Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Πάμε πάλι...

Τα πάντα για τους μηχανοκίνητους Μαραθώνιους, όπου συμμετέχουν μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα με βασικό στοιχείο την σβελτάδα και την πλοήγηση

Δημοσίευσηαπό mario » 10 Νοέμ 2005, 09:03

ΠΡΟΣ: SUPERSPY

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ !!!!!!!!!
Το καταλάβατε ή να κάνω και κ... ;

ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ, ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. (Αφού σου αρέσουν οι παροιμίες).

Υ.Γ. Ειλικρινά λυπάμαι για εκεί που φτάσαμε. Ήμουν από τους πρώτους θειασώτες και υποστηρικτές σου. Απέδειξες όμως ότι, όταν άλλαζα κουβέντες με κάποιους, για λογαριασμό σου, εκείνοι σε είχαν ψυχολογήσει καλύτερα από εμένα και τελικά βγήκα εκτεθειμένος.

ΟΧΙ πια φιλικά Μάριος
mario
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2004, 11:32
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

.

Δημοσίευσηαπό JOKER.1208 » 10 Νοέμ 2005, 09:23

Προς Superspy:

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!
Και μην ξεχνας σε πια ''χωρα'' βρισκεσε....
Άβαταρ μέλους
JOKER.1208
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 21 Ιουν 2005, 08:16
Τοποθεσία: κυψελη

.

Δημοσίευσηαπό Caravan » 10 Νοέμ 2005, 11:33

Εάν δεν θυμάται ο Superspy ή εσύ τη χώρα μας φίλε μου Joker, είναι η Ελλάδα, της οποίας ο Κ.Ο.Κ. αναφέρει ότι οι μοτοσυκλέτες που κυκλοφορούν στο οδικό της δίκτυο, οφείλουν να φέρουν άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες κυκλοφορίας.
Οπότε, εάν δεν καλυφθεί η διοργάνωση όταν έρθει το ΤΟΤΑ για ένα αυτοκίνητο χωρίς προφυλακτήρα, πως θα καλυφθεί για μια μοτοσυκλέτα χωρίς νούμερα και άδεια αλλά μόνο με το τιμολόγιο αγοράς;

Σκοπός μου δεν είναι να την "μπω" σε 'σένα η την διοργάνωση καθώς περιμένω να καταλήξει κάπου η συζήτηση των άμμεσα εμπλεκομένων.
Πιστεύεις όμως ότι πρέπει να αρχίσουμε να λέμε με ποιόν συμφωνούμε (υπάρχουν πολλοί και από τις δύο πλευρές) και να αφήνουμε υπονοούμενα ώστε να μην υπολογίζουν τους άλλους;

Παρακαλουθώ τη συζήτηση σας όπως και πολλοί ακόμα, και περιμένουμε να βρεθεί κάποια λύση, ή τουλάχιστον να παραδεχθείτε αμφότεροι τα γεγονότα (και όχι τις απόψεις σας).
Άβαταρ μέλους
Caravan
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 30 Μαρ 2005, 20:32
Τοποθεσία: Κρυονέρι Αττικής

.

Δημοσίευσηαπό superspy » 10 Νοέμ 2005, 12:16

Και τα αυτοκίνητα, αλλά και οι μοτοσυκλέτες πρέπει να έχουν πινακίδα για να λάβουν μέρος.
(Αρκετές φορές στις μοτό, την πινακίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα την έχουν στην τσάντα τους –σπάει- και φοράνε πλαστικοποιημένη - χάρτινη ή όχι. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν...)
Η γραμματεία του αγώνα κάνει αυτή τη δουλειά – δηλαδή τον έλεγχο.

Από τον κανονισμό του αγώνα δεν απαγορεύεται να συμμετέχει επαγγελματικό αυτοκίνητο (εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες εξουσιοδοτήσεις) ούτε απο τον ΚΟΚ.

Οι λασπωτήρες δεν ήταν υποχρεωτικοί φέτος (του χρόνου θα είναι)

Είδατε μοτο χωρίς φώτα;
Led έχουν τα περισσότερα καινούργια μηχανάκια και αρκετά αυτοκίνητα.

