Μπράβο ρε φίλε
JHONVOR! Έτσι μάλιστα! Να δώσεις τα λεφτά αλλα τουλάχιστον να γίνει σωστή δουλειά. Οι ξένοι είναι πιο σοβαροί απο τους δικούς μας που κοιτάνε να πάρουν τα λεφτά κυρίως. Αν ο ξένος βελτιωτής σου πει "θα το κάνω τόσα άλογα και δεν θα σπάσει" θα γίνει τόσα άλογα και δεν θα σπάσει. Πως να το κάνουμε. Οι άνθρωποι προστατεύουν τη φήμη τους. Εστιάσου σε κάποιο setup που θα έχει και αξιοπιστία. Μην παρασυρθεις!
Την τουρμπίνα που λές την είδα. Νομίζω είνα εξαίρετη επιλογή. Σου είπε ότι θα έχεις full boost (οχι σκετο boost) απο τις πόσες στροφές? Πόση πίεση θα σηκώνει? Πειράζεις φλάντζες κλπ ή οχι? (που δε νομίζω).
Φίλε
SHADOW τι να σου πω... Δεν τα ξέρω τα πετρέλαια. Εχε πάντως υπ΄όψιν σου ότι άμα βγάλεις περισσότερα άλογα αυτό σημαίνει περισσότερα καυσαέρια άρα το αμάξι χρειάζεται καλύτερη αναπνοή. Θα πρέπει να την μεγαλώσεις. Λίγο όμως. Πόσο δεν ξέρω. Προσπάθησε να μάθεις τα 230αρια τι εξάτμιση φοράνε. Όσο γι' αυτό που λές για τους μαστόρους έχεις δυστυχώς δίκιο. Εγώ για το δικό μου τυχαίνει να έχω κολλητό φίλο έναν απ' τους 2-3 καλύτερους βελτιωτές στην Ελλάδα, με τίτλους στα dragster και απιστευτα δυνατά αμάξια ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΠΟΤΕ(!!!) Κι αυτή είναι η λεπτομέρεια που δείχνει την γνώση. Με Πολυτεχνεία κλπ. όχι αούα . Σοβαρός άνθρωπος. Το τρομερό είναι ότι είναι άγνωστος στο πλατύ κοινό. Ότι κάνει το κάνει για πάρτη του. Τελος πάντων, μου λέει θα κάνεις την εξάτμιση 70mm. Πάω στο μάστορα (γνωστή φίρμα στα γκαζιαρικα στέκια) και του λέω, θέλω αυτό.
-70mm?
-Ναι
-Και πόσα άλογα ρε φίλε θα βγάζει το αυτοκίνητο?
-Καμμιά 200αριά...
-ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ που θα την κάνεις 70άρα. Θα το ψοφήσεις το αμάξι, ποιός σου τόπε κλπ.
Κλονίστηκα. Λέω μάστορας φίρμα είναι, κάτι θα ξέρει. Τηλ. στο φίλο Γιώργο:
-Ξέρεις μου είπε έτσι κι έτσι... Μήπως...
-Να του πεις δουλειά σου εσύ. Αυτή θέλω να μου φτιάξεις.
Την έφτιαξα (αλλού

) και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικο. Περοσσότερη ροπή χαμηλά και σπουλάρισμα από τις 1300σαλ.
Τι τα θέλεις στην Ελλάδα όλοι νομίζουν ότι ξέρου κι έχουν όλοι και μιά άποψη. Εμείς την πληρώνουμε όμως...
Τέλος πάντων επειδή το παράκανα πάλι ζητάω συγγνώμη. Αυριο φέυγω για διακοπές. Σε όσους δεν πήγαν
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Σε όσους πήγαν ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