Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

RAID Ροδόπης 2004: 9 ώρες μετά τον αγώνα - Εντυπώσεις;

Τα πάντα για τους μηχανοκίνητους Μαραθώνιους, όπου συμμετέχουν μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα με βασικό στοιχείο την σβελτάδα και την πλοήγηση

Δημοσίευσηαπό Gorgorofteros » 09 Νοέμ 2004, 15:06

georgek έγραψε:Δεν είδα κανένα να γράφει για τη ....μπουγάτσα. Μα καλά κανένας δεν πρόλαβε να δοκιμάσει ή μήπως δεν σας άρεσε?


Είσαι καλά παλληκάρι μου ????
Τι είπες τώρα !!!
Ρώτα τον Superspy που με την ντουντούκα του, μας έψαχνε στα μπουγατσάδικα και μας έβγαζε έξω δια της βίας, μας αλυσόδενε ο Pino στο αστραφτερό του σουζούκι και μας πήγαινε στην γραμμή της εκκίνησης.

Αν κατάλαβες καλά, ο αγώνας ήταν πρόφαση , για μπουγάτσα πήγαμε.
KΕΡΑΣΙ CLUB
Άβαταρ μέλους
Gorgorofteros
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 372
Εγγραφή: 13 Απρ 2004, 08:19
Τοποθεσία: Χαλάνδρι - Αθήνα

Δημοσίευσηαπό QUADMAN » 09 Νοέμ 2004, 15:09

Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον kosdro και στα δυο αλλα παιδια που με βοηθησαν και δεν αφησα την γουρουνιτσα να βοσκει στη Δραμα για το υπολοιπο της ζωης της αν και δεν χαρηκα προσωπικα τον αγωνα λογω δικου μου λαθους οπου καταληξα στο <<μονοπατι του Ηλια>> το λεγομενο(εχετε δει γουρουνα να κανει trial?) εχει πολυ πλακα λεπτομερειες στον kosdro οσο το εζησα ηταν απιθανο
Να εισαι καλα φιλε
Good roads bring bad people
Bad roads bring good people

Απο γουρουνα σε ΚΤΜ 640 ADV τωρα αυτο ειναι καλο??????!!!!
Άβαταρ μέλους
QUADMAN
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 108
Εγγραφή: 08 Μαρ 2004, 17:14
Τοποθεσία: ΚΗΦΙΣΙΑ

Δημοσίευσηαπό tsounami » 09 Νοέμ 2004, 15:46

Φίλοι συναγωνιστές καλημέρα
Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!! σε όλους τους διοργανωτές και συντελεστές αυτού του ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥ RALLY RAID. Ολοι, τα παιδια του OFFROAD, η ΟΦΑΔ οι τοπικοί παράγοντες οι συντελεστές πραγματικά ήταν υπέροχοι.
Ειδικα θα ήθελα να ευχαριστήσω:
- τον φίλο μου τον ΓΟΡΦΟΡΟΦΤΕΡΟ (ΚΕΡΑΣΙ CLUB NO1) που με το αετήσιο μάτι του δεν έκανε σχεδόν κανένα λάθος στην πλοήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα
- τον SUPERSPY για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει στο να καθιερωθούν και να πραγματοποιηθούν αυτοί οι αγώνες και να μας ανανεώσει για άλλα δέκα χρόνια offroad τουλάχιστον...
- τη Θεά Τύχη που με έσωσε απο την χειρότερη πτώση που έχω κάνει όταν έσκασα πάνω σ΄ένα βράχο με ¨πολλα¨...με αποτέλεσμα ένα σπασμένο υποπλαίσιο, σπάσμενη η βάση του roadbook και βλέπουμε...
- το Γιώργο Χοντρομήτρο (ΚΕΡΑΣΙ CLUB NO3) που οδήγησε στην επιστοφή και δεν γκρίνιαξε για το τσιγάρο
- τον Σταύρο Καννελέα που με ανέχτηκε να τον ακολουθώ στα τελευταία χιλιόμετρα της δεύτερης ειδικής
Δεν ευχαριστώ:
- τον θεό του Mattighofen πυ χάλασε το KTM του φίλου μου του ΓΟΡΓΟΡΟΦΤΕΡΟΥ 10 ΧΛΜ πριν το τέλος του αγώνα ( Μητσάρα κάνω κάτι ειδικά ξιόρκια στο σπίτι μου ελπίζω να περάσεις )
- τον SUPERSPY που με ξύπνησε στην Εθνική με την ντουντούκα και νομίζαμε ότι μας έκανε μπλόκο η αστυνομία μια και δεν είχαμε χαρτιά για το ¨τρέϊλορ¨
- και τέλος την γκαντεμιά μου να μου κολλήσει το μπροστινό φρένο στα τελευταία χλμ της πρώτης ειδικής.

Και για να μην κρυώσουμε και εξαφανιστούμε από το FORUM, Σπύρο άνοιξε μιά σελίδα για το επόμενο RALLY RAID ΑΘΗΝΑ-ΓΡΑΜΜΟ κοντά στον Ιούνιο όπως μου έλεγες..!!!!!!!! Πόντος...................
tsounami
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 03 Σεπ 2004, 11:02
Τοποθεσία: sabha

Δημοσίευσηαπό HUSQY » 09 Νοέμ 2004, 17:45

Συγχαρητήρια!! Για μία ακόμη φορά μας εκπλήξατε και μας προσφέρατε μια αξέχαστη εμπειρία. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους superspy, pino, smokie, azo και σε όλα τα παιδιά από την Δράμα (δυστυχώς δεν ξέρω τα ονόματα τους) που βοήθησαν στην οργάνωση. Αυτό το κέφι τους, και η έμφυτη ευγένεια τους με έχουν αφήσει άφωνο.

Η οργάνωση και το στήσιμο του αγώνα κατά την γνώμη μου, μπορεί να συγκριθεί μόνο με διεθνείς αγώνες που έχουν γίνει στην Ελλάδα.

Η διαδρομή πιστεύω θα ήταν ιδανική (θεωρητικά) εάν ήταν μίξη των δύο ήμερων (σε βαθμό δυσκολίας) χωρισμένη στα δύο, (αυτό δεν αποτελεί ούτε μομφή, ούτε γκρίνια, απλά μια φιλική επισήμανση).

Τελικά ήταν όλα τέλεια, και η μεγάλη παρέα που μαζευτήκαμε εκεί επάνω ΑΠΑΙΤΕΙ να του ανακοινώσετε σύντομα την ημερομηνία του επόμενου αγώνα.
Άβαταρ μέλους
HUSQY
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 24 Μάιος 2004, 18:12

Δημοσίευσηαπό Dias » 10 Νοέμ 2004, 02:02

«….Σε 150 m δίχαλο με ταμπέλα Ε6 δεξιά … παίρνουμε την αριστερή … προσοχή στο νεροφάγωμα αμέσως μετά … κόψεεεε !!! … έρχεταιαιιιιιιιιι !!!!!!»

Απόσπασμα από το «Η αγωνία του συνοδηγού πριν απ’ το σκάσιμο»

Δυο νύχτες τώρα και πετάγομαι στον ύπνο αλαφιασμένος για τυχόν λάθος οδηγίες …

Εικόνες, εικόνες, εικόνες …

Ο δρόμος με τα φύλλα πριν την «Πρασινάδα», το λάθος στη διάνοιξη με τα έλατα πριν το Δασικό Χωριό στο «Καρά-Ντερέ», η νυχτερινή καταδίωξη και το κομφούζιο στο «Ρέμα της Καλλιφύτου», η κόντρα με το Sportage στις απότομες όχθες της λίμνης του «Θησαυρού», η ομίχλη πριν την «Αχλαδιά», οι μπάρες μιας άλλης εποχής στα Βουλγαρικά σύνορα και τέλος …

… Εκείνη η κάτασπρη ολοστρόγγυλη Πέτρα. Η πέτρα που σκάσαμε μετά το γλίστρημα στο νεροφάγωμα με ένα εκκωφαντικό «γκράου».

