Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Διευκρινήσεις περι Ελληνικού συλλόγου Land Rover

Γενικές συζητήσεις γύρω από τα Land Rover μας!

(Εδώ υπάρχουν τα περισσότερα θέματα από το παλιό μας forum, μέχρι να γίνει διαχωρισμός στις άλλες κατηγορίες)

Δημοσίευσηαπό pantg » 26 Ιουν 2006, 12:15

Γιώργο είδες λοιπόν που τελικά δεν χρειάζονται αυτά που πρότεινες?

Τα προβλήματα των ιδιοκτητών είναι γνωστά στην αντιπροσωπεία καθώς όσοι έχουν φτάσει στο σημείο που επιθυμούν να μιλήσουν με κάποιον από εκεί βρίσκουν τον δρόμο τους μέσω του συλλόγου και είτε στέλνουν επιστολή/e-mail το οποίο διαβιβάζεται μέσω του Συλλόγου στον αρμόδιο είτε επικοινωνούν οι ίδιοι με τον αρμόδιο.
Η επί τόσα χρόνια υπεύθυνη αυτή αντιμετώπιση και χρήση της επαφής σε πραγματικά σοβαρές υποθέσεις, όπως και η προσφορά βοήθειας στην αντιπροσωπεία (αν πω και στο εργοστάσιο θα το πιστέψεις άραγε?) έχει βοηθήσει στο να διατηρηθεί η επαφή αυτή και να ενισχυθεί αντί να φθείνει όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές μεταξύ εργοστασίων/αντιπροσωπειών και ανεξάρτητων εθνικών συλλόγων.

Το χαμηλό προφίλ δεν δίνει δικαίωμα για αντιπαλότητες, δεν δημιουργεί προβλήματα αρνητικής προβολής και δεν αφήνει περιθώριο αυτοπροβολής και ορέξεων προσωπικής επίδειξης που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε ως Ελληνες αποτελεί εθνικό μας χαρακτηριστικό συμπεριφοράς.

Το χαμηλό προφίλ δεν δημιουργεί ανάγκες για έξοδα τα οποία δημιουργούν με την σειρά τους τον καλύτερο τρόπο για δημιουργία παρεξηγήσεων και ατασθαλιών.

Αφού λοιπόν, όπως γράφεις, δεν υπάρχουν αρχηγικές διαθέσεις και όλοι είμαστε χαμηλών τόνων γιατί δημιουργείται η ανάγκη για ξεχωριστά φόρα, sites και διασπάσεις από κάτι που αποδεδειγμένα λειτουργούσε άριστα και χωρίς διενέξεις, παρεξηγήσεις, φαγωμάρες, εξηγήσεις και επεξηγήσεις επι επεξηγήσεων και διευκρινήσεων μέχρι την πρότασή σου και την εμμονή για δημοσιοποίηση πραγμάτων που δεν γίνεται να δημοσοποιηθούν (ονόματα μελών) αλλά και που από γεννέσεως του συλλόγου στον οποίο ανήκεις έχουν ρυθμισθεί και γεννόμενος μέλος τα απεδέχθεις (μη καταβολή συνδρομών, μη ύπαρξη ΔΣ και προεδρείου)?

Αν τυχόν παρανόησα κάτι από τα λεγόμενά σου ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε σε αυτό.
Προσωπικά ο υπογράφων και το πνευματικό μου παιδί (αυτό μπορώ να το διεκδικήσω πιστεύω) δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μαζί σου και ό'τι προσφέρεις είναι ευπρόσδεκτο και εκτιμάται πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Αντίστοιχα ήταν και είναι χαρά μας να σε βοηθούμε, όχι μόνο ο υπογράφων αλλά και όλοι οι συνάδελφοι του Συλλόγου ή του φόρουμ το οποίο εμμέσως πλην σαφώς πρότεινες να διασπασθεί, όπως και όταν μπορούμε είτε δωρεάν είτε με χρήματα ή άλλου είδους ανταμοιβή ή όφελος, που μερικές φορές απαιτούνται και νομίζω ότι ποτέ δεν το έχουμε κρύψει, από όποιον ζήτησε την βοήθεια απο εμένα ή άλλο μέλος που μπορούσε (και όχι του Συλλόγου) σε θέμα αγορών ή προετοιμασίας/βελτίωσης η οποία αφορούσε συναλλαγή.

