Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

4x4 Forums ότι λατρεύω να μισώ.

Θέλετε να ρωτήσετε ή να μοιραστείτε κάτι που είναι άσχετο με τις μοτοσυκλέτες και τα τετρακίνητα; Στείλτε το εδώ!

4x4 Forums ότι λατρεύω να μισώ.

Δημοσίευσηαπό blackchris » 24 Σεπ 2007, 04:25

4x4 Forums ……… ότι λατρεύω να μισώ.
(ένα ακόμη πόνημα του Dr. τετρακινισιολογίας Blackchris)



Off-road.gr
to4x4.gr
jimnyclub.gr
jimnyclub.com
ΒRAT.gr
BRAT II (the return)
Braters.gr
Skartaekato.gr
Nivaclub.gr
Samuraiforum
gkc.gr (ΚΙΑ club)


Και καμιά 10αρια ακόμα υπο κατασκευή η που δεν τα επισκέπτονται ούτε αυτοί που τα δημιούργησαν.


To πράγμα τελικά κατάντησε γελοίο ,αλλά έτσι επιβεβαιώνεται η ψυχολογία του Έλληνα που πρέπει να έχει τον δικό του χώρο, εκεί όπου δεν θα τον αδικούν, εκεί όπου θα είναι μαζί με τα φιλαράκια του, εκεί όπου θα τον καταλαβαίνουν ,εκεί που θα υπάρχει το κλίμα της παρέας, της στοργής, της ονείρωξης κτλ κτλ.
Είμαστε τελικά αθεράπευτοι μιας και καταφέραμε σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα να να κατακερματίσουμε τον μικρό χώρο του 4χ4 σε τόσα πολλά Forum.
Δεν είναι λίγες η φορές πλέον που για να επισκεφτείς όλα αυτά τα forum χρειάζεται να σπαταλήσεις αρκετές ώρες μέχρι να πάρεις είδηση τι γίνεται στην κάθε γειτονία, τι τάσεις επικρατούν και τι θα φορεθεί αυτό το χειμώνα.
Αυτό βέβαια για όσους είναι αθεράπευτοι φορουμάκιδες και θέλουν να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα του χώρου (λέγε με κουτσομπόλη).
Αλλά τα ίδια τραβάει και ο πτωχός πλην τίμιος επαγγελματίας που κάνει την ανάγκη φιλοτιμία περνώντας σβάρνα όλα τα φορουμ για διασφαλίσει ότι ο θανάσιμος εμπορικά εχθρός του δεν του την βγήκε με κόκκινο δίνοντας καλύτερες τιμές, η για να αντισταθμίσει την έλλειψη πραγματικού μαγαζιού μιας και είναι πολύ πιο ανώδυνο και επικερδές να αλιεύει πελάτες ανέξοδα και άκοπα από τα φορουμ (λέγε με πρόεδρο ψευτοσυλλόγου )
Από την άλλη πάλι το θετικό είναι ότι με τα πολλά αυτά φορουμ και την ομαδοποίηση αυτή δημιουργείται μια αποσυμφόρηση (μιας και είναι χαρακτηριστικό μας ότι μας αρέσει να μιλάμε τόσο πολύ αφού ο καθένας μας έχει τόσα πολλά να πει και πρέπει όλοι να τον ακούσουν) και μια εκτόνωση, διαφορετικά κάθε βδομάδα πλέον θα είχαμε όλο και περισσότερα θύματα, (ευτυχώς εικονικά μόνο, του πληκτρολογίου).


