Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Trail Ride "ΡΟΥΜΕΛΗΣ"

Τα πάντα για τους μηχανοκίνητους Μαραθώνιους, όπου συμμετέχουν μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα με βασικό στοιχείο την σβελτάδα και την πλοήγηση

trail ride

Δημοσίευσηαπό savourdaman » 27 Απρ 2004, 10:53

Και εγω με την σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστησω θερμα ολους οσους δουλεψαν για να γινει αυτος ο αγωνας και τους συναθλητες μας για την πραγματικα πολυτιμη βοηθεια τους σε καποια σημεια του αγωνα (αν και εγκαταλειψαμε νωρις)και ιδιαιτερα τον φιλο ΙΚΕ :P και το πληρωμα του που μου εδωσαν και καποιες ιδεες για τον επομενο αγωνα.
Το πληρωμα του 112 ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΣΑ :razz: :(

ΙΚΕ τα λεμε στον επομενο και οι σοκολατες δικες μου :wink:
Άβαταρ μέλους
savourdaman
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 335
Εγγραφή: 28 Ιαν 2004, 16:21
Τοποθεσία: Ν.Κοσμος ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευσηαπό tedos » 27 Απρ 2004, 17:39

Tα συγχαρητηρια μας στους dista 4wd_mama Tazmania & Tazlady που μας εκπροσωπησαν επαξια στη Ρουμελη!
Stratego Adventure Team

My other name is ΑΔΩΝΙΣ..


Nemo Vom Batu
Άβαταρ μέλους
tedos
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2571
Εγγραφή: 28 Οκτ 2003, 18:21
Τοποθεσία: South Evoia, Greece

Δημοσίευσηαπό tazmania » 27 Απρ 2004, 19:51

blackchris έγραψε:
tazmania έγραψε:Καταγγελία:


Καταγγέλλω τον smokie ότι ήρθε το βράδυ και έβαλε πρόκες στα λάστιχα του dista και τα δικά μου για να κατατροπώσει την Stratego team, πως αλλιώς να εξηγήσω τα δύο σκασμένα λάστιχα και την απουσία του smokie από τον αγώνα :?:

[


Να καταγγείλεις και τα χρέπια τα Fedima που φοράς στο αμάξι σου, εσύ και ο Dista, που κάθε λίγο και λιγάκι ανοίγουν σαν καρπούζι.
Βάλτε κανα σοβαρό λάστιχο να δείτε άσπρη μέρα (κύπελλο) ρεεεεεεεεεεε
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


Θα ήθελες πολύ να έχεις τέτοια λάστιχα, κάπελα :evil: :evil: :evil: Η βαλβίδα κόπηκε :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
tazmania
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2253
Εγγραφή: 28 Σεπ 2003, 16:05
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό IKE » 27 Απρ 2004, 23:00

Μετά απο 2 μέρες και ακόμα δεν έχω συνέλθει απο το jet lag του αγώνα :P

Πιστευω ήταν μακράν το καλύτερο trail ride, πολύ κούραση, κάποιες ατυχίες αλλα αντίστοιχα ανάλογη και η ευχαρίστηση.

Κατ'αρχην να ευχαριστήσω τον superhero τα παιδιά του off-road και της Aγωνιστικής λέσχης λειβαδιάς για τον υπέροχο αγώνα που έφτιαξαν.

Γνωρίσα πολλούς καινούριους φίλους όπως τον tazmania με τον οποίο μας χτύπησε ταυτόχρονα μια ισχυρή ριπή γκαντεμιάς και μάλλον με καταγγέλει για γρουσούζη :P , τον σαβουρδοπειρατή ο οποίος ενέπνευσε και την ονομασία της ομάδας μας ( raging pussies όνομα και πράγμα by the way) το πλήρωμα 116 με το Νίβα που μας κέρασαν και 2 μπυρόνια στο ταβερνείο αλλα και το ιπτάμενο pajero του xappa με το οποίο συναντιόμαστε πολλές φορές μέσα στον αγώνα.

