Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Δίσκος πλατώ ρουλεμάν αλλαγή

Δημοσίευσηαπό LeonidasKonstantopoulos » 09 Φεβ 2006, 18:37

niva_power έγραψε:
microbe έγραψε:Λοιπόν σύντροφοι παρακάτω θα διαβάσετε την ιστορία “ Vlad ο δισκοβόλος “ κάθε ομοιότητα με γνωστά πρόσωπα η καταστάσεις σας δηλώνω ευθαρσώς ότι είναι πέρα για πέρα αληθινή........!!!!!

Λοιπόν, μετά την διαπίστωση ότι ο Vlad έχανε κάποια υγρά (παραφλού) και ότι το δυναμό του (Iskra ) έκανε κάτι ψιλοπαλαβά άναβε ένδειξη ότι δεν φόρτιζε κανονικά αλλά εγώ μέτραγα με το πολύμετρο 14,3 volt με την μηχανή κ το λαμπάκι αναμμένο και 12,8 με την μηχανή σβηστή, και επειδή είμαι ψιλοάρρωστος με αυτά γενικώς τον πάω στην “Μεγάλη και Υπεύθυνη Κλινική.....” . Εκεί λοιπόν αφού οι μεγαλογιατροί τον είχαν και τον εξέταζαν γύρω στις 6 ώρες λύνεται το πρόβλημα των διαρροών όπως και το πρόβλημα του δυναμό το οποίο και υπεβλήθει σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς και του άλλαξαν την ανορθώτρια και το ασφαλιστικό-καρβουνάκια. Ζήτησα λοιπόν να μου μαζέψουν και τον συμπλέκτη.....εκεί λοιπόν ο...μεγαλογιατρός αποφάνθηκε ότι:
-Φιλαράκο ετοιμάσου για μεγάλα έξοδα....
-Ωπ τι έγινε φίλε μου?
-Κοίτα ο δίσκος σου τα έχει παίξει εντελώς πρέπει να τον αλλάξεις όσο συντομότερα μπορείς γιατί θα μείνεις............
-....Εντάξει ρε μάστορα ...ότι πεις....

Περιτο να σας πω ότι για την επισκευή του δυναμό έδωσα τόσα χρήματα όσο κοστίζει καινούργιο.....

Ξεκινάω λοιπόν το ψάξιμο κ καταλήγω σε δίσκο Sachs. Τηλέφωνο στον άλλο....... “γιατρό” .
-Θέλω να αλλάξω δίσκο πλατώ στο Νίβα , πόσο θα μας κοστίσει?
-Κοίτα η εργασία μου είναι (δεν θα αναφέρω) και ο δίσκος πλατώ sachs κοστίζει 170 ευρώ με τον ΦΠΑ.....

Αντιπροσωπεία της Sachs
-Καλημέρα ένα δίσκο πλατώ για Νίβα θα ήθελα μοντ.2001
-Μάλιστα ορίστε
-Πόσο κοστίζει παρακαλώ?
-105 ευρώ με το ΦΠΑ!!!!!!!!!!!
-Μάλιστα, μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τύπος πιο ενισχυμένος?
-Όχι κύριε ένας τύπος μόνο υπάρχει για Lada Niva.

Παίρνω τον δίσκο κ τον Vlad και πάμε σε άλλο μηχανικό που πήγαινα το αμάξι από παλιά
-Καλημέρα Τάσο έφερα τον δίσκο να τον αλλάξουμε
-ΟΚ να τον πάμε μια βόλτα όμως για να δούμε τι γίνεται?
-Εντάξει

Στην βόλτα
-Ρε φίλε?αυτό πάει μια χαρά...δεν πατινάρει καθόλου και είναι και πολύ μαλακός ο συμπλέκτης....Ποιός μ@λ@κ@ς σου είπε ότι το αμάξι χρειάζεται δίσκο?????

Τα συμπεράσματα δικά σας........

Σχόλιο 1 : όσο για την μεγάλη κ υπεύθυνη κλινική ένα έχω να πω, δυστυχώς ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ο οποίος κ έλειπε όταν πήγα το αμάξι εκεί......
Σχόλιο 2 : Σας υπενθυμίζω ότι οι επαγγελματίες του χώρου αγοράζουν τα ανταλλακτικά με έκπτωση γύρω στο 20%.....γιατί λοιπόν νομίζω ότι μας κλέβουν???