Συναισθήματα …

Η αφόρητη θλίψη της πιθανής εγκατάλειψης, η στωική ευγένεια όταν κάνεις στην μπάντα να σε προσπεράσουν γιατί είσαι λαβωμένος, η αναπτέρωση όταν ανακαλύπτεις ότι το πρόβλημα είναι μόνο στο μπρος διαφορικό και ότι μπορείς να τερματίσεις μόνο με το πίσω, η χαρά της συνεύρεσης με «ομοίους», η ικανοποίηση από την αναγνώριση του αντιπάλου με τον σηκωμένο αντίχειρα…

Tedos, Dista, Μάριε, Γιώργο …. Ευχαριστώ για το «Ευ συναγωνίζεσθαι» …

Σπύρο, Στέλιο, Γιάννη, Σίμο … Superspy, Smokie, Azo, Pino … ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» για την εμπειρία …

Παρά την ανύπαρκτη πείρα ενός πρωτάρη, πιστεύω ότι το «Ροδόπη Raid» ήταν μια πολύ αξιοπρεπής διοργάνωση, με υψηλές προδιαγραφές (τα λόγια του Christian Woelfl στην απονομή το επιβεβαιώνουν).

Ελπίζω ότι το χαμόγελο των Δραμινών φίλων στα ΣΕΔ (αυτών … στο παρασκήνιο) σημαίνει ότι σύντομα θα ξεχάσουν την κούραση και θα αρχίσουν να ετοιμάζουν το Rodopi 2005.

Όσο για όλους εσάς … σύντομα θα τα ξαναπούμε.

Βλέπετε …. Μας άρεσε!

Για την Stator Racing Team
Dias
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 16 Μάιος 2003, 02:10

Δημοσίευσηαπό jdelis » 10 Νοέμ 2004, 08:42

Πολύ καλός αγώνας σε γενικές γραμμές. Μεγαλύτερος από τη Ρούμελη, αρκετά εύκολος όμως την πρώτη μέρα. Προφανώς ήταν βασισμένη στη λάσπη, η οποία όμως και πάλι έλειψε. Τι να πω, φτάσαμε στη Ροδόπη Νοέμβρη και βροχή δε βρήκαμε. Προτείνω στον Superspy να μείνει το επόμενο διάστημα στη Δυτική Αθήνα, για να λυθεί και το πρόβλημα με τις πλημμύρες μέχρι να τελειώσουν τα έργα! :D

Ο αγώνας ήταν καλοστημένος, το road book και πάλι σχεδόν άψογο, η οργάνωση καλή. Ένα πρόβλημα (και πάλι...) είναι η εκ' των υστέρων τελική διαμόρφωση των κατηγοριών. Κάτι που δημιούργησε εύλογα παράπονα από πληρώματα που βρέθηκαν να κατρακυλούν μερικές θέσεις στη βαθμολογία. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό δεν είναι δυνατό να ξεκαθαρίζεται με τον τεχνικό έλεγχο εξ' αρχής. Δε είναι δυνατόν να βγάζεις ένα διήμερο αγώνα και να μη γνωρίζεις εναντίον ποιών τρέχεις. :?

Εντυπωσιακός ο Κουτάς, για μια ακόμη φορά, κέρδισε δίκαια. Προσωπικά μας εξέπληξε το Vitara του Dias που πήγαινε αέρα τη δεύτερη μέρα. Πρέπει να αλληλοπροσπεραστήκαμε 5-6 φορές. Δεν πίστευα με τίποτα πως ήταν 1600 όταν το έμαθα στο τέλος.

