Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Aποσαφήνιση μίας πιθανής παρεξήγησης

Θέλετε να ρωτήσετε ή να μοιραστείτε κάτι που είναι άσχετο με τις μοτοσυκλέτες και τα τετρακίνητα; Στείλτε το εδώ!

Aποσαφήνιση μίας πιθανής παρεξήγησης

Δημοσίευσηαπό pantg » 23 Ιαν 2007, 23:40

Αγαπητοί φίλοι.

το ακόλουθο εστάλει από τον υπογράφοντά το και στο προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του κ. Δημητρίου Μηλιώνη για να λυθεί μία πολύ πιθανή παρεξήγηση.

"""""""""""""""

Δημήτρη γειά,

νομίζω ότι προσβλήθηκες (στην δημοτική) προσωπικά για το σχόλιό μου για τους τσοπάνους και τις γκλίτσες τους (και πού να τις βάλουν)

Αν ως τσοπάνο εννόησες τον εαυτό σου τότε να σου ζητήσω τόσο εδώ όσο και από το φόρουμ και δημοσίως συγγνώμη.

Θεώρησα ότι το σχόλιό σου αυτό δεν έγινε με εσένα σαν τον "τσοπάνο" αλλά ότι ήταν γενικό.

Αν ήταν σαφές ότι ο κρατών την γκλίτσα (στην οποία δεν έπρεπε να τρίβομαι) ήσουν εσύ φυσικά και δεν θα υπήρχε τέτοιο σχόλιο καθώς ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν συνηθίζω να αναφέρομαι έτσι σε φυσικά πρόσωπα.

Με τα σχόλια του blackchris δεν θα ασχοληθώ καθόλου καθώς η φαιδρή τους υπόσταση, η "πλάκα" (μα τι εξαιρετική αίσθηση χιούμορ.......) και αφορμή έχουν δημιουργήσει τις κατάλληλες και αρμόζουσες εντυπώσεις για το πρόσωπό του σε αυτούς που με νοιάζουν. Αρα περιττεύει το να αναφερθώ και εγώ σε αυτό το πρόσωπο και στις φαιδρές αιτιάσεις και τα συμπεράσματά του. Καθώς και στην εξαίσια στρατηγική στο σκάκι του μέσω της οποίας κατόρθωσε να τον κράξει έως και ο moderator του forum που είναι συνήθως τέρας ψυχραιμίας.

Ανεξάρτητα από τις όποιες αρνητικές εντυπώσεις σου και το όποιο γινάτι έχεις να βγάλεις απέναντί μου για οποιονδήποτε λόγο ......

σου αναφέρω και πάλι ότι η πρόταση χειρισμού της γκλίτσας δεν απευθυνόταν σε εσένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ όπως λάθος εξέλαβες.
Αν κατανοούσα από το γραπτά σου ότι η απειλή ήταν προσωπική από εσένα προς εμένα (γιατί περί απειλής δεν πρόκειται?) θα σου είχα απαντήσει με σαφώς διαφορετικό αν και πιό πολιτισμένο τρόπο καθώς θα απευθυνόμουν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο ανεξάρτητα από τις όποιες διαφορές έχει μαζί μου (γιατί όμως δεν ξέρω) συνεχίζω να το σέβομαι σαν οντότητα και προσωπικότητα, όπως και όλους τους ανθρώπους γύρω μου (αλλά μέχρι αποδείξεως του ότι δεν το αξίζουν τελικά).

Αν η απειλή αυτή όμως ήταν γενική, όπως και την εξέλαβα, η γκλίτσα βρίσκεται στην σωστή της θέση και να είσαι σίγουρος ότι εκεί και θα μείνει τοποθετημένη τρυφερά μέσα στο σκοτάδι.

Οπως ζήτησες ΓΡΑΠΤΩΣ εχεις ήδη διαγραφεί από τα αρχεία του συλλόγου.
Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι σαν ιδιοκτήτης Land Rover δεν θα έχεις κάθε υποστήριξη σε περίπτωση που την χρειαστείς και την ζητήσεις όπως κάθε συνάδελφος ιδιοκτήτης ή φίλος των Landies τόσο από τον υπογράφοντα όσο και από όποιο άλλο μέλος μπορεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο είναι δυνατόν (γιατί να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή όλοι έχουμε ανάγκη και ιδίως αυτούς στους οποίους έχουμε φερθεί σκάρτα).
Θα είναι χαρά μου, χαρά μας και ευχής έργο όταν ηρεμήσεις να είσαι πάλι μαζί μας.
Να χωρίσουμε δεν έχουμε τίποτα εκτός και αν έχεις εσύ κάποιους λόγους να το νομίζεις.