Εάν το θέλετε μπορώ να σας γράψω και ονόματα.............


Και για να σε διευκολύνω ακόμη περισσότερο εγώ, μήπως η μεγάλη κλινική ήταν όντως η αντιπροσωπεία (ο Θεός να την κάνει κλινική μάλλον νεκτροταφείο είναι και με πολύ καλούς νεκροθάφτες μάλιστα) και ο άλλος ο ... "γιατρός" ο αγιογδύτης και ακουσμένος Κωνσταντόπουλος???? Λέω μήπως??? Καλός ο γιατρός δεν λέω αλλά πολύ ακριβές οι θεραπείες του γιατρού ειδικά τον τελευταίο καιρό....... μάλλον την ψώνισε και αυτός.
Άσε που δεν ασχολείται όπως παλιότερα με τα αυτοκίνητα αφού τρέχει και δεν προλαβαίνει από τον κόσμο που έχει μαζευτεί εφαρμόζοντας τακτικές ψιλοξεπέτας......


Λοιπόν niva_power, δε γνωρίζω τους λόγους που σε κάνουν να μιλάς για μένα με τόσο μένος. Αν γνώριζες πραγματικά εμένα και τη δουλειά μου, θα ήξερες σίγουρα πως πολλές από τις εργασίες που δεν περιλαμβάνονται στο service και μου τις ζητούν extra οι πελάτες, δεν τους τις χρεώνω. Είναι μικροεργασίες, πολλές από τις οποίες μου αντλούν πολύ χρόνο, που -τονίζω- δεν τον πληρώνομαι και αυτό το κάνω γιατί το θέλω.
Άβαταρ μέλους
LeonidasKonstantopoulos
bicycle training wheels
 
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 09 Φεβ 2006, 18:28
Τοποθεσία: Περιστέρι, Αθήνα

Η τιμή του σετ συμπλέκτη Sachs

Δημοσίευσηαπό LeonidasKonstantopoulos » 09 Φεβ 2006, 18:43

Αγαπητέ microbe. εχθές το πρωί επικοινώνησα με το προμηθευτή μου(ΕΛΤΡΕΚΑ-ΤΣΟΛΗΣ) για να μου επιβεβαιώσουν τη τιμή λιανικής, εκθέτοντας τους το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί γιατί για μένα είναι σημαντικό εφ'όσον έχει να κάνει με την αξιοπιστία μου. Πράγματι με επισκεύθηκε αμέσως ο πωλητής της εταιρείας και μου έδωσε την λιανική στα 136Ευρώ +ΦΠΑ. Η τιμη που αγόρασες έχει έκπτωση(δεν ξέρω για ποι λογο) 35%. Δηλαδή αγόρασες όσο κάποιος που θα αγόραζε μαζεμένα 15 σετ και πάνω.

Λεωνίδας
Άβαταρ μέλους
LeonidasKonstantopoulos
bicycle training wheels
 
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 09 Φεβ 2006, 18:28
Τοποθεσία: Περιστέρι, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Metalaxe » 09 Φεβ 2006, 19:27

Γεια σου "γιατρέ" :D :D ευχαριστούμε για την παρέμβαση και τις απαντήσεις σου, ελπίζω να σε βλέπουμε πιο συχνά εδώ :wink: :wink:
Πρόεδρος B.R.A.T.(Τομέας W/H/R...)
Brizola Raiders Adventure Team
http://www.brat.gr
Άβαταρ μέλους
Metalaxe
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2161
Εγγραφή: 19 Μαρ 2003, 19:40
Τοποθεσία: Melissia

Δημοσίευσηαπό giagoulas » 09 Φεβ 2006, 21:42

Στόχος κάθε επαγγελματία και επιχείρησης είναι να αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το κέρδος του (profit maximization). Αυτό είναι βασική αρχή της καπιταλιστικής οικονομίας που έχουμε (μεταξύ μας νομίζω ότι είναι και βασική αρχή της ανθρώπινης φύσης).

Έτσι με τη σειρά μου και εγώ, και επειδή θεωρώ τον εαυτό μου πάρα πολύ καλό σε αυτό που κάνω, θέλω να πληρώνομαι καλά την εργασία μου. Δηλαδή όσο περισσότερο μου επιτρέπει ο ανταγωνισμός και οι πελάτες μου.