Off-road.gr


Ο πρώτος διδάξας και πατέρας όλων. Από εκεί ξεκίνησε το κακό που εξελίχτηκε σε μάστιγα. Εδώ πρωτοεμφανίστηκε η συντριπτική πλειοψηφία των γνωστών παλιόφατσων του χώρου που ξεκίνησε από την απλή αγάπη για το 4χ4 η οποία μετεξελίχτηκε σε αρρώστια Το πρώτο πραγματικά forum για 4χ4 και enduro που αργότερα ενσωμάτωσε και τα Quad (λέγε με γουρούνα), και το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα το οποίο είναι πρώτα portal και μετά Forum (αν δεν γνωρίζεται την διαφορά κάνουμε και ιδιαίτερα σε ανταγωνιστικές τιμές). Μέχρι και σήμερα διατηρεί την πρωτοκαθεδρία σε ειδικό βάρος στον χώρο, αν και ατυχείς χειρισμοί του τελευταίου έτους του έχουν στερήσει την παλιά αίγλη του με αποτέλεσμα να τείνει να μετεξελιχτεί στην χαρά των SUVαδων των γλυστριδοφάγων (αν δεν έχεις 5000 ποστ δεν φτουράς στον χώρο)και των επαγγελματιών από τον χώρο της μοτοσικλέτας (παιδιά όχι άλλο αίμα !).


tο4χ4.gr

Γνωστός κύριος στους παλιούς του χώρου ο οποίος δεν παρεξηγείται με τίποτα δια ασήμαντην αφορμή τα πήρε στο κρανίο με τους διαχειριστές του off-road.gr και ξεσήκωσε ικανό αριθμό μελών ώστε να μετοικήσουν στο νεόκοπο to4x4.gr του συμπαθούς μέχρι τότε ιδρυτή και αποκλειστικού διαχειριστή o οποίος αν δεν με απατά η μνήμη μου δέχτηκε πιέσεις για την δημιουργία του εν λόγω forum. To εγχείρημα υπήρξε επιτυχημένο με αποτέλεσμα το forum να γίνει η φωνή των αγώνων του 4χ4 ανα την επικράτεια με αναγγελίες για αγώνες, κανονισμούς, προβληματισμούς, φαγωμάρες ανάμεσα σε αγωνιζομένους και κυπελλοληγούριδες (κύπελλο ναναι και με όποιο τρόπο νάναι) αλλά και η φωνή των λεσχών τόσο της πάλαι ποτέ Εκάλης όσο και των υπολοίπων. Κάποια στιγμή ο μέχρι τότε συμπαθής ιδρυτής- διαχειριστής έγινε αντιπαθής μιας και αυτή είναι η μαύρη μοίρα του εκάστοτε διαχειριστή με αποτέλεσμα άλλοι να αναχωρήσουν για εκεί από όπου ήρθαν (off-road) και άλλοι να καβαλήσουν την μπριζόλα (λέγε με BRAT). Πάρα την κρίση που πέρασε πριν λίγα χρόνια το εν λόγω forum έχει παγιωθεί στον χώρο με σταθερό προσανατολισμό στους αγώνες και τους κανονισμούς τους καθώς και τις βελτιώσεις καθαρόαιμων οχημάτων (αν και εκείνη η ενότητα στα terios μου έρχεται κάπως).


Jimnyclub.gr

Ευφυής νέος μέλος και αυτός του off road και λάτρης του συμπαθούς τετρακίνητου έριξε την ιδέα και το σπόρο της δημιουργίας ενός ειδικευμένου χώρου αλλά και συλλόγου αποκλειστικά και μόνο για τα Jimny.
Η ιδέα του αποδείχτηκε λαμπρή μιας και έτυχε μεγάλη αποδοχής από τους ιδιοκτήτες του εν λόγω οχήματος. Δημιουργήθηκε σύλλογος με ικανοποιητικό αριθμό μελών αλλά και επιτυχημένο φορουμ.
Δυστυχώς όμως ο ευφυής αν και έτυχε της πλήρους αναγνώρισης και αποδοχής των μελών του συλλόγου και του φορουμ τελικά αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων και της εμπιστοσύνης των μελών αφού σύμφωνα με τα μέλη ίππευσε υπερμεγέθη κάλαμο και φόρεσε το καπέλο του Ναπολέοντα ώστε να κλωτσήσει την καρδάρα με το γάλα.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία των μελών να λακίσει και να παραμείνουν μερικές γραφικές φιγούρες (σύμφωνα πάντα με τις κακίες γλώσσες), ενώ το φορουμ να μείνει μόνο ένα φάντασμα του εαυτού του.