Τωρα αν εσείς ανυσηχήσατε που είχατε μπροστά σας εμάς εμείς τι να πούμε που είμασταν σάντουιτς ανάμεσα σε εσάς και τον αθανασίου :P 8) Ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλα αν εγώ πήγαινα εκλπηκτικά στα πατημένα διαπίστωσα πως εσείς πηγαίνατε το ίδιο είτε ητανε πατημένα είτε κατσάβραχα :roll: συγχαρητίρια και πάλι.

Αν δεν βαριέστε μπορείτε να διαβάσετε και την αναλυτική μου περιγραφή στο site toy jimny club:

http://www.jimnyclub.gr/hjc/docs/events/race/trail_ride-3.php

Θα στείλω τις προτάσεις και παρατηρήσεις όπως και στα προηγούμενα trail ride, και πάλι μπράβο στην οργάνωση, πάντα τέτοια :D
Άβαταρ μέλους
IKE
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 760
Εγγραφή: 27 Φεβ 2003, 15:38
Τοποθεσία: ΒΑ Αττική

Δημοσίευσηαπό jdelis » 28 Απρ 2004, 09:16

Ας αναφερθώ και λίγο περισσότερο στον αγώνα μια και πιο πολύ μίλησα για κάποιους συμμετέχοντες.

1. Το Road Book το βρήκα αρκετά καλό. Μικρολαθάκια και κάποιες ασάφειες υπήρχαν, όμως δικαιολογούνταν από το μέγεθος. Σοβαρό λάθος δε συνάντησα. Το μεγάλο μας χάσιμο σχεδόν στην αρχή, αποδείχθηκε δικό μας λάθος.

2. Η συνύπαρξη με τις μηχανές δεν παρουσίαζε πρόβλημα. Παρατήρησα πως ενώ μας περνούσαν στα μεγάλα κομμάτια, στις διασταυρώσεις καθυστερούσαν. Προφανώς η δυσκολία τους έγκειται κυρίως στην πλοήγηση. Τη δεύτερη μέρα μάλιστα, στο πρώτο σκέλος, μας ακολουθούσε ομάδα τεσσάρων μηχανών. Διαπίστωσα πως δεν είχαν πρόθεση να μας περάσουν, ενώ μπορούσαν, πράγμα που σήμαινε πως μας χρησιμοποιούσαν για πλοηγό! Λίγο πριν το τέλος χάσαμε το Terratrip, οπότε αρχίσαμε να ακολουθούμε το X-Trail που ερχόταν πίσω μας, μέχρι την Παύλιανη που μπορέσαμε να το επισκευάσουμε. :)

3. Τα αποτελέσματα έβγαιναν εκπληκτικά γρήγορα και νωρίτερα από τις ώρες που είχαν ανακοινωθεί. Μπράβο στο Superspy για αυτό, δείχνει να το έχει οργανώσει εξαιρετικά.

4. Η διαδρομή ήταν εξαιρετική. Περιελάμβανε τα πάντα, από πολύ γρήγορα κομμάτια μέχρι εντελώς trial. Ήθελε αυτοκίνητα με ισορροπημένο στήσιμο, που να μπορούν να τα καταφέρνουν καλά σε όλα. Αν και μου άρεσαν, πιστεύω πως τα γρήγορα πρέπει να προσεχτούν-μειωθούν. Ειδικά αν υπάρχει γκρεμός δίπλα αν είναι δυνατόν να εκλείψουν.

5. Ο αγώνας ήταν (για πρώτη φορά) πραγματικά αντοχής. Οι χρόνοι σφιχτοί, δεν άφηναν πολλά περιθώρια να καλυφθούν λάθη ή καθυστερήσεις. Περίμενα πως στο τέλος του πρώτου σκέλους θα είχαμε κάποιο μικρό διάλλειμα αλλά μπα... :? Δεν πειράζει όμως, αυτό ήταν το σκεπτικό του αγώνα και όποιος αντέξει!

