Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Έπαθλο sprint: 3ος αγώνας, Κουνουπέλι Ηλείας

Ο Αθλητικός Όμιλος Δικυκλιστών Πάτρας υπό την έγκριση της ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑΜ διοργανώνει τον τρίτο αγώνα για το «ΕΠΑΘΛΟ ENDURO SPRINT ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» στις 15/16 Ιουλίου στο Κουνουπέλι στα όρια των νομών Αχαΐας-Ηλείας.


Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πατρέων. Xορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό 0-300, το gowest.gr, o patratv, ο topfm και το Off-Road.gr, ενώ οι επιχειρήσεις που στηρίζουν τον αγώνα είναι: Team extreme-Σπηλιόπουλος, Hellinstore 21-Σαρέλλας, Service Moto-Σακελαρόπουλος, Μοτοεπιλογές-Εμπόριο Service, Moto Fun-Παπαχρήστου, All Terrain Tyres-Δημόπουλος, Jeans Shop-Μαράζης, Moto Center Patras-Μητρούλιας, Επίσημη Αντ/πία Kymco-Καραμπούρης, Achaia Moto-Θανόπουλος, Moto Patra Ελαστικά-Θέρμος, 2τροχο Patras-Λάτσας.Πού;

Στην Εθνική οδό Πατρών-Πύργου στρίβουμε δεξιά στην διασταύρωση για Νέα Μανωλάδα – Κουνουπέλι και ακολουθώντας τις πινακίδες για το club ΩΚΕΑΝΙΣ φτάνουμε στον όμορφο χώρο που θα γίνει ο αγώνας.
Συνολικά πενήντα χιλιόμετρα από την Πάτρα δίπλα στην θάλασσα, το club ΩΚΕΑΝΙΣ στηρίζει τον αγώνα και προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για την διήμερη γιορτή της μοτοσικλέτας και της καλής παρέας!

Το οργανωμένο club, η όμορφη παραλία, ο δωρεάν χώρος για κατασκήνωση με γκαζόν κάτω από την σκιά των δέντρων και οι εκπλήξεις που προγραμματίζονται από τον ΑΟΔΠ, εγγυώνται ένα διήμερο απόδρασης για όλους τους φίλους της μοτοσικλέτας, και όχι μόνο!Και;
Το Σάββατο το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αγώνας ATV-QUAD που θα έχουν την δικιά τους ξεχωριστή κατηγορία. Κατηγορία που θα προσφέρει μια διαφορετική νότα και ξεχωριστό θέαμα. Θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των συμπαθών τετράροδων καθώς και των μοτοσικλετών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα της Κυριακής.
Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα δοκιμαστικά τους από το Σάββατο (Για τους συμμετέχοντες που δεν θα περάσουν το βράδυ στο ΩΚΕΑΝΙΣ, έχει προβλεφθεί τεχνικός έλεγχος και δοκιμαστικά το πρωινό της Κυριακής, όπως και στους προηγούμενους αγώνες του επάθλου).

Το βράδυ του Σαββάτου μετά το υποχρεωτικό μπάνιο στη θάλασσα, σουβλάκι πάρτυ(!), προσφορά του ΑΟΔΠ, υπό τους ήχους του Dee Jay που θα έχει το ΩΚΕΑΝΙΣ ειδικά για την περίπτωση.

Την Κυριακή το πρωί, τεχνικός έλεγχος, δοκιμαστικά, και ο αγώνας των μοτοσικλετών. Η πίστα θα έχει μήκος περίπου δύο χιλιομέτρων, το έδαφός της είναι καθαρό χώμα (τέρμα πια με την άμμο που στον προηγούμενο αγώνα ταλαιπώρησε αρκετούς) και θα χαραχτεί στην έκταση δίπλα στο ΩΚΕΑΝΙΣ.

Η διαδρομή θα είναι οριοθετημένη με κορδέλες, θα ξεκινάει ένας ένας αγωνιζόμενος και θα γίνουν δύο η τρία σκέλη ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Το άθροισμα των χρόνων των σκελών θα δίνει και την κατάταξη τους. Η χρονομέτρηση θα γίνεται με φωτοκύτταρα και οι χρόνοι θα αναγράφονται ζωντανά σε τηλεόραση στον χώρο της γραμματείας.Πόσο;
Το κόστος του αγώνα είναι 35 ευρώ για όσους βγάλουν λισάνς ημέρας, 25 ευρώ για όσους έχουν ήδη λισάνς από την ΕΛΠΑ,ενώ για τα ATV-QUAD οι παραπάνω τιμές μείον 10 ευρώ (το παράβολο για τον ΑΟΔΠ)

Το ενδιαφέρον για τον αγώνα είναι μεγάλο καθώς βρισκόμαστε στην μέση του επάθλου και έχει αρχίσει να διαμορφώνεται μια πρώτη εικόνα για τις βαθμολογίες των αναβατών.
Παράλληλα ο χρόνος και η τοποθεσία είναι ιδανικά για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Έτσι προβλέπεται να συνεχιστεί η κλιμακούμενη επιτυχία των αγώνων του επάθλου ενώ ο ΑΟΔΠ καλεί όλους τους φίλους της μοτοσικλέτας και σε αυτή την γιορτή!

Νέα για αυτόν τον αγώνα του επάθλου καθώς και άρθρα για τους προηγούμενους υπάρχουν στο aodp.gr  και φυσικά στο Forum του Off-Road.gr, στην ενότητα των ATV

[Δελτίο Τύπου]

More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.040373 seconds. ]