Jimnyclub.com


Χα! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Τα αποχωρήσαντα μέλη του .gr
έφτιαξαν το .com βγαίνοντας την με κόκκινο στους προηγούμενους δικτατορίσκους και καταδικάζοντάς τους στον μαρασμό και την αφάνεια.
Το εγχείρημα πέτυχε με αποτέλεσμα το forum να αποτελεί πηγή αναφοράς για τους λάτρεις των Jimny
Αν και ο αθάνατος ¨Έλληνας έδειξε και εδώ την φύση του με μερικές φαγωμάρες τελικά επήλθε αυτόίαση ( με κάποιες αποχωρήσεις) και το forum διατηρεί ένα σοβαρό προφίλ (ως και υποδειγματικό όσων αφορά την καθαρότητα των ενοτήτων).



ΒRAT.gr


Εδώ είμαστε ! Κλάψε με μάνα κλάψε με μια νύχτα με φεγγάρι. Θυμάστε κάποιους άλλους που αποχώρησαν και αυτοί από το to4x4.gr ? Αυτοί αρχικά βρήκαν στέγη και κατανόηση σε forum (το οποίο υφίσταται μόνο σαν διεύθυνση εδώ και χρόνια) ιστορικού τολμώ να πω μέλους του χώρου αλλά αφού αποχώρησαν και από εκεί αποφάσισαν την δημιουργία των Ιππέων της Μπριζόλας αφού κάθε φορά που συναντιόνταν οι ταβέρνες βάραγαν διάλυση και τα ζαχαροπλαστεία αναστέναζαν φτάνοντας σε υπερβολές του τύπου “σπάσιμο του φράγματος του λογαριασμού των 1000 €” , καμία σχέση με το 4χ4 αλλά κάπου εκεί ανακάλυψαν την διαφορετικότητα τους και αποφάσισαν να γίνουν όλοι πρόεδροι μια ομολογουμένως παγκόσμια πρωτοτυπία.
Η ιδέα άρεσε και λατρεύτηκε από πλήθος ανένταχτων κατόχων 4χ4, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη παρέα να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις την δυναμική της αλλά και το πλήθος των μελών της.
Ότι αρχίζει ωραία όμως τελειώνει με δάκρυ που λέει και ο Παλιατζίδης μιας και η προεδρευόμενη αναρχία που υπήρξε και ο πόλος έλξης της εν λόγω παρέας- forum, υπήρξε και η καταστροφή της αφού σε τόσο μεγάλες και ετερόκλητες ομάδες η έλλειψη κανόνων λειτουργίας και συμπεριφοράς έφεραν την κατάρρευση με το μοίρασμα σε δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα (τους παλιούς και τους νέους) ως που ο κύκλος έκλεισε κάπου στις αρχές του καλοκαιριού ………………………………….

για να ξανανοίξει μόλις προχθές (ναι είναι γεγονός) έχοντας σαν εγγυητές τα ιδρυτικά στελέχη του και πλέον με κανόνες και όρους λειτουργίας φτιάχνοντας το BRAT II (the return) μιας και τους κάθισε ιδιαίτερα βαρύ η καπήλευση τις ιδέας και του ονόματος από τους αποχωρήσαντες οι οποίοι μην μου πείτε ότι δεν το φανταστήκατε έφτιαξαν τους ………………………………..


BRATers.gr


Όχι θα κάτσουν να σκάσουν. Αφού η ενότητα διερράγη οριστικά ακολουθήθηκε η πεπατημένη των γνήσιων Ελλήνων. Η σπουδή του εγχειρήματος όμως τους έριξε στην παγίδα της αντιγραφής και ουχί της πρωτοτυπίας με αποτέλεσμα να αντιγράψουν ως και την δομή – ενότητες του σπιτιού που εγκατέλειψαν δείχνοντας ίσως ότι πρωτίστως αναζητούσαν περισσότερο την γλυκιά εκδίκηση παρά ένα χώρο ελεύθερης έκφρασης. Λάβαρο παρέμεινε η προεδρευόμενη αναρχία η οποία αποτελεί σχεδόν πάντα ωρολογιακή βόμβα με τις πρώτες εκρήξεις - διαγραφές να έχουν ήδη σημειωθεί ! Παιδιά όσοι αποχωρήσετε να φτιάξατε το BRATERS.com, εγώ μαζί σας.


