Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Motocross ??

Enduro, Scramble, Supermoto, Trial κ.α.

Re: IP Hunting!!

Δημοσίευσηαπό maria1970 » 06 Ιουν 2007, 18:08

nodebear έγραψε:
maria1970 έγραψε:Βρε βρε.....Καλώς τον!!!


Ελα doc λέγε πόσα,πρίν χαλάσω τον μισθό μου.Να κάνω και κουμάντο γιατί έχω γενέθλια αύριο μην κεράσω σουβλάκι τον κόσμο!!!



ORAIA!!!! XRONIA POLLA :new-bday:

K ego sta genethlia mou souvlakia svino.. :razz: :razz: :razz:


Χα Χα Χα Χα καλό!!!!
Πολύ πολύ καλό...Θα σβήσω σουβλάκια αύριο....Που θα βάλω όμως βρε παιδί μου 37 κεράκια σε σουβλάκι????
:bday: :dancing:
Άβαταρ μέλους
maria1970
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 23:11

Re: IP Hunting!!

Δημοσίευσηαπό maria1970 » 06 Ιουν 2007, 18:11

Ευχαριστώ και για τις ευχές σας!!!!
:wave:
Άβαταρ μέλους
maria1970
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 23:11

Re: "περιβαλλον" ?

Δημοσίευσηαπό maria1970 » 06 Ιουν 2007, 18:45

mavrofidi έγραψε:
maria1970 έγραψε:Βέβαια δεν συμφωνώ με τα χρηματικά έπαθλα και ειδικά τέτοιου ύψους,γιατί θεωρώ οτι εξαγοράζει τους αναβάτες και μάλιστα σε μία περίοδο που όλα είναι ρευστά.Το ίδιο έκανε και γνωστός και μη εξαιρεταίος πρώην Ελπικός,δίνοντας μισά μηχανάκια και χρηματικά έπαθλα και προκάλεσε μεγάλη διάσπαση στο Ελληνικό motocross. Θα φτάσουμε τελικά στο σημείο,να τρέχουν σε αυτούς που δίνουν τα περισσότερα και όχι σε αυτούς που πραγματικά κάνουν καλούς αγώνες,με σεβασμό στους αναβάτες...Μην με βαρέσετε μπορεί να κάνω λάθος αλλά είναι η ταπεινή μου άποψη και πιστέψτε με τους έχω ζήσει όλους...

Πολύ ρομαντική Ε???


αγαπητη Μαρια,
γιατι ζητας ρομαντισμο και ιδεολογια απο τους αναβατες?
μηπως ειναι ιδεολογοι και οι διοργανωτες?
ας βγαλουν χρηματα, τουλαχιστον αυτοι που αξιζουν και που πανω τους στηριζεται ολο το οικοδομημα των αγωνων: οι αναβατες.
(που δεν το βλεπω...) :(

χρονια πολλα για αυριο...... :new-bday:


Αγαπητέ Θόδωρε,
Έχεις το δίκιο σου.
Αν θυμάσαι μια δημοσίευση του Doc έλεγε οτι δεν υπάρχουν οργανωτές και τους ψάχνουν με τον μεγενθυντικό φακό...Είναι η μισή αλήθεια...Και θα στο αποδείξω ευθύς αμέσως.Ολόκληρη η αλήθεια είναι:ΔΕΝ υπάρχουν ΚΑΛΟΙ οργανωτές.Οργάνωσε πέρσι η λέσχη του Πύργου αγώνα scranble και μάλιστα πρωταθλήματος,σε πίστα που όχι μόνο δεν ήταν άγνωστη (όπως προβλέπει ο κανονισμός),αλλά και επαναλήφθηκε και στον επόμενο αγώνα της συγκεκριμένης λέσχης η ίδια "άγνωστη"διαδρομή...Φέτος οργάνωσε αγώνα πρωταθλήματος enduro με σήματα που οδηγούσαν στον γκρεμό....Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά του Πύργου,αντίθετα,έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και τους συμπαθώ....Κοίτα τώρα την διαφορά...Την Κυριακή πήγα σε έναν αγώνα του Doc . Σταμάτησα μεταξύ δύο εκκλησιών να καπνίσω ένα τσιγάρο και ξέρεις τι σκέφτηκα?Πόσο υψηλό επίπεδο είχε ο συγκεκριμένος αγώνας,πόσο σεβασμό μου έδειξε (δεν τερμάτισα) και πόσο επαγγελματικά το αντιμετώπισε ο οργανωτής...Με σεβάστηκε,φοβήθηκε μη με χάσει εκεί μέσα στα βουνά, έψαξε να με βρεί όταν άργησα,με πήρε τηλ.στο κινητό μου ( και είχε 55 αναβάτες όχι 15-20).Ενώ ο άλλος,ο έμπειρος,έβαλε το σήμα στον γκρεμό και έστειλε τους αναβάτες κατα κεί...Μικρές αλλά πολύ σημαντικές διαφορές κατ΄εμέ....Βέβαια όλα καταλήγουν στον αναβάτη...Τι να λέμε τώρα?
Ξέρεις τι πιστεύω?Πιστεύω οτι οπου έχουν είσχωρήσει αυτοί,τους οποίους εγώ αποκαλώ παράσιτα,τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο...Προσεκτικότερη επιλογή συνεργατών,στελεχών,λεσχών,δεν βλάπτει...Γιαυτό και δεν δέχομαι το "η ΕΛΠΑ,η ΑΜΟΤΟΕ,η ΟΜΕ φταίει".Δεν φταίνε ούτε η ΕΛΠΑ,ούτε η ΑΜΟΤΟΕ, ούτε η ΟΜΕ.Φταίνε οι άνθρωποι που τις πλαισιώνουν. Αυτοί ισιώνουν και αυτοί στραβώνουν το κλίμα...

Αστο γιατί αμα αρχίσουμε δεν θα τελειώσουμε ποτέ.(Έχω να παραγγείλω και τα αυριανά σουβλάκια) :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
maria1970
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 23:11

Re: "περιβαλλον" ?

Δημοσίευσηαπό doc » 06 Ιουν 2007, 22:37

maria1970 έγραψε:...


1. Μαρία Χρόνια Πολλά Καλά
2. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το Trail Ride
3. Για τον Πύργο: Ας μην υπερβάλλουμε, ιδίως όταν δεν έχουμε ακούσει και την άλλη άποψη. Για ρωτήστε και το ίδιο το παληκάρι που χτύπησε.
4. Η ευθύνη είναι και δική μου. Είχα περάσει από το σημείο, είχα επισημάνει το πρόβλημα, διαβεβαιώθηκα ότι θα διορθωθεί το πρωί πρωί, δεν διορθώθηκε επειδή ο προπομπός έπαθε ατύχημα, δεν ενημερώθηκα πριν φτάσουν οι αναβάτες... Άρα φταίω κι εγώ. Η σήμανση όμως δεν ήταν τόσο λάθος όσο θέλουν να πιστεύουν μερικοί
5. Τώρα τι σου ήρθε το scramble? Τότε γιατί γίνεαι γύρος αναγνώρισης? Για να τρέχουν σε... άγνωστη διαδρομή? Ξέρεις πόσες λέσχες κάνουν και ξανακάνουν scramble στα ίδια και στα ίδια μέρη?
6. Nodebear... Καλώς ξανάρθες! Καιρό είχες να φανείς! Γράφε σε παρακαλώ ελληνικά, έχει ο κομπιούτερ σου... :wink:
Άβαταρ μέλους
doc
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2118
Εγγραφή: 16 Μαρ 2004, 12:41
Τοποθεσία: Εντός / Εκτός / επί τα αυτά

Re: "περιβαλλον" ?

Δημοσίευσηαπό THANOS_KTM » 07 Ιουν 2007, 09:11

maria1970 έγραψε:.(Έχω να παραγγείλω και τα αυριανά σουβλάκια) :D :D :D :D


Kερνάς σουβλάκια???? :D
Θα μου δώσεις κανένα παραπάνω....που σου διόρθωσα το Trailtech εεεε? :razz:
Άβαταρ μέλους
THANOS_KTM
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 1156
Εγγραφή: 25 Ιαν 2005, 12:11

Re: "περιβαλλον" ?

Δημοσίευσηαπό maria1970 » 07 Ιουν 2007, 10:19

Καλημέρα!!!
Doc ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου...
Δεν γράφω καλά λόγια,γράφω αυτό που είδα και αισθάνθηκα.
Οσον αφορά το φταίξιμο,διαφωνώ...Το επισήμανες,ζήτησες διόρθωση,άρα το φταίξιμο μετατοπίστηκε...

THANOS KTM,
Μόνο σουβλάκι? Και coca cola....
Πάντως σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ,επίσης και όλα τα άλλα παιδια που με βοήθησαν...
Άβαταρ μέλους
maria1970
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 23:11

Re: ΟΝΟΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό Berg » 07 Ιουν 2007, 11:52

Bleu έγραψε:Ναι για μαζευτείτε οι συμμαθητές , αλλά φέρτε και τους δασκάλους σας να δούμε τί πήγε στραβά.
Πάρη βάλε μιά λίστα με τα παιδιά.
Και τι παιδιά
Ακόμη παιδιά.


Πάρε την λίστα:

Στέλιος Χριστοδούλου
Γιάννης Τζωρτζόπουλος
Ερρίκος Καρρέρ
Πάρις Κόντης

Ίδιο σχολείο. Ακόμα τρέχουμε σε αγώνες! Κάτι μας έχουν ταίσει? :lol: :lol: :lol:

Μήπως ξέχασα και κανέναν άλλο? :oops: :oops:
GET SERIOUS HAVE FUN!
“A Tutto Gasse” Fabrizio Meoni
Άβαταρ μέλους
Berg
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1417
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 20:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΟΝΟΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό Stelios_Christodoulou » 07 Ιουν 2007, 13:03

Χαίρετε όλοι,

Κατ, αρχάς Μαρία, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!
(εύχομαι να είσαι η Μαρία που φαντάζομαι, γιατί, αυτό το «γελαστό» γράψιμο, με μπερδεύει λίγο…)

Προς drMel, φίλε μου, καλορίζικο το 640, και ότι θέλεις από τεχν. βοήθεια, εδώ είμαι! (ότι και αν γράψεις!!!!). Οσον αφορά στο free internet, έχουμε και οι 2 δίκιο, τα 2 πρώτα κομμάτια του αριθμού είναι ίδια, αλλά μπορεί να συμπέσουν και τα επόμενα. Όπως και το από πια πόλη μπαίνει ο καθένας με free internet, ξεκαθαρίζεται μόνο με τρόπο που φαίνεται να ξέρει ο emerald (χα, χα, λέμε τώρα….)

Περί ΑΜΟΤΟΕ και ΜΧ, μήπως σκέφτηκε κανείς ότι μιλάμε για μη πρωταθληματικό αγώνα, στο τέλος Ιουλίου, στην άκρη της Ελλάδος, περιοχή που δυστυχώς οι περισσότεροι από μας την θεωρούμε ανύπαρκτη; (την ίδια εποχή πληρώνουμε με καπέλο, εισιτήρια και δωμάτια στην Παροναξία)
Μήπως θα πρέπει να προσέξει κανείς ότι: ο αγώνας είναι στα πλαίσια των «13ης συνάντησης Νέων Αρδα» η οποία διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ΓΓΝΓ και του τοπικού Δήμου; Πώς έχει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που κοστίζουν πολλά-πολλά χρήματα; (και καλά κάνει)
Μήπως πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι η ΑΜΟΤΟΕ μαζί με την ΜΟΤΟΕ έχει μια πολύχρονη συνεργασία με κρατικούς φορείς σε θέματα νεολαίας και μοτοσυκλέτας και μια ακόμα μεγαλύτερη με την ΓΓΝΓ. Αλήθεια θυμάστε αγαπητέ mavrofidi τι έγραφαν τα αναμνηστικά διπλώματα του εναλλακτικού Enduro προ 20 και πλέον έτη; Ο emerald -αν είναι αυτός που φαντάζομαι- που έσπευσε να κάνει υπολογισμούς, όπως ο Χατζηχρήστος στον Μπακαλόγατο, εκείνη την εποχή είχε σχέση με τους αγώνες μοτοσυκλέτας …