Από εκεί και πέρα σημασία έχει πόσο συνειδητά κάνει ο καθένας τη δουλειά του. Δηλαδή όταν κάποιος είναι
1.εξαιρετικός σε αυτό που κάνει
2. δε σε κοροϊδεύει και δε χρεώνει εργασίες που δεν έχει κάνει
3.εκτελεί ακόμα και τις βαρετές εργασίες με τη δέουσα προσοχή
4.θα κάνει και κάτι το επιπλέον που δε το ζήτησες (γιατί δεν ήξερες) , αλλά που αυτός ξέρει ότι πρέπει να γίνει

Τότε δε βλέπω το λόγο αυτός ο επαγγελματίας να μην αμείβεται πολύ καλά. Όσο και αν δεν μας αρέσει αυτό. Εκτός και αν θεωρούμε εαυτούς έξυπνους και ψάχνουμε κορόιδα.

Όσο δεν κατανοούμε αυτό, ο κάθε επαγγελματίας θα βρει άλλους τρόπους να μας τα πάρει. Είτε μέσω εργασιών που δεν έκανε (και που δε μπορούμε να ελέγξουμε) , είτε μέσω της τιμής των ανταλλακτικών , είτε .......

Βέβαια υπάρχει σε όλα τα επαγγέλματα μία κατηγορία επαγγελματιών που θέλει να κάνει και τα δύο. Και να πληρώνεται καλά την εργασία και να σε κλέβει. Είναι δικό μας θέμα να τους ανακαλύπτουμε και να τους απορρίπτουμε. Βέβαια όσο υπάρχουν κορόιδα θα υπάρχουν και αυτοί οι επαγγελματίες (δηλαδή πάντα).

Στο συγκεκριμένο θέμα τώρα.

Πήγαινα το Νιβα μου στον Κωνσταντόπουλο για δύο χρόνια. (Τώρα πλέον δεν έχω Νιβα).

Ουδέποτε παρατήρησα τα συμπτώματα (με τις τιμές των ανταλλακτικών) που έχουν περιγράψει διάφοροι φίλοι. Και να είστε σίγουροι ότι τον τσέκαρα από καιρό σε καιρό . Στο 90% των περιπτώσεων , οι τιμές που μου χρέωνε για ανταλλακτικά ήταν φτηνότερες από αυτές που μπορούσα να πάρω εγώ σαν ιδιώτης.

Τα εργατικά του είναι ελαφρώς πιο τσιμπημένα απ ότι σε άλλα συνεργεία. Αυτό όμως το έχω απαντήσει στην πρώτη ενότητα του ποστ.

Είναι θέμα επιλογής μου να πληρώνω κάποιον περισσότερο, πρώτον για την τεχνογνωσία που έχει, και δεύτερον γιατί μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του.

Παράλληλα όμως να πω ότι το αυτοκίνητο ουδέποτε με άφησε ή μου δημιούργησε πρόβλημα τα δύο χρόνια που το πήγαινα εκεί. Και αυτό μετράει για μένα.

Με όλα αυτά, δε θέλω να πω ότι ο Κωνσταντόπουλος είναι άγιος. Αν μπορούσε (του επέτρεπε η αγορά και ο ανταγωνισμός) να χρεώνει τα διπλάσια , πιθανόν θα το έκανε.

Θέλω απλά να πω ότι δε διαπίστωσα τα δύο αυτά χρόνια να με κλέβει είτε στις τιμές των ανταλλακτικών ή χρεώνοντας με διάφορες εργασίες που δεν έκανε.

Το μόνο αρνητικό που διαπίστωσα ήταν ο χαμός που γινόταν. Προσωπικά μου δημιουργούσε ανασφάλεια, σε σημείο να φεύγω (παρ’ ότι είχα προγραμματισμένο ραντεβού) και να επανέρχομαι άλλη μέρα με λιγότερο κόσμο.


Φιλικά Γιαγκούλας (κατά κόσμον Δ. Μηλιώνης)
-------------------------------------------------------
Ο ιπτάμενος Γιαγκουλας MIG 29
-------------------------------------------------------
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πάς, Θα πάς εκεί που κοιτάς.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΤΑ

www.tataclub.gr
Άβαταρ μέλους
giagoulas
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 773
Εγγραφή: 21 Ιαν 2004, 00:21
Τοποθεσία: Bombay - Bollywood