Ο τεχνικός έφορος δεν «κόβει» συμμετέχοντες, ελέγχει το όχημα, ενημερώνει το πλήρωμα και την οργάνωση για τις ελλείψεις.
Η οργάνωση παίρνει την ευθύνη και αποφασίζει για την συμμετοχή.

Αυτοκίνητα χωρίς προφυλακτήρες δεν είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς και μερικές φορές είναι φανερά επικίνδυνα.

Εικόνα

Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας έγινε, η οργάνωση έκανε τα "στραβά μάτια" - ανέλαβε την ευθύνη (καλώς ή κακώς) και πρέπει ο καθένας να προετοιμάσει το όχημα του ΣΩΣΤΑ για τον επόμενο αγώνα για να μην υπάρχουν προβλήματα.

Σεβαστείτε τους κανονισμούς, ξεκινώντας από την ανάγνωση τους πρώτα και δεχτείτε τις παρατηρήσεις για τα οχήματα σας, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και όχι να αναλωνόμαστε σε κόντρες άνευ ουσίας για θέματα που δεν πρέπει καν να υπάρχουν.

Υ.Γ.

Κατανοώ ότι μερικοί έχουν συνηθίσει στην πλήρη ελευθερία σε άλλα παιχνίδια και τους φαίνεται «κάπως» η ανάγκη προσαρμογής σε κανονισμούς.
Τα Trail Ride Rally Raid, εξελίσσονται πιο γρήγορα από άλλους αγώνες και είναι πρότυπο για αρκετούς από αυτούς.

Στην εξέλιξη που προσπαθώ να φέρω εδώ και δύο χρόνια, έχω δημιουργήσει πολλούς άσπονδους εχθρούς και λίγους επιστήθιους φίλους. Όμως η αγάπη μου για αυτό που κάνω είναι τέτοια που δε με αφήνει να το βάλω κάτω.

Υπάρχουν άνθρωποι που από την πρώτη στιγμή πολέμησαν τα Trail Ride Raid (και οι παλαιότεροι ας θυμηθούν την χαρακτηριστική συνάντηση πέρσι τέτοιο καιρό στον Ανθό) και τώρα πράττουν αυτά που πολεμούσαν. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Όμως όλα θέλουν κανόνες.

Με δεδομένο τον κανονισμό από την 1 Μαρτίου 2005, οι έλεγχοι στα οχήματα στο τέλος της χρονιάς σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, είναι λογικό ότι είναι περισσότερο κοντά σε αυτόν και φυσικά εντονότεροι.

Σε άλλα παιχνίδια η εξέλιξη χρειάζεται χρόνια, ενώ στα Trail Ride Rally Raid έχει γίνει μέσα σε μόλις δύο, - διάστημα ρεκόρ. –Θυμηθείτε –όσοι είχατε λάβει μέρος τότε- στο πρώτο δοκιμαστικό παιχνίδι –τότε- της Σκοτεινής πλευράς της Πάρνηθας. Που ήμασταν και που είμαστε.

Η εξέλιξη είναι θεαματική, αλλά δεν ήρθε μόνη της. Χρειάζεται όραμα, ευρεία γνώση, επιμονή και σταθερές κινήσεις εξέλιξης προς ένα στόχο που έχουν τα Trail Ride Rally Raid.

Ο ρυθμός είναι σωστός και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πισωγυρίζουμε για κανέναν.

Το 95% των συμμετοχών έχει προσαρμοστεί – φανταστείτε ότι ακόμα και αναβάτες, που δεν είχαν βγάλει ποτέ πινακίδα για τα μηχανάκια τους – συνηθισμένη τακτική – δέχτηκαν να πληρώσουν σχεδόν τον ¼ της αξίας της μοτοσυκλέτας τους, για να βγάλουν, που ουσιαστικά –πέρα από τους αγώνες Trail Ride Raid- τους είναι άχρηστη.

Το έκαναν όμως μέσα σε μια χρονιά και όχι σε 2-3 χρόνια.

Είναι λυπηρό και ανεπίτρεπτο να βλέπεις οχήματα και πληρώματα που θα έπρεπε να είναι το παράδειγμα να καταστρατηγούν τα πιο απλά σημεία των κανονισμών. Δε βοηθά αυτό!

Ακολουθείστε τη γρήγορη εξέλιξη. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα που παρουσιάζονται, αλλά μην βάζετε και τρικλοποδιά! Ήμαρτον!