Χαιρετώ
Παντελής Γιαμαρέλλος
pantg
 

Δημοσίευσηαπό giagoulas » 24 Ιαν 2007, 01:13

Παντελή,

Η γνώμη μου είναι αυτή που έγραψα και είναι αυτή που είχα πάντα, ασχέτως αν δεν το είχα διατυπώσει καθώς δεν είχα λόγο να το κάνω. Σαν έξυπνος άνθρωπος που είσαι νομίζω ότι καταλαβαίνεις πολύ καλά αυτό που λέω. Τώρα το πόσοι άλλοι τι συμμερίζονται βρες το μόνος σου, δε θα το κουβεντιάσω περισσότερο. Τουλάχιστον εγώ είμαι ευθύς, ασχέτως αν είναι αρεστή η γνώμη μου.

Αναφορικά με τα Μαυροχρήστο , θα συμφωνήσω ότι το χιούμορ του είναι ιδιότυπο και αρκετές φορές χοντροκομμένο. Στα υπόλοιπα που είπε όμως συμφωνώ μαζί του.

Σε γενικές γραμμές τον θεωρώ χοντροκομμένο, ξεροκέφαλο, υπερβολικό, χωρίς όρια και έλεος αλλά συγχρόνως άτομο που θα βγει μπροστά και που δε μασάει τα λόγια του και γενικώς δε θα λουφάρει. Πάντως για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, οι εντυπώσεις που έχω για αυτόν είναι θετικές. Αρκετά με το Μαυροχρηστο, δεν είμαι ο μπαμπάς του.

Βέβαια τσίμπησες δεόντως και σύ και έδωσες την κατάλληλη τροφή.

Πάμε τώρα στην επίμαχη γκλίτσα. Δε χρειάζεται καμιά συγνώμη. Αν το εννοούσες πήρες ήδη την κατάλληλη απάντηση, και αν δεν το εννοούσες πάλι ιδία θα ήταν η απάντηση αν και πιθανόν να μην τη διατύπωνα στο φόρουμ.

Ας προχωρήσουμε τώρα στα υπόλοιπα.

Ούτε θέμα γινατιού τίθεται ούτε και εμπάθειας. Όπως ήδη τόνισα και διάβαζα αυτά που έγραφες και θα εξακολουθήσω να τα διαβάζω. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη γνώμη μου.
Απλά όταν θεωρώ ότι πρέπει να μιλήσω μιλάω. Και να είσαι σίγουρος ότι το ιδιο θα κάνω και στο μέλλον αν το κρίνο σκόπιμο.

Επίσης σαφέστατα και δεν υπήρχε απειλή από εμένα, αλλά προτροπή. Πίστεψε με αν υπήρχε απειλή θα το είχες καταλάβει αμέσως.

Φυσικά και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε αλλά δεν βλάπτει να ξέρει ο καθένας που πατάμε.

Αρά δεν τίθεται θέμα να ηρεμήσω και είμαι ήδη κοντά σας στο φόρουμ, αποκλειστικής ιδιοκτησία του superspy , τόσο στην παρούσα ενότητα όσο και στις άλλες. Τώρα αν διεκδικείς την συγκεκριμένη ενότητα του φόρουμ και τη θεωρείς βήμα ……, με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Αναφορικά με το θέμα της βοήθειας, δεν την έχω αρνηθεί από κανένα (χωρίς να υπονοώ ότι έχω αφιερώσει τη ζωή μου στους συνανθρώπους μου) ,αλλά ούτε έχω ισχυριστεί ότι δεν έχω ζητήσει ποτέ. Για την ακρίβεια το γεγονός ότι δεν έγραψα πιο σοβαρά πράγματα , δες το σα βοήθεια και ας το αφήσουμε εδώ.

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τη διάθεση προσφοράς βοήθειας από μέρος σου και να είσαι σίγουρος ότι αν τη χρειαστώ θα τη ζητήσω, αλλά τώρα τουλάχιστον συνονογιόμαστε. Το ίδιο ισχύει και από τη πλευρά μου και σε προκαλώ να το δοκιμάσεις , υπό την αίρεση ότι θα έxω τη δυνατότητα να σε βοηθήσω (αχρείαστη να είναι βέβαια).