6. Για το θέμα της ασφάλειας δεν έχω μεγάλη άποψη. Ασθενοφόρα και πυροσβεστικά δεν είδα πουθενά, όπως στον Έβρο πχ. που τα βλέπαμε παντού. Δεν σημαίνει όμως πως δεν υπήρχαν απαραίτητα. Είδα κανά δύο περιπολικά πάντως.

7. Οι συμμετοχές αρκετές και το επίπεδο γενικά σαφώς καλύτερο από το Ξυλόκαστρο. Πιο συνειδητοποιημένα τα πληρώματα (εκτός από κάποιους που ως συνήθως βρίσκονταν στον κόσμο τους... :evil: ). Από τη μία το μέγεθος του αγώνα και η (και πάλι χαμηλή) συμμετοχή, βοήθησαν να γίνει ένα σχετικό ξεκαθάρισμα. Τώρα που πιστεύω πως τα Trail Ride πηγαίνουν προς την κατεύθυνση που οι διοργανωτές ήθελαν να πάνε από την αρχή, μένει να δούμε τις συμμετοχές που θα ακολουθήσουν.

8. Κλείνοντας να πω κάτι και πάλι για το Road Book. Σε συζήτηση και με πιο έμπειρους επισημάνθηκε το λάθος να αναφέρονται τοπωνύμια. Επίσης δεν θα έπρεπε να σημειώνονται τα ΣΕΔ ή κάποια από αυτά τουλάχιστον. Αυτά τα αναφέρω απλώς για να μην υπάρχει η δυνατότητα σε διάφορους κακοήθεις να αφήνουν υπόνοιες για κλεψίματα κλπ.
Άβαταρ μέλους
jdelis
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 03 Μάιος 2003, 14:33
Τοποθεσία: Ν. Φιλ/φεια, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό chriska » 28 Απρ 2004, 11:36

Συγχαρητήρια στην οργάνωση για τον αγώνα.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν,τερμάτισαν ή νίκησαν.
chriska & Highlander
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
Άβαταρ μέλους
chriska
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 02 Απρ 2003, 17:53
Τοποθεσία: ΙΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ

Εντυπώσεις

Δημοσίευσηαπό geonik » 28 Απρ 2004, 12:36

Να παραθέσω και εγώ τις εντυπώσεις μου απο το 1ο μου trail ride.
Εμεις τρέχαμε με το πράσινο Pinin μας με λάστιχα AT Geolandar, και με το νούμερο 129.

Αν και ο αγώνας ήταν πιο σκληρός και πιο γρήγορος από ότι τον περίμεναμε, περάσαμε πάρα πολύ καλά και κάναμε και εμείς καινούργιους φίλους.

Για να πω την αλήθεια στην αρχή φτάνοντας στην Λειβαδία και βλέποντας όλους να έχουν λάστιχα MT φοβηθήκαμε ότι πολύ συντομα θα βρεθούμε κολημένοι και θα παρακαλάμε για βοήθεια κάποιο από τα θηρία που υπήρχαν στην εκκίνηση.

Την πρώτη ημέρα χαθήκαμε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να τερματίσουμε (ετυτυχώς εντός χρόνου ) με πολύ αγχος .
Την δεύτερη ημέρα όμως τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα, εκτός από εκείνη την καταραμένη κατηφόρα (φόρα κατηφόρα μετά τον Προφήτη Ηλία) όπου το Pinin έκατσε με το ψαλίδι πάνω σε ένα βράχο. Αλλά ευτυχώς με την βοήθεια, των φίλων πία, με το jimny (Αφοι Καραγιάννη) και του πληρώματος ένος KIA (να είναι καλά τα παιδιά) καταφέραμε και ξεκολήσαμε και τερματίσαμε 12οι γενικής .

