Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

RAID ΑΙΓΙΟ 09/04/2006 Εντυπώσεις από τον αγώνα

Τα πάντα για τους μηχανοκίνητους Μαραθώνιους, όπου συμμετέχουν μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα με βασικό στοιχείο την σβελτάδα και την πλοήγηση

Δημοσίευσηαπό karka » 10 Απρ 2006, 22:22

δεν το πιστευω, τριτη φορα μεσα σε μια ωρα που "χανω" το κειμενο μου για να απαντησω και εγω αναλυτικα. θα το ανεβαζω με δοσεις οπως με δοσεις ανεβαζε και ο βασιλης στα καραφλα οσους δεν μπορουσαν να ανεβουν. τι να τους κανεις ομως? αμ δεν ειχαν λαστιχα, αμ θελαν και αγωνα, και αν τους αφηνες αβοηθιτους θα φωναζανε.
ευτυχως ολα καλα !!!
ηταν η πρωτη φορα για την "παλιολεμοτ" που σαν λεσχη εκανε εναν αγωνα, και τι καλυτερο να τελειωσει με τα καλυτερα σχολια απο ολους εσας.
ευχαριστουμε για την υπομονη σας, τον κοπο σας, την ορεξη σας, την καλη σας διαθεση και θεληση, να συμετασχετε σε αυτον τον αγωνα.
για τα παιδια του αιγιου αυτη η "πρωτη φορα" ηταν το κλειδι που ο αγωνας ειχε την επιτυχια αυτη.
ενιωσαν το βαρος της ευθυνης μεγαλο και δεν επετρεψαν σε εαυτους και αληλους να "λουφαρουν" μην τυχων και εκθεσουν η εκτεθουν.
ολοι μα ολοι, ηταν εκει να βοηθισουν οπου τους ζητουσαν.
και η τοπικη κοινωνια, λες και καταλαβε αυτον το "φοβο", και το παθος των παιδιων, τους αγκαλιασε και τους στηριξε.
μπραβο στον δημαρχο που εδωσε μια επισημη νοτα στην απονομη
μπραβο στους χορηγους για την οικονομικη τους βοηθεια
και το μεγαλυτερο μπραβο στους τοπικους αγωνιζομενους που για τους περισοτερους ηταν η πρωτη φορα.
για τα παιδια της λεσχης τι να πω? οτι και να ζητησαμε το ειχαμε. λυσεις αμεσως.
υπευθυνοτητα και σοβαροτητα, οπου χρειαστηκε.
απο την διαδρομη, "που ανχωθηκε ο σωτηρης μην τυχων και ειναι δυσκολη" τα σεδ, την γραμματεια, παντου ολοι παρων.
το μονο τους παραπτωμα μια ασκοπη βραβευση, "για την προσφορα του",
κανοντας τον βραβευμενο να νιωθει αβολα σαν γερο συνταξιουχο, ανικανο πια, που καποιοι τον "θυμηθικαν". ελπιζω να αργησω να γινω ετσι. ευχαριστω.
για την ελληνικη ομαδα διασωσης ευχαριστα θα γινω κουραστικος επαναλαμβανοντας αυτα που εγραψα και στον αγωνα της πατρας.
τα ατομα ειναι ο ορισμος της υπευθηνοτητας και της οργανωσις.
επανδρωσαν των αγωνα με 8 αυτοκινητα, τιγγα στα υλικα και φαρμακα για να αντιμετοπισουν τα πιο απιθανα πραγματα. δυο αναμεταδοτες στις εποικινωνιες, και ορεξη και κεφι ατελιοτο.
το ευχαριστω ειναι λιγο.
οι skartoi... αφου καμια δεκαρια απο αυτους ετρεξαν στον αγωνα, επεσε το μπαλακι στους υπολοιπους να τους βγαλουν ασπροπρωσοπους.
ολοι θα ειδατε η θα ακουσατε, για ενα θεριο που μουγκριζε στα καραφλα τραβοντας δυο δυο κατι τεριος και νιβα, μεχρι να κεφαλοσουν της ανηφορες. ειναι το νεο οπλο της παρεας. πατζεροτσεροκοσαυρος ο βραχωδης, ειναι η επιστημονικη του ονομασια και οι μονοι που το εχουν δαμασει μεχρι τωρα ειναι οι μαστορες που το φτιαξανε, ο ενας απο αυτους ο βασιλης ο μπαρλος το εβγαλε νυχτα απο τον σταβλο και το εφερε απο χωμα στο βουνο, γιατι αμα δει ασφαλτο αγριευει και αντε μαζεφτο μετα.
αφου να σκεφτεις το αφεντικο του φοβισμενο απο την συμπεριφορα του προτιμησε ενα ταπεινο βιταρα, μην μπορωντας να αντεξει την οξυθιμη συμπεριφορα του.
ελαμψαν δια της απουσιας τους μερικοι τοπικοι επαϊοντες ξερολες ,"επαγγελματιες" του χωρου, που μονο λογια παχια ξερουν να λενε και απο πραξεις τιποτα.
οσο για τον DOC... ακομα περιμενουν τα κοριτσια στο μπαρ διπλα απο το συνεργειο του βασιλοπουλου το χαρτι με την ελευθερας που διατινονταν οτι εχει απο την ελενη. μουφα, ευτυχως που οι κοπελες ειναι επαγγελματιες και αν δεν δουν χαρτι δεν...
κατα τα αλλα τον doc τον ξερετε δυο μιλκο το πρωι, δυο μπουκιες το απογευμα, ολιγαρκης.
απο δουλεια ετσι κ΄ετσι, δεν εκανε και τιποτα σπουδαιο.
αφου ξεμπερδεψε με την χαρτουρα του αγωνα (ειδικους κανονισμους, αδειες κτλπ) περασε απο ελευσινα γεμισε ενα οκταβια κεραιες και κουτια και ηρθε στο αιγιο την παρασκευη το μεσιμερι. ξεφορτωσε το μηχανακι του ντυθικε με τα ρουχα του πολεμου και αφου περασε και το ρολο του r.b
ξεμοληθικε στο βουνο. πρωτη φορα ειδα τον μπουστα με γιαμαχα 450 στο χωμα.
ο doc εχοντας περισοτερες λαμες μεσα του, απο οτι το εργατηριο του σιφη που φτιαχνει μαχαιρια στα σφακια, εχει αναπτυξει ενα νεο στυλ οδηγησεις.
γερνει στις στροφες το σωμα του οσο περνει, κρατοντας το μηχανακι σχεδον ευθιο, ανοιγη το γκαζι και κανοντας κατι μεταξυ μοταρντ, και αμερικανικου σπιντ γουεϊ παει τεζα. ποδι κατω η ορθιος δεν ξερει τι παει να πει.
αφου τελειωσαμε την διαδρομη, επιστρεψαμε στην πατρα για τις διορθωσεις του r.b και το τυπωμα του. τελειωσαμε κατα τις δυο το πρωι αφου εκανε τα σπιραλ και εκοψε και τις καρτες των σεδ. μετα απο μια γυρα στα μαγαζια και δυο ποτακια επιτελους τελειωσαμε την μερα μας.
το σαββατο τον αφησα να κοιμηθει και πηγα να αλαξω τα πισω αμαρτισερ του τρουπερ γιατι ειχαν σπασει απο την διαδρομη. κατα τις 11 του κανω μια αναπαντητη μην τον ξυπνησω αν κοιμαται, και ο κυριος ηταν απο ωρα στο μαγαζι και με περιμενε!
παμε αιγιο και αφου ειδαμε τον ροσσι να επαναλαμβανεται, αρχησε το ματς.
τεντες, τραπεζια, μουσικες, σε ολα μεσα ο κυριος ασε την γραματεια, ολη επανω του, τεχνικος εφορος, αποτελεσματα προβληματα και αυτα πανω του.
την κυριακη το απογευμα αφου ξανα ματα φορτωσε το οκταβια με ολα αυτα μας χερετησε και πηρε το δρομο της επιστροφης.
ε, τι στο καλο οτι καναμε ολοι μας εκανε και αυτος, ετσι δεν ειναι?
και σημερα αν κατι ειχε παει στραβα θα επρεπε να απολογιθει για την βλακεια καποιου ανδρεα που δεν πηγε στο σεδ, η δεν εγραψε το χρονο του ταδε στην καρτα του.
καθημερινοτητα ε?
DOC ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Άβαταρ μέλους
karka
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 632
Εγγραφή: 05 Δεκ 2005, 19:52

«Αττική Οδός» !!!

Δημοσίευσηαπό geco » 11 Απρ 2006, 09:55

Φτάνω στην αρχή του κομματιού off road και ... κουφαίνομαι !!!