Χαιρετώ
pantg
 

Δημοσίευσηαπό pantg » 26 Ιουν 2006, 12:29

vagelis έγραψε:Γιο μενα συλογος ειναι αυτος που εχει γραφεια ,διοργανωνει εκδρομες ,συναντησεις,χορους και φυσικα οι διοικουντες να ειναι αιρετοι.
Αν τωρα ο συλογος ΛΡ απλα ειναι ενα τηλεφωνο που βοηθαει η λυνει αποριες σε ιδιοκτητες ΛΡ τοτε ενταξει εγω ειμαι λαθος η παλαιων αρχων.


Αγαπητέ Βαγγέλη,

ο σύλλογος τον οποίο επιθυμείς απαιτεί έξοδα ΣΟΥ και συνδρομές.
Αυτό με βάση το καταστατικό του συλλόγου από την ημέρα που προτάθηκε η ίδρυσή του στο Πρωτοδικείο Αθηνών δεν γίνεται καθώς ο συλλογος δεν εισπράτει συνδρομές ή τέλη εγγραφής.-

Το θέμα της εκλογής προεδρείου και σώματος διοίκησης τελείωσε στην πρώτη και μόνη συνάντηση επί του θέματος από τα 21 πρώτα ιδρυτικά μέλη όταν αποφασίσθηκε ότι κάτι τέτοιο με βάση την ελληνική νοοτροπία θα λειτουργούσε τελικά αρνητικά προς τα συμφέροντα του ιδίου του Συλλόγου.
Αποφασίσθηκε όπως ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ έχει αναφερθεί στο παρελθόν πριν δημιουργηθεί αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή ότι δεν υπάρχουν Πρόεδροι, ταμίες ή Δ.Σ. καθώς οι τίτλοι τρώνε τους "αφέντες" και τελικά εμποδίζουν.
Δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε για να πρέπει να βάλουμε βοσκό στο κοπάδι μας. Ασε που δεν είμαστε κοπάδι και είμαστε περήφανοι για αυτό.
Μας ενώνει η αγάπη μας Βαγγέλη για αυτό που θέλουμε να αποκτήσουμε ή μπορέσαμε να αποκτήσουμε και όχι οι κοινωνικές εκδηλώσεις, τα αξιώματα, τα γραφεία και τα λεφτά των συνδρομών, των τελών εγγραφής, των "μιζών" από τις εκδόσεις εφημερίδων ή τις διοργανώσεις κοσμικών εσπερίδων.

Λάθος φυσικά και δεν είσαι, ούτε παλαιών αρχών.

Ολοι οι Συλλογοι που ξέρω στην Ελλάδα λειτουργούν έτσι όπως είπες.

ΕΜΕΙΣ όμως (και βάζω τουλάχιστον τους 183) ξέρουμε ότι ο δικός ΜΑΣ συλλογος έχει κάτι πολύ σημαντικότερο από τα γραφεία και τις κοινωνικές εκδηλώσεις ή τα προεδρεία. Την υποστήριξη και ας είναι αυτή μέσω ενός τηλεφώνου που εχει λύσει και λύνει συνεχώς πραγματικά προβλήματα.
Αν αυτό είναι σημαίνει οτι κάνεις σε κάτι λάθος τότε συγγνώμη.
Νομίζω όμως ότι αφού και εσύ έχεις οφεληθεί από αυτό το τηλέφωνο και τις πληροφορίες που πήρες μάλλον δεν κάνεις λάθος ούτε είσαι παλαιών αρχών. Αλλωστε ξέρεις τις ιδιαιτερότητές μας καθώς όλα τα μέλη ενημερώνονται για αυτές και όταν δίνουν τα στοιχεία τους γνωρίζουν πώς λειτουργούμε.