Δημοσίευσηαπό microbe » 09 Φεβ 2006, 23:09

Σίγουρα δεν είμαι επαγγελμματίας του χώρου , οπότε κ δεν δικαιούμαι έκπτωση σε ανταλλακτικά. Επίσης στο αρχικό ποστ μου εξέφρασα την οργή κ την πίκρα μου γιατί αισθάνθηκα ότι με κοροιδεύουν. Σε καμία περίπτωση δεν κατέκρινα τον Λεωνίδα σαν άνθρωπο- μηχανικό - επαγγελματία , γι'αυτό κ δεν αναφέρω πουθενά τιμές εργασίας και επειδή στην τελική δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Επίσης σέβομαι την εμπειρία, πείρα και προσφορά του στον χώρο όπως κ την πολύχρονη παρουσία του. Ο σκόπος μου ήταν να σχολιάσω την πολιτική που ακολουθείται από τα συνεργεία στο φλέγον θέμα για το Νίβα ανταλλακτικά . [/b]
Το μικρόβιο........του χώματος???? !!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
microbe
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 14 Φεβ 2005, 18:27
Τοποθεσία: Πειραιάς

Δημοσίευσηαπό niva_power » 10 Φεβ 2006, 05:01

LeonidasKonstantopoulos έγραψε:Λοιπόν niva_power, δε γνωρίζω τους λόγους που σε κάνουν να μιλάς για μένα με τόσο μένος. Αν γνώριζες πραγματικά εμένα και τη δουλειά μου, θα ήξερες σίγουρα πως πολλές από τις εργασίες που δεν περιλαμβάνονται στο service και μου τις ζητούν extra οι πελάτες, δεν τους τις χρεώνω. Είναι μικροεργασίες, πολλές από τις οποίες μου αντλούν πολύ χρόνο, που -τονίζω- δεν τον πληρώνομαι και αυτό το κάνω γιατί το θέλω.


Νομίζω πως πρέπει πριν πω οτιδήποτε να πάρω λίγο τα πράγματα με την σειρά τους. Δεν τρέφω κανένα προσωπικό μένος για κανέναν. Και καφέ να πίναμε μαζί πάλι τα ίδια μπορεί να έλεγα. Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή όπου η κοροιδία και το ψέμα βασιλεύουν γενικότερα και το ξέρουμε όλοι μας καλά. Οπότε υπάρχει και προκατάληψη. Η αντιδρασή μου δεν είχε σκοπιμότητα εμπορική ή κάτι άλλο. Δεν έχω δόλο με άλλα λόγια παρά μόνο αντιπροσωπεύω τον ευατό μου, ως κάτοχο του νίβα για μια δεκαετία τουλάχιστον. Είμαι ένας αγανακτισμένος άνθρωπος που έχει φάει τον χρόνο του και την τσέπη του στα συνεργεία. Όχι μόνο με το λάντα αλλά και με άλλο αυτοκίνητο. Η αντιδρασή μου ήταν βαριά και το γνωρίζω καλά. Είχα όμως πολλά μαζέψει μέσα μου χρόνια τώρα και παρακολουθώντας το φόρουμ αρκετό καιρό, βρήκα την αφορμή με αυτά που έγραψε ο μακφραγκ να εκφράσω αυτή την αγανάκτηση. Δεν φανταζόμουνα όμως ότι θα υπήρχε τόσο έντονη ατίδραση και ότι θα γινότανε τόσο θέμα στα διάφορα φόρουμ. Επίσης δεν καταλάβαίνω την επίθεση που δέχομαι σχεδόν από το συνολό σας. Την γνώμη μου είπα. Αν θέλετε την δέχεστε αν θέλετε την απορρίπτετε. Ως χρήστης του ίντερνετ τα τελευταία 2 χρόνια έχω καταλάβει ότι τα φόρουμ είναι ένας χώρος ελεύθερος όπου ο καθένας μπορεί να διατυπώσει τις απόψεις του. Είναι σαν να παίρνω τηλέφωνο σε μια ραδιοφωνική εκπομπή (ποδοσφαιρική ας πούμε) να τα χώσω σε ένα διατητή και μετά να μου ζητάνε τα στοιχεία μου για να με κυνηγήσουν. Την αποψή μου είπα κάπως άκομψα. Δηλαδή θα έπρεπε να την πω επώνυμα?? Τι θα άλλαζε? Μήνυση θα μου κάνατε ρε παιδιά?? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια αντίδραση. Τώρα αν ο κος Κωνσταντόπουλος πιστεύει πως τον αδικώ δεν πρέπει να ανυσηχεί αφού είναι τόσο σωστός όσο λέει εκείνος και όλοι σας. Απαγορεύεται δηλαδή να έχω την αποψή μου??? Στην τελική δεν μίλησα μόνο για εκείνον αλλά και για άλλα πολλά που με ενοχλούν. Διαβάζοντας τα φόρουμ είδα ότι κατά καιρούς πολλοί άνθρωποι έχουν διατυπώσει απόψεις για συνεργεία αντιπροσωπείες και τα σχετικά. Δηλαδή κάθε φορά θα τους ζητάμε ονόματα και στοιχεία?? Πάντως χαίρομαι τουλάχιστον που το φόρουμ παρακολουθείται και απο επαγγελματίες του χώρου οπότε η φωνή μου όπως και η δική σας ακούγεται. Τώρα για το τι έχει γίνει και αν ξέρω τον κο Κωνσταντόπουλο προσωπικά δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αφού νοιώθω ότι είμαι στο στόχαστρο. Ευχαριστώ πάντως που δώσατε έστω σημασία σε αυτά που είπα λέγοντας όλοι σας και ο κος Κωνσταντόπουλος τις απόψεις σας. Την επόμενη φορά που θα πω κάτι θα προσέξω να είμαι πιο ήπιος στα λόγια μου. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα.
Να είστε όλοι καλά.
Άβαταρ μέλους
niva_power
bicycle training wheels
 
