Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Πρόσκληση από την ΛΑΜΣ προς ομοσπονδίες και συνδέσμους αθλητών σε διημερίδα

Ύστερα από την διελκυστίνδα μεταξύ των ομοσπονδιών μοτοσυκλέτας για την κυριαρχία στα Ελληνικά δρώμενα και το τέλμα που έχουν εισέλθει οι αγώνες μοτοσυκλέτας τα τελευταία χρόνια, η ΛΑΜΣ και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης απεύθυναν ανοιχτή πρόσκληση για συζήτηση με θέμα «Το μέλλον της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα»

18/3 Απάντηση ΣΑΜΕ


 
Πρόσκληση

Αξιότιμοι Πρόεδροι, Αγαπητοί Φίλοι,

Την Κυριακή, 8η Μαρτίου 2009, σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές της χώρας μας, 300 και πλέον αθλητές έλαβαν μέρος σε χωμάτινους αγώνες μοτοσυκλέτας εκδηλώνοντας το πάθος τους και δείχνοντας την αγάπη τους για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Την Κυριακή, 8η Μαρτίου 2009, σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές της χώρας μας, 4 οργανωτές, δεκάδες κριτές και στελέχη, οργάνωσαν άριστους αγώνες και απέδειξαν με το μεράκι τους το ενδιαφέρον τους για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Την Κυριακή, 8η Μαρτίου 2009, η μαζική συμμετοχή όλων σας, απέδειξε περίτρανα ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας διαφοροποιούν.


Αξιότιμοι Πρόεδροι, Μέλη των Δ.Σ., Αγαπητοί Φίλοι,

η ΛΑΜΣ σας καλεί στο ΕΛΠΙΔΑ Resort & Spa, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009, και ώρα 19.00, για να ακούσετε τις απόψεις των άλλων, να εκθέσετε την δική σας θέση και να συζητήσουμε πιθανές λύσεις για «Το μέλλον της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα»

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, δεν θα λυθεί το πρόβλημα την 20η Μαρτίου, θα θέλαμε όμως στις ομιλίες σας, να τοποθετηθείτε με ειλικρίνεια και σαφήνεια για το κοινό μας μέλλον.

Στην διημερίδα η ΛΑΜΣ, καλεί και τα Δ.Σ των συνδέσμων των οδηγών, οι οποίοι σε χωριστή αίθουσα θα καταθέσουν τις δικές τους απόψεις για τις εξελίξεις, συμβάλλοντας και αυτοί με τις τοποθετήσεις τους στην κατανόηση του προβλήματος και στην πιθανή λύση του.

Ελπίζοντας στην θετική σας απάντηση, σας περιμένουμε.

Με εκτίμηση

Για την ΛΑΜΣ
Κωνσταντινίδης Χρήστος

ΥΣ. Η ΛΑΜΣ θα καλύψει τα έξοδα διαμονής όλων των μελών των Δ.Σ που θα παραβρεθούν στις Σέρρες. Τηλ. Κρατήσεων 23210 20000, fax 23210 62222.

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ
TΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΕΡΡΕΣ 20 – 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009
ELPIDA RESORT & SPA

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευη 20 Μαρτιου 2009
19.00 – 19.15 Εγγραφες
19.15 – 19.30 Χαιρετισμοι

Αιθουσα Κερκινη
19.30 – 20.30 Αναπτυξη θεσεων των παρευρισκομενων
20.30 – 21.30 Συζητηση
21.30 Γευμα

Αιθουσα Ορεστης
19.30 – 21.00 Ανοιχτη συζητηση συνδεσμοι οδηγων

Σαββατο 21 Μαρτιου 2009

Αιθουσα Κερκινη
09.00 - 09.30 Προτασεις οργανωτικης επιτροπης
09.30 – 10.30 Συζητηση
10.30 – 11.00 Διαλλειμα
11.00 – 12.30 Συμπερασματα διημεριδας
18 Μαρτίου 2009
Απάντηση ΣΑΜΕ


Σύλλογος Αναβατών Μοτοσυκλέτας Enduro
Προτάσεις για Σέρρες
Εκ μέρους του Συλλόγου Αναβατών Μοτοσυκλέτας Enduro, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών για την τιμή να μας προσκαλέσουν στην διημερίδα συζήτησης με τίτλο “Το μέλλον της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα”, η οποία θα λάβει χώρα στις Σέρρες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το Δ.Σ του Συλλόγου πρόκειται να δώσει “το παρών” στην διημερίδα δια μέσω των εκπροσώπων του, του προέδρου Γιώργου Κοινωνά, του αντιπροέδρου Γιώργου Μανωλίδη και του ταμία Γιάννη Τρίγκα, σε μια κίνηση η οποία πιστεύουμε πως μόνο καλό έχει να προσφέρει στην τελματωμένη κατάσταση των αγώνων μοτοσυκλέτας στην χώρα μας.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου πρόκειται να δηλώσουν για άλλη μια φορά πως στόχο μας αποτελεί η αναγνώριση μίας ενιαίας και αδιαίρετης ομοσπονδίας, εκθέτοντας όλα τα επιχειρήματα που συμβάλλουν στην λύση αυτή.

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε όσα από τα μέλη μας θεωρούν πως έχουν κάτι να προτείνουν επί του θέματος ή επιθυμούν να κάνουν ξεκάθαρη στην συζήτηση που θα λάβει χώρα και κάποια άλλη προοπτική, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου [same.enduro@gmail.com] την δική τους ολοκληρωμένη πρόταση.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, Τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΑΜΕ


Σχετικά Links
Συζήτηση στο forum
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.039988 seconds. ]