Αν κάτι από τα πιό πάνω σε ενοχλεί ποτέ εμείς δεν υποχρεώνουμε κάποιον.
Εισαι ελεύθερος άνθρωπος και εσύ αποφασίζεις τί σου αρέσει και τί σε ενοχλεί. Εμάς (και πιστεύω ότι μιλάω και για τους 184) είμαστε χαρούμενοι να σε έχουμε στην παρέα μας, όπως είχες δεχθεί να μπείς, και είναι τιμή μας να είσαι μαζί μας. Ομως δεν μπορώ να σου κρύψω ότι η συζήτηση αυτή όπως έγινε (και όχι από υπαιτιότητα του Συλλόγου ή δική μου) είναι δυσάρεστη.

Χαιρετώ
pantg
 

Δημοσίευσηαπό firelord » 26 Ιουν 2006, 12:55

μακραν ημων οι αντιπαλοτητες Παντελη

ρωτησα κατι απλο, επειδη δεν ξερουμε <ποιοι> ειμεθα.

κατα δευτερο λόγο δεν θα πρεπει να ερμηνευεις 'διασπαστικα' μια πιθανη προταση για δικο μας φορουμ (τι σημαινει διασπαστικα εξαλλου σε κατι τοσο χαλαρο, αφου δεν ξερουμε ποιοι ειμαστε :lol: ). Δεν με στενοχωρει και ιδιαιτερα το ζητημα ομως, μια χαρα ειμαστε και εδω
SV4LAX
ARES (amateur radio emergency services) Mobile stations
SV4LAX-8 Discovery
SV4LAX-9 Freelander
QRV SV4F Mount Pelion
info www.qrz.com
www.sz4srm.gr RADIO AMATEURS CLUB MAGNESIA
Άβαταρ μέλους
firelord
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2982
Εγγραφή: 29 Σεπ 2004, 19:20
Τοποθεσία: Volos

Δημοσίευσηαπό pantg » 26 Ιουν 2006, 13:11

Φίλε Disco,

Θεωρώ ότι δεν αναφέρεσαι προσωπικά σε κάποιον με τον χαρακτηρισμό "αδιάφορα άτομα".
Αν, όπως ο Γιώργος (firelord) έχει αυτήν την υποψία νομίζω ότι σίγουρα δεν εννοούσες τον Βαγγέλη (vagelis) καθώς όλοι έχουμε ιδιαιτέρως βοηθηθεί από εκείνον κατ' επανάληψη μιά και έχει περάσει αρκετά από τα Landies του και πάντα συνδράμει σε όποιον φίλο (landroverά ή μη) έχει ζητήσει βοήθεια.

Αν με τον Βαγγέλη και τον Γιώργο τυχαίνει αυτή τη στιγμή να διαφωνούμε σε κάτι αυτό σίγουρα είναι καλό καθώς από την διαφωνία και την συζήτηση που αυτή δημιουργεί πάντα ξεπηδάει κάτι καλό σαν αποτέλεσμα όταν οι μεταξύ τους διαφωνούντες φέρονται πολιτισμένοι και σωστά, όπως θέλω να πιστεύω ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Αν κάτι με ενοχλεί είναι να επαναλαμβάνεται και στον κύκλο των φίλων των landrovers η τάση της διάσπασης και του επιμερισμού ενδιαφερόντων που έχει δημιουργηθεί σε πολλές άλλες παρέες τετρακινήτων και ιδιοκτητών οχημάτων συγκεκριμένης μάρκας.
Για αυτό άλλωστε και είχε δοθεί αυτή η μοναδική ίσως μορφή στην παρέα μας, στο Συλλογο των φίλων και ιδιοκτητών Land Rovers.

Xαιρετώ
pantg
 

Δημοσίευσηαπό firelord » 26 Ιουν 2006, 13:21

ορθον.