Ηταν πραγματικά μια πολύ όμορφη εμπειρία την οποία και ανυπομονούμε να ξαναζήσουμε!!

Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους που τερματίσανε και ιδιαίτερα στους οδηγούς των μηχανών οι οποίοι πραγματικά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους.

Το μοναδικό μου παράπονο, εχει να κάνει με την υψηλή κατα την γνώμη μου ΜΤ, κάτι το οποίο σε ανάγκαζε στα γρήγορα κομμάτια να πηγαίνεις με το πόδι στο πάτωμα με συνέπεια να είναι ευκολο να συμβεί ένα ατύχημα μιας και η διαδρομή ήταν ανοιχτή..

Θα τα πούμε στο επόμενο

Φιλικά

Geonik :P :P
geonik
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 16 Απρ 2004, 11:46
Τοποθεσία: Ζωωγράφου Αθήνα

Δημοσίευσηαπό tazmania » 28 Απρ 2004, 13:29

Για όσους δεν τον είδαν το "Metrorama" έκανε αναφορά στον αγώνα με την φωτό και την περιγραφή που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του portal. Θεωρώ ότι η οργάνωση έβαλε κι εδώ το χεράκι της. Όπως και να έχει είναι πολύ θετικό ότι ο τύπος, άρχισε να ασχολείται. Σας υπενθυμίζω, ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα μπορεί να διανέμετε δωρεάν, αλλά βγάζει πολύ περισσότερα φύλα από άλλες μεγάλες εφημερίδες.

Μπράβο.
Άβαταρ μέλους
tazmania
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2253
Εγγραφή: 28 Σεπ 2003, 16:05
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό nikglock17 » 29 Απρ 2004, 14:51

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ...............ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ROAD BOOK TOY ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ "ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ"?ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΩ ΛΙΓΟ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
nikglock17
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004, 17:41
Τοποθεσία: Αθηνα

Δημοσίευσηαπό spiros » 29 Απρ 2004, 17:31

blackchris έγραψε:
tazmania έγραψε:Καταγγελία:


Καταγγέλλω τον smokie ότι ήρθε το βράδυ και έβαλε πρόκες στα λάστιχα του dista και τα δικά μου για να κατατροπώσει την Stratego team, πως αλλιώς να εξηγήσω τα δύο σκασμένα λάστιχα και την απουσία του smokie από τον αγώνα :?:

[


Να καταγγείλεις και τα χρέπια τα Fedima που φοράς στο αμάξι σου, εσύ και ο Dista, που κάθε λίγο και λιγάκι ανοίγουν σαν καρπούζι.
Βάλτε κανα σοβαρό λάστιχο να δείτε άσπρη μέρα (κύπελλο) ρεεεεεεεεεεε
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


Θεωρείς σωστό να δυσφημείς την συγκεκριμένη μάρκα ελαστικών σε αυτό αλλα και σε άλλο τοπικ, ετσι μονο και μονο για να κάνεις ένα αστείο με τον Tazmania;
spiros
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 117
Εγγραφή: 12 Δεκ 2002, 08:54

Δημοσίευσηαπό blackchris » 30 Απρ 2004, 06:46

spiros έγραψε:
blackchris έγραψε:
tazmania έγραψε:Καταγγελία:


Καταγγέλλω τον smokie ότι ήρθε το βράδυ και έβαλε πρόκες στα λάστιχα του dista και τα δικά μου για να κατατροπώσει την Stratego team, πως αλλιώς να εξηγήσω τα δύο σκασμένα λάστιχα και την απουσία του smokie από τον αγώνα :?:

[


Να καταγγείλεις και τα χρέπια τα Fedima που φοράς στο αμάξι σου, εσύ και ο Dista, που κάθε λίγο και λιγάκι ανοίγουν σαν καρπούζι.
Βάλτε κανα σοβαρό λάστιχο να δείτε άσπρη μέρα (κύπελλο) ρεεεεεεεεεεε
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