Πορτοκαλί κορδέλλες παντού !!!

Κάθε πουρνάρι, αγριογκορτσιά και θάμνος που οριοθετούσε την διαδρομή ήταν ντυμένο στα πορτοκαλί ! Κάτι σαν την ... Αττική Οδό ένα πράμα, που έχει χιλιομετρική ένδειξη κάθε 100 μέτρα !

-Τι έγινε εδώ, ρε παιδιά ; Ρωτάω με έκπληξη.
-Επειδή έχουμε καινούργιους είπαμε να τους βοηθήσουμε να μην χαθούνε!
Δεν σου αρέσει;
-Εεεεε, ναι, πως ! Αλλά μας ... κακομαθαίνετε!

Πρέπει να παραδεχτώ πως το κομμάτι ήταν «ποίημα» και χωρίς σήμανση θα ήταν δύσκολο να το βρείς! Αλλά σαράντα χρόνια ... φούρναρης, τόση σήμανση πρώτη φορά βλέπω !!!
Άβαταρ μέλους
geco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1523
Εγγραφή: 03 Μαρ 2004, 13:47
Τοποθεσία: Όπου έχει χώμα !

Δημοσίευσηαπό DRZakias » 11 Απρ 2006, 10:38

jimmy-ttr έγραψε: Αγωνιστικά τώρα, η αποδοσή μου μου άφησε γλυκόπικρη επίγευση! Ηταν ο πρώτος μου ουσιαστικά αγώνας του είδους. Επέλεξα να οδηγώ μόνος για να ανακαλύψω τις δυνατότητές μου. Αν και είχα πάντα μεγαλύτερη ένδειξη (από το σπινάρισμα) στο ηλεκτρονικό οδόμετρο, λόγω σένσορα στο μπροστινό γρανάζι, χάθηκα μόνο δύο φορές.



Μη στεναχωριεσαι για πρωτος αγωνας με roadbook μια χαρα τα πηγες!Εγω στο πρωτο μου αγωνα ειχα χαθει 500 φορες.Τωρα 10 αγωνες περιπου μετα η βελτιωση ειναι αισθητη!Χανομαι μονο μια φορα σε καθε αγωνα ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!!!!! :banging: :banging: :banging: :bang: :bang:

Α και αυτο το λαθος το κανω μονο το πρωι.Μετα τσιτωνομαι τα παιρνω και παω τη διαδρομη τρενο αλανθαστος.Μου φαινεται πρεπει να ξυπναω πιο νωρις να κανω πρωινη γυμναστικη για ζεσταμα μπας και ξυπνησω γιατι τη πρωινη μαλ@@@ια τελικα δε μπορω να τη κοψω με τιποτα :violent1: :sleepy1:

Πανω απ' ολα ομως ευχαριστηθηκα τη διαδρομη τερματισα φορτισα τις μπαταριες μου και τον εγκεφαλο μου με καινουριες απιστευτες εικονες και στην ουσια αυτο μετραει στο τελος τελος.Οπως λεει και ενας στο EZBERG το σημαντικο ειναι να κατακτησεις το βουνο και να τερματισεις. :blob7:
Άβαταρ μέλους
DRZakias
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005, 12:55
Τοποθεσία: ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΠΙ

Re: «Αττική Οδός» !!!

Δημοσίευσηαπό DRZakias » 11 Απρ 2006, 10:51

geco έγραψε:Φτάνω στην αρχή του κομματιού off road και ... κουφαινομαι!!!
Πρέπει να παραδεχτώ πως το κομμάτι ήταν «ποίημα» και χωρίς σήμανση θα ήταν δύσκολο να το βρείς!


Να φανταστεις geco με την παρακρουση που επαθα στις κορυφογραμμες αυτο το κομματι το ειχα ξεχασει οτι το καναμε!!!Απιστευτο πραγματικα σε εβαζε στη τσιτα να πας σβελτα και οντως πολυ καλη η σημανση.

ΧΑΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DRZakias
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005, 12:55
Τοποθεσία: ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΠΙ

Thanx !

Δημοσίευσηαπό geco » 11 Απρ 2006, 11:10

Bleu έγραψε:Μπράβο Μήτσοοοοοο:rockout2:
Μπράβο Geco.


Ευχαριστώ Κώστα!

Δεν έκανα τίποτα σπουδαίο. Απλά τερμάτισα και μου έδωσαν και ... κύπελλο!

