Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Τα νέα του Off-Road.gr

Πάντα στην κορυφή
Καθημερινά πάνω από 3.500 άνθρωποι επισκέπτονται τις σελίδες του Off-Road.gr, για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο χώρο της εκτός δρόμου κίνησης και όχι μόνο.  Ημερησίως, ο Μέσος Όρος εμφάνισης σελίδων ξεπέρασε τις 100.000!

Το Off-Road.gr όχι απλώς ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με τον κόσμο της Off-Road κίνησης, αλλά με σωστή διαχείριση και αγάπη για το αντικείμενο, παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων, όλα αυτά τα χρόνια!

Το Off-Road.gr είναι μια «δικτυακή πύλη» (Portal), που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την περιπέτεια, με σκοπό την ενημέρωση και την διάδοση του Offroad στην Ελλάδα.
Όντας το πρώτο Portal που ασχολήθηκε με τα εκτός δρόμου θέματα, εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει στους επισκέπτες του, άμεση και πλήρη ενημέρωση.

Νέο πρόσωπο στην ομάδα
Η Nora Agapi είναι καταξιωμένη φωτογράφος και εικονολήπτης, απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών του Βουκουρεστίου. Συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά (όπως National Geographic, FHM, Elle, Cosmopolitan κ.α.) και είναι μέλος του Corbis Agency Paris.

Έχει γυρίσει αρκετά ντοκιμαντέρ, με καλύτερο το “Leaving Transylvania” το οποίο βραβεύτηκε στο διεθνές φεστιβάλ Sibiu 2006, ενώ έχει παρουσιάσει δουλειά της σε προσωπικές εκθέσεις, σε Ρουμανία, Ιρλανδία και Γαλλία.

Το πάθος της για την Αφρική την έχει οδηγήσει μέχρι το Μάλι, τη Μαυριτανία και τη Σενεγάλη.
Το αγωνιστικό palmares της, σαν συνοδηγός είναι πλούσιο και ιδιαίτερα σε αγώνες Trophy 4X4.
Μια ιδέα της δουλειάς της μπορείτε να δείτε και στο προσωπικό της site http://www.nora-agapi.ro, ενώ σίγουρα θα έχετε ήδη προσέξει φωτογραφίες της στις σελίδες του Off-Road.gr
H Nora εντάχθηκε στην ομάδα του Off-Road.gr και αναλαμβάνει το τμήμα φωτογραφίας.

Διακοπή συνεργασίας
Αποφασίσαμε από κοινού με τον Δημήτρη –DOC- Αθανασουλόπουλο, τη διακοπή συνεργασίας του Off Road Team με το Off-Road.gr.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις δραστηριότητες του τις οποίες θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε σα χορηγοί επικοινωνίας.

Νέα συνεργασία με την CityPress
H μεγαλύτερη εφημερίδα δωρεάν διανομής, εμπιστεύεται το Off-Road.gr και την ομάδα του σε θέματα εκτός δρόμου κίνησης.
Η συνεργασία των δύο μέσων εξασφαλίζει  έγκυρη ενημέρωση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το τετρακίνητο και την μοτοσυκλέτα On-off.
Η ομάδα του Off-Road.gr:
Σπύρος –SuperSpy- Κατσιμαλής
Εμπειρος σε θέματα μηχανοκίνητου αθλητισμού και οργάνωσης. Το πλούσιο palmares του, τόσο το αγωνιστικό (από ασφάλτινα rally αυτοκινήτου έως rally raid με μοτοσυκλέτα), όσο και το οργανωτικό, η αγάπη του για την περιπέτεια και τα ταξίδια τον οδήγησε να ασχοληθεί σε βάθος με το Off-Road.gr με κύριο στόχο την μετάδοση του μικροβίου στο ευρύ κοινό.
Η τρέλα του: Οι δυσκολότεροι αγώνες του κόσμου – Τα rally raid!

Μελέτης –DrMel- Σταμάτης
, ειδικός στα θέματα υλοποίησης εκπαίδευσης, ταξιδιών και events.
Καβαλάει μοτοσυκλέτα τα τελευταία 20 χρόνια και έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην οργάνωση εκπαιδευτικών εκδρομών.
Συνδράμει την ομάδα σχεδίασης και υλοποίησης special event του Off-Road.gr καθώς και τον τομέα marketing.
Με τη βοήθεια του σύντομα το Off-Road.gr επεκτείνεται στο χώρο των οργανωμένων εκπαιδευτικών –και μη- εκδρομών για κάθε είδους off-road όχημα.

Κατερίνα -CatKil- Σεβαστού, με ιδιαίτερη γνώση στο χώρο των Rally και όχι μόνο.
Η εμπειρία της απλώνεται από Camel Trophy, ειδικές αποστολές στο εξωτερικό, αγώνες Πανελληνίου και Παγκοσμίου Rally, έως και το γραφείο τύπου του Ακρόπολις.
Από τους εμπειρότερους στο χώρο του αυτοκινήτου, έχει να επιδείξει κορυφαία δουλειά, σε περιοδικά όπως το Auto Motor und Sport, το Rally.gr των 4Τροχών και στις επίσημες εκδόσεις του Ράλλυ Ακρόπολις των τελευταίων 7 ετών.