Στην γενικότητά του, θα συμφωνήσω με την εορτάζουσα maria1970 στα περί χρηματικών επάθλων αυτή την εποχή όπου μας λείπει οργάνωση και έργα υποδομής στα οποία και χρειάζεται να επενδύσουμε, αλλά σε αυτή την εκδήλωση, η ΑΜΟΤΟΕ απλά συνεργάζεται στην πρόκληση νεανικού ενδιαφέροντος στον Αρδα εν μέσω καλοκαιριού. Και όσο ξέρω εγώ δεν ξοδεύει και δεν κερδίζει τίποτα. Μήπως πρέπει να της πούμε και μπράβο που το κάνει;

Φίλε Doc, ακολουθώντας την λογική των διαφόρων γραφομένων σου, το όνομα από Σ φαίνεται να είναι το Σουπερσπαϊ… (ειδικά αν συνδυαστούν τα γραφόμενα…)
Περί scramble, αν μια διαδρομή 5+ χλμ, γίνεται γνωστή μετά από ένα γύρο, τότε, τι να πω, εγώ δεν τα παίρνω τόσο γρήγορα…
Πάντως αυτή η αναγνώριση γίνεται για λόγους ασφαλείας και για αναγνώριση των «επικίνδυνων», «τυφλών» σημείων όπου κάποιος μπορεί να παρασυρθεί και να πάρει φόρα πέφτοντας πάνω σε άλλους που αγωνίζονται σε εκείνο το σημείο, εκείνη την στιγμή. ‘Η να φύγει στον γκρεμό (δεντρο, βράχο, χαντάκι) και να τρέχουμε όλοι… Ασε που φέτος ο ίδιος αγώνας έγινε στο ίδιο σημείο, στην ίδια διαδρομή και θύμιζε longterm motocross στο Valkneswaard! (απόλυτα μεσ’ στο πνεύμα του scramble).

ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, το κυριότερο, μήπως πρέπει να ασχοληθούμε λίγο και με το Motocross, που μας ενέπνευσε αρχικά όλη αυτή την ακατάσχετη παραφιλολογία; (από ΙΡ μέχρι σουβλάκι!)
Τι βλέπετε για το 2008; Ποιο πρωτάθλημα βλέπετε καλύτερο/ισχυρότερο/με πιο πολύ μέλλον και γιατί; Τι θα κάνει η Ελλάδα στο Βαλκανικό φέτος;

Υ.Γ.!! Πάλι καλά που το είδα στο παρά ‘0!!!!!!! Φίλτατε Πάρι Berg, είναι και ο Κώστας Λαμάρης!!! (και στο αυτοκίνητο, σποραδικά, ο Νίκος Σιαπέρας).
Stelios_Christodoulou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 14:09
Τοποθεσία: Πεντέλη, (μεγάλο χωριό...)

Re: ΟΝΟΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό maria1970 » 07 Ιουν 2007, 17:43

Γεια σου βρε Στέλιο...
Ναι είναι η Μαρία που φαντάζεσαι-Μαρία η πανταχού παρούσα-που λέει και κάποιος...
Ευχαριστώ για τις ευχές σου.Να'σαι πάντα καλά,εσύ,η Εφη και η μικρή...Α και η Κλειώ...
Άβαταρ μέλους
maria1970
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 23:11

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αγώνες Μοτοσυκλέτας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 7 επισκέπτες