Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Υπερπροσφορά: Scott Genius Boots μόνο με 389 ευρώ!
Στην καλύτερη τιμή της αγοράς παγκοσμίως και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων διατίθενται για την Ελληνική αγορά οι μπότες Scott Genius. Η κανονική τιμή τους όπως προκύπτει από τον επίσημο πανευρωπαϊκό κατάλογο της SCOTT είναι 499 Ευρώ.

Η εταιρία ΜΟΤΟΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. Κεϊσογλου αποκλειστικός και μοναδικός αντιπρόσωπος των προϊόντων SCOTT Motosports (Off-Road & On-Road) προχώρησε στην μοναδική αυτήν προσφορά, προκειμένου να γνωριστεί και να συστήσει τα Off-Road προϊόντα της SCOTT, των οποίων την αποκλειστική αντιπροσώπευση ανέλαβε πρόσφατα, στους λάτρεις του χώματος της Ελληνικής αγοράς.

Επίσης προσφέρονται ειδικές τιμές σε αγωνιζόμενους και διαπραγματεύονται ειδικές μέσω προϊόντων χορηγίες.

Οι μπότες Scott Genius διαθέτουν πανευρωπαϊκή πιστοποίηση ασφάλειας CE EN 13634. LEVEL 2 την οποία και υπερκαλύπτουν.

Στην συσκευασία τους συμπεριλαμβάνονται ειδικά αυτοκόλλητα αδιαβροχοποίησης, υφασμάτινο σακίδιο φύλαξης και μεταφοράς, ελαστικά τμήματα για την προστασία τον αστραγάλων, εσωτερικό μποτάκι και το αναλυτικό πληροφοριακό έντυπο.

Σαν έξτρα διατίθονται ειδικές αυτοκόλλητες μεμβράνες χρωματισμού για να έχετε τον τελειότερο χρωματικό συνδυασμό με την στολή η την μηχανή που χρησιμοποιείται, επίσης υπάρχουν ανταλλακτικά προσαρμογής η επισκευής που εγγυώνται την μακροχρόνια και ασφαλή χρήση.

Τα παραγόμενα και διαθέσιμα μεγέθη είναι από Νο. 41 έως και Νο. 46.

Scott Genius
Οι μπότες Scott Genius είναι οι μοναδικές στον κόσμο που προσφέρουν πραγματικά πλήρη προστασία των κάτω άκρων, κάτι που έχει αγνοηθεί για πολλά χρόνια.

Οι αναβάτες προστατεύονται με τα κράνη, τα στηρίγματα λαιμών, τους θώρακες και τις επιγονατίδες, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαν καμία ουσιαστικά αποτελεσματική επιλογή για την πλήρη και ασφαλή προστασία των ποδιών τους.

Κατά το παρελθόν οι αναβάτες έπρεπε να επιλέξουν μπότες που τους προσέφεραν χαμηλά ποσοστά αυξημένης ασφάλεια σε βάρος μεγάλων ποσοστών της απόδοσης τους ή το αντίθετο.

Οι μπότες Genius διαθέτουν 3 κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διεθνής πατέντες, με σπουδαιότερη αυτήν που αφορά το σύστημα άξονα της SCOTT που προσφέρει στον αναβάτη την αναγκαία και μόνον κινητικότητα του αστραγάλου.

Επίσης εκτός από την απαράμιλλη και εκτός ανταγωνισμού προστασία που παρέχουν υπάρχουν πολυάριθμοι λόγοι για τους οποίους θεωρείται η κορυφαία και ασύγκριτη έως σήμερα επιλογή.

Οι μπότες GENIUS της SCOTT είναι ελαφρύτερες από τις περισσότερες μπότες της αγοράς, δεν απαιτείται στρώσιμο και σπάσιμο του εσωτερικού τους, παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο και την χρήση, και κάθε τμήμα τους μπορεί να αντικατασταθεί πολύ εύκολα.


Διαθέτουν τις ειδικά σχεδιασμένες και διαμορφωμένες σόλες της Vibram ενώ το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένες ονομάζεται Hytrel και παράγεται από την DuPont

Οι μπότες GENIUS, αποτελούνται από 20 διαφορετικά τμήματα η κάθε μια, τα οποία παράγονται σε θερμικές πρέσες με την διαδικασία της έγχυσης του πολυμερές υλικού σε φόρμες ακριβείας. Αυτό σημαίνει ότι οι μπότες τελειοποιούνται με απλούστερο τρόπο, ενώ δεν απαιτείται ράψιμο και κόλλημα όπως στις παραδοσιακές δερμάτινες μπότες, με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο ανθεκτικές και σχεδόν άφθαρτες μετά από σκληρή και μακροχρόνια χρήση έναντι των παραδοσιακών δερμάτινων.

