Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Προβλημα με πλυμνες...η''...

Έχετε τεχνικές απορίες; Μάθετε σε αυτή την Θεματική Ενότητα!

Προβλημα με πλυμνες...η''...

Δημοσίευσηαπό tito1231 » 14 Φεβ 2009, 09:52

Θα ηθελα μια συμβουλη-βοηθεια
Το vitaraki μου κανει κρακ- κρουκ οταν στριβω το τιμονι τελειως δεξια και προχωραω Και οταν βαζω 4χ4 φωναζει σαν να μην κομπλαρισε (σαν γραναζια που δεν κουμπωσαν σωστα (ολα αυτα ακουγονται απο την δεξια πλευρα).στο συνεργειο ειπαν πλυμνες τις οποιες αλλαξαμε {με την ευκαιρια WARN)ΚΑΙ ....ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.
καμια ιδεα???
Άβαταρ μέλους
tito1231
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2008, 08:28
Τοποθεσία: ξανθη,ξανθη

Προβλημα με πλυμνες...η

Δημοσίευσηαπό m.misk(j)is » 16 Φεβ 2009, 10:54

Πάρε γνώμη και απο αλλό συνεργείο.
Γενικά πιστεύω πριν απο κάποια "βαριά" επισκευή είναι καλό να έχουμε και μια δεύτερη γνώμη.
Τι σου λένε τώρα απο το συνεργείο?
KJ 2004 3.7 Extreme Sport
WH 2009 3.0 crd Overland
Άβαταρ μέλους
m.misk(j)is
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 359
Εγγραφή: 22 Δεκ 2006, 10:49
Τοποθεσία: Αργυρούπολη, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό tito1231 » 17 Φεβ 2009, 15:11

θα το ψαξουμε πιο μεσα και κατι τετοια - ετσι ομως δεν μπορεις να εχεις και εμπιστοσυνη σ'αυτον τον μαστορα καταλαβαινεις ετσι??
Το κακο ειναι οτι για την ωρα ειναι μεσα στην εγγυηση σαν μεταχειρισμενο και προσπαθω να διορθωσω καποια προβληματακια που ειχε οταν το πηρα-μπερδεμα....
Άβαταρ μέλους
tito1231
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2008, 08:28
Τοποθεσία: ξανθη,ξανθη

Δημοσίευσηαπό inmymemory » 03 Απρ 2009, 16:17

Μπορεί να σου χει σπάσει ένα ένα εκ των τριών: μπιλιοφόρος, ημιαξόνιο, δόντι διαφορικού
inmymemory
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 12 Μαρ 2007, 11:28
Τοποθεσία: Athens

Re: Προβλημα με πλυμνες...η''...

Δημοσίευσηαπό Jugulator » 04 Απρ 2009, 19:28

tito1231 έγραψε:Θα ηθελα μια συμβουλη-βοηθεια
Το vitaraki μου κανει κρακ- κρουκ οταν στριβω το τιμονι τελειως δεξια και προχωραω Και οταν βαζω 4χ4 φωναζει σαν να μην κομπλαρισε (σαν γραναζια που δεν κουμπωσαν σωστα (ολα αυτα ακουγονται απο την δεξια πλευρα).στο συνεργειο ειπαν πλυμνες τις οποιες αλλαξαμε {με την ευκαιρια WARN)ΚΑΙ ....ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.
καμια ιδεα???


Η τετρακίνηση όμως "μπαίνει" τελικά ; Εάν λειτουργεί τότε δεν είναι πλήμνες. Και μάλλον δεν είναι αφού τις άλλαξες . Οπότε ψάξε τα άλλα με πρώτο "ύποπτο" το ημιαξόνιο.
Άβαταρ μέλους
Jugulator
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: 24 Νοέμ 2004, 12:43
Τοποθεσία: Βέροια


Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχει 1 επισκέπτης