απο την αλλη μου ταραζεσαι εισαι και σε ευαισθητη ηλικια

(και σιγα τη διασπαση, μια ερωτηση εκανα και κοντευεις να με αφορισεις ΧΑΧΑ!)
Τελευταία επεξεργασία από firelord και 26 Ιουν 2006, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
SV4LAX
ARES (amateur radio emergency services) Mobile stations
SV4LAX-8 Discovery
SV4LAX-9 Freelander
QRV SV4F Mount Pelion
info www.qrz.com
www.sz4srm.gr RADIO AMATEURS CLUB MAGNESIA
Άβαταρ μέλους
firelord
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2982
Εγγραφή: 29 Σεπ 2004, 19:20
Τοποθεσία: Volos

Δημοσίευσηαπό fatman » 26 Ιουν 2006, 13:25

Μπορει και να μην καταλαβα καλα, αλλα το ριχνω το λαδι στη φωτια!
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-4348.html
Βαρατε ελευθερα αμα θελετε!
Εικόνα
Porject Jay,L318,L316,L319
Land Rover ...ειναι εθισμος..
Άβαταρ μέλους
fatman
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 1157
Εγγραφή: 03 Δεκ 2002, 21:15
Τοποθεσία: Οπου φθανει...η τσεπη μας.. :)

Δημοσίευσηαπό pantg » 26 Ιουν 2006, 13:49

Γιώργο απαντώ μαζικά σε διάφορα.

1. Το να απευθύνουμε χαιρετισμό οι LandRoverάδες μεταξύ μας είναι κάτι άσχετο με τον Συλλογο και κάτι που δυστυχώς βλέπω και στην Ελλάδα να μειώνεται σε συχνότητα και στην χώρα μας. Ειναι κάτι που πάντα προσπαθώ να κάνω όταν συμβαίνει να γίνεται (δηλαδή να βρίσκομαι κοντά σε άλλο Landy στον δρόμο) αλλά έχει σταματήσει εδώ και καιρό να συμβαίνουν από τους άλλους προς τον υπογράφοντα. Και αυτό με λειπεί και συνάδει ακόμη περισσότερο στο να πιστεύω ότι πολλοί ιδιοκτήτες Land Rovers των τελευταίων ετών αγοράζουν τα αυτοκίνητα αυτά σαν επιβεβαίωση του εγώ τους (του αγοραστή δηλαδή) και όχι σαν συνειδητοποιήμενοι δέκτες ενός προϊόντος το οποίο έχει και μερικούς ξεχωριστούς κώδικες συμπεριφοράς και απαιτήσεις από τους καταναλωτές που το επιλέγουν.

2. Η κοινοποίηση των στοιχείων των μελών δεν μπορεί να γίνει χωρίς προηγουμένη άδεια από αυτούς. Δεν υπάρχει δική τους άδεια για γνωστοποίηση των στοιχείων σε τρίτους.
Στο Πρωτοδικείο υπάρχει κατατεθημένο το πρωτότυπο καταστατικό με τους 20 + 1 ιδρυτές, αυτό είναι άμεσα προσβάσιμο εκεί, όπως και τα ονόματα των 20 +1 μελών τα οποία αφού τα έχουν κοινοποιήσει δημοσίως τότε αυτονόητα δέχθηκαν και την κοινή προσβαση σε όποιον ενδιαφέρεται να τα έχει. Πέραν όμως των 21 αυτών μελών μπορώ μόνο να σου κοινοποιήσω τα στοιχεία όσων συμφωνούν και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει η ΡΗΤΗ και ΓΡΑΠΤΗ τους άδεια για να γίνει αυτό με αποδέκτη κάποιον τρίτο και μάλιστα ιδιώτη.

