Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Αντικλεπτική προστασία ????

Η μαμά τους ήταν μοτοσικλέτα, ο μπαμπάς τους αυτοκίνητο και τα βάφτισε τρελός παπάς !!!!

Αντικλεπτική προστασία ????

Δημοσίευσηαπό manoss » 03 Νοέμ 2005, 14:53

Μια και ήρθε το θέμα των κλοπών γουρουνιών σε ένα άλλο thread, θα ήθελα να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε εδώ ότι εμπειρία ή έξυπνες ιδέες υπάρχουν για την αντικλεπτική προστασία των γουρουνιών μας.
Ο διακόπτης με το κλειδί προφανώς δεν κάνει τίποτα. Τα διάφορα αντικλεπτικά των μοτό (για δίσκο, για γρανάζι αλυσίδας κλπ) προφανώς κάνουν ότι περίπου και στα δίτροχα, αλλά υπάρχει κάποια εμπειρία για το πόσο κρατάνε τον αποφασισμένο κλέφτη με τον κόφτη μπετόβεργας? Υπάρχει κάποια άλλη έξυπνη αντικλεπτική ιδέα που να προκύπτει από το μέγεθος ή την κατασκευή της γουρούνας που να μην έχει εφαρμοστεί σε μοτό??
Τέλος, για αντικλεπτική προστασία σε μακροχρόνια φύλαξη, τι μπορούμε να κάνουμε?? Εντάξει, προφανώς το να αφαιρέσεις τους τροχούς δυσκολεύει πολύ τον κλέφτη, αλλά υπάρχει τίποτα πιο βολικό?? Η αφαίρεση πχ της μπαταρίας ή της ηλεκτρονικής σε τι βαθμό παρέχει ασφάλεια?
Άβαταρ μέλους
manoss
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 02 Μαρ 2005, 15:01
Τοποθεσία: Αθήνα

Αντικλεπτική προστασία ????

Δημοσίευσηαπό SuperBeetle » 05 Νοέμ 2005, 13:15

Είμαι της άποψης πως εάν κάποιος είναι αποφασισμένος να σου φάει το όχημα (ο,τι και αν είναι αυτό) θα στο φάει. Πιστεύω πως αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προστατέψουμε τα οχήματά μας από τους "ερασιτέχνες". Με την αγορά της γουρούνας μου έδωσαν δώρο μία αλυσίδα (η οποία όπως είπε και ο manoss δεν θα βοηθήσει καθόλου στην περίπτωση του κόφτη μπετόβεργας) και συναγερμό. Ρώτησα τον ηλεκτρολόγο που μου τον εγκατέστησε όταν το πήρα εάν ο συναγερμός με την ενεργοποίησή του κόβει την τροφοδοσία του ρεύματος έτσι ώστε να μην μπορεί να πάρει μπροστά και μου απάντησε πως αυτό το απαγορεύουν οι αντιπροσωπείες γιατί εάν ενεργοποιηθεί εν κινήσει μπορεί να σκοτωθείς. Υπάρχει όντως τέτοια οδηγία από τις αντιπροσωπείες? Απ' όσο ξέρω στα αυτοκίνητα η παροχή ρεύματος διακόπτεται σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού (και στα αυτοκίνητα όμως υπάρχει περίπτωση να προκληθεί ατύχημα).

Οποιαδήποτε άλλη ιδέα - αξεσουάρ για προφύλαξη είναι ευπρόσδεκτη!
Growing old is mandatory
Growing up is optional
Άβαταρ μέλους
SuperBeetle
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 245
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2005, 17:28
Τοποθεσία: Α. Πετραλωνα


Επιστροφή στο Quads

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 3 επισκέπτες