Όλοι θα έπαιρναν, άν τερμάτιζαν στην μεγάλη κατηγορία, αφού ο άτυχος Πάρις θα έπαιρνε σίγουρα μιά θέση στο βάθρο! Κρίμα !
Άβαταρ μέλους
geco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1523
Εγγραφή: 03 Μαρ 2004, 13:47
Τοποθεσία: Όπου έχει χώμα !

Παράθεση

Δημοσίευσηαπό geco » 11 Απρ 2006, 11:23

DRZakias έγραψε:
geco έγραψε:Φτάνω στην αρχή του κομματιού off road και ... κουφαινομαι!!!
Πρέπει να παραδεχτώ πως το κομμάτι ήταν «ποίημα» και χωρίς σήμανση θα ήταν δύσκολο να το βρείς!


Να φανταστεις geco με την παρακρουση που επαθα στις κορυφογραμμες αυτο το κομματι το ειχα ξεχασει οτι το καναμε!!!Απιστευτο πραγματικα σε εβαζε στη τσιτα να πας σβελτα και οντως πολυ καλη η σημανση.

ΧΑΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!





Ρε μαγκάκο,

Μην παθαίνεις ... παράκρουση !

Καλά την αρχίζεις αλλά θέλει και στο τέλος [/quote] γιά να ολοκληρώσεις την παράθεση ! Γιά δοκίμασε ξανά !
Άβαταρ μέλους
geco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1523
Εγγραφή: 03 Μαρ 2004, 13:47
Τοποθεσία: Όπου έχει χώμα !

Re: Παράθεση

Δημοσίευσηαπό DRZakias » 11 Απρ 2006, 11:53

geco έγραψε: Ρε μαγκάκο,

Μην παθαίνεις ... παράκρουση !

Καλά την αρχίζεις αλλά θέλει και στο τέλος /quote μέσα σε αγκύλες γιά να ολοκληρώσεις την παράθεση ! Γιά δοκίμασε ξανά !


Μεταξεταστεος θα ξαναρθω το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ!!!!! :tank: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DRZakias
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005, 12:55
Τοποθεσία: ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΠΙ

Δημοσίευσηαπό superspy » 11 Απρ 2006, 12:11

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να είμαι εκεί....
Οργανωτικές υποχρεώσεις με το «βλέμμα» στο μέλλον με ανάγκασαν για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια να λείψω απο το "παιχνίδι" που αγαπώ για να είμαι στην Κωνσταντινούπολη για κάτι μεγάλο – ωραίο και αρκετά μελλοντικό. (Βλέπε Rally Raid Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Άγκυρα-Κωνσταντινούπολη).

Ήμουν όμως «μαζί» σας με την ψυχή και μάθαινα από πρώτο χέρι (DOC) σχεδόν τα πάντα.

Εύγε σε όσους δούλεψαν για τον αγώνα αυτό.
Εύγε σε όσους συμμετείχαν.
Εικόνα
Grand Erg Oriental...


Στάσου.... Μύγδαλα!
Άβαταρ μέλους
superspy
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 6828
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57
Τοποθεσία: Όπου πατάνε οι τροχοί μου!

Δημοσίευσηαπό supermario » 11 Απρ 2006, 12:25

Μπραβο μπραβο μπραβο!!!!Για τον ωραιο αγωνα που μας προσφεραται,για την οργανωση και την εκπληκτικη διαδρομη με τα υπεροχα off-road κομματια!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Άβαταρ μέλους
supermario
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 28 Μάιος 2005, 17:46
Τοποθεσία: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Thanx !

Δημοσίευσηαπό dim_fragos » 11 Απρ 2006, 12:57

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο 'ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΣ' ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ .ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ , ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ* & ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΣΤΟ DOC ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ (ΝΕΟΙ ΓΑΡ!) ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΟΔΠ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ & ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ . ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Κο ΦΙΛΛΙΠΟΠΟΥΛΟ , ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΟΠΙΑΣΑΝΕ , ΙΔΡΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ.


*Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ'', :banging: ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΘΑΜΕ, ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.
ΑΝ ΚΙ ΕΝΙΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ).

ΚΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΔΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ skartous ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΔ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.
Άβαταρ μέλους
dim_fragos
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 27 Μαρ 2006, 09:00

PHOTOS

Δημοσίευσηαπό DRZakias » 12 Απρ 2006, 09:28

Παιδια ποτε με το καλο θα δουμε καμια φωτογραφια?Να σαλταρουμε τελειως!!!!!!

