Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Προβλημα με login

Θέλετε να ρωτήσετε ή να μοιραστείτε κάτι που είναι άσχετο με τις μοτοσυκλέτες και τα τετρακίνητα; Στείλτε το εδώ!

Re: ειδοποιηση θεματικης ενότητας στο μειλ μας

Δημοσίευσηαπό smokie » 12 Νοέμ 2003, 13:05

lada-niva έγραψε:Οταν ανοίγω τις ειδοποιήσεις που μου έρχονται στο μειλ για τα θέματα που εχω διαλέξει και παταω το λινκ για να μεταβώ στο σαιτ δεν μου το ανοίγει.εχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? :roll:


Μπόρεις να γίνεις πιο σαφής... εννοείς τα links από την λίστα αλληλογραφίας;
Άβαταρ μέλους
smokie
Site Admin
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2002, 20:22
Τοποθεσία: Δράμα

Re: ειδοποιηση θεματικης ενότητας στο μειλ μας

Δημοσίευσηαπό lada-niva » 13 Νοέμ 2003, 03:53

smokie έγραψε:
lada-niva έγραψε:Οταν ανοίγω τις ειδοποιήσεις που μου έρχονται στο μειλ για τα θέματα που εχω διαλέξει και παταω το λινκ για να μεταβώ στο σαιτ δεν μου το ανοίγει.εχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? :roll:


Μπόρεις να γίνεις πιο σαφής... εννοείς τα links από την λίστα αλληλογραφίας;


π.χ. παρακολουθώ αυτο το τόπικ που συζητάμε τώρα και έχω επιλέξει με κάθε νέα απάντηση να μου έρχεται ειδοποίηση στο μειλ μου.Έρχεται λοιπόν αυτή η ειδοποίηση αλλα με το που πατάω το λινκ απο το μειλ μου για να μου ανοίξει την σελιδα στο συγκεκριμένο τοπικ που εχω επιλέξει να ειδοπούμαι δεν την ανοίγει και δεν μπορει να μπει.Και ετσι λοιπόν αναγκαζομαι να μπαίνω κανονικα και να ψάχνω τις νέες απαντήσεις στα τοπικς. :oops:
Άβαταρ μέλους
lada-niva
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 14 Σεπ 2003, 23:20

Πρόβλημα με αποστολή μηνυμάτων

Δημοσίευσηαπό tazmania » 13 Νοέμ 2003, 13:31

smokie έγραψε:
lada-niva έγραψε:Οταν ανοίγω τις ειδοποιήσεις που μου έρχονται στο μειλ για τα θέματα που εχω διαλέξει και παταω το λινκ για να μεταβώ στο σαιτ δεν μου το ανοίγει.εχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? :roll:


Μπόρεις να γίνεις πιο σαφής... εννοείς τα links από την λίστα αλληλογραφίας;


Φίλε smokie άρχισα να έχω πρόβλημα με την αποστολή μηνυμάτων σε άλλος χρήστες. Συγκεκριμένα, στην προσπάθειά μου να στείλω msg στον tedos@teda, o host μου απαντάει ότι ο χρήστης δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων :!: Σε άλλου χρήστε στέλνω κανονικά msg. Ζήτησα από τον tedos να μου στείλει msg για να του κάνει reply και το έκανε, αλλά πήρα την ίδια απάντηση :!: Γνορίζεις γιατί μπορεί να συμβένει κάτι τέτοιο :?:
Άβαταρ μέλους
tazmania
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2253
Εγγραφή: 28 Σεπ 2003, 16:05
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό jimnys » 13 Νοέμ 2003, 17:26

Μπλοκάρει ο server τους χρήστες με άσπρο niva φίλε taz..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Land Jimny Cruiser
Άβαταρ μέλους
jimnys
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 419
Εγγραφή: 20 Ιαν 2003, 17:32
Τοποθεσία: ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΙΣΣΩΝΑΣ

Δημοσίευσηαπό tedos » 13 Νοέμ 2003, 17:28

jimnys έγραψε:Μπλοκάρει ο server τους χρήστες με άσπρο niva φίλε taz..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


:lol: :lol: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μου φαινεται τους προκαλεις τωρα! :lol:
Stratego Adventure Team

My other name is ΑΔΩΝΙΣ..


Nemo Vom Batu
Άβαταρ μέλους
tedos
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2571
Εγγραφή: 28 Οκτ 2003, 18:21
Τοποθεσία: South Evoia, Greece

Re: Πρόβλημα με αποστολή μηνυμάτων

Δημοσίευσηαπό smokie » 13 Νοέμ 2003, 23:16

tazmania έγραψε:Φίλε smokie άρχισα να έχω πρόβλημα με την αποστολή μηνυμάτων σε άλλος χρήστες. Συγκεκριμένα, στην προσπάθειά μου να στείλω msg στον tedos@teda, o host μου απαντάει ότι ο χρήστης δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων :!: Σε άλλου χρήστε στέλνω κανονικά msg. Ζήτησα από τον tedos να μου στείλει msg για να του κάνει reply και το έκανε, αλλά πήρα την ίδια απάντηση :!: Γνορίζεις γιατί μπορεί να συμβένει κάτι τέτοιο :?:


Το πρόβλημα βρίσκεται στο UserName του και συγκεκριμένα στο παπάκι (@)
Θα δώ αν μπορώ να τροποποιήσω το script των μηνυμάτων...
Άβαταρ μέλους
smokie
Site Admin
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2002, 20:22
Τοποθεσία: Δράμα

Δημοσίευσηαπό tazmania » 14 Νοέμ 2003, 01:14

jimnys έγραψε:Μπλοκάρει ο server τους χρήστες με άσπρο niva φίλε taz..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Κι άλλος εγκάθετος :evil: :!: Πρόεδρε (Metalaxe) κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτούς :arrow: Λέω να φτιάξουμε για αρχή μια λίστα και να βρούμε τις διευθύνσεις του. Μετά θα πηγαίνουμε βράδυ σπίτι τους και θα τους λασπώνουμε τ' αμάξια :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tazmania
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2253
Εγγραφή: 28 Σεπ 2003, 16:05
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό tazmania » 14 Νοέμ 2003, 01:22

tedos@teda έγραψε:
jimnys έγραψε:Μπλοκάρει ο server τους χρήστες με άσπρο niva φίλε taz..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


:lol: :lol: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μου φαινεται τους προκαλεις τωρα! :lol:


Αχ αυτό το παπάκι σου :!: Όλο προβλήματα διμιουργεί
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tazmania
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2253
Εγγραφή: 28 Σεπ 2003, 16:05
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό lada-niva » 14 Νοέμ 2003, 01:51

αυτό που περιέγραψα το εχει πάθει και κανεις άλλος ή μόνο εγω? :roll:
διορθώνεται??? :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
lada-niva
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 14 Σεπ 2003, 23:20

Δημοσίευσηαπό Metalaxe » 14 Νοέμ 2003, 09:50

tazmania έγραψε:Κι άλλος εγκάθετος :evil: :!: Πρόεδρε (Metalaxe) κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτούς :arrow: Λέω να φτιάξουμε για αρχή μια λίστα και να βρούμε τις διευθύνσεις του. Μετά θα πηγαίνουμε βράδυ σπίτι τους και θα τους λασπώνουμε τ' αμάξια :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα τα βάφουμε άσπρα και θα βάζουμε αυτοκόλητο "My other car ia a Lada Niva" :!: :!: :!: :!: :!: χα,χα,χα,χα,χα,χα...
Άβαταρ μέλους
Metalaxe
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2161
Εγγραφή: 19 Μαρ 2003, 19:40
Τοποθεσία: Melissia

Re: ειδοποιηση θεματικης ενότητας στο μειλ μας

Δημοσίευσηαπό smokie » 15 Νοέμ 2003, 18:59

lada-niva έγραψε: π.χ. παρακολουθώ αυτο το τόπικ που συζητάμε τώρα και έχω επιλέξει με κάθε νέα απάντηση να μου έρχεται ειδοποίηση στο μειλ μου.Έρχεται λοιπόν αυτή η ειδοποίηση αλλα με το που πατάω το λινκ απο το μειλ μου για να μου ανοίξει την σελιδα στο συγκεκριμένο τοπικ που εχω επιλέξει να ειδοπούμαι δεν την ανοίγει και δεν μπορει να μπει.Και ετσι λοιπόν αναγκαζομαι να μπαίνω κανονικα και να ψάχνω τις νέες απαντήσεις στα τοπικς. :oops:


Είχες δίκιο, υπήρχε ένα "τυπογραφικό" λαθάκι στο link!
Τώρα πρέπει να είναι εντάξει..
Τελευταία επεξεργασία από smokie και 15 Νοέμ 2003, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
smokie
Site Admin
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2002, 20:22
Τοποθεσία: Δράμα

Re: Πρόβλημα με αποστολή μηνυμάτων

Δημοσίευσηαπό smokie » 15 Νοέμ 2003, 20:13

smokie έγραψε:
tazmania έγραψε:Φίλε smokie άρχισα να έχω πρόβλημα με την αποστολή μηνυμάτων σε άλλος χρήστες. Συγκεκριμένα, στην προσπάθειά μου να στείλω msg στον tedos@teda, o host μου απαντάει ότι ο χρήστης δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων :!: Σε άλλου χρήστε στέλνω κανονικά msg. Ζήτησα από τον tedos να μου στείλει msg για να του κάνει reply και το έκανε, αλλά πήρα την ίδια απάντηση :!: Γνορίζεις γιατί μπορεί να συμβένει κάτι τέτοιο :?:


Το πρόβλημα βρίσκεται στο UserName του και συγκεκριμένα στο παπάκι (@)
Θα δώ αν μπορώ να τροποποιήσω το script των μηνυμάτων...


Λογικά τώρα πρέπει να μπορείς να του στείλεις μήνυμα...
δοκίμασε το..
Τελευταία επεξεργασία από smokie και 18 Νοέμ 2003, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
smokie
Site Admin
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2002, 20:22
Τοποθεσία: Δράμα

Re: ειδοποιηση θεματικης ενότητας στο μειλ μας

Δημοσίευσηαπό lada-niva » 18 Νοέμ 2003, 02:22

smokie έγραψε:
lada-niva έγραψε: π.χ. παρακολουθώ αυτο το τόπικ που συζητάμε τώρα και έχω επιλέξει με κάθε νέα απάντηση να μου έρχεται ειδοποίηση στο μειλ μου.Έρχεται λοιπόν αυτή η ειδοποίηση αλλα με το που πατάω το λινκ απο το μειλ μου για να μου ανοίξει την σελιδα στο συγκεκριμένο τοπικ που εχω επιλέξει να ειδοπούμαι δεν την ανοίγει και δεν μπορει να μπει.Και ετσι λοιπόν αναγκαζομαι να μπαίνω κανονικα και να ψάχνω τις νέες απαντήσεις στα τοπικς. :oops:


Είχες δίκιο, υπήρχε ένα "τυπογραφικό" λαθάκι στο link!
Τώρα πρέπει να είναι εντάξει..

ευχαριστώ πολύ!!τώρα είναι εντάξει!! :D
Άβαταρ μέλους
lada-niva
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 14 Σεπ 2003, 23:20

Δημοσίευσηαπό jdelis » 18 Νοέμ 2003, 10:27

Σε προσπάθει να στείλω pm και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα :

Στο σύστημα αυτό τα προσωπικά μηνύματα έχουν απενεργοποιηθεί

Σε reply όμως που έκανα έφυγε κανονικά
Άβαταρ μέλους
jdelis
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 594
Εγγραφή: 03 Μάιος 2003, 14:33
Τοποθεσία: Ν. Φιλ/φεια, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό smokie » 18 Νοέμ 2003, 14:11

Xappas έγραψε:Σε προσπάθει να στείλω pm και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα :

Στο σύστημα αυτό τα προσωπικά μηνύματα έχουν απενεργοποιηθεί

Σε reply όμως που έκανα έφυγε κανονικά


Είναι αποενεργοποιημένα τα PM του forum, γιατι το portal εχει δικό του module για PM. ( Τα διπλά PM μονο προβλήματα και συγχυση θα μπορούσαν να φέρουν).

Μπορεις να στέλνεις PM σε όλους τους χρηστες του portal (και όχι μόνο του forum), κανοντας κλικ στο "Private messages" που βρίσκεται αριστερα στο block Buddies, κατω απ' το μενου επιλογων.

Αν δεν το βρίσκεις ειναι στο .....

http://www.off-road.gr/modules.php?op=m ... file=index

Ελπίζω να βοήθησα...
Άβαταρ μέλους
smokie
Site Admin
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2002, 20:22
Τοποθεσία: Δράμα

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχει 1 επισκέπτης