Nora Agapi
Όπως αναφέραμε και παραπάνω, καταξιωμένη φωτογράφος και εικονολήπτης , με πληθώρα συνεργασιών και ιδιαίτερα ταλαντούχα, είναι η διευθύντρια φωτογραφίας του Off-Road.gr

Γιώργος –Cuspid- Φυτάς
Ήρεμος και ικανός. O τέλειος άνθρωπος για «επικίνδυνες» αποστολές.
Έχει ταξιδέψει από τις ζούγκλες της Μαλαισίας, έως τις ερήμους της Αφρικής – με κάθε μέσο.
Αγαπά την φωτογραφία και είναι ο άνθρωπος που καλύπτει τους «μακρινούς» προορισμούς και ειδικά τα Trophy.

Σίμος –Pino- Μιχαηλίδης, ο «καλλιτέχνης»!
Παρόμοια τρέλα με τον Superspy και ταυτόχρονα καλλιτεχνική φύση. Παρέα με τον Στέλιο –Smokie- Βιτούνη, αποτελούν το βαρύ πυροβολικό της Βόρειας Ελλάδας.

Στέλιος –Smokie- Βιτούνης, ο ήρεμος γίγαντας!
Αναβάτης από κούνια, ήρεμος και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ικανός. Φροντίζει για τα «εσωτερικά» του Off-Road.gr. Περνά ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή.

Αλέξανδρος -Raptor- Ψωφάκης, ο Quadman!
Ο ειδικός στα τετράροδα. Ενίοτε τα πάει και στους δύο τροχούς! Τρελαμένος με το χώμα, τη σκόνη και τη λάσπη. Μόνο πέτρες δε θέλει να βλέπει!

Θεματολογία
Στα άρθρα του Off-Road.gr, ο επισκέπτης βρίσκει θέματα που αφορούν τον ειδικό χώρο της μοτοσικλέτας, των τετρακίνητων και των quad, θέματα προετοιμασίας και περιπέτειας, συμβουλές βελτιώσεων, τεχνικά άρθρα, εξειδικευμένα θέματα για 4Χ4, προτάσεις για βιβλία, εκδρομές, ανταποκρίσεις αγώνων Εnduro, Rally Raid, WRC, Scramble, Trial, Trophy, 4X4 και περιπέτειας, το καλύτερο forum με θέματα για την εκτός δρόμου κίνηση και γενικά οτιδήποτε μπορεί να ενδιαφέρει τους ανθρώπους που ασχολούνται με το Off-Road!
 
Στα τέσσερα και πλέον χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να είναι το πρώτο portal του ειδικού χώρου, χάρη στα προσεγμένα άρθρα του και το πληρέστατο forum που διαθέτει.

Η προσπάθεια όμως των ανθρώπων του Off-Road.gr, που πηγάζει πρωτίστως από την αγάπη τους για την περιπέτεια, την τετρακίνηση, τη μοτοσυκλέτα και τα ATV/Quad, δεν σταματά απλώς στα άρθρα και στις αναφορές στο internet.
  • Μέχρι τώρα έχει οργανώσει εκδρομές περιπέτειας με επιτυχία, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Αφρική, Ευρώπη, Ασία), τόσο για Έλληνες όσο και ξένους περιηγητές.
  • Φρόντισε για την προώθηση των αγώνων στη χώρα μας, με την συγγραφή των κανονισμών για cross country rally, trail ride – raid, αγώνες πλοήγησης και αντοχής.
  • Με άρτιες διοργανώσεις έδειξε το δρόμο και φρόντισε να μυήσει νέο κόσμο στο χώρο του Off-Road.
  • Κάλυψε μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως το Paris-Dakar (2 φορές!) ή το Rain Forest Challenge (2005 & 2006), το Transylvania Adventure Trophy και οργάνωσε την αποστολή στο RedBull Romaniacs 2006. Όλα αυτά όχι απο απόσταση, αλλά ... από μέσα!
  • Έχει συνάψει συνεργασίες με σημαντικούς παράγοντες του ειδικού χώρου, όπως περιοδικά του ειδικού τύπου αλλά και αντίστοιχα sites και περιοδικά στο εξωτερικό, έτσι ώστε να είναι πάντα μέσα στις εξελίξεις του χώρου.
  • 'Ηταν παρόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις στη χώρα μας, καλύπτοντας πάντα με αντικειμενικότητα.


Ευχαριστούμε όλους εσάς, τους επισκέπτες μας, για την αγάπη και την προτίμηση σας!

Σκόνη, Πέτρες, Λάσπη, Περιπέτεια, Enduro, Τετρακίνηση, Quad, Rally Raid, WRC – ΟΛΑ ΕΔΩ, ΣΤΟ Off-Road.gr, την ΑΠΟΛΥΤΗ πύλη για την εκτός δρόμου κίνηση!


[Το Off-Road.gr Team]


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.022535 seconds. ]