Στα Trail Ride Raid, χρησιμοποιούμε τα όρια των κανονισμών – κάτι που είναι γνωστό από την αρχή- αλλά πρέπει να κινούμαστε ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ, ακόμα και αν δεν καταλαβαίνουμε το λόγο.

Βοηθήστε αν σας αρέσει αυτό το παιχνίδι!

Απο την πλευρά μου έχω ακόμα πολύ δύναμη και κουράγιο να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά.

Ευχαριστώ Σπύρος
Εικόνα
Grand Erg Oriental...


Στάσου.... Μύγδαλα!
Άβαταρ μέλους
superspy
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 6828
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57
Τοποθεσία: Όπου πατάνε οι τροχοί μου!

.

Δημοσίευσηαπό Caravan » 10 Νοέμ 2005, 14:17

Γνωρίζω ονομαστικά αναβάτες που έτρεξαν και δεν έχουν πινακίδες και άδεια, οπότε, τα περί φύλαξης της πινακίδας πάνε περίπατο.

Κατά την εγγραφή στο 0-300, η γραμματεία πρότεινε στον DOC ότι κάποιες μηχανές δεν είχαν άδεια και εκείνος απάντησε να γράψουν τις συμμετοχές και αναλαμβάνει εκείνος (ήμουν μπροστά).

Συμφωνώ λοιπόν ότι: Η οργάνωση παίρνει την ευθύνη και αποφασίζει για την συμμετοχή, αλλά, να παίρνει την ίδια ευθύνη για όλους.

Το θέμα είναι να μην έρθει η κακιά στιγμή γιατί τότε ούτε ο προφυλακτήρας του αυτοκινήτου θα σώσει τον αναβάτη (είναι πολλά τα χιλιόμετρα και στο χώμα δεν φρανάρεις), αλλά, ούτε η πινακίδα της μοτοσυκλέτας θα παράσχει περισσότερη ασφάλεια στον αναβάτη.

Το σίγουρο είναι ότι ο οργανωτής θα έχει πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις, όπως και σε άλλες οι οποίες δεν έχουν αναφερθεί.
Καλό για όλους θα ήταν να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις μεταξύ μηχανών - αυτοκινήτων ή αν θέλετε, αναβατών - οδηγών, διότι περί αυτού ο λόγος.
Άβαταρ μέλους
Caravan
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 30 Μαρ 2005, 20:32
Τοποθεσία: Κρυονέρι Αττικής

.

Δημοσίευσηαπό THANOS_KTM » 10 Νοέμ 2005, 14:24

Oλο αυτό τον καιρό δεν είδα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από την μεριά των αναβατών......αυτοί που βρίσκουν "πατήματα" και δημιουργούν καταστάσεις είστε οι τετρακίνητοι. :wink:
Άβαταρ μέλους
THANOS_KTM
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 1156
Εγγραφή: 25 Ιαν 2005, 12:11

Κοκορομαχίες !

Δημοσίευσηαπό geco » 10 Νοέμ 2005, 14:58

Βλέπω εμπάθεια και παρεξήγηση και δεν καταλαβαίνω την αιτία !
(Αφορμές υπάρχουν πάντα)

Δεν ξέρω ποιόν εννοεί ο Caravan λέγοντας ότι ξέρει ονομαστικά αλλά εμένα εκτός από την άδεια κυκλοφορίας μου ζήτησαν και εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη επειδή η μοτοσυκέττα δεν είχε μεταβιβαστεί ακόμα στο όνομά μου!

Το να λέμε ότι ξέρω πως γίνονται παρανομίες άρα και εγώ θα την κάνω "γαργάρα" εκβιάζοντας την οργάνωση δεν νομίζω ότι δείχνει ήθος!

Το ότι ο προφυλακτήρας δεν θα σώσει τον αναβάτη αλλά ούτε και η πινακίδα θεωρώ ότι δεν το διάβασα!

Μου έρχεται δύσκολο να πιστέψω ότι οι ευγενικοί και χαρούμενοι άνθρωποι που συναντώ μέσα στα αυτοκίνητα έχουν τέτοιο μένος και πάθος γιά κάτι εξόφθαλμα λάθος!

