Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Martin Hodder: Εσείς και το Land Rover 90-110 Defender σας!

Land Rover 90 110 Defender Martin HodderΌταν η Land Rover, παρουσίασε το 110 στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, το Μάρτιο του ’83, το εργοστάσιο του Solihull, δεν γνώριζε ότι οικογένεια των επαγγελματικών της οχημάτων, που πλέον στηριζόταν σε ελατήρια, θα γινόταν ένας μύθος.

Ούτε κανείς περίμενε ότι αυτά τα οχήματα, θα σκαρφάλωναν στην κορυφή της κατηγορίας τους.

Το βιβλίο του Martin Hodder, είναι μια εικονογραφημένη μελέτη για τα 90, 110 και Defender!

Μέσα από τις 160 σελίδες του, εμπλουτισμένες με υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, παρουσιάζεται η εξέλιξη των οχημάτων της εταιρίας: από τα αρχικά αγροτικά μηχανήματα, σε οχήματα κύρους.Η ιστορία της γέννησης και μερικές φορές η εξέλιξη με τη λογική «δοκιμάζω, αποτυχαίνω και μαθαίνω», αποτελεί μια συναρπαστική ιστορία.

Ένα τμήμα του βιβλίου, περιέχει απαραίτητες συμβουλές για τους μελλοντικούς αγοραστές του, ώστε να γνωρίζουν όλες τις «αδυναμίες» και να μπορέσουν να ξεχωρίσουν το κελεπούρι από το σαπάκι.

Οι ευτυχείς ιδιοκτήτες ενός Land Rover, θα βρουν αρκετές  αναφορές για βασικές βελτιώσεις, που καλύπτουν μια απλή βόλτα εκτός δρόμου, μέχρι μια εξερευνητική εκδρομή μεγάλης διαρκείας.

Land Rover 110Φυσικά δε λείπουν και οι απλές συμβουλές για να διατηρήσετε το «παιδί σας» σε καλή κατάσταση.

Όλο το βιβλίο, είναι γραμμένο με ενθουσιασμό, παρουσιάζει τα θέματα με πρακτικό τρόπο και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας, είτε είστε ένας απλός αναγνώστης που τον ενδιαφέρει η πορεία του Land Rover, είτε παλαίμαχος ιδιοκτήτης ενός από αυτά!

Ο Martin Hodder, είναι ενθουσιώδης ιδιοκτήτης  Land Rover, από τις αρχές του 1960 και έχουν περάσει από τα χέρια του, μια αρμάδα από οχήματα του Solihull, συμπεριλαμβανομένων, 88’’, 90 Turbo και 110 V8.

Έχει υπάρξει συντάκτης, αρχισυντάκτης και συνεργάτης του Land Rover Owner International, ενώ τώρα είναι αρχισυντάκτης στο περιοδικό Land Rover Enthusiast.

Το πάθος του για τα Land Rover, φαίνεται από την πρώτη κιόλας παράγραφο:

«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο σαν το Land Rover Defender!
Κανείς άλλος κατασκευαστής δεν έχει καταφέρει να κατασκευάσει ένα όχημα, που να έχει τις αρχές κάποιου μοντέλου της οικογένειας των Defender.

Το πάθος για ένα όχημα, είναι κάτι που περιμένεις για μια Ferrari και όχι για ένα Land Rover, όποτε τι είναι αυτό με το οποίο εμβολιάζει τους οπαδούς του, το εργοστάσιο του Solihull και το οποίο προσπαθούν να ανακαλύψουν οι άλλοι κατασκευαστές;

Γιατί τα Land Rover είναι τόσο αγαπητά για πάνω από μισό αιώνα;

Πώς είναι δυνατό, χιλιάδες να επιλέγουν να κυκλοφορήσουν με ένα Defender και όχι με κάποιο γυαλιστερό γρήγορο όχημα από τη Μόντενα, τη Στουτγάρδη ή το Μόναχο;

Η απάντηση είναι ότι τα Defender είναι έξυπνα και εξαιρετικά τίμια αυτοκίνητα, τα οποία κάνουν ότι τους ζητήσουν οι ιδιοκτήτες τους, χωρίς παράπονο!

Εμπεριέχουν, όλη την συσσωρευμένη γνώση της Land Rover, από το 1948 και αυτό, τους δίνει εκπληκτικές δυνατότητες εκτός δρόμου, χωρίς ανταγωνιστές.

Ταυτόχρονα η συμπεριφορά τους στην καθημερινή χρήση, χωρίς να βάζει φωτιά στο δρόμο είναι εξαιρετική.»
Martin Hodder


Τίτλος: You & your Land Rover Ninety, One Ten & Defender (Βuying, Enjoying, Maintaining, Modifying)
Συγγραφέας: Martin Hodder
Εκδότης: Haynes Group
ISBN: 1859606679
Δέσιμο: Σκληρόδετος τόμος
Γλώσσα: Αγγλικά
Σελίδες: 160
Τιμή: 30 ευρώ

[ Σπύρος Κατσιμαλής ]

Land RoverMore articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.017459 seconds. ]