Σε καμιά περίπτωση δε νομίζω να έχω φερθεί σκάρτα υπό την έννοια ότι λέω αυτό που πιστεύω. Το ανάποδο θα το θεωρούσα σκάρτο.

Τώρα για το αν το μέλη είναι διατεθειμένα να με βοηθήσουν αν βρεθώ στην ανάγκη, ας τα έρημα να αποφασίσουν μόνα τους. (Τωρα αν έχεις εμμονη, τι να κάνω δε θα σου χαλάσω το χατήρι).

Δ.Μ.
-------------------------------------------------------
Ο ιπτάμενος Γιαγκουλας MIG 29
-------------------------------------------------------
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πάς, Θα πάς εκεί που κοιτάς.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΤΑ

www.tataclub.gr
Άβαταρ μέλους
giagoulas
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 773
Εγγραφή: 21 Ιαν 2004, 00:21
Τοποθεσία: Bombay - Bollywood

Δημοσίευσηαπό pantg » 24 Ιαν 2007, 01:23

Δημήτρη ΟΚ.

Πάντως η συγγνώμη ισχύει αν νομίζεις ότι σε προσέβαλα προσωπικά.

Και ελπίζω η ένταση μεταξύ ημών να παρήλθε.

Χαιρετώ και καλό βράδυ
pantg
 

Δημοσίευσηαπό disco » 24 Ιαν 2007, 01:24

Το υλικό υπερισχύει του πνευματικού?

1. αν ναι , τότε έχουμε λεφτά και λαμαρίνες..

2. αν όχι, τότε έχουμε ένα μέσον, που μας πηγαίνει στην Φύση, να απολαύσουμε το Αγαθών (της).
Τελευταία επεξεργασία από disco και 24 Ιαν 2007, 01:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
VoiP-Τηλ.-Skype
discopatra
Άβαταρ μέλους
disco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1742
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2005, 09:10
Τοποθεσία: Πατρα

Δημοσίευσηαπό pantg » 24 Ιαν 2007, 01:31

δηλαδή?
pantg
 

Δημοσίευσηαπό disco » 24 Ιαν 2007, 01:34

Πιστεύω ότι ήμουν σαφέστατος!
VoiP-Τηλ.-Skype
discopatra
Άβαταρ μέλους
disco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1742
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2005, 09:10
Τοποθεσία: Πατρα

Δημοσίευσηαπό disco » 24 Ιαν 2007, 01:36

αν όχι, τότε θα πρέπει να σκέπτεται ο κάθε ένας, όπως μπορεί.

απλό δεν είναι?
VoiP-Τηλ.-Skype
discopatra
Άβαταρ μέλους
disco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1742
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2005, 09:10
Τοποθεσία: Πατρα

Δημοσίευσηαπό pantg » 24 Ιαν 2007, 01:39

φίλε νίκο δυστυχώς όχι.

Ο δικός σου πνευματικός οργασμός έχει να αντιμετωπίσει την νύστα του υπογράφοντος οπότε μην περιμένεις και πολλά.

Απλώς τώρα ευκαίρησα να ζητήσω την συγγνώμη που πιθανόν να έπρεπε να ζητήσω, έμεινα αργά στο φόρουμ και τους παραλληλισμούς σου τώρα δεν τους πιάνω.

Ασ΄το τα λέμε και αύριο.

Καλό βράδυ
pantg
 

Δημοσίευσηαπό disco » 24 Ιαν 2007, 02:09

έρρωσθε και ευ"δαιμονείτε
VoiP-Τηλ.-Skype
discopatra
Άβαταρ μέλους
disco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1742
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2005, 09:10
Τοποθεσία: Πατρα

Δημοσίευσηαπό pantg » 24 Ιαν 2007, 07:58

Καλημέρα φίλτατε και ανταποδίδω τις ευχές για ευδαιμονία και αγαπούλες.
pantg
 

Δημοσίευσηαπό dimitrios » 24 Ιαν 2007, 08:09

Eυτυχώς κύριοι επανερχώμεθα εις τις γνωστές αριστοκρατικές μας συνήθειες.