Τα μεγέθη που παράγεται είναι από Νο. 41 έως και Νο. 46.Μια Genius σχεδίαση
Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της SCOTT για τις μπότες GENIUS έθεσε τρεις κυρίαρχες προτεραιότητες, την προστασία, την απόδοση και την άνεση. Σε συνεργασία με το πανεπιστημιακό ίδρυμα ENSCI δημιούργησε μια ομάδα δοκιμών από άνδρες 16 έως 25 ετών τους οποίους υπέβαλε σε ανθρωπομετρική μελέτη των κάτω άκρων βάση της οποίας διαμορφώθηκε το εσωτερικό στις μπότες GENIUS.

Επίσης αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της πληροφορίες του γιατρού Richard Leneuf σχετικά με τους τραυματισμούς σε αγώνες μοτοκρός.

Ο γιατρός Richard Leneuf παλαιός και έμπειρος αναβάτης μοτοκρός και προεδρεύων μιας ομάδας αθλιάτρων και τραυματιολόγων γιατρών που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα, διατηρεί τεκμηριωμένα στατιστικά στοιχεία για αγωνιζόμενους από το 1990 έως και σήμερα.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, από τους συνολικούς τραυματισμούς που καταγράφηκαν το 2005, το 34% αφορούσε τα κάτω άκρα, ή το χαμηλότερο πόδι.

Από εκείνους τους τραυματισμούς, το 23% ήταν σπασίματα ποδιών, το 18% ήταν σπασίματα αστραγάλων, και 6% ήταν βλάβες στην πατούσα.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία παρέμεναν ίδια με ελάχιστες αποκλίσεις από το 1990 έως την εμφάνιση των GENIUS όπου άρχισαν να βελτιώνονται.

Με βάση όλα τα παραπάνω στοιχεία οι μπότες GENIUS καθιερώθηκαν ως οι ασφαλέστερες στον κόσμο θέτοντας νέα υψηλότερα στάνταρντς ποιότητας και ασφάλειας.H προσομοίωση χρήσης που πραγματοποίησε η DuPont™ κατά απαίτηση της SCOTT, εξασφάλισε ότι το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα άξονα SCOTT, διατηρεί τις ιδιότητες του προσφέροντας άριστη ασφάλεια και μετά από σκληρή και μακροχρόνια χρήση.

Η δοκιμή μιμήθηκε τη μέση χρήση κατά τη διάρκεια μιας τριετίας και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η μείωση τις υποστήριξης που προσφέρει ο άξονας στο πόδι του αναβάτη περιορίζεται στο ποσοστό 6-12%.

Αυτό το ποσοστό μετατρέπει ελάχιστα την γωνία ασφαλούς στήριξης του αστραγάλου και δεν ενέχει κίνδυνο τραυματισμού.

Η γωνιά της άρθρωσης, τροποποιήθηκε αρκετές φορές κατά τον σχεδιασμό της μπότας κατά απαίτηση της ομάδας των αναβατών δοκιμής.

Η ομάδα έλεγξε διεξοδικά και με πολύωρες δοκιμές τον βαθμό κόπωσης του αναβάτη και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η επιτρεπόμενη γωνία προσβολής της άρθρωσης που τελικά επιλέχθηκε προσφέρει την μέγιστη σταθερότητα στον αναβάτη, μεγάλη άνεση και ελάχιστη κόπωση κατά την χρήση δεδομένου ότι οι αθλητές motocross έχουν ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις και θεωρώντας στη SCOTT ότι ευθύνη μας είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των ποιοτικότερων και ασφαλέστερων προϊόντων υποστήριξης των αναβατών.Οι μπότες ΜΧ GENIUS είναι το νεότερο και πιο καινοτόμο προϊόν που παρουσιάζεται στην αγορά από την SCOTT επαναρυθμίζοντας και θέτοντας νέα στάνταρντς ασφαλείας για μια ακόμη φορά στο παγκόσμιο στερέωμα.

Οι μπότες SCOTT GENIUS διαθέτουν πανευρωπαϊκή πιστοποίηση ασφάλειας CE EN 13634. LEVEL 2 την οποία και υπερκαλύπτουν.

Στην συσκευασία τους συμπεριλαμβάνονται ειδικά αυτοκόλλητα αδιαβροχοποίησης, υφασμάτινο σακίδιο φύλαξης και μεταφοράς, ελαστικά τμήματα για την προστασία τον αστραγάλων, εσωτερικό μπουτάκι και το αναλυτικό πληροφοριακό έντυπο.

Σαν έξτρα διατίθονται ειδικές αυτοκόλλητες μεμβράνες χρωματισμού για να έχετε τον τελειότερο χρωματικό συνδυασμό με την στολή η την μηχανή που χρησιμοποιείται, επίσης υπάρχουν ανταλλακτικά προσαρμογής η επισκευής που εγγυώνται την μακροχρόνια και ασφαλή χρήση.

Περισσότερα: motopegasus.com 210 4221060

More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.034812 seconds. ]