να επιλέξει την καταλληλότερη διαδρομή έτσι ώστε να εκπληρωθούν οι προσδοκίες και των πιο απαιτητικών!

Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδρομή έδωσαν με τις αποκριάτικες αμφιέσεις τους αρκετοί από τους συμμετέχοντες αλλά και ένα TOYOTA  STARLET (Ι.Χ.) !!! που μάλλον μεταμφιέστηκε λόγω της ημέρας σε 4Χ4 και προσπαθούσε από την αρχή της εκδρομής να αποδείξει ότι δεν υστερεί σε τίποτα από τα υπόλοιπα οχήματα.
Προς έκπληξη των περισσοτέρων, πότε με λίγο σπρώξιμο και πότε με λίγο τράβηγμα ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής προσφέροντας άφθονο θέαμα σε όλους!!!Ο τερματισμός της εκδρομής βρήκε την μεγάλη μας παρέα στην Μονόλιθο όπου σε εστιατόριο του χωριού πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου μας όπου χάρισε στον τυχερό ένα πιεστικό – πλυστικό μηχάνημα. Ακολούθησε γεύμα υπό τους ήχους ορχήστρας και φυσικά το γλέντι και ο χορός δεν άργησε να ανάψει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την παράσταση έκλεψε η αναπαράσταση γάμου από τρεις μεταμφιεσμένους φίλους του συλλόγου!!!!!

Σαν διοργανωτές, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα όλους όσους τίμησαν με την συμμετοχή τους την εκδήλωσή αυτή και έπειτα όλους εκείνους που βοήθησαν για την πραγματοποίησή της και συγκεκριμένα τους: «ΝΙΚΟΣ – ΕΤΟΙΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ», «AUTO CENTER – ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΕΒΕ», «YAMAHA-MOTO MIKE», «ΕΚΟ – ΝΤΑΝΟΒΑΣΙΛΗΣ – ΑΥΓΕΝΙΚΟΣ Ο.Ε.», «ΡΟΔΙΑΚΗ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΙΑ – ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠ. ΔΟΥΚΕΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.», «SPORT SERVICE – ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΩΝ», «ΚΟΥΦΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ», «ΛΗΜΕΡΙ ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ», «ΛΕΒΕΝΤΗΣ – PIZZA – RESTAURANT», «ΝΕΡΑ ΝΥΜΦΗ» και τους ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΡΟΔΟΥ που παρασκεύασαν την νοστιμότατη βασιλόπιτά  του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Οδηγών Οχημάτων Εκτός Δρόμου.

Μαζί με τις ευχαριστίες μας και ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ» στους ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ του Ερυθρού Σταυρού, στην Τ.Ε.Δ.Κ. και στο Τμήμα Τροχαίας Ρόδου, που στήριξαν και φέτος την διοργάνωσή μας, επιδεικνύοντας υψηλή αίσθηση του καθήκοντος.

Tέλος ευχαριστούμε τον πανέμορφο ΔΗΜΟ ΑΤΤΑΒΥΡΟΥ για την υπέροχη φιλοξενία του, καθώς και τον δήμαρχο Κο Νικόλαο Τσουκαλά και τον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου Παπασταματακη Γιάννη που  παραβρεθήκαν στον τερματισμό και τίμησαν τόσο τον TOP-FM ως διοργανωτή οσο και τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Οδηγών Οχημάτων Εκτός Δρόμου για την άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης!!!

Ο TOP FM και το Δ.Σ του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Οδηγών Οχημάτων Εκτός Δρόμου (4Χ4) εύχεται σε όλους καλή Σαρακοστή και ανανεώνει το ραντεβού για το 2008 υποσχόμενο πιο πολύ κέφι και περισσότερη περιπέτεια!  

[Δελτίο Τύπου]More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.039597 seconds. ]