Γιά χαμηλώστε λιγάκι τους τόνους να συνεχιστεί το παιχνίδι όμορφα!
Αλλοιώς πηγαίνετε στο ποδόσφαιρο να δείρετε τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας επειδή νίκησε την δική σας!

Κάψτε και κανένα αυτοκίνητο, σας παίρνει !
Άβαταρ μέλους
geco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1523
Εγγραφή: 03 Μαρ 2004, 13:47
Τοποθεσία: Όπου έχει χώμα !

Κοκορομαχίες !

Δημοσίευσηαπό Caravan » 10 Νοέμ 2005, 17:05

Είχα απαντήσει νωρίτερα, αλλά από σφάλμα του pc μου, έσβησε το post πριν υποβληθεί.

Φίλε geco, τι σε κάνει να νομίζεις ότι πηγαίνω στο γήπεδο και γιατί εκφράζεσαι για μένα ότι με παίρνει να καίω αυτόκινητα; Αυτή είναι η δική σου εκδοχή για χαμήλωμα των τόνων ή απλά εννοείς να μην ξαναπατήσει όποιος είναι αντίθετος;
Αλήθεια, αντίθετος σε τι;

Απεναντίας, εγώ δεν μίλησα για καμία παρανομία και "γαργαρά", καθώς ο φίλος Superspy μας ξεκαθάρισε ότι είναι στην ευχέρια του οργανωτή εάν θα δεχτεί τις συμμετοχές ή όχι, και συμφώνησα με αυτό.
Εγώ μίλησα για ίσα μέτρα και σταθμά, τίποτε άλλο. Που είδες σ' αυτά που λέω να προσπαθώ να εκβιάσω καταστάσεις;

Σχετικά με τον προφυλακτήρα, ήμουν ξεκάθαρος ότι απεύχομαι τον ερχομό της κακιάς στιγμής και για την πινακίδα εννοώ ότι αφού δεν είναι θέμα ασφαλείας, δεν με ενδιαφέρει προσωπικά εάν υπάρχει ή όχι (μακάρι να μπορούν να τρέχουν χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν το 1/4 της αξίας της μηχανής).

Που είδες το μένος στα γραπτά μου; Πρώτος ζήτησα να σταματήσουν οι όποιες αντιπαραθέσεις αναβάτες - οδηγοί, και βλεπω σαν απάντηση: εσείς οι τετρακίνητοι φταίτε.

Δεν "με παίρνει" ποτέ να κάνω κακό σε συνάνθρωπο,
Ηρακλής.
Άβαταρ μέλους
Caravan
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 30 Μαρ 2005, 20:32
Τοποθεσία: Κρυονέρι Αττικής

Δημοσίευσηαπό doc » 10 Νοέμ 2005, 23:01

Μάριε! Ηρέμησε! Είμαστε εδώ για να βγάζουμε τις αντιθέσεις μας, τα... εσώψυχά μας, τις απόψεις μας. Μην φορτώνεις, ή τουλάχιστον ξεφόρτωνε όταν συναντηθούμε στον επόμενο αγώνα. ΟΛΟΙ ίδια ράτσα είμαστε, και δεν μας παίρνει να τσακωνόμαστε. Οι εντάσεις και οι κόντρες που βγάζουμε καλό είναι να εκτωνόνονται, για να βγαίνει άκρη.
Ελπίζω το όχι πια φιλικά να "χαλαρώσει" σύντομα, γιατί είμαι σίγουρος, ότι άμα δεις το Σπύρο στην άκρη του γκρεμού, δεν θα του δώσεις μια με τον προφυλακτήρα σου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!! Χαχαχαχαχαα! :P αλλά θα τον δέσεις στον κοτσαδόρος σου ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!! ή στον εργάτη σου, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ για να τον τραβήξεις...

Είναι πολύ δύσκολο να μπουν στεγανά για κάποια πράγματα. Κι εκεί θέλουμε την βοήθεια των παλιών και όχι την κόντρα τους. ΑΥτοί θα δώσουν το στίγμα. Τaz και Μάριε, σαφώς ο Σπύρος δεν έχει προσωπικά, ή ιδιοτέλεια, ή κρίνει κατά βούληση. Απλώς έτσι είναι ο Σπύρος... Τσαντίλας, φωνακλάς, εκδηλωτικός, απόλυτος, αυστηρός. Θα έπρεπε να τον έχεις μάθει... Ακόμη δεν τον έμαθες? Εδώ εγώ τσακώνομαι μαζί του χειρότερα από εσάς...!!!