3. Το "ποιοί" είμεθα το ξέρεις πολύ καλά καθώς είσαι ένας από αυτούς και πιστεύω ότι συνειδητά ζήτησες να γίνεις μέλος του συλλόγου ορμώμενος από την αγάπη που μοιράζεσαι με αυτούς του "ποιούς". Τώρα τα προσωπικά δεδομένα όπως πλήρη ονόματα, διευθύνσεις, αριθμούς πλαισίων οχημάτων και κινητήρων, τηλέφωνα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να τα γνωρίζεις. Αν όμως υπάρχει σε παρακαλώ όπως τον γνωρίσεις γραπτώς έτσι ώστε να υποβληθεί η επιθυμία σου στα μέλη και με την άδειά τους να σου γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των μελών που θα συμφωνήσουν να δεχθούν κάτι τέτοιο.
Προσωπικά μπορει να ανήκω στο Συλλογο Φιλων της Καλιακούδας (έχουμε άλλωστε μπόλικες στον Ωρωπό) αλλά αυτό που μοιράζομαι με τα άλλα μέλη και με ενδιαφέρει είναι η προστασία του πουλιού και όχι τα προσωπικά δεδομένα που έχουν εμπιστευθεί τα μέλη στο Συλλογο.
Στα προσωπικά δεδομένα των μελών του Ελληνικού Συλλόγου Φίλων και Ιδιοκτητών Land Rover έχει πρόσβαση χωρίς την άδεια των μελών μόνη η Ελληνική Δικαιοσύνη και μόνο αν μπορεί να μου αποδειξει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος για να γίνει αυτός.
Εχω μάθει να σέβομαι τα δικαιώματα και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που μοιράζονται μαζί μου όπως απαιτώ να σέβονται και τα δικά μου.

4. Η διάσπαση των διαδικτυακών χώρων συζήτησης (discussion group, newsgroups ή forums <ή fororum, αν θυμάμαι καλά από τα Λατινικά μου, για την σωστή γραφή της γενικής πληθυντικού>) είναι κάτι το οποίο ιστορικά επαναλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση. Το έχω ζήσει να συμβαίνει κατ' επανάληψη σε όλους αυτούς τους χώρους που είχα την τύχη εδώ και χρόνια να συμμετέχω σαν απλό μέλος, moderator ή και ιδρυτής.
Δεν επιθυμώ να γίνει το ίδιο και σε κάτι (στο forum αυτό συγκεκριμένα) που έχει αποδείξει ότι λειτουργεί αποτελεσματικά και χωρίς δεσμεύσεις ή υποχρεώσεις σε κανένα (όπως και ο Συλλογος).

-----------------

Τα θεαματικά πυροτεχνήματα και οι ξαφνικές γιγαντώσεις και κάθετες απογειώσεις ομάδων, πραγμάτων κλπ πάντα οδηγούν σε προβλήματα, διχόνοια, καυγάδες και αντιπαλότητες.
Για αυτό και επιλέξαμε τότε το να είμαστε χαμηλών τόνων, να μην πειράζουμε τους άλλους και να σεβόμαστε μερικά πράγματα που κακώς, όπως θέλω να πιστεύω, αυτή την "γρήγορη" και "φανταχτερή" εποχή πολλοί λησμονούν τις πιό πολλές παρασυρμένοι από την ροή των πραγμάτων και επειδή ξεχνούν τις παλαιές καλές συνταγές του "σπεύδε βραδέως" και του "μέτρου".

Αλλωστε όπως λένε και οι φίλοι μας (αυτό είναι αστείο ε?) οι Εγγλέζοι:
"if it ain't broke, don't fix it" (αν δεν είναι χαλασμένο μην το φτιάχνεις)

Μας πείραξε σε κάτι το ότι είμαστε διακριτικοί, ελεύθεροι, βοηθούμε ο ένας τον άλλο και βρισκόμαστε σε αυτό το φόρουμ?

Εξυπηρετεί κάτι ουσιαστικό το να γίνουμε βούκινο και να ξεκινήσουμε κάτι που τελικά θα μειώσει την αποτελεσματικότητα του μέρους που μάθαμε όλοι και συστήνουμε και σε άλλους φίλους σαν μέρος που βρίσκονται οι φίλοι των Landies στην Ελλάδα ?(είτε σαν μέλη του Συλλόγου φίλων και ιδιοκτητών Land Rovers είτε όχι, αυτό είναι άσχετο)

Το σουρωτήρι της σύστασης των μελών υπάρχει για να κρατά μακρυά αυτούς που όλοι μας κοροϊδεύουμε και δεν θέλουμε στην παρέα μας.
Δεχόμαστε αυτούς που μοιράζονται τα ίδια με εμάς (και μιλάω για τους παλαιούς και τους τωρινούς αλλά και τους μελλοντικούς φίλους/μέλη)
Και με την σειρά μας προστατεύουμε την εμπιστοσύνη αυτών που μας τιμούν και μας στηρίζουν.