Το ΚΙΑ στον πρώτο του (ίσως και τελευταίο... 8) ) αγώνα τα πήγε πολύ καλά. Το μόνο μας ερωτηματικό ήταν αν θα αντέξει ώς το τέλος και τα κατάφερε. Δυστυχώς τη δεύτερη μέρα ένα σοβαρό πρόβλημα κατανάλωσης μας ανάγκασε να πάμε ένα τμήμα πισωκίνητοι και αρκετά αργά, μέχρι το βενζινάδικο. Αυτό μας στοίχισε ίσως τη νίκη, την οποία όμως επαναλαμβάνω πως άξιζε συνολικά ο πρώτος.
Άβαταρ μέλους
jdelis
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 03 Μάιος 2003, 14:33
Τοποθεσία: Ν. Φιλ/φεια, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Gorgorofteros » 10 Νοέμ 2004, 08:58

Αντε ρε Superspy, ανακοινωσέ μας οτι .....

ΧΧ Ιουνίου-λίου Τριήμερο, 3χ400 χλμ. , με καθημερινή εκκίνηση στίς 05:00 το πρωϊ , Γράμμο - Ιτέα με τερματισμό στην αμμουδερή παραλία της Ιτέας (Σαν κάποιοι να βλέπουν πολλοί Dakar).

Χθές το βράδυ στα γραφεία της λέσχης μας στο Θησείο, αποφασίσαμε ομόφωνα ο πρόεδρός μας ο Γιάννης να βοηθήσει σε ότι χρειαστεί, ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για αγώνες παρά μόνο για σχεδίαση.

Η διαδρομή έχει βενζίνες κάθε 200 χλμ. περίπου αλλά ήδη ενδιάμεσα κάποια μπακάλικα πουλάνε προσυσκευασμένα 16 λίτρα, χώρια που μπορούμε με κάποια οχήματα τοπικών λεσχών να βοηθήσουμε την κατάσταση.

Το έδαφος είναι βασικά βραχώδες, με μεγάλη ορατότητα στα περισσότερα σημεία.

Πηγές, και πολλά χωριά εξασφαλίζουν οτι κανείς δεν θα πεινάσει ή θα πάθει αφυδάτωση.

Υπάρχουν μεγάλες πόλεις για Park-Ferme.

Λίγοι οι δρόμοι, για να κλέψει κάποιος είναι αδύνατον , οπότε βάζεις λιγότερα ΣΕΔ.

Η άσφαλτος είναι σχεδόν απούσα.

Η Διαδρομή βγαίνει άνετα απο όλους.

Εγω σταματάω εδω , δεν μπορώ πλέον να σου πω τίποτα άλλο, τώρα θα σου ρίξουμε την Νοσοκόμα απο τα Μαχαιρώματα , μπάς και δεχτείς .
KΕΡΑΣΙ CLUB
Άβαταρ μέλους
Gorgorofteros
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 372
Εγγραφή: 13 Απρ 2004, 08:19
Τοποθεσία: Χαλάνδρι - Αθήνα

Δημοσίευσηαπό tedos » 10 Νοέμ 2004, 09:24

H οργανωση απλα ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-η

Ναι ο Superspy εχει παρει διαζυγιο με τη λασπη! :lol: :lol: :lol:

Η Φιλοξενια και οι ανθρωποι το κατι αλλο!

Ο αγωνας εθεσε πλεον το στανταρ για τους υπολοιπους που θα ακολουθησουν :D :D :D

Το πνευμα του "ευ αγωνιζεσθαι" κυριαρχησε!!!

Νικησαν πραγματικα οι αξιοι και τους συγχαιρουμε ολοι!!!
Stratego Adventure Team

My other name is ΑΔΩΝΙΣ..