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 07 Φεβ 2006, 11:45

Δημοσίευσηαπό savourdaman » 10 Φεβ 2006, 06:45

Πρωτον και κυριοτερο δεν νομιζω οτι πρεπει να πεφτουμε πανω σε ανθρωπους οι οποιοι υποστηριζουν καποιες αποψεις ειτε αυτες ειναι σωστες ειτε λαθος .Ειναι πιστευω δικαιωμα του καθενα να λεει και να γραφει οτι θελει αν δεν ειναι ετσι τοτε να βρασω την δημοκρατια που εχουμε και να το γυρισουμε στην δικτατορια.Επισης καλο ειναι να σεβομαστε και μιλαω για τους επαγγελματιες καθε ειδους τον πελατη ειτε αυτος εχει παχυ πορτοφολι ειτε οχι ολοι ειναι ισοι και ιδιοι και δεν τους πινουμε το αιμα.Και τελος πιστευω ακραδαντα οτι με τα σωστα επηχειρηματα και οχι με κοντρες και διαξιφισμους λυνεις πολλα προβληματα και δεν ειναι αναγκη η απολογια του καθενα απο εμας.Αλοιμονο αν εξεφραζα μια αποψη και μετα καθομουν να απολογηθω γιατι το ειπα σαφως πρωτιστα ομως θα το ειχα τεκμηριωσει και θεσει σωστα.Τωρα εαν καποιοι διαφωνουν σε αυτα που λεω ας μου το πουν μπορει να εχω κανει λαθος κανεις δεν ειναι αλαθητος :)
Πριν με ελεγαν συντροφο
μετα Αγγλο Ψυχασθενη
και τωρα....ΙΝΔΟ ΦΑΚΙΡΙ
Άβαταρ μέλους
savourdaman
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 335
Εγγραφή: 28 Ιαν 2004, 16:21
Τοποθεσία: Ν.Κοσμος ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευσηαπό takhs » 10 Φεβ 2006, 07:14

Συντροφοι χωρις να μπω στη ουσια της υποθεσης , θα πω οτι σιγουρα η ελευθερια του λογου δεν δινει το δικαιωμα σε κανενα να αποκαλει ανωνυμα τον οποιον αγιογδητη οτι εχει παρει ψηλα τον αμανε και δεν ξερω και εγω τι αλλο ... Αυτα ειναι λυπηρα φαινομενα και δεν εχουν καμια σχεση με την ελευθερια του ιντερνετ . Αν ηθελα να εκτονωθω σε ποδοσφαιρικη εκπομπη σουρνωντας ανωυμα τα διαφορα στον διαιτητη , μαλλον δεν θα ασχολιομουν με αυτο το περιστατικο γιατι θα τεριαζε με τις συνηθειες μου . Ευτυχως ομως δεν μαρεσει το ποδοσφαιρο και πολυ περισσοτερο η ποδοσφαιροποιηση σε οτιδηποτε . Επι της ουσιας θα συμφωνησω απολυτα με τον Δημητρη ( Γιαγκουλα ) ως προς τα κριτηρια επιλογης ενος επαγγελματια για οποια συνεργασια . Τωρα για το αν ειναι ακριβος η φτηνος , συνεπης η ασυνεπης ο κ. Κωσταντοπουλος νομιζω οτι ειναι το λιγοτερο και σιγουρα δεν νομιζω οτι εχει αναγκη τη δικη μας μαρτυρια . Προσωπικα θα συνεχισω να τον εμπιστευομαι γιατι οταν καποιος επιλεγει να επισκευασει σπασμενη βαση αμορτισερ , απο τη ευκολη λυση της αλλαγης , για μενα λεει πολλα ...
takhs
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 133
Εγγραφή: 18 Νοέμ 2005, 12:43
Τοποθεσία: κορινθος