Θεωρείς σωστό να δυσφημείς την συγκεκριμένη μάρκα ελαστικών σε αυτό αλλα και σε άλλο τοπικ, ετσι μονο και μονο για να κάνεις ένα αστείο με τον Tazmania;


Φίλε Spiros το σχόλιο μου είναι καθαρά για να πειράξω τους φίλους μου Tazmania και Dista και όχι να δυσφημίσω οποιαδήποτε μάρκα ελαστικού η αυτοκινήτου. Απλώς άρπαξα την ευκαιρία ότι έμειναν απο λάστιχο. Συνήθως τους την λεω για τα Niva τους τα οποία αυτή την φορά δεν έβγαλαν βλάβη για να τους την πω :evil:
(βέβαια και G Wagen να είχαν, και οποιοδήποτε άλλο ελαστικό πάλι θα τους την έλεγα).
Όπως φαίνεται και σε δεκάδες άλλα πόστ αυτό είναι το ύφος των μεταξύ μας πειραγμάτων, άλλωστε άλλο χιουμοριστικό πόστ και άλλο επίσημη θέση του καθενός μας για ελαστικά, αυτοκίνητα, αναρτήσεις κτλ. Θέση για ελαστικά έχω πάρει σε άλλα ποστ σε αυτό το site, η στου Στάθη δεν θυμάμαι ακριβώς, όπου εξέφραζα τις προτιμήσεις μου και τους λόγους. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν προσπάθησα να δυσφημίσω καμία μάρκα, δεν έχω κανένα συμφέρων απο αυτό, αλλά και να είχα δεν είναι αυτό το ήθος μου.
Δυσφήμιση κάνω μόνο, όπου και όποτε μπορώ στους πολιτικούς (ελπίζω να μην είσαι βο(υ)λευτής , δήμαρχος κτλ, αλλά αν είσαι έλα απο τα μαχαιρώματα έχω ράμματα για την γούνα σας :twisted: ).
Ελπίζω άθελα μου να μην ξεκίνησα πόλεμο δημοσιεύσεων απο τα μέλη του forum ("έχει δίκιο ο spiros", "πάνω του spiros" και απο την άλλη μεριά "λευτεριά στον Blackchris"," κάτω τα χέρια απο τον κάπελα" κτλ κτλ).
Άβαταρ μέλους
blackchris
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2712
Εγγραφή: 28 Σεπ 2003, 19:41

Δημοσίευσηαπό IKE » 30 Απρ 2004, 09:34

Νομίζω τα περισσότερα Νίβα εγκατέλειψαν απο βλάβες οπότε αν θές να τους την πείς έχεις λόγους :lol: , όσο για τα λάστιχα νομίζω είναι προφανές πως η απαξίωση είναι αστείο, μην είστε ευέξαπτοι με το παραμικρό και με την ευκαιρία ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τα BF Goddrich :P
Άβαταρ μέλους
IKE
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 760
Εγγραφή: 27 Φεβ 2003, 15:38
Τοποθεσία: ΒΑ Αττική

Δημοσίευσηαπό dista » 30 Απρ 2004, 12:48

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, εγώ στράβωσα τη ζάντα σε χαντάκι με βράχο μετά απο γρήγορη είσοδο, επισκευάστηκε με ένα σφυρί στην επιστροφή για Αθήνα και το λάστιχο έμεινε ανέπαφο, για τη κρεμαγιέρα θα αποφανθεί ο γιατρός όταν του το πάω. Αν εξερέσετε και ένα σπασμένο προβολέα απο πέτρα μπροστινού το Niva δεν έπαθε τίποτα άλλο. Ο Tazούλις δεν είχε λάστιχο αλλά κομμένη βαλβίδα και το Niva του έμεινε απο κομμένη πάνω βάση αμορτισέρ. Αυτά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις :D
Άβαταρ μέλους
dista
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 479
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2003, 10:24
Τοποθεσία: Μαρούσι Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Tetrakinisi » 30 Απρ 2004, 15:11

Καταγγελία Νο 1356!!!

