από drMel » 15 Νοέμ 2006, 17:32
το πράγμα είναι απλό, οδηγούμε ψήνοντας ταυτόχρονα, διότι παλληκάρια απο το Κολωνάκι με τα Da capo σας και τα Mercedes cafe σας το καλό κοψίδι δεν τρώγεται σε πιάτο στρωμένο σε τραπέζι αλλά στο χέρι το βρώμικο, του δουλευταρά με τους κάλους και την μπίχλα. Οδηγώντας καίμε θερμίδες και ανοίγει και η όρεξη, άν χρειαστούμε ενισχύσεις επι των κοψιδίων, τοπική μπουτίκ κρεάτων παραμένει ανοιχτή με εγγυημένη ποιότητα.
Το μενου πρέπει να είναι, προκειμένου να πετύχουμε ισσοροπημένη αθλητική διατροφή.
1, Παϊδια
2, Ντομάτα στα 4
3, Ψωμί φρέσκο στα κάρβουνα με την λίγδα κολλημένη
4, Κρασιά.
Μετά απο κάθε 4 γύρους 2 παϊδια και λίγο κρασί.
+2 στον γύρο σας βλέπω(τα παϊδια όχι τα '')