Δημοσίευσηαπό taxideytis » 10 Φεβ 2006, 07:46

συμφωνώ απολύτως με τους αγαπητούς κκ. γιαγκούλα και τάκη....
οσο για τον κ. Κωνσταντόπουλο....θα τα πώ
έχω niva απο το 1995.
στα Γιάννενα έφυγα απο τη αντιπροσωπεία γιατί με κοροιδεύανε..... πρίν κάν λήξει η εγγύηση.
στην Αθήνα απο το 2000 με το δεύτερο niva μου πήγα εκτός απο τα κεντρικά σε άλλους 4 η 5 εξουσιοδοτημένους και κανα δύο μη εξουσιοδοτημένους....
κατέληξα δοκιμαστικά είναι η αλήθεια και εκεί...απλά έμεινα. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το κόστος αφού με ενδιαφέρει κυρίως η αξιοπιστία και μερικά τρύκ που κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη χωρίς ιδιαίτερο κόστος.... (λεωνίδααααααααααα οχι να μας γδύσεις τώρα...)
πέρα απο αυτό ...το ότι γίνεται ψιλοχαμός...ε..είναι απόροια της αξιοπιστίας που έχει...οσο για την ξεπέτα...προσωπικά -πλήν εκτάκτου που ποτέ δεν με αφησε να φύγω χωρίς να δώσει έστω προσωρινή λύση-πηγαίνω πάντα με ραντεβού, και πάντα εξυπηρετούμαι κατα απόλυτη προτεραιότητα...
μήπως τελικά ο niva power πέρα απο την μερική ανασκευή των λόγων του οφείλει και μια συγνώμη;
διότι όταν αναφέρεσαι επώνυμα -ανώνυμα - σε κάποιον επαγγελματία ...ε...απλά δεν είναι και τόσο σικ...όπως θα έλεγε και ο Γιαγκούλας....

αλλά που τέτοιο πράγμα στον καιρό μας.......
8)
Άβαταρ μέλους
taxideytis
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 364
Εγγραφή: 18 Νοέμ 2003, 23:42
Τοποθεσία: menidi

Δημοσίευσηαπό giagoulas » 10 Φεβ 2006, 09:31

Φίλε Niva_Power,

Προσωπικά δεν μου έχεις δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Επίσης δεν έχω πρόθεση να σε κυνηγήσω, χώσω ή βάλω χέρι.

Φυσικά και μπορείς να λές ότι θές (Ανυπόγραφα και ενυπόγραφα ) . Σε θέματα προσωπικής κριτικής προτιμώ (χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτε) το ενυπογραφα.


Επίσης πιστευω ότι είσαι καλοπροαίρετος και αγανακτισμένος. Απλά μερικές φορές όταν τα ισωπεδώνουμε όλα χάνουμε και το δίκιο μας.

Καλό είναι επίσης να είμαστε γενικά καλοπροαίρετοι. Οντως μπορεί κάποιος να κάνει λάθος , να μας αδικήσει ή και να μας ρίξει ΑΘΕΛΑ του.

Δηλαδή, πρέπει να διακρίνουμε τοωμεμονομένο περιστατικό από το κατ' εξακολούθηση.

Συνήθως δίνω (και μου αρέσει να μου δίνουν) πάντα μια δευτερη ευκαιρία.

Αυτά τα ολίγα .

Φιλικά

Δημήτρης.

