Η αγαπη για αυτοκινητα ειναι μεγαλη..........ιδιαιτερα για τα RALLY!!!!!
Δεν προκειται να ξεχασω ποτε στη ζωη μου την πρωτη φορα που με πηγε ο πατερας μου το 1979 στην ΕΔ.Λουκισια-Πλατανακι.............αυτο ηταν κολλησα....να βλεπω,να ακουω να αισθανομαι,τα αγωνιστικα αυτοκινητα απο τοσο κοντα.
Απο εκεινη την ημερα (1979) δεν εχω χασει αγωνα του Rally Ακροπολις!!!
Θυμαμαι τη προετοιμασια που καναμε για να παμε στον αγωνα,για μενα ηταν γιορτη....φτιαχναμε το προγραμμα των ΕΔ μερες πριν μηνες καλυτερα θα ελεγα και απλα χανομαστε στην μαγεια του ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
Ετρεχα στην ανασυγροτηση στο Λαγονησι για να παρω αυτογραφο απο τα ινδαλματα μου η να βγαλω στα κλεφτα καμια φωτογραφια στην Ιτεα λιγο πριν μπουν για Βωξιτες......
Επειδη λατρευω τη Φιλανδικη σχολη που πανε Αντιο ζωη!!!! και προσφερουν θεαμα ανεξαρτητου αποτελεσματος προσωπικος μου ηρωας ειναι... και θα ειναι ο Vatanen

μετα ερχεται το ξανθο μουστακι που τωρα το εκοψε δηλαδη ο Kankkunen,Toivonen,Allen,Mikkola και φυσικα ο ψηλος γερμανος αυτος που εξελιξε το αριστερο ποδι φρενο(Left-foot braking)για να μην πεφτει η πιεση της τουρμπινας(AUDI-QUATTRO)!!!!
Λουκιασια,βωξιτες,Τσουκα,Αρχανι,Μακρακωμι,Ταρζαν,Καρακολιθος,Παυλιανη,Συκεα,Καλοσκοπη,Μετεωρα..ειναι μερικες ΕΔ που εχω κατσει και παρακολουθηση..................
Αυτα