Για τις μοτοσυκλέτες φίλε Caravan αλλά και λοιποί: ΔΕΝ χρειάζεται κόρνα ή φλας ή καθρέπτης. Σαφώς χρειάζονται φώτα, λασπωτήρας και κάτι άλλα τεχνικά που δεν σας αφορούν. Όσο για την άδεια, αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία… Από τότε που ξεκίνησε το enduro στην Ελλάδα, ουδέποτε χρειάζονταν ή ζητήθηκαν άδειες κυκλοφορίας και οι μοτοσυκλέτες ασφαλίζονται με ειδική σύμβαση χωρίς την άδεια, κάτι που δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει στα αυτοκίνητα. Αυτό συνεχίζεται να ισχύει για τους εγχώριους αγώνες, αλλά υπάρχει μια τάση –που ξεκίνησε από μεριάς μου (και όχι μόνο) να αλλάξει. Συνεπώς πολλές μοτοσυκλέτες κυκλοφορούν χωρίς πινακίδα. Στο πρώτο Trail Ride το 90% ΔΕΝ είχαν άδεια! Τώρα, έχει μείνει ένα 5% το οποίο τείνει στο 0%. Ήδη από του χρόνου το ζήτημα θα έχει λήξει! Αυτό δεν σου λέει κάτι? Δεν αξίζουμε ένα μπράβο για αυτό? Δεν αξίζει ένα μπράβο στο ότι έχει μπει ένα τεχνικό πλαίσιο καλύτερο από κάθε φορά?
Αυτό θέλουμε να πετύχουμε ρε παιδιά αλλά δεν γίνεται όταν αντί συμπαράστασης αρχίζει η κόντρα. «Γιατί μου έψαξες αυτό… και γιατί δεν κοίταξες το άλλο…» σαν μωρά παιδιά. Ότι μπορούμε κάνουμε, και αυτή τη φορά αυτό ήταν το επίκεντρο! Άλλη φορά ήταν οι πυροσβεστήρες.
Αλλά αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί όταν υπάρχουν γκρίνιες όπως όταν μας σταματάει η τροχαία: «αυτόν γιατί δεν τον γράφεις…»
Ο οργανωτής και αλυτάρχης στο συγκεκριμένο αγώνα ήμουν εγώ, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σας έκοβε, ούτε θα σας στερούσε τους βαθμούς και τη χαρά του αγώνα σας.
Πιστεύω ότι είπα κάποια πράγματα με το καλό. Πολλοί με άκουσαν, έδωσαν το παράδειγμα (Πέτραινας, Μανώλης, Κουτάς, Δηλές, Πενταράς, οι Καρπενησιώτες και πολλοί άλλοι που δεν τους θυμάμαι) Τους ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ. Κάποιοι βέβαια, δεν με ακούσατε. Δεν πειράζει και πάλι… Με πειράζει όμως, που ενώ πέρασε το δικό σας (ομολογουμένως για τελευταία φορά) το συνεχίζετε το θέμα και κοντεύουμε να χαλάσουμε τις καρδιές μας…
Αμ δε! Είναι το τελευταίο πράγμα που θα γίνει! Σας το υπόσχομαι! Μετά από κάθε αγώνα θέλω όλοι να γελάμε. Στην επόμενη απονομή, θα βάλω το Mario να φιλήσει τον Superspy αξύριστο και λασπωμένο…

:x :x :twisted: :P Πάντα φιλικά,
Στον Tazmania, Mario, Caravan κτλ…

Υ.Γ. 1 Πουλάω ένα ζευγαράκι προφυλακτήρια για LADA, μούρλια, σε άριστη κατάσταση, σε τιμή ευκαιρίας: Ούτε 500€…
:D Υ.Γ. 2 Έχω ένα σασμανάκι 7άρι για Μήτσο Παχέρο, Μario ρέπλικα και το πλατοδισκοκάμπανο δώρο…
:wink:
Υ.Γ. 3 Εκδίδονται άδειες για μοτοσυκλέτες με γρηγορόσημο και λάδωμα έρχονται σπίτι σας… Και γάιδαρους ασφαλίζουμε… :oops:
Άβαταρ μέλους
doc
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2118
Εγγραφή: 16 Μαρ 2004, 12:41
Τοποθεσία: Εντός / Εκτός / επί τα αυτά

