βασικα ξεκινας απο το τελωνειο και το πιστοποιητικο εκτελωνισμου του αυτοκινητου.Εαν γραφει ανοικτο φοστηγο τοτε προχωρας.Αλλως σταματας και βαζεισ ενα ωραιοτατο χαμηλο σου μενουν και περιπου 3000-3500€ στην τσεπη.
.....συνεχεια τωρα εαν εισαι οκ απο το τελωνειο (καλυτερα την δουλεια εκει να στην κανει εκτελωνιστης) τοτε πηγαινεις στη σχολη οδηγων και προχωρας .
για το τελωνειο το παραβολο απο ανοιχο φορτηγο σε κλειστο η διαφορα κλασης ειναι 2450€ οτι υπολοιπο ειναι αμοιβες για τους διεκπεραιωτες.
προσοχη μην εχει τζαμια και να μην ειναι μεταλικο γιατι τοτε πηγαινει μονο σαν επιβατικο.(πριπου 10000€ αλλαγη χρησης)
σε καποια οπως το ΤΟΥΟΤΑ δεν γινεται Και δεν βηικα κανενα να το εχει κανει νομιμο (εννοειται φορτηγο ιχ κλειστο) ετσι κατεληξα.