Χαιρετώ
[/img]
pantg
 

Δημοσίευσηαπό firelord » 26 Ιουν 2006, 14:09

συμμορφουμενος με το Σπυρο δεν συνεχιζω στο 'ποσοι Δισκο λαβερς ειμεθα'

απλα για πολλοστη φορα σημειωνω πως

α. δεν με απασχολει η επανιδρυση οποιουδηποτε συλλογου λανδροβερ ελλαδος, μαλαισιας ή ανατολικης ρωμυλιας

β. εγω σαν μελος του ΛΡ κλουμπ οφ Γκρις ζητησα να μαθω ποια ειναι τα αλλα μελη, οπως και δικαιουμαι, και οχι ποια ειναι τα μελη της Μασονικης Στοας της Γλασκωβης

γ. αν τα αλλα μελη που δεν μπαινουν στο φορουμ δεν θελουν να τους μαθω και βαριουνται να μου κοινοποιησουν σχετικο ψηφισμα (λεμε τωρα), ποτε να μην μαθω ποιοι ειναι

δ. αν δια του ΛΡ κλουμπ οφ Γκρ δεν παμε καμια βολτα, να γνωριστουμε κλπ, ποτέ και να μην παμε

ε. αν ειναι Παντελη να κανεις ζητημα του Κασμιρ την ως ανω επιθυμια μου αστο καλυτερα, ευτυχως υπαρχει και το διφφλοκ

αυταααα

ας ξαναγυρισουμε λοιπον στις φλαντζες :twisted:
SV4LAX
ARES (amateur radio emergency services) Mobile stations
SV4LAX-8 Discovery
SV4LAX-9 Freelander
QRV SV4F Mount Pelion
info www.qrz.com
www.sz4srm.gr RADIO AMATEURS CLUB MAGNESIA
Άβαταρ μέλους
firelord
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2982
Εγγραφή: 29 Σεπ 2004, 19:20
Τοποθεσία: Volos

Δημοσίευσηαπό disco » 26 Ιουν 2006, 14:37

Παιδια στον D30 αναφερόμουν και όχι στον φίλο Βαγγέλη η καποιον απο εμας.
VoiP-Τηλ.-Skype
discopatra
Άβαταρ μέλους
disco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1742
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2005, 09:10
Τοποθεσία: Πατρα

Δημοσίευσηαπό pantg » 26 Ιουν 2006, 15:04

Nίκο (Disco) γειά,

και ο Δ30 δεν είναι αδιάφορος.
Πρόκειται για έναν από τους παλαιοτέρους εμπόρους ανταλλακτικών για τα ρημάδια μας, φίλο και συνεργάτη στα θέματα βελτιώσεων κλπ κλπ.

Απλώς ορισμένες φορές η ένταση του ανταγωνισμού και οι κακίες του κόσμου τον αγγίζουν και εκείνον. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος δεν είναι υστερόβουλος (είπα θέλω να πιστεύω όχι ότι δεν είναι ε?) και για αυτό ακόμη δεν με αγγίζουν ουσιαστικά οι μικροκακίες που μερικές φορές ακούγονται από την μεριά του.

Χαιρετώ
pantg
 

Δημοσίευσηαπό pantg » 26 Ιουν 2006, 15:21

Σπύρο θα σε παρακαλούσα να αλλάξεις τον τίτλο της θεματικής αυτής ενότητας. Βάλε ότι άλλο θέλεις σαν τίτλο αλλά όχι μόνο το όνομα του Συλλόγου.

Ο Ελληνικός Συλλογος φίλων και ιδιοκτητών Land Rover δεν έχει να κάνει με τέτοιες συζητήσεις και διαφωνίες.