Δημοσίευσηαπό tazmania » 10 Νοέμ 2005, 23:58

doc έγραψε:Μάριε! Ηρέμησε! Είμαστε εδώ για να βγάζουμε τις αντιθέσεις μας, τα... εσώψυχά μας, τις απόψεις μας. Μην φορτώνεις, ή τουλάχιστον ξεφόρτωνε όταν συναντηθούμε στον επόμενο αγώνα. ΟΛΟΙ ίδια ράτσα είμαστε, και δεν μας παίρνει να τσακωνόμαστε. Οι εντάσεις και οι κόντρες που βγάζουμε καλό είναι να εκτωνόνονται, για να βγαίνει άκρη.
Ελπίζω το όχι πια φιλικά να "χαλαρώσει" σύντομα, γιατί είμαι σίγουρος, ότι άμα δεις το Σπύρο στην άκρη του γκρεμού, δεν θα του δώσεις μια με τον προφυλακτήρα σου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!! Χαχαχαχαχαα! :P αλλά θα τον δέσεις στον κοτσαδόρος σου ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!! ή στον εργάτη σου, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ για να τον τραβήξεις...

Είναι πολύ δύσκολο να μπουν στεγανά για κάποια πράγματα. Κι εκεί θέλουμε την βοήθεια των παλιών και όχι την κόντρα τους. ΑΥτοί θα δώσουν το στίγμα. Τaz και Μάριε, σαφώς ο Σπύρος δεν έχει προσωπικά, ή ιδιοτέλεια, ή κρίνει κατά βούληση. Απλώς έτσι είναι ο Σπύρος... Τσαντίλας, φωνακλάς, εκδηλωτικός, απόλυτος, αυστηρός. Θα έπρεπε να τον έχεις μάθει... Ακόμη δεν τον έμαθες? Εδώ εγώ τσακώνομαι μαζί του χειρότερα από εσάς...!!!

Επειδή τον ξέρουμε κάνουμε έτσι :D :D

Για τις μοτοσυκλέτες φίλε Caravan αλλά και λοιποί: ΔΕΝ χρειάζεται κόρνα ή φλας ή καθρέπτης. Σαφώς χρειάζονται φώτα, λασπωτήρας και κάτι άλλα τεχνικά που δεν σας αφορούν. Όσο για την άδεια, αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία… Από τότε που ξεκίνησε το enduro στην Ελλάδα, ουδέποτε χρειάζονταν ή ζητήθηκαν άδειες κυκλοφορίας και οι μοτοσυκλέτες ασφαλίζονται με ειδική σύμβαση χωρίς την άδεια, κάτι που δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει στα αυτοκίνητα. Αυτό συνεχίζεται να ισχύει για τους εγχώριους αγώνες, αλλά υπάρχει μια τάση –που ξεκίνησε από μεριάς μου (και όχι μόνο) να αλλάξει. Συνεπώς πολλές μοτοσυκλέτες κυκλοφορούν χωρίς πινακίδα. Στο πρώτο Trail Ride το 90% ΔΕΝ είχαν άδεια! Τώρα, έχει μείνει ένα 5% το οποίο τείνει στο 0%. Ήδη από του χρόνου το ζήτημα θα έχει λήξει! Αυτό δεν σου λέει κάτι? Δεν αξίζουμε ένα μπράβο για αυτό? Δεν αξίζει ένα μπράβο στο ότι έχει μπει ένα τεχνικό πλαίσιο καλύτερο από κάθε φορά?

Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν έχω κανένα πρόβλημα να τρέχει ο καθένας όπως θέλει όταν το όχημά του παρέχει ασφάλεια σε αυτόν και τους γύρο του. το πρόβλημα ήταν καθαρά με το συγκεκριμένο κόλλημα που έφαγε ο Σπύρος :wink: Καλά κάνετε και θέλετε να τηρείτε τους κανονισμούς, αλλά υπάρχει και ο καλός τρόπος :wink: Με πιάνεις :?: :D

Αυτό θέλουμε να πετύχουμε ρε παιδιά αλλά δεν γίνεται όταν αντί συμπαράστασης αρχίζει η κόντρα. «Γιατί μου έψαξες αυτό… και γιατί δεν κοίταξες το άλλο…» σαν μωρά παιδιά. Ότι μπορούμε κάνουμε, και αυτή τη φορά αυτό ήταν το επίκεντρο! Άλλη φορά ήταν οι πυροσβεστήρες.
Αλλά αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί όταν υπάρχουν γκρίνιες όπως όταν μας σταματάει η τροχαία: «αυτόν γιατί δεν τον γράφεις…»
Ο οργανωτής και αλυτάρχης στο συγκεκριμένο αγώνα ήμουν εγώ, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σας έκοβε, ούτε θα σας στερούσε τους βαθμούς και τη χαρά του αγώνα σας.
Πιστεύω ότι είπα κάποια πράγματα με το καλό. Πολλοί με άκουσαν, έδωσαν το παράδειγμα (Πέτραινας, Μανώλης, Κουτάς, Δηλές, Πενταράς, οι Καρπενησιώτες και πολλοί άλλοι που δεν τους θυμάμαι) Τους ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ. Κάποιοι βέβαια, δεν με ακούσατε. Δεν πειράζει και πάλι… Με πειράζει όμως, που ενώ πέρασε το δικό σας (ομολογουμένως για τελευταία φορά) το συνεχίζετε το θέμα και κοντεύουμε να χαλάσουμε τις καρδιές μας…
Αμ δε! Είναι το τελευταίο πράγμα που θα γίνει! Σας το υπόσχομαι! Μετά από κάθε αγώνα θέλω όλοι να γελάμε. Στην επόμενη απονομή, θα βάλω το Mario να φιλήσει τον Superspy αξύριστο και λασπωμένο…

:x :x :twisted: :P Πάντα φιλικά,
Στον Tazmania, Mario, Caravan κτλ…

Υ.Γ. 1 Πουλάω ένα ζευγαράκι προφυλακτήρια για LADA, μούρλια, σε άριστη κατάσταση, σε τιμή ευκαιρίας: Ούτε 500€…

Τι λες ρε κλέφτη :evil: Πούλα τον στον Κατσιμαλή, μπας και του φύγει το κόλλημα :twisted: :twisted:

:D Υ.Γ. 2 Έχω ένα σασμανάκι 7άρι για Μήτσο Παχέρο, Μario ρέπλικα και το πλατοδισκοκάμπανο δώρο…
:wink:

Υ.Γ. 3 Εκδίδονται άδειες για μοτοσυκλέτες με γρηγορόσημο και λάδωμα έρχονται σπίτι σας… Και γάιδαρους ασφαλίζουμε… :oops:


Με τις υγείες μας :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
tazmania
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2253
Εγγραφή: 28 Σεπ 2003, 16:05
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό atlas » 11 Νοέμ 2005, 01:08


Αμ δε! Είναι το τελευταίο πράγμα που θα γίνει! Σας το υπόσχομαι! Μετά από κάθε αγώνα θέλω όλοι να γελάμε. Στην επόμενη απονομή, θα βάλω το Mario να φιλήσει τον Superspy αξύριστο και λασπωμένο…

:x :x :twisted: :P Πάντα φιλικά,
Στον Tazmania, Mario, Caravan κτλ…

Υ.Γ. 1 Πουλάω ένα ζευγαράκι προφυλακτήρια για LADA, μούρλια, σε άριστη κατάσταση, σε τιμή ευκαιρίας: Ούτε 500€…
:D Υ.Γ. 2 Έχω ένα σασμανάκι 7άρι για Μήτσο Παχέρο, Μario ρέπλικα και το πλατοδισκοκάμπανο δώρο…
:wink:
Υ.Γ. 3 Εκδίδονται άδειες για μοτοσυκλέτες με γρηγορόσημο και λάδωμα έρχονται σπίτι σας… Και γάιδαρους ασφαλίζουμε… :oops:[/quote]


τι εγινε; το τσιπουρο απο την κοζανη δουλεψε;;;;;;[size=18][/size]
Άβαταρ μέλους
atlas
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 04 Μαρ 2005, 00:43
Τοποθεσία: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΤΤΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό tedos » 11 Νοέμ 2005, 08:28

Υποθετω οτι ολοι θα ειμαστε πολυ καλυτερα αμα δεν υπαρχουν αγωνες Trail Ride-Raid. Ετσι δεν ειναι? Διοτι αυτο φαινεται οτι θελουμε απο την μανια αυτων που γραφουμε και λεμε!!! Για συνελθετε κυριοι! Ολοι!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Stratego Adventure Team

My other name is ΑΔΩΝΙΣ..