Skartaekato.gr


Άλλη μια παρέα που ζήλεψε την δόξα των forum και έφτιαξε δικό της. Βασικοί συντελεστές κάτι παλικάρια από την Πάτρα που αποφάσισαν να γίνουν ο πόλος έλξης για τους κάτω από το αυλάκι. :Αν το καταφέρνουν θα σας γελάσω (χα χα σας γέλασα) διότι ενώ είμαι μέλος ελάχιστες φορές τους έχω επισκεφτεί και δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη για το τι παίζει.
Επισκεφτείτε τους, δείτε και πέστε και σε εμάς μην τα περιμένετε και όλα από εμένα !


Nivaclub.gr


Άλλη μια ομάδα που ξεκίνησε από το off-road. Και αυτούς τους έχω επισκεφτεί ελάχιστες φορές αλλά από ότι κατάλαβα τα Niva είναι τα καλύτερα τετρακίνητα και όποιος διαφωνεί θα πυροβολείται. Υπάρχει σφιχτός εναγκαλισμός με την μαμά αντιπροσωπία η οποία εκτός από την προνομιακή μεταχείριση στα μέλη τους club (τιμές ανταλλακτικών κτλ) τους παραχωρεί μέχρι και τον χώρο συγκέντρωσης.
Οπότε όποιος πει κακό λόγο για την μαμά αντιπροσωπία θα πυροβολείται επίσης.


Samuraiforum


Αποτελεί παρακλάδι του to4x4.gr και ουσιαστικά είναι forum μέσα στο forum, δημιουργήθηκε από την ανάγκη των κουτουλημένων με τα samurai να τα δείχνουν να τα χαϊδεύουν να τα σκεπάζουν για ύπνο κτλ.
Μικρά στο μάτι μεγάλα στο κρεβάτι δεν το σήκωνε το φιλότιμο τους να μην υπάρχει και για αυτά αντίστοιχο forum, όχι παίζουμε…………..



gkc.gr (ΚΙA club)


Όχι άλλο κάρβουνοοοοοοοοοοοοο. Έλεος δεν αντέχω άλλα forum – club σε λίγο το μόνο που δεν θα υπάρχει θα είναι το Πατήνι club και το γούτσου γούτσου Club έλεος ρε παίδες είπαμε της γριάς να χ…ει εκάθησε και ……………….




Αν παρόλα αυτά δεν πείστηκες ότι τα παραπάνω forum είναι αρκετά φτιάξε και εσύ ένα forum μπορείς αρκεί με κάποιον να “τα πάρεις” και έτσι θα ανοιχτεί πεδίο δόξης λαμπρό άσχετα αν στο τέλος καταλήξουμε στο “δείξε μου το δικό σου για να δυο δείξω το δικό” τουτεστιν αν δεν επισκεφτείς το forum μου δεν θα επισκεφτώ το δικό σου.


Dr. τετρακινισιολογίας Blackchris



Το παραπάνω πόνημα αντικατοπτρίζει τις απόψεις μου και μόνο δεν ενδιαφέρομαι να αποδείξω τίποτα και σε κανένα πιθανών σε κάποια σημεία να έχω κενά η η ιστορική εξέλιξη να μην είναι ακριβώς έτσι, αλλά κάντε κάτι και εσείς ρίξτε κανα κουτσομπολιό κάνα κάρφωμα μην τα περιμένετε όλα από εμένα.
Άβαταρ μέλους
blackchris
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2712
Εγγραφή: 28 Σεπ 2003, 19:41

4x4 Forums ότι λατρεύω να μισώ.