ΘΕΛΩ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DRZakias
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005, 12:55
Τοποθεσία: ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΠΙ

Δημοσίευσηαπό zman » 12 Απρ 2006, 10:12

Φωτο και κανενα βιντεακι απο τις ανηφορες please...
Αντρεα, σου προσεφερα το απολυτο highlight το αγωνα, ουτε στο jackass δεν το κανουνε καλυτερα (σορρυ δεντρακι... ) και δεν το επιασες στην καμερα... τι να πω για το επιπεδο της οργανωσης δηλαδη;

Απο το quads παντως δεν εχεις παραπονο, ηταν ολη η αφροκρεμα εκει εκτος απο τον προδοτη ταριφα (ευτυχως γιατι ετσι πηραμε και κουπιτσα) και τα καναμε ολα.

Ρε Doc, αν ηξερα οτι εσυ εχεις το αλκοολομετρο δεν θα ημουνα εγω ο ξενερωτος του Σαββατου (νομιζα οτι το εχει η ΕΛΠΑ). Εγω παντως εχω ντεσιμπελομετρο αν θες ν'αλλαξουμε. Ευχαριστω που μου διαβασες την κληση (γιατρος η φαρμακοποιος πρεπει να ηταν το οργανο στην προηγουμενη του ζωη).

Berg, στο χειροτερο σημειο βρηκες να μεινεις, ολη η σκονη του αγωνα πανω σου... Εμενα ευτυχως μ'εφτασε Αθηνα και μετα ξεφουσκωσε τελειως το καημενο... Κανω λαθος η ειχατε εξτρα παρεα στο αμαξι στην επιστροφη;
Άβαταρ μέλους
zman
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 298
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2005, 01:24
Τοποθεσία: Athens

Δημοσίευσηαπό madive » 12 Απρ 2006, 14:04

Ανδρέα συγχαρητήρια για την διοργάνωση.
Πιστεύω πως όλοι, είτε είναι οργανωτές, είτε είναι αγωνιζόμενοι, σπαταλούν χρόνο, κόπο και χρήμα. Αυτό πρέπει να το σεβόμαστε και να το εκτιμούμε.
Κάνουμε το κέφι μας και περνάμε καλά. Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε, γι' αυτό θα πρέπει να σταματήσουν οι κοντρίτσες και οι κακιούλες μεταξύ μας.
Βέβαια κάποιοι από την οργάνωση παθαίνουν μικροεγκεφαλικά κατά την διάρκεια του αγώνα, γιατί οι ευθύνες μεγάλες, αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι......!
Άβαταρ μέλους
madive
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 23 Μαρ 2006, 10:20

Δημοσίευσηαπό superspy » 12 Απρ 2006, 14:28

Ψιτ.... Το θέμα έλεγε εντυπώσεις απο τον αγώνα του Αιγίου....
Τα άσχετα μεταφέρθηκαν στο http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-3972.html
Εικόνα
Grand Erg Oriental...


Στάσου.... Μύγδαλα!
Άβαταρ μέλους
superspy
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 6828
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57
Τοποθεσία: Όπου πατάνε οι τροχοί μου!

Δημοσίευσηαπό karka » 12 Απρ 2006, 23:10

να πειτε στον ΚΑΝΕΛΕΑ να ερθει να παρει το τσαντακι του που το ξεχασε στην τριπολη την κυριακη. μου το εστειλε ενας παλιος φιλος που τον βοηθισε να βρει το δρομο για αιγιο, και μες τον πανικο του οταν εμαθε οτι ειναι στην τριπολη το ξεχασε στο βενζιναδικο.

οσο για το δενδρακι της πλατειας εχεις μεγαλο κριμα, γιατι σε ειδε και ο δημαρχος της πολης και δεν μας εδωσε την αδεια να κανουμε τον αγωνα enduro sprint στο πυργακι, γιατι λεει πεντε δεντρα ειχε η πλατεια και κοντεψατε να τα ξεριζωσετε, στο πυργακι που ειναι ολοκληρο δασος τι θα κανετε?
Άβαταρ μέλους
karka
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 632
Εγγραφή: 05 Δεκ 2005, 19:52

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Trail Ride, Rally Raid & Cross Country Rally

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 11 επισκέπτες