ΥΣ. Είναι Μακρυα η ΣΑΜΟΣ ?
-------------------------------------------------------
Ο ιπτάμενος Γιαγκουλας MIG 29
-------------------------------------------------------
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πάς, Θα πάς εκεί που κοιτάς.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΤΑ

www.tataclub.gr
Άβαταρ μέλους
giagoulas
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 773
Εγγραφή: 21 Ιαν 2004, 00:21
Τοποθεσία: Bombay - Bollywood

Δημοσίευσηαπό Athos » 10 Φεβ 2006, 19:42

microbe έγραψε:Σίγουρα δεν είμαι επαγγελμματίας του χώρου , οπότε κ δεν δικαιούμαι έκπτωση σε ανταλλακτικά. Επίσης στο αρχικό ποστ μου εξέφρασα την οργή κ την πίκρα μου γιατί αισθάνθηκα ότι με κοροιδεύουν. Σε καμία περίπτωση δεν κατέκρινα τον Λεωνίδα σαν άνθρωπο- μηχανικό - επαγγελματία , γι'αυτό κ δεν αναφέρω πουθενά τιμές εργασίας και επειδή στην τελική δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Επίσης σέβομαι την εμπειρία, πείρα και προσφορά του στον χώρο όπως κ την πολύχρονη παρουσία του. Ο σκόπος μου ήταν να σχολιάσω την πολιτική που ακολουθείται από τα συνεργεία στο φλέγον θέμα για το Νίβα ανταλλακτικά . [/b]


Σαν δεοντολογία–ηθική του ίντερνετ και των φόρουμ θα ήθελα να πω ότι : α) Όταν καταγγέλουμε κάποιον ονομαστικά, καλό είναι να αναφέρουμε και το δικό μας το όνομα, β) Η καταγγελία να αφορά κάτι συγκεκριμένο για το οποίο να διαθέτουμε και τα ανάλογα στοιχεία.
Εδώ στο συγκεκριμένο θέμα εσύ microbe κατηγόρησες το «γιατρό» περίπου σαν απατεώνα γιατί σου πουλάγε 170 ε το αναλλακτικό που εσύ λες ότι αγόρασες 105 ε.
Έλα όμως που ο γιατρός σου απάντησε.. Τώρα κάνεις την πάπια ;
Λοιπόν στείλε φωτό της απόδειξης που έχεις για να τον βουλώσεις..
Αλλιώς ζήτα συγγνώμη, γίνεσαι ρόμπα..

(Ο άλλος ο Niva_Power μάλλον για διπλοπρόφιλο μου φαίνεται..)
Athos
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 60
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2005, 07:00

Δημοσίευσηαπό microbe » 11 Φεβ 2006, 04:59

Athos έγραψε:
microbe έγραψε:Σίγουρα δεν είμαι επαγγελμματίας του χώρου , οπότε κ δεν δικαιούμαι έκπτωση σε ανταλλακτικά. Επίσης στο αρχικό ποστ μου εξέφρασα την οργή κ την πίκρα μου γιατί αισθάνθηκα ότι με κοροιδεύουν. Σε καμία περίπτωση δεν κατέκρινα τον Λεωνίδα σαν άνθρωπο- μηχανικό - επαγγελματία , γι'αυτό κ δεν αναφέρω πουθενά τιμές εργασίας και επειδή στην τελική δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Επίσης σέβομαι την εμπειρία, πείρα και προσφορά του στον χώρο όπως κ την πολύχρονη παρουσία του. Ο σκόπος μου ήταν να σχολιάσω την πολιτική που ακολουθείται από τα συνεργεία στο φλέγον θέμα για το Νίβα ανταλλακτικά . [/b]


Σαν δεοντολογία–ηθική του ίντερνετ και των φόρουμ θα ήθελα να πω ότι : α) Όταν καταγγέλουμε κάποιον ονομαστικά, καλό είναι να αναφέρουμε και το δικό μας το όνομα, β) Η καταγγελία να αφορά κάτι συγκεκριμένο για το οποίο να διαθέτουμε και τα ανάλογα στοιχεία.
Εδώ στο συγκεκριμένο θέμα εσύ microbe κατηγόρησες το «γιατρό» περίπου σαν απατεώνα γιατί σου πουλάγε 170 ε το αναλλακτικό που εσύ λες ότι αγόρασες 105 ε.
Έλα όμως που ο γιατρός σου απάντησε.. Τώρα κάνεις την πάπια ;
Λοιπόν στείλε φωτό της απόδειξης που έχεις για να τον βουλώσεις..
Αλλιώς ζήτα συγγνώμη, γίνεσαι ρόμπα..

(Ο άλλος ο Niva_Power μάλλον για διπλοπρόφιλο μου φαίνεται..)