Δημοσίευσηαπό vagelis » 24 Σεπ 2007, 07:30

Ξεχασες το HREPI CLUB.
THE BEST 4X4XFAR

SIII 88 YELLOW HREPI

EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΤΑ
ΝΕΚΡΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ.
ΛΑΖΑΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.
Άβαταρ μέλους
vagelis
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2521
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2003, 07:58
Τοποθεσία: N.Iraklio Attikis

Δημοσίευσηαπό Metalaxe » 24 Σεπ 2007, 08:27

Απολαυστικός και καυστικός όπως πάντα ο Γεώργιος.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Πρόεδρος B.R.A.T.(Τομέας W/H/R...)
Brizola Raiders Adventure Team
http://www.brat.gr
Άβαταρ μέλους
Metalaxe
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2161
Εγγραφή: 19 Μαρ 2003, 19:40
Τοποθεσία: Melissia

Δημοσίευσηαπό xtrail » 24 Σεπ 2007, 08:59

Το http://www.rav4club.gr/
To http://www.sorentoclub.gr/,
το http://www.sorentoclub.gr/,
το http://l200club.forumup.gr/
το http://www.hellasjeepclub.gr/
το http://www.santafeclub.gr/
..........ε να μπορεί να ενταχθεί ο κάθε ανένταχτος
Αρκετά από τα παραπάνω έχουν δημιουργηθεί από μέλη του off-road
Γιώργο χαρά στο κουράγιο σου :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xtrail
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2589
Εγγραφή: 20 Απρ 2003, 10:16
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό superspy » 24 Σεπ 2007, 09:10

Metalaxe έγραψε:Απολαυστικός και καυστικός όπως πάντα ο Γεώργιος.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D


Πράγματι :lol:
Εικόνα
Grand Erg Oriental...


Στάσου.... Μύγδαλα!
Άβαταρ μέλους
superspy
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 6828
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57
Τοποθεσία: Όπου πατάνε οι τροχοί μου!

Δημοσίευσηαπό teroulas » 24 Σεπ 2007, 09:59

Που σαι ΚΑΠΕΛΑ μου έλειψες
Τι λέτε κάνουμε καμία μονοήμερη
Stratego Adventure Team Hrepi Branch ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δαμιανός
Άβαταρ μέλους
teroulas
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 1264
Εγγραφή: 20 Μάιος 2004, 08:54
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Lepes » 24 Σεπ 2007, 10:45

εγω θελω να καρφωσω οτι εισαι μεγαλυτερος κουτσομπολης και απο την εσπρεσσο και θα ηθελα πιο καυστικα σχολια καθοτι εισαι γραμμενος στο 80% των φορουμ που λες παραπανω!!
:D:D:D:D
ΥΓ.
ετοιμαζεται σε λιγο καιρο το bratersII The return και ειδη σου εχουνε κανει reserve το nick....
ΒRAT PRESIDENT
www.brat???.gr
Άβαταρ μέλους
Lepes
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 482
Εγγραφή: 03 Μάιος 2004, 11:41
Τοποθεσία: Αθηνα

Δημοσίευσηαπό Amateur » 24 Σεπ 2007, 10:58

R E S P E C T
Άβαταρ μέλους
Amateur
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 182
Εγγραφή: 07 Απρ 2007, 12:15
Τοποθεσία: Βριλήσσια, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Diaries » 24 Σεπ 2007, 15:42

είχαμε έναν πατριάρχη τώρα έχουμε και το ασχημόπαπο/αρχιεπίσκοπο ?

http://4x4diaries.informe.com/forum/
Άβαταρ μέλους
Diaries
bicycle training wheels
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 24 Σεπ 2007, 15:38

Δημοσίευσηαπό Lepes » 24 Σεπ 2007, 21:23

πωπω φωτιες που βαζεις.... πας για best seller με τοσες αναγνωσεις αλλα μη μας κρατας σε αγωνια πες ανωνυμα και αλλα και αλλα .....
ΒRAT PRESIDENT
www.brat???.gr
Άβαταρ μέλους
Lepes
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 482
Εγγραφή: 03 Μάιος 2004, 11:41
Τοποθεσία: Αθηνα

Δημοσίευσηαπό almak » 24 Σεπ 2007, 23:04

Diaries έγραψε:είχαμε έναν πατριάρχη τώρα έχουμε και το ασχημόπαπο/αρχιεπίσκοπο ?

