από NIKOLAS_L200 » 16 Ιαν 2007, 21:07
Τυχαίνει να έχω το προηγούμενο L200 και πριν κανα εξάμηνο πήρα το Pinin όχι λόγω κολλήματος με την Mitsubishi άλλωστε πριν είχα seat, ο αδερφός μου έχει opel και έχουμε και δυο επαγγελματικά ενα VW και ενα Ford και ο πατέρας μου πριν πάρουμε το L200 είχε ενα Opel Ascona με τo οποίo έκανα και τα πρώτα μου βήματα στην οδήγηση. Αυτά είναι άσχετα αλλα τα λέω για να μην βλέπετε αυτα που λέω σαν τη γνώμη ενός κολλημένου με τα Mitsubishi.
Λοιπόν..το L200 που έχω είναι το τετράπορτο με την αναβάθμηση στα 134 άλογα και ένας φίλος μου έχει το δίπορτο με τα 115. Δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στα δύο.Άρα να υπολογίζεις για το Navara 170 άλογα. Και αν θες το πιστεύεις το πρηγούμενο Navara εκτος απο την εκκίνηση δεν μπορεί να μου ξεφύγει.
Απο την άλλη τα PickUp και τα τετρακίνητα γενικότερα τα οποία έχουν μεγάλη διαφορά βάρους ανάμεσα στους άξονες όταν κυκλοφορούν μόνο με πίσω κίνηση είναι τουλάχιστον επικίνδυνα. Η μόνιμη τετρακίνηση σε αυτές τις περιπτώσεις κάνει τρομερή δουλειά. Ακόμα η κλειδομένη τετρακίνηση σε σταθερά εδάφη με στροφές κουράζει όχημα και οδηγό.
Μετά την συμβίωση μου με το Super Select δεν το αλλάζω με τίποτα. Και γιατί άλλωστε αφου είναι απο τα πιο ολοκληρομένα συστήματα τετρακίνησης,υπάρχουν φυσικά και αλλα πιο ακριβά αλλα με τις ίδιες λειτουργίες.
Πως να το κάνουμε η Mitsubishi αποφάσισε να εξοπλήσει το Pinin και το L200 με συστήματα που μόνο σε πολύ ακριβά τετρακίνητα τα βρίσκεις.