Athos εάν έκανες τον κόπο κ διάβαζες πιο προσεκτικά όλο το ποστ θα έβλεπες ότι δεν ανέφερα το όνομα του Κωνσταντόπουλου -ευθέως - πουθενά , τώρα εάν έκανα την πάπια όπως λες απλά δεν θα έγραφα ποτε αυτό το ποστ , όσο για την απόδειξη αγοράς την έχω όπως κ τον δίσκο κ αν θέλεις πια τόσο πολύ να την δεις στείλε μου το email σου να στην στείλω. Δεν θέλω να την βάλω εδώ, νομίζω ότι δεν έχει πια σημασία , αυτό που ήθελα να πω νομίζω φάνηκε στην πορεία, τώρα το να συνεχίζουμε αυτή την αντιπαράθεση νομίζω έχει γίνει πλέον ανούσιο.....εξάλλου το φόρουμ δεν πρέπει να είναι χώρος στείρας αντιπαράθεσης αλλά χώρος ανταλλαγής πληροφοριών-απόψεων πάντα σε φιλικό επίπεδο.

Πάντα Φιλικά
microbe
in the real world ( Γ.Δ. Φραγκόπουλος)
Το μικρόβιο........του χώματος???? !!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
microbe
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 14 Φεβ 2005, 18:27
Τοποθεσία: Πειραιάς

Δημοσίευσηαπό niva_power » 11 Φεβ 2006, 05:03

Athos έγραψε:Σαν δεοντολογία–ηθική του ίντερνετ και των φόρουμ θα ήθελα να πω ότι : α) Όταν καταγγέλουμε κάποιον ονομαστικά, καλό είναι να αναφέρουμε και το δικό μας το όνομα, β) Η καταγγελία να αφορά κάτι συγκεκριμένο για το οποίο να διαθέτουμε και τα ανάλογα στοιχεία.
Εδώ στο συγκεκριμένο θέμα εσύ microbe κατηγόρησες το «γιατρό» περίπου σαν απατεώνα γιατί σου πουλάγε 170 ε το αναλλακτικό που εσύ λες ότι αγόρασες 105 ε.
Έλα όμως που ο γιατρός σου απάντησε.. Τώρα κάνεις την πάπια ;
Λοιπόν στείλε φωτό της απόδειξης που έχεις για να τον βουλώσεις..
Αλλιώς ζήτα συγγνώμη, γίνεσαι ρόμπα..

(Ο άλλος ο Niva_Power μάλλον για διπλοπρόφιλο μου φαίνεται..)


Παραδέχομαι απλά όπως είδες στο 2ο ποστ πως ήμουνα υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς (1ο ποστ) μου λόγω αγανάκτησης. Ξέσπασα. Γιατί διπλοπρόφιλος. Πιστεύω πως οι τόνοι έπρεπε να πέσουν. Έπρεπε δηλαδή να κρατήσω το ίδιο προφίλ φαγωμάρας και να συνεχίσω στο ίδιο στυλ μέχρι να βριστούμε? Για μένα το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν είχα σκοπό να βλάψω κανέναν. Τις απόψεις μας λέμε.
Άβαταρ μέλους
niva_power
bicycle training wheels
 
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 07 Φεβ 2006, 11:45

Δημοσίευσηαπό taxideytis » 11 Φεβ 2006, 08:00

papapapapapapapa

apapapapapapapapa
Άβαταρ μέλους
taxideytis
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 364
Εγγραφή: 18 Νοέμ 2003, 23:42
Τοποθεσία: menidi

Δημοσίευσηαπό xalk » 11 Φεβ 2006, 12:23

Ασφαλώς και ο καθένας μπορεί με επιχειρήματα να εκφράσει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του άποψη ή την αγανάκτηση του ! Δεν μπορεί όμως κανένας να χαρακτηρίζει όπως γουστάρει επαγγελματίες του χώρου.
Χαίρομαι πολύ που γενικά ο "χώρος" της Lada έχει ανθρώπους.
Γιατί, όπως έχει γίνει με αντιπροσωπεία εξ ανατολών στο παρελθόν, (ΣΑ...Σ) το «πρόβλημα» θα μπορούσε να λυθεί με 2 μηνύσεις για δυσφήμηση ...
Άβαταρ μέλους
xalk
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 239
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004, 02:43

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Lada

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 14 επισκέπτες

cron