1. Καταγγέλω τον προμηθευτή βάσεων κινητήρα και σασμάν της Land Rover που με οδήγησε σε εγκατάλειψη δις!

2. Καταγγέλω τον κ. Νίκα με το X-trail που έτρεχε μόνος, δεν μπορούσα να του ξεφύγω και αυτό με κόμπλαρε σε βαθμό αηδίας.

3. Καταγγέλω τη συνοδηγό μου, που περίμενα να με κρατήσει, αλλά πορώθηκε και... Τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

4. Καταγγέλω το σωληνάκι του υδραυλικού που έκανε τα χέρια μου να πονάνε.

5. Καταγγέλω τη σωλήνα του φίλτρου που έκλεισε και δεν είχα δύναμη.

6. Καταγγέλω τους καταγγέλοντες και τους καταγγελομένους.

7. Καταγγέλω τα Mitsubishi και όλα τους τα παράγωγα που έχαναν όταν τα οδηγούσα εγώ και κερδίζουν τώρα που τα οδηγούν άλλοι.

8. Καταγγέλω τον κ Κάστερ, τον κ. Κάμπερ, τον κ. Άκερμαν, τον κ. Πανάρ, τον κ. Αμορτισέρ και τον κ. Καρμπυρατέρ που έφτιαξαν τόσο περίπλοκα συστήματα τα οποία δεν μπορώ να επισκευάσω ενόσω κινείται το αυτοκίνητο.

9. Καταγγέλω την οργάνωση που δεν έφτιαξε έναν αγώνα ειδικά σχεδιασμένο για μένα: να τελειώνει στη Μενδενίτσα, μέχρι την οποία μάλλον ήμουν εμπρός.

10. Καταγγέλω την οργάνωση που δεν μου έδωσε ένα τόσο δα κυπελλάκι. Αν δεν ήξερε τί να γράψει και γιατί να μου το δώσει, ας με ρωτούσε... Κάτι θα έβρισκα... Στον "πρώτο Διστομίτη" ας πούμε...

11. Καταγγέλω όλους τους αγωνιζόμενους που δεν ήταν τόσο κακοί ώστε να μείνουν πριν απο εμένα.

12. Καταγγέλω τα Fedima που άντεξαν περισσότερο απο τις βάσεις.

13. Καταγγέλω τα φρένα που άντεξαν λιγότερο.

Που θα πάει κ. Δελή; Θα γυρίσει ο τροχός... Θα φέρω και εγώ ελικόπτερο να μου δείχνει το δρόμο. Ή θα τον χάσετε εσείς τώρα που έχουμε ίδιο GPS.

ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ 24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Tetrakinisi
 

Δημοσίευσηαπό jdelis » 30 Απρ 2004, 15:39

Tetrakinisi έγραψε:Που θα πάει κ. Δελή; Θα γυρίσει ο τροχός... Θα φέρω και εγώ ελικόπτερο να μου δείχνει το δρόμο. Ή θα τον χάσετε εσείς τώρα που έχουμε ίδιο GPS.


Είπαμε ή πηγαίνεις οργανωμένος στον αγώνα ή όχι. Αν εσύ κατέβηκες χωρίς ελικόπτερο δε σου φταίει κανένας... :D

Α, και καλώς ήρθες στον κόσμο των Land Rover!! :twisted: :twisted:

ΥΓ. Τι τα λέω, σε λίγο θα τα τραβάω κι εγώ... :banging:
Άβαταρ μέλους
jdelis
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 03 Μάιος 2003, 14:33
Τοποθεσία: Ν. Φιλ/φεια, Αθήνα

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Trail Ride, Rally Raid & Cross Country Rally

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 12 επισκέπτες