Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Πρωτάθλημα "AGIP SUPERΜΟΤΟ" - 6ος αγώνας - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 25/9/2004

Αναβάτες παγκόσμιας κλάσης!
Μια ανάσα πριν τον αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Supermoto, που θα διεξαχθεί στο Ελληνικό την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2004, οι Έλληνες αναβάτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα πλαίσια του Πανελλήνιου “Agip Supermoto”, αφήνοντας εγγυήσεις για μια λαμπρή εμφάνιση δίπλα στους κορυφαίους αναβάτες του κόσμου.
Ο αγώνας της Καλαμάτας, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά, χαρακτηρίστηκε αρχικά από το εξαιρετικό θέαμα αλλά και τις υψηλές μέσες ωριαίες ταχύτητες, που επιφέρουν μεγάλες κλίσεις στις «παρατεταμένες» και ατελείωτες πλαγιολισθήσεις στην είσοδο των στροφών.

Στην υπέροχη πίστα San Nicolas είχαμε το απίστευτο φαινόμενο να δούμε τρεις αναβάτες να κερδίζουν για πρώτη φορά αγώνα της καηγορίας τους, κάτι που αναδεικνύει τη μαγεία και τη μοναδικότητα του θεσμού.


ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ
O Άκης Δαραμούσης (Honda 451) παρά το ότι κέρδισε τον πρώτο του αγώνα για το 2004, αυτόματα έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο, αποτέλεσμα της συχνής παρουσίας του στο βάθρο των νικητών. Πίσω του τερμάτισαν, μετά από έντονες μεταξύ τους μονομαχίες, οι Αλ. Αναστόπουλος (Honda 450) και ο τοπικός Γιάννης Τσαούσης (KTM 525).
Mεγάλος απών ο πολυνίκης φέτος Κώστας Νικολακάκης, που πρέπει να παλέψει σκληρά στους δύο εναπομείναντες αγώνες προκειμένου να έχει ελπίδες για τον τίτλο.

LIGHT
Η είδηση εδώ είναι πως δεν κέρδισε ο κατά 99% πρωταθλητής 2004 Φώτης Τσαλίκης (Honda 250), αλλά –και αυτός για πρώτη φορά φέτος- ο πολύ καλός Κώστας Κοντομάρος (Yamaha 250), σκαρφαλώνοντας με αυτόν τον τρόπο στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον δεύτερο σε αγώνα και γενική βαθμολογία Μάνο Ζαπάντη (Yamaha 250). Oι Κίμων Χ”γεωργίου (Yamaha 250) και Γιώργος Πανδής (Honda 250), με την τέταρτη και πέμπτη θέση στον αγώνα αντίστοιχα, έχουν έναν βαθμό διαφορά μεταξύ τους και απέχουν μόλις έντεκα και δώδεκα, πάλι αντίστοιχα, από την δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης!

QUAD FUN
Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη-τίτλος από τον Mιχάλη Πουλάκη, που είδε να τερματίζουν πίσω του και με διαφορά μόλις 60 χιλιοστών του δευτερολέπτου μεταξύ τους οι Χρήστος Βαλαβάνης και Σίμος Στεφανάτος!
Αυτοί οι δύο, μαζί με τον Βέρο Βελιάδη, έχουν μόλις επτά βαθμούς να τους χωρίζουν στη γενική βαθμολογία και οι επόμενοι αγώνες προμηνύονται συναρπαστικοί.

RACING 450
H απουσία λόγω τραυματισμού του μεγάλου πρωταγωνιστή Μανώλη Παπαγεωργίου Jr, έδωσε τη δυνατότητα στον Νίκο Διακάκη (Honda 449) με τη δεύτερη θέση που πήρε στον αγώνα να ξεφύγει στη βαθμολογία κατά 16 βαθμούς, τόσο από τον πρώτο αναφερόμενο όσο και από τον μεγάλο νικητή της ημέρας (πρώτη νίκη της χρονιάς επίσης) αδεφό του Νικηφόρο (Honda 449)!!
Εξαιρετική εμφάνιση και πρώτο βάθρο για φέτος από τον Θωμά Νεράτζη (Husaberg 450), ενώ η πέμπτη θέση στον αγώνα επιτρέπει στον Φώτη Τσαλίκη να κρατάει την επαφή με τους προπορευόμενους στη γενική κατάταξη.

RACING OPEN
Απίστευτη εμφάνιση και νίκη από τον Ηλία Μικέ (KTM 660), που του επιτρέπει να φιγουράρει με 21 βαθμούς διαφορά στην κορυφή. Πίσω του σε αγώνα και βαθμολογία ο εκρηκτικός Μανώλης Παπαγεωργίου (Honda), ενώ ο Μιχάλης Μιμίκος εντυπωσίασε και πάλι, τόσο με την τρίτη θέση όσο και με τον τρόπο που οδηγεί. Μεγάλος απών, επίσης λόγω τραυματισμού, ο Θανάσης Νάκης, που όμως παραμένει στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και διατηρεί κάποιες, έστω και αμυδρές, ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Ελληνικό, 31 Οκτωβρίου 2004.  Ο αγώνας θα γίνει στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Supermoto


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.018630 seconds. ]