από DIMP » 01 Νοέμ 2014, 10:20
Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα !
Λοιπόν μετά απο επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Ford η κατάσταση έχει ως εξής :
Το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο , απο κινητήρα είναι οκ , τα χιλιόμετρα του είναι 67.000 .
Χρειάζονται κάποιες αλλαγές σε επίπεδο ψαλιδίων , ακρομπαρων κλπ κλπ , το σύνολο που έβγαλε η αντιπροσωπεία για όλες τις αλλαγές έιναι τελική τιμή με Φ.Π.Α 1050 € . Εκεί λυποθήμησε ο έμπορος !!!!!! Επίσης επειδή το αυτοκίνητο ήταν σε νησί έχει απο κάτω τη λεγόμενη μάκα ( λόγω θάλασσας ) όπου στην αντιπροσωπεία με διαβεβαίωσαν να μην ανησυχώ γι' αυτό !
Έχω μιλήσει ήδη με δικό μου συνεργείο για να μου βγάλει κοστολόγιο για όλες τις αλλαγές που προτήνει η αντιπροσωπεία ! Είμαι βέβαιως ότι η τιμή θα διαφοροποιηθεί πολύ προς τα κάτω !
Ο έμπορος χτυπιέται ότι το αυτοκίνητο δεν έχει ανάγκη τπτ από όσα παρουσιάστηκαν κατά τον έλεγχο , μάλιστα πήγαμε και στο δικό του συνεργείο για επιβεβαίωση !!!!!! Τέλος πριν πάρει ο έμπορος το αυτοκίνητο ο προηγούμενος ιδιοκτήτης πριν περάσει ΚΤΕΟ έκανε service γενικό σε αντιπροσωπεία που έφτασε 700 € , είδα τιμολόγια τον 9/2014 .
Τέλος μετά από διαπραγμάτευση λόγω των θεμάτων η τιμή έπεσε αρκετά κάτω απο 4.000 € . Ακούω γνώμες !!!!!