Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Team Adventure 4X4!

Καλώς ήρθατε στην ωραιότερη περιπέτεια της ζωής σας.

Αν ένα 4Χ4 είναι συνώνυμο της ελευθερίας, το TEAM ADVENTURE 4X4, είναι η απαραίτητη προυπόθεση για να γίνει το όνειρο , πραγματικότητα !

Το  TEAM ADVENTURE 4X4  ασχολείται με την οργάνωση των πιό συναρπαστικών OFF – ROAD μονοήμερων διήμερων και πολυήμερων εξορμήσεων στην πανέμορφη  « άγνωστη Ελλάδα ». Εχοντας χαρτογραφήσει σχεδόν όλα τα βουνά, τις λίμνες και τα ποτάμια της χώρας μας, εχει επιλέξει για τους πελάτες του  τις ωραιότερες διαδρομές.


Το «δυνατό σημείο» της επιχείρησης είναι η εξειδίκευση που αποκτήθηκε από γνώση και εμπειρία.  Η θεωριτική κατάρτηση και η εικοσάχρονη εμπειρία των στελεχών της, αποτελούν την εγγύηση για ένα ασφαλές αποτέλεσμα.

Οι συνοδοί θα σας δείξουν την απόλυτα ασφαλή χρήση του 4Χ4, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που παρουσιάζονται, ώστε να βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα ανάλογα με τις συνθήκες. Γι΄αυτό έχετε την ικανοποίηση ότι πάτε με ασφάλεια, εκεί που πολύ λίγοι φτάνουν.

Το  TEAM ADVENTURE 4X4  έχει διαχωρίσει τις εξορμήσεις συμφωνα με το βαθμό δυσκολίας τους, σε τρία επίπεδα:
Α) τις περιηγητικές, Β) τις εκπαιδευτικές – περιηγητικές και Γ) τις περιπετειώδεις.

Aπό την Πίνδο έως τον Tαΰγετο, oι πιο πολλές από αυτές τις διαδρομές, είναι "αποστολές" σε κυριολεκτικά απάτητα μέρη, σε ιδιαίτερα όμορφο φυσικό περιβάλλον, με εξαιρετική φιλοξενία, με την καλύτερη τοπική κουζίνα και το καλύτερο κρασί.
Έχετε την ικανοποίηση ότι πάτε εκεί που πολύ λίγοι φτάνουν, αλλά και την διαβεβαίωση ότι θα αφήσουμε την παρθένα φύση, ακριβώς όπως την βρήκαμε. Όταν ξεκινάτε μία εξόρμηση με το Team Adventure 4x4 έχετε εξασφαλίσει μία μοναδική εμπειρία. Κάθε χιλιόμετρο είναι αλάθητα χαρτογραφημένο, έτσι ώστε, να περιλαμβάνει την μεγαλύτερη ποικιλία τοπικού εδάφους, τα πιο υπέροχα τοπία και δυσπρόσιτους αρχαιολογικούς ή ιστορικούς χώρους .

Όλες αυτές οι μονοήμερες ή διήμερες περιπέτειες μπορεί να επιμηκυνθούν ή να ενωθούν, ώστε να γίνει μια συνεχείς πολυήμερη περιπέτεια. Οι οικοδεσπότες σας είναι πάντα ευγενικοί και πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν κάθε στιγμή και οι καλύτεροι τοπικοί συνεργάτες μας θα σας περιμένουν κατά την άφιξη σας.

Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε σε ένα δικό μας αυτοκίνητο, ή να νοικιάσετε ένα 4Χ4 σε πολύ καλή τιμή με τη μεσολάβηση μας. Οι συνοδοί σας, είναι Ευρωπαϊκού επιπέδου επαγγελματίες.
Επίσης έχετε στη διάθεση σας την υπηρεσία άλλων ειδικών, όπως γιατροί και μηχανικοί σε μόνιμη αναμονή, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι "όλα θα δουλέψουν ρολόι".

Θα διανυκτερεύσετε στα καλύτερα τοπικά ξενοδοχεία ή ξενώνες, συνήθως κρατημένα αποκλειστικά για εμάς. Αν θέλετε να έρθετε ακόμα πιο κοντά στη φύση, μπορείτε να κατασκηνώσετε στο ύπαιθρο, σε μέρη που επιλέξαμε με προσοχή για σας.
Η υπόλοιπη ομάδα που θα είναι μαζί σας στη "μέση του πουθενά", αποτελείται από ομοϊδεάτες και μπορεί μέσα από αυτή την περιπέτεια να κτίσετε φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή.

Αυτή την "άγνωστη" Ελλάδα, με αυτό το τρόπο, θέλουμε να σας γνωρίσουμε!

Φέτος, γιατί να μην αφήσετε την άσφαλτο πίσω σας, οδηγώντας μαζί μας στα πανέμορφα βουνά της Ελλάδας και να αποκτήσετε μια ανεκτίμητη "εκτός δρόμου" οδηγική εμπειρία, και να ζήσετε τη συγκίνηση που είναι ταυτόσημη με το Team Adventure 4x4;

Την ωραιότερη περιπέτεια της ζωής σας!
                                                          
 

TEAM ADVENTURE 4X4
Λ.Διονύσου & Βάκχων Διόνυσος
Τηλ. Fax :  210 - 6212708
http://www.teamadventure4x4.com
teamadventure4x4@yahoo.co.uk

More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.022702 seconds. ]