Αν έχει να κάνει κάτι αυτό έχει σχέση με την παροχή βοήθειας όπως, όποτε και όταν χρειάζεται και όχι με το αν κάποιοι επιθυμούν γραφεία, κοινωνικές εκδηλώσεις και κοινοποίηση διευθύνσεων και αριθμών πλαισίων. Αυτά όταν έπρεπε συζητήθηκαν και αποφασίσθηκαν και ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.- (η τελεία και παύλα μπήκε συνειδητά)

Θεωρώ ατυχή την επιλογή του να συνδεθεί κάτι που προσφέρει βοήθεια όποτε χρειάζεται με μία συζήτηση που δεν εκφράζει τίποτα τέτοιο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση του πνεύματος κάτω από το οποίο το πιό πάνω ζητείται και ελπίζω ότι θα γίνει δεκτό.
pantg
 

Δημοσίευσηαπό vagelis » 26 Ιουν 2006, 17:02

Τελικα μετα απο τοσες σελιδες καταληξαμε σε αυτα που εγω ειπα με πεντε λεξεις.
1.Ειμαστε αυτοι που γραφουμε στο φορουμ,εφ'οσον απαγορευεται να ανακοινωθουν τα ονοματα των υπολοιπων μελων και οι ιδιοι δεν απαντουν.
2.Δεν γινονται εκδρομες και συγκεντρωσεις.
3.Δεν υπαρχουν γραφεια.
4.Δεν γινονται εκλογες κλπ.
Αρα λοιπον καλλα τα ειπα.
THE BEST 4X4XFAR

SIII 88 YELLOW HREPI

EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΤΑ
ΝΕΚΡΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ.
ΛΑΖΑΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.
Άβαταρ μέλους
vagelis
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2521
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2003, 07:58
Τοποθεσία: N.Iraklio Attikis

Δημοσίευσηαπό pantg » 26 Ιουν 2006, 17:33

Φιλε Βαγγέλη

αν αυτό πιστεύεις κανείς δεν πρόκειται να σου αλλάξει τις πεποιθήσεις σου.
Αλλωστε οι άνθρωποι που επιβραβεύουν τον εαυτό τους μόνοι τους δεν έχουν ανάγκη τους αλλους.
Ειμαστε μεγάλοι άνθρωποι και δεν νομίζω ότι αξίζει να ξοδεύουμε το χρόνο μας για να κάνουμε τα σαφή σαφέστερα ώστε οι ηθελημένες παρανοήσεις να παύουν.

Το θέμα τελειώνει εδώ, όπως είχα γράψει και στην προηγούμενη ενότητα.

Οσοι φίλοι του συλλόγου επιθυμούν να διαφωτίσουν τον Βαγγέλη, τον Γιώργο ή όποιον άλλο θέλει ας το κάνουν εκείνοι.

Ο υπογράφων βαρέθηκε να εξηγεί τα απλά και στοιχειώδη και να προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
pantg
 

Δημοσίευσηαπό firelord » 26 Ιουν 2006, 18:38

αν και μεχρι τωρα ηταν ενδιαφερουσα η ανταλλαγη αποψεων, γιατι περι ου ο λογος,

ερωτηση, λιαν σημαντικη.

το να ρωτησει καποιος ποια μελη εχει ο συλλογος, μελος ων ο πρωτος, και να απευθυνει την ερωτηση σε αλλο μελος ειναι 'φαιδρο' και 'γελοιο',

οπως αναφερθηκε απο εσενα Παντελη σε αλλο τοπικ?

Ας τοποθετηθουν τα εγγεγραμμενα μελη, οποια και αν ειναι αυτα
SV4LAX
ARES (amateur radio emergency services) Mobile stations
SV4LAX-8 Discovery
SV4LAX-9 Freelander
QRV SV4F Mount Pelion
info www.qrz.com
www.sz4srm.gr RADIO AMATEURS CLUB MAGNESIA
Άβαταρ μέλους
firelord
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2982
Εγγραφή: 29 Σεπ 2004, 19:20
Τοποθεσία: Volos

Δημοσίευσηαπό GALILAIOS » 26 Ιουν 2006, 18:50

Καλησπέρα.

"Έλειπα" από το Forum κανά 2 μέρες και απ' ότι βλέπω, υπάρχει θέμα, αρκετά ενδιαφέρον.

