Το κουμπακι με το Α πανω οταν ανιχνευσει καυσαεριο βαζει αυτοματα την ανακυκλωση ωστε να μην μπει μεσα.Φυσικα και να μπει φιλτραρεται αλλα αμα εχει κανενα ντουμανι μπροστα καλυτερα να κλεινει η εισοδος...
Πολλες φορες δεν προλαβαινει να βαλει την ανακυκλωση και θα μπει μεσα λιγο. Αν θες μπορεις να προλαβαινεις εσυ πατωντας το κουμπακι της ανακυκλωσης κατευθειαν.
Το καθισμα του συνοδηγου πεφτει τελειως σηκωνωντας τον μοχλο που ρυθμιζει την πλατη και εχοντας τραβηγμενο πανω τον μοχλο ριχνεις με το χερι μπρουμυτα την πλατη του καθισμτος.
Για τα λαδια απλα προληπτικα το λενε.Εγω τα αλλαζω καθε χρονο(12-13.000 χλμ τον χρονο) και ουτε σταγονα δεν εχει καψει ποτε. Εσυ κανε μια πρωτη αλλαγη με φιλτρο λαδιου στα 1500 χιλιομετρα και μετα ανα 15.000 ή χρονο.Δεν μασαει τιποτα.Απλα βαζε φουλ συνθετικο.Με της αντιπροσωπειας που βαζω εγω,το 100% συνθετικο, δεν εχω κανενα παραπονο.
Για το ραδιο cd δεν ξερω.Επρεπε να κραταει μνημη.Αληθεια, ακομη αυτο το φθηνιαρικο sony του βαζουν(εδω στην ελλαδα παντα)??[/quote]
ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΤΑΡΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ RADIO/CD ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ (ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗ). ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ - ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΟΥ ΕΚΑΨΕ 8,4LT/100 KM. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ.