από microbe » 07 Φεβ 2006, 02:52
Λοιπόν σύντροφοι παρακάτω θα διαβάσετε την ιστορία “ Vlad ο δισκοβόλος “ κάθε ομοιότητα με γνωστά πρόσωπα η καταστάσεις σας δηλώνω ευθαρσώς ότι είναι πέρα για πέρα αληθινή........!!!!!
Λοιπόν, μετά την διαπίστωση ότι ο Vlad έχανε κάποια υγρά (παραφλού) και ότι το δυναμό του (Iskra ) έκανε κάτι ψιλοπαλαβά άναβε ένδειξη ότι δεν φόρτιζε κανονικά αλλά εγώ μέτραγα με το πολύμετρο 14,3 volt με την μηχανή κ το λαμπάκι αναμμένο και 12,8 με την μηχανή σβηστή, και επειδή είμαι ψιλοάρρωστος με αυτά γενικώς τον πάω στην “Μεγάλη και Υπεύθυνη Κλινική.....” . Εκεί λοιπόν αφού οι μεγαλογιατροί τον είχαν και τον εξέταζαν γύρω στις 6 ώρες λύνεται το πρόβλημα των διαρροών όπως και το πρόβλημα του δυναμό το οποίο και υπεβλήθει σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς και του άλλαξαν την ανορθώτρια και το ασφαλιστικό-καρβουνάκια. Ζήτησα λοιπόν να μου μαζέψουν και τον συμπλέκτη.....εκεί λοιπόν ο...μεγαλογιατρός αποφάνθηκε ότι:
-Φιλαράκο ετοιμάσου για μεγάλα έξοδα....
-Ωπ τι έγινε φίλε μου?
-Κοίτα ο δίσκος σου τα έχει παίξει εντελώς πρέπει να τον αλλάξεις όσο συντομότερα μπορείς γιατί θα μείνεις............
-....Εντάξει ρε μάστορα ...ότι πεις....
Περιτο να σας πω ότι για την επισκευή του δυναμό έδωσα τόσα χρήματα όσο κοστίζει καινούργιο.....
Ξεκινάω λοιπόν το ψάξιμο κ καταλήγω σε δίσκο Sachs. Τηλέφωνο στον άλλο....... “γιατρό” .
-Θέλω να αλλάξω δίσκο πλατώ στο Νίβα , πόσο θα μας κοστίσει?
-Κοίτα η εργασία μου είναι (δεν θα αναφέρω) και ο δίσκος πλατώ sachs κοστίζει 170 ευρώ με τον ΦΠΑ.....
Αντιπροσωπεία της Sachs
-Καλημέρα ένα δίσκο πλατώ για Νίβα θα ήθελα μοντ.2001
-Μάλιστα ορίστε
-Πόσο κοστίζει παρακαλώ?
-105 ευρώ με το ΦΠΑ!!!!!!!!!!!
-Μάλιστα, μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τύπος πιο ενισχυμένος?
-Όχι κύριε ένας τύπος μόνο υπάρχει για Lada Niva.
Παίρνω τον δίσκο κ τον Vlad και πάμε σε άλλο μηχανικό που πήγαινα το αμάξι από παλιά
-Καλημέρα Τάσο έφερα τον δίσκο να τον αλλάξουμε
-ΟΚ να τον πάμε μια βόλτα όμως για να δούμε τι γίνεται?
-Εντάξει
Στην βόλτα
-Ρε φίλε?αυτό πάει μια χαρά...δεν πατινάρει καθόλου και είναι και πολύ μαλακός ο συμπλέκτης....Ποιός μ@λ@κ@ς σου είπε ότι το αμάξι χρειάζεται δίσκο?????
Τα συμπεράσματα δικά σας........
Σχόλιο 1 : όσο για την μεγάλη κ υπεύθυνη κλινική ένα έχω να πω, δυστυχώς ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ο οποίος κ έλειπε όταν πήγα το αμάξι εκεί......
Σχόλιο 2 : Σας υπενθυμίζω ότι οι επαγγελματίες του χώρου αγοράζουν τα ανταλλακτικά με έκπτωση γύρω στο 20%.....γιατί λοιπόν νομίζω ότι μας κλέβουν???
Εάν το θέλετε μπορώ να σας γράψω και ονόματα.............
Το μικρόβιο........του χώματος???? !!!!!!!!!!!