http://4x4diaries.informe.com/forum/
Ουουουουου ρε αποτυχημένε νταβαντζή της κακιάς ώρας......πρόσεξε τι θα πεις για μένα :lol:
Αλέξανδρος Μακρής / Santa Fe 2.7 V6
Πρόεδρος B.R.A.T. (τομέας Ψυχραιμίας)
www.braters.gr
Άβαταρ μέλους
almak
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 342
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005, 15:12
Τοποθεσία: Aχαρναί

Δημοσίευσηαπό samy » 24 Σεπ 2007, 23:12

Metalaxe έγραψε:Απολαυστικός και καυστικός όπως πάντα ο Γεώργιος.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D



Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Αντώνης πάντα εκτιμούσε το καυστικό χιούμορ :lol:
Το άλλο με το τοτό που ανοιγόκλεινε τους κύκλους το ξέρετε κύριε Αντώνη :lol: :lol:
ΑΝΘΥΠΟΠΡΟΕΔΡΟΣ PRAT
κι αυτό μόνο για λίγους φίλους
samy
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: 14 Ιαν 2005, 04:59
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό superspy » 25 Σεπ 2007, 02:23

Ψιτ.... θα λείψω μια βδομαδα.... κοιτάχτε μη το κάνετε Αμερικαν Μπαρ χωρίς εμένα....
7 χρόνια φαγούρα .... αυτός ο Diaries ξέρει πολλά... για όλα.... Δε θέλω να χάσω τη δράση τώρα :twisted: :twisted:
Εικόνα
Grand Erg Oriental...


Στάσου.... Μύγδαλα!
Άβαταρ μέλους
superspy
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 6828
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57
Τοποθεσία: Όπου πατάνε οι τροχοί μου!

Δημοσίευσηαπό teroulas » 25 Σεπ 2007, 07:50

Μην ανησυχεις μονο πες ποτε φευγεις
Γραβάαααααατα θα το κάνουμε το μαγαζί :D
Άβαταρ μέλους
teroulas
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 1264
Εγγραφή: 20 Μάιος 2004, 08:54
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό blackchris » 25 Σεπ 2007, 07:59

Στον χεσμένο απάντησα στο Brat ii έτσι και για να γράψει κίνηση λίγο και το καινούργιο forum μπας και βγάλουν κανα φράγκο τα παιδιά :twisted: αλλα μετά είδα οτι αν δεν έχεις γραφτεί δεν μπορείς να διαβάσεις οπότε το βάζω και εδώ :twisted:

Τα διάβασα και εγώ όλα με προσοχή. Πατάει σε πραγματικά γεγονότα που τα διαστρεβλώνει κατά το δοκούν, αφού ΟΛΑ έχουν γίνει βάσει καλά οργανωμένου σχεδίου !?
Δηλαδή όλοι ότι έκαναν το έκαναν για την κονόμα και την δόξα.
Ρώτησα φίλο μου ψυχίατρο και μου είπε ότι αυτό το άτομο πάσχει από μανία καταδίωξης αφού βλέπει παντού συνομωσίες πράγμα που προέρχεται μάλλον από σεξουαλική κακοποίηση στην παιδική ηλικία.
Συνήθως τον έχει πηδήξει κάποιος συγγενής (θείος ξάδερφος κτλ) και του έμεινε απωθημένο.
Επίσης τις περισσότερες φορές είναι διαζευγμένος με χρόνιο πρόβλημα από το αλκοόλ, και τα βράδια του αρέσει να κλέβει γυναικεία εσώρουχα από τις ταράτσες.
Τα προβλήματα του προσπαθεί πάντα να τα προβάλει στους άλλους και αυτά για τα οποία τους κατηγορεί είναι αυτά για τα οποία θα ήθελε για τον εαυτό του.
Δρα πάντα κρυμμένος στην ασφάλεια της ανωνυμίας, προστατεύοντας την εύθραυστη προσωπικότητα του.
Τελικά μέσα σε ένα κόσμο συνωμοσιών και μηχανορραφιών όπου όλα γίνονται βάση καλά οργανωμένου σχεδίου ............... καταλήγει να πηδάει τον σκύλο του .........................
Τι να πεις ........ δράματα τις κοινωνίας. :(
Άβαταρ μέλους
blackchris
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2712
Εγγραφή: 28 Σεπ 2003, 19:41

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 9 επισκέπτες