Nemo Vom Batu
Άβαταρ μέλους
tedos
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2571
Εγγραφή: 28 Οκτ 2003, 18:21
Τοποθεσία: South Evoia, Greece

Δημοσίευσηαπό griou » 10 Νοέμ 2004, 12:28

Ιπι-ιπι-ουμε, σας ευχαριστούμε, και αν μας αγαπάτε και του χρόνου ΔΡΑΜΑ-ΓΡΑΜΜΟ να μας πάτε!
Ολα ήταν τέλεια (εκτός του καιρού, αλήθεια Σπύρο τι ώρα έφυγες απο ΔΡΑΜΑ), η οργάνωση, το χαμόγελο των παιδιών στα ΣΕΧ, η διαδρομή, η φιλοξενία, το κέφι, όλα! Μόνο τα μπαράκια της ΔΡΑΜΑΣ δεν είδα. :(
Στο επόμενο πάλι θα έρθω μόνος μου, αλλά με άλλες αναρτήσεις στο VITARA γιατί με τα bilstein μου φύγαν τα νεφρά.
Α, τα πούρα ήταν από τον Αγιο Δομινικο Σπύρο!

:P ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!! :P
griou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2003, 12:57
Τοποθεσία: Κυψέλη, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό alexandros » 10 Νοέμ 2004, 12:43

Ένα τεράστιο χειροκρότημα για τον griou που … … … … μπερδεύτηκε και ανέβηκε να τρέξει μόνος του όπως όλοι εμείς οι μηχανόβιοι αλλά με το αυτοκίνητο και όχι με μηχανή !!!



Αλήθεια πως τα καταφέρνεις ????????????????????????????????????????
Άβαταρ μέλους
alexandros
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 3029
Εγγραφή: 04 Μαρ 2004, 19:35
Τοποθεσία: Πάρνηθα

Δημοσίευσηαπό griou » 10 Νοέμ 2004, 12:59

Μα............... είμαι μηχανόβιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εκτός αυτού, το είδα περισσότερο σαν ευκαιρία γιά εκδρομή καί να γνωρίσω όλους εσάς, πού απλά ήξερα με τα niknames τους από το forum. :P :P
griou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2003, 12:57
Τοποθεσία: Κυψέλη, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό alexandros » 10 Νοέμ 2004, 14:32

Υποκλίνομαι στην ανωτερότητα του Κυρίου griou !!

Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Σωστός !!
Άβαταρ μέλους
alexandros
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 3029
Εγγραφή: 04 Μαρ 2004, 19:35
Τοποθεσία: Πάρνηθα

Δημοσίευσηαπό LandLover » 10 Νοέμ 2004, 18:02

Γεια χαρά σε όλους.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτός ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ αγώνας στη μοναδική Ροδόπη όπου εικόνες όπως τα κόκκινα χαλιά από φύλλα, η λίμνη ''καθρέφτης'', η ''πιστα''με κερμπς από κομμένους κορμούς και τόσα αλλά δύσκολα θα φύγουν από το μυαλό όλων όσων έλαβαν μέρος.
Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδία που με 2 η 4 ρόδες κατάφεραν να έρθουν μέχρι τη Δράμα και να ξεκινήσουν αυτή τη υπέροχη εμπειρία.

Μπράβο για την τέλεια οργάνωση(Superspy), για την woooow διαδρομή(pino), για το μεγαλείο της τρέλας - καλοσύνης -ευγένειας(azo) αλλά μπράβο και στον (''ωραίο'')ΠΡΟΕΔΡΟ.
''Δεν πειράζει , next time, για τους alexandro, gorgoftero, KTMaki, Xρηστο(σφαιρα)Τασουλη, Γιάννη Δουνακη αλλά και για τους άλλους και τα quad που ατυχήσανε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλα τα πληρώματα των 4Χ4 για το άψογο παιχνίδι που είχαμε και τις δυο μέρες χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα, αν και αυτό γινότανε με ταχύτητες πολύ μα πολυυυυυ πάνω από την ιδανική ΜΩΤ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ τον Σταυρό Κανελεα για την φανταστική παρότρυνση του όταν συναντηθήκαμε, την οποία καλύτερα να μην αναφέρω σε αυτό το forum.
Απίστευτος ο Γ.Οικονομακος που το ''έβγαλε''και είναι πιο γρήγορος τώρα από ότι ήταν πριν από 25 χρόνια που γνωριστήκαμε. Go George Go.
Διπλή πιστεύω ότι ήταν η προσπάθεια των παιδιών με τα ''ΒΑΡΙΑ'' μηχανάκια........Μπράβο τους.

