Μιας που ήρθε το καλοκαιράκι και έχουν αρχίσει οι ζέστες, θα ήθελα να κάνω μία ίσως αφελή ερώτηση για το κατά πόσο ζορίζονται τα αερόψυκτα γουρουνάκια (ειδικά τα μικρά όπως το MASAI). Τι θα πρέπει να αποφεύγουμε κατά την οδήγηση το καλοκαίρι για να μην ανάβει το μοτεράκι μας? Υπάρχουν κάποιες "ενδείξεις" από τις οποίες μπορούμε να καταλάβουμε πως το χοιρινό έχει αρχίσει να ανεβάζει θερμοκρασία ?
Και ο σκάθαρος αερόψυκτος είναι, αλλά του έχω κοτσάρει όργανο θερμοκρασίας λαδιού οπότε ξέρω ποτε ζορίζεται.