Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Croatia Trophy 2014 - Trophy Games & Circuit

Παραδοσιακά  το Σαββατοκύριακο, είναι αφιερωμένο στους θεατές με παιχνίδια και extreme διαδρομές που δίνουν την ευκαιρία στις ομάδες να δείξουν τις δυνατότητες τους μπροστά στο κοινό.

Η παρέλαση στο μικρό χωριό του Topusko πριν την εκκίνηση του αγώνα, συνέβαλε ώστε αρκετούς από αυτούς να έρθουν για πρώτη φορά στο βουνό για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Trophy Games day
Τα αυτοκίνητα της Adventure, κάνανε ένα μικρό slalom ανάμεσα στα δέντρα ή πιο σωστά ακουμπώντας πάνω στα δέντρα και τρομάζοντας τους άπειρους θεατές που δεν περίμεναν ότι τα αυτοκίνητα θα επιτίθονταν στα δέντρα. Τa Ρωσικά Land Rover του Victor Stolyarchuk και του ζευγαριού Τurin (Alex και Natalia) έμοιαζαν ανίκητα, αλλά τελικά νίκησαν ο Frank Daurelle με την Francoise Graciet Hollander που έκαναν τον καλύτερο χρόνο.

Στη συνέχεια τα πληρώματα δημιουργούσαν ομάδες των τεσσάρων και αφού έσερναν  τέσσερις κορμούς με τους εργάτες, έστηναν μια γέφυρα και περνούσαν δυο αυτοκίνητα από πάνω με τη βοήθεια των εργατών των άλλων δυο οχημάτων.

Η διαδρομή της Trophy είχε μήκος 8 χλμ μέσα στο δάσος. Ο Τσέχος Jarek Bedner νίκησε με τον Christian Uhlig που οδηγούσε ένα πανέμορφο Land Rover Landymoog να ακολουθεί. Τρίτος ο Christian Poprask με το πρωτότυπο Mitsubishi Evo.
Αμέσως μετά οι ομάδες της Trophy, έπρεπε να κολυμπήσουν στη λίμνη του λατομείου. Τέσσερα αυτοκίνητα αποτελούσαν την κάθε ομάδα.
Τα δύο έκαναν το γύρο της λίμνης και ετοιμαζόντουσαν για να τραβήξουν μέσα από τη λίμνη τα άλλα δύο που βουτούσαν στα νερά της από απέναντι.

Βέβαια το παιχνίδι εδώ τελείωσε νωρίς, καθώς την προηγούμενη μέρα, τα περισσότερα αυτοκίνητα είχαν ήδη πνιγεί στη διαδρομή του αγώνα από μια λάθος επιλογή εμποδίου της οργάνωσης, με ένα αχρείαστο πέρασμα από νερό βάθους 2 μέτρων και τώρα είχαν μείνει πίσω στο camp για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Τώρα ο καιρός πίσω στο camp έδειξε ότι είχε άσχημες διαθέσεις και ξεκίνησε με ένα τρελό ανεμοβρόχι που ξήλωσε τις τέντες, πλημμύρησε τα πάντα και έβρεξε τους πάντες μέχρι το κόκκαλο. Κάπου εκεί πήγε 23:00 το βράδυ και ξεκίνησε η νυκτερινή διαδρομή που για κάποιους τελείωσε στις 05:00 το πρωί.
Η βροχή πάντως συνέχισε μέχρι τις 11:00 και γιαυτό καθυστέρησε και η εκκίνηση του Circuit.

Circuit
Τελικά ξεκίνησε το Circuit μέσα στο λιβάδι που είχε γίνει λίμνη. Δυο γύροι σε μια μικρή πίστα δε φαίνεται και πολύ δύσκολο πράγμα, αλλά το να οδηγάς το αυτοκίνητο σου μαζί με άλλα 9 τρελαμένα πληρώματα που όλα προσπαθούν να βγουν πρώτα σε αυτούς τους δυο γύρους, σίγουρα σε γεμίζει αδρεναλίνη.

Αποτελέσματα δεν έχουμε ακόμα, αλλά δεν είναι και ώρα για αυτά, αύριο ξεκινά και πάλι ο αγώνας στο δάσος και ήδη σήμερα το απόγευμα ο Igor ανακοίνωσε ότι λόγω του νερού, η διαδρομή της trophy άλλαξε και θα χρησιμοποιήσει ακόμα περισσότερα σημεία της adventure.

Εδώ να θυμίσουμε ότι ουσιαστικά η διαδρομή της Adventure και της Trophy είναι κοινή, εκτός από κάποιες παρακάμψεις που η Adventure αποφεύγει κάποια πιο δύσκολα (και συνήθως βαθιά) σημεία της διαδρομής.


Κείμενο: [Σπύρος Κατσιμαλής]
Φωτογραφίες: [World4X4.org]
Video: [Damiano OffRoad]

Σχετικά Downloads – Links
Croatia-Trophy.org
Συζήτηση στο forum

Croatia Trophy 2014 - Leave everything behind! - Λίγο πριν τον πρόλογο
Croatia Trophy 2014 - Photos Prologue
Croatia Trophy 2014 - Stage 1
Croatia Trophy 2014 - Photos Trophy Games

Croatia Trophy 2014 - Off-Road.gr Gallery
Circuit Day
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.021758 seconds. ]