Nemo Vom Batu
Άβαταρ μέλους
tedos
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2571
Εγγραφή: 28 Οκτ 2003, 18:21
Τοποθεσία: South Evoia, Greece

Που είναι η μπάλα ;

Δημοσίευσηαπό geco » 11 Νοέμ 2005, 11:18

Ηρακλή,
άσε το... ρόπαλο!

Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά !
Εγώ μίλησα στον πληθυντικό γιά όλους όσους ανέβασαν τους τόνους και "ποδοσφαιροποιούν" τα Raid με έντονες αντιπαραθέσεις και βαριές δηλώσεις !

Το κάψιμο των αυτοκινήτων είναι χαρακτηριστική, ακραία αντίδραση, μενόμενου "όχλου", χουλιγκάνων και πολύ της μόδας στην Γαλλία!

Χρησιμοποίησα την υπερβολή σαν σχήμα λόγου γιά να τονίσω ότι το πράγμα "ξέφυγε" από μικροδιαφορές και πήγε ... αλλού!

Δεν έχω διαφορές με τους οδηγούς των αυτοκινήτων αντίθετα τους χαρακτήρισα ευγενικούς !

Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να απολογούμαι γιά κάθε λέξη που πιθανόν να μην αρέσει αλλά κάπως πρέπει να σταματήσει η κόντρα.

Φιλιά

Γιώργος
Τελευταία επεξεργασία από geco και 11 Νοέμ 2005, 11:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
geco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1523
Εγγραφή: 03 Μαρ 2004, 13:47
Τοποθεσία: Όπου έχει χώμα !

Δημοσίευσηαπό Dr.Format » 11 Νοέμ 2005, 11:40

doc έγραψε:... σαφώς ο Σπύρος δεν έχει προσωπικά, ή ιδιοτέλεια, ή κρίνει κατά βούληση. Απλώς έτσι είναι ο Σπύρος... Ακόμη δεν τον έμαθες? Εδώ εγώ τσακώνομαι μαζί του χειρότερα από εσάς...!!!

Αυτό θέλουμε να πετύχουμε ρε παιδιά αλλά δεν γίνεται όταν αντί συμπαράστασης αρχίζει η κόντρα ... Ότι μπορούμε κάνουμε, ...


Επειδή έχω μερικές τύψεις :? (από την προηγούμενη φορά που αναφέρθηκα σε μια παρασπονδία της οργάνωσης) πρέπει να επισημάνω ότι το σκεπτικό των δύο πρωταγωνιστών (doc, superspy) των TR είναι σωστό. Κι αν ακόμα δεν εφαρμόζεται με τον "καλύτερο" τρόπο (προσωπικά πιστεύω ότι καλώς εφαρμόζεται), ας μην τους καταδικάζουμε, άνθρωποι είναι κι ας τους κρίνουμε από τις προθέσεις τους !

Αναγνωρίζω την ανάγκη τους για ηθική στήριξη και συμπαράσταση και τους δίνω τα εύσημα για την προσπάθειά τους.


Υ.Γ.: ... για να λέμε και τα θετικά κι όχι μόνο να γκρινιάζουμε :P
Άβαταρ μέλους
Dr.Format
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1468
Εγγραφή: 12 Φεβ 2003, 14:49
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Caravan » 11 Νοέμ 2005, 14:45

Άψογοι όλοι οι προλαλήσαντες !!!!!

Geco, δεν έχω ρόπαλο, κουβαλάω maglite (μεταλικός φακός) με πέντε μπαταρίες :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Caravan
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 201
Εγγραφή: 30 Μαρ 2005, 20:32
Τοποθεσία: Κρυονέρι Αττικής

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Trail Ride, Rally Raid & Cross Country Rally

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 15 επισκέπτες