Να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Γιάννη Δελλη, γιατί η αποδοχή από τον δεύτερο κάνει την νίκη ακόμη ομορφότερη.
Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνοδηγό μου Βασίλη που δεν με ''έχασε'', αλλά και ανέχτηκε την αθυροστομία μου και τα διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Όταν δε μέσα σε χωριό της Ροδόπης χρειαστεί να κάνετε όπισθεν, κοιτάξτε καλά πίσω , μα πολύ καλά. Πάντα παρκαρισμένο πίσω σας θα είναι το αυτοκίνητο του μπάτσου του χωριού. Αυτό είναι σίγουρο!!!!!!!!!!!!

Χάρηκα που γνώρισα όσους δεν ήξερα και ραντεβού στο επόμενο.

Ο έχων την ίδια ασθένεια με όλους σας

Γιώργος Κουτάς
LandLover
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 16:22
Τοποθεσία: Αθηνα

Δημοσίευσηαπό tedos » 10 Νοέμ 2004, 19:16

Γιωργο καλωςηρθες και εδω στην παρεα του forum :D

Συγχαρητηρια και παλι για την παναξια νικη σου :D :D

Στειλε μου αν θελεις το e-mail σου με pm εχω φωτο πριν την εκκινηση να σου στειλω.

Φιλικα

Θ. Μπαρδης
Tedos
Stratego Adventure Team

My other name is ΑΔΩΝΙΣ..


Nemo Vom Batu
Άβαταρ μέλους
tedos
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2571
Εγγραφή: 28 Οκτ 2003, 18:21
Τοποθεσία: South Evoia, Greece

Δημοσίευσηαπό Berg » 10 Νοέμ 2004, 20:20

Μετά από 15 χρόνια συνεχούς συμετοχής στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Enduro δεν έχω ξανασυναντήση τέτοια άρτια οργάνωση και τέτοιο προσωπικό πάθος για να πετύχει ο αγώνας και να περάσουν όλοι καλά.

Η διοργάνωση, και αυτό ανήκει σε όλους που συνέβαλαν σε αυτή, είναι μακράν η καλύτερη και αρτιώτερη που έχω συναντήσει. Ακόμα και από αγώνες Παγκοσμίου πρωταθλήματος που έχω παρακολουθήσει σε χώρες με τεράστια εμπειρία.

Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω κλάψει ούτε δραχμή, (συγνώμη Ευρώ), που έχω ξοδέψει για αγώνα.

Δύο πράγματα θα ήθελα μόνο.

1. Αν κάποιος έχει τραβήξει φωτογραφίες από την διαδρομή ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε και σε άλλους τις εικόνες που ζήσαμε αυτές τις δύο μέρες.

2. Την επόμενη φορά μετά από την διανομή του Road Book να απομακρύνουμε τον Σπύρο από τον Νομό που θα γίνεται ο αγώνας μπας και δούμε καμία ψιχάλα.

Να είστε όλοι καλά και χαιρετίσματα στους φιλόξενους κατοίκους της Δράμας. Ιδίως στους Ραδιοερασιτέχνες και στα παιδιά στα ΣΕΔ, (εκπίζω να έχουν ξεπαγώσει!).

Πάρις Κόντης
Άβαταρ μέλους
Berg
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1417
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 20:00
Τοποθεσία: Αθήνα

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Trail Ride, Rally Raid & Cross Country Rally

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 17 επισκέπτες