Από το λίγο που έχω ασχοληθεί πρός το παρών -καθότι είμαι νέος σε σχέση με τους περισσότερους από εσάς, κάτοχος LR- προσωπικά, καταλαβαίνω τον σύλλογο, σαν έναν αγωγό μέσω του οποίου, θα μοιραστούμε ιδέες και σκέψεις, προβλήματα και τρόπους επίλυσης αυτών καθώς και την κοινή αγάπη πρός το οβάλ πράσινο σηματάκι.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Παντελή ότι οι περισσότεροι αγοράζουν ένα Land Rover ως επιβεβαίωση της προσωπικής - επαγγελματικής τους επιτυχίας. Όπως γίνετε με όλα τα μεγάλα αυτοκίνητα. Η LR μέσω πολύ καλού μάρκετινγκ (ειδικά παλαιότερα) αλλά κυρίως μέσω της αποτελεσματικότητας και ιδιαιτερότητας των αυτοκινήτων της, δημιούργησε έναν μύθο, έναν θρύλο, (θύμα του οποίου είμαι κι εγώ), ο οποίος λογικό είναι για ένα καταπιεσμένο από την πόλη και τον τρόπο ζωής που αυτή επιβάλλει να δείχνει ως διέξοδος της προσωπικότητά του. Ποιός δε θα ρωτήσει κατευθείαν, "καλό το εργαλείο και εκτός πρέπει να είναι φωτιά..." (ή κάτι τέτοιο). Δηλαδή έχεις εκτός δρόμου όχημα και κατευθείαν είσαι ο τύπος της φυγής, της περιπέτειας...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι εκ των κατόχων φανταχτερών,μεγάλων εκτός δρόμου οχημάτων τα χρησιμοποιούν για να μειώνουν την απόσταση που χρειάζεται να περπατήσουν καθώς θα βγαίνουν από το νυχτερινό μαγαζί που θα "διασκεδάζουν"...

Κατά συνέπεια αγαπητέ Παντελή, πρός ποιόν κάνεις σήμα με τα φώτα σου; Οι περισσότεροι, και φαντάζομαι το πρόβλημα θα είναι πολύ μεγαλύτερο στην Αθήνα, δε νομίζω να κοιτάν καν τα άλλα αυτοκίνητα με τόσο ψηλά τη μύτη! Και προσωπικά, όσες φορές ανέβηκα στον Χορτιάτη ή το Κουρί για "παιχνίδι" δεν είδα κανένα LR, μόνο κάτι Suzuki...

Δε νομίζω ότι μια φάλαγγα 2τονων και 3τονων οχημάτων θα κάνει κανένα ιδιαίτερο καλό σε κανέναν. Ούτε μπορουμε να κάνουμε G4 στην Ελλάδα. Και αν το πάρουμε πρακτικά, είναι και δύσκολο για αρκετούς από εμάς εκτός Αθηνών να ερχόμαστε στις όποιες εκδρομές! Από την άλλη, το να γνωριστώ με οποιονδήποτε δε μου είναι πρόβλημα, όχι όμως για να επιδείξω τις μετρατροπές ή τα αξεσουάρ που έχω βάλει.
Και από αυτό, προτιμώ να "μιλάω" στο Forum ή το τηλέφωνο και να έχω την αποτελεσματική και σωστή επικοινωνία που ήδη απολαμβάνω χωρίς να είναι ανάγκη να είμαι ενεργό μέλος ενός συλλόγου με τον οποίο δε θα μπορώ να ασχολούμαι ουσιαστικά!

Με αυτά που γράφω, δεν εναντιώνομαι σε κανέναν και δε στρέφομαι εναντίον κανενός. Εξάλλου, όταν το κάνω αυτό, προσπαθώ να γίνομαι ιδιαίτερα...σαφής.
Απλά είναι οι σκέψεις μου.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
"Τ' ωραιότερο τραγούδι που 'χω ακούσει
το είπε ένας καπετάνιος πρίν πεθάνει...
Το πιο ωραίο, είναι το επόμενο λιμάνι".
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ - Σπασμένη Πολυθρόνα, 2004
Άβαταρ μέλους
GALILAIOS
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 410
Εγγραφή: 04 Φεβ 2006, 20:21
Τοποθεσία: Συκιές, Θεσσαλονίκη

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Land Rover About

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 14 επισκέπτες