Και για την ενημέρωση σας παραθέτω το παρακάτω:
"Η μπουγάτσα είναι πίτα από φύλλο, με γέμιση συνήθως κρέμα ή τυρί, αν και συναντάται και σε άλλες γεύσεις, όπως με κιμά, σπανάκι ή με κρέμα κακάο. Το όνομά της προέρχεται από την αντίστοιχη τουρκική λέξη πογάτσα (πίτα με κρέμα ή τυρί). Στην Ελλάδα την έφεραν μικρασιάτες πρόσφυγες μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, κάνοντάς την ιδιαίτερα δημοφιλή στη Βόρεια Ελλάδα, ειδικά στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, που θεωρούνται φημισμένες για τη μπουγάτσα τους.
Στη Βόρεια Ελλάδα παραγγέλνεται συνήθως απλά σαν "μια με τυρί" ή "μια με κρέμα", μια και αποτελεί δημοφιλή πρόχειρη τροφή, και σερβίρεται κομμένη σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς (και, η γλυκιά, πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη ή/και κανέλλα). Αν και οι κάτοικοι της νοτιότερης Ελλάδας μπερδεύουν συνήθως την μπουγάτσα με τυρί με την τυρόπιτα, πρόκειται για διαφορετικό πράγμα μιας και διαφέρουν στο φύλλο που χρησιμοποιείται.
Στη Νότια Ελλάδα, παραγγέλνεται σαν "μπουγάτσα" (μπουγάτσα με κρέμα) και σερβίρεται ολόκληρη."
Αν βρω και καμιά φωτογραφία θα σας βάλω για να καταλάβετε την διαφορά