Καλημέρα σε όλους μας!
BE NICE, IT'S NICE TO BE NICE!!
dimitrios
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 431
Εγγραφή: 14 Νοέμ 2006, 08:17
Τοποθεσία: Αγιος Δημητρης

Δημοσίευσηαπό pantg » 24 Ιαν 2007, 09:27

φίλε δημήτρη (dimitrios),

θέλω να ελπίζω ότι με τον giagoulas (δημήτρης και εκείνος) το θέμα που έπρεπε να αποσαφηνισθεί τελείωσε.

Τις διαφορές μας μπορεί να τις έχουμε αλλά στο κάτω κάτω της γραφής δεν υπάρχει λόγος να ξεπερνάμε ούτε τα όρια ούτε το πνεύμα συνεργασίας ανθρώπων που μοιράζονται ένα κοινό πάθος/αγάπη/ενδιαφέρον.

(φίλε giagoulas αρκετά από τα πράγματα που έγραψες σηκώνουν συζήτηση αλλά καταλαβαίνω και την δική σου ένταση οπότε μερικές υπερβολές, και ξέρεις ποιές είναι αυτές, δεν με εμποδίζουν από το να θεωρώ το θέμα μαζί σου μία απλή αντιπαράθεση. Ελπίζω κάποτε να ρίξουμε ο ένας στο άλλον μία σφαλιάρα και να πιούμε τα κρασάκια μας σαν φίλοι που διαφωνούν)

Για το θέμα όμως με τον "πλακατζή" της παρέας δυστυχώς δεν μπορώ να πω τό ίδιο. Ισως να σου ξέφυγε η τελευταία του καταχώρηση στην ενότητα των διαφωνιών που μετεφέρθει η ατυχής καταχώρησή του.
Εκεί η προσωπική του επίθεση έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο.

Με γνωμονα την ηρεμία στο φόρουμ συνεχίζω να μην απαντώ ερειστικά αλλά θέτω τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς του απέναντι στο πρόσωπό μου υπόψη σου και υπόψη των άλλων φίλων στο φόρουμ.
Το τί πρέπει να γίνει για αυτό, ειναι θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει όσους θέλουν κάποιο επίπεδο σοβαρότητας, αλήθειας και κοσμιότητας στον διαδικτυακό αυτό χώρο.
Δυστυχώς φαίνεται ότι το μάθημα και τα σχόλια που εισέπραξε από αρκετούς συναδέλφους του φόρουμ για την "πλάκα" του μάλλον λειτουργήσαν όπως το "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα"
Αντί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα (οι "πλάκες" δεν είναι δικαιολογία για τα ψέμματα και την συνειδητή "άγνοια" και αφήνω την προσωπική επίθεση) έχει πλέον εκτροχιαστεί.

Δες τα, διάβασέ τα, όπως παρακαλώ και ΟΛΟΙ όσοι θέλουν και αφήνω τις εντυπώσεις σε εσάς. Παρακαλώ όμως ας υπάρξει πλέον κάποια ουσιαστική αντίδραση σας στην συμπεριφορά αυτή. Προσωπικά έχω επιλέξει (μετά την ορθή και αυστηρή παραίνεση του spartacus) να μην εμπλακώ άλλο με τον συγκεκριμένο. Υπάρχουν όμως και όρια.
Αν νομίζετε ότι τα σχόλια και οι χαρακτηρισμοί αξίζουν και χαρακτηρίζουν τον υπογράφοντα συμφωνείστε μαζί του.
Αν όμως θεωρείτε και εσείς ότι έχει ξεπεράσει τα όρια τόσο στο θέμα της "πλάκας" όσο και στο θέμα της προσωπικής αντιπαράθεσης με τους χαρακτηρισμούς του εναντίον του υπογράφοντος τότε νομίζω ότι πρέπει κάτι να γίνει για να τελειώσει το ατυχές αυτό θέμα της "πλάκας" και της εξόφθαλμης και αναίτιας προσωπικής πλέον επίθεσης που δέχομαι.


Χαιρετώ
pantg
 

Δημοσίευσηαπό pantg » 24 Ιαν 2007, 09:28

dimitrios έγραψε:Eυτυχώς κύριοι επανερχώμεθα εις τις γνωστές αριστοκρατικές μας συνήθειες.

Καλημέρα σε όλους μας!


Ευλογητός φίλτατε

(για να βάλουμε και λίγο παπαδαριό εκτός από αριστοκρατία)